manga_preview
Boruto TBV 07

Akado Manabu

250px-AkadoManabuManga.jpg

Akado Manabu (赤門マナブ) je geninem ve Skryté Listové vesnici, poprvé je možné jej zahlédnout ve 43. kapitole mangy a 25. epizodě anime. To mu bylo 38 let.
Manabu je dlouholetý genin tvrdohlavě se snažící se o změnu své hodnosti, jeho status se však nemění. Při svém prvním objevení se v příběhu se Manabu účastnil svých 18. chuuninských zkoušek. První zkouškou v podobě testu prošel i přes Ibikiho psychické mučení, Lesem smrti však zřejmě neprošel, neboť nebyl viděn ve skupince úspěšných příchozích.

V anime bylo ukázáno, že Manabu vstoupil do Akademie ve stejný rok jako Hatake Kakashi. Po svém odmaturování se brzy snažil o postup, to se mu však nezdařilo.

Popis

Akamon ManabuManabu je starší muž hnědých vlasů s hustým knírem a brýlemi. Dle jeho pokusů je zřejmě velice vytrvalým a trpělivým shinobi. Okolo hlavy nosí uvázanou čelenku, znak Listové však nosí na straně, ne na čele.
Obléká si bílou košili se žlutou vázankou a přes košili hnědou vestu.

Zajímavosti

Manabu znamená učit se, zatímco Akado je dalším způsobem jak číst 赤門, tedy akamon - červená brána a odkazuje k jedné z bran Tokijského univerzitního kampusu.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie