manga_preview
Boruto TBV 07

Kandachi

kandachi.jpg

Kandachi býval pravou rukou vůdce Skryté Deštné vesnice Hanza Salamandra. Po té co Pein uskutečnil svůj převrat, byl nucen uprchnout z vesnice aby nepodlehl stejnému osudu jako Hanzo a jeho věrní. Se svými společníky obsadil vesnici, která se nacházela v oblasti se speciálním magnetickým polem, které způsobovalo stavy podobné genjutsu a také dokázalo genjutsu výrazně zesílit. Tak se mohl Kandachi lépe bránit kdyby ho vzbouřenci z Deštné našli. Jediný kdo se z vesnice Kandachimu vzepřel byl Sukune, ale ten byl v zápětí před zraky ostatních zabit. Ženy a děti byly vzati jako rukojmí aby vesničany odradil od další vzpoury. Někdy tou dobou dorazí do vesnice Naruto a Jiraiya.
Jsou napadeni Sukuneho synem Tanishim s tím že mají odejít. Jiraja a Naruto na oko odejdou, odchytí Tanishiho v jeho domě a dostanou z něj informace co se ve vesnici stalo. Naruto přeměněn na Tanishiho odešel předat svázaného Jiraiyu nindžům z Deštné. Jejich lest byla však odhalena když se na scéně objeví skuteční Tanishi.
Conch KingJiraiya se vydává zachránit vesničany, zatím co Naruto započal bitvu z Kandachiho přivoláním Králem Lastur na nejž neplatili žádné z jeho technik. Následovně se k Narutovy vrací Jiraiya a jsou oba chyceni do genjutsu Krále Lastur které bylo pomocí magnetického pole ještě silnější a to jim zabránilo se z genjutsu dostat. Tanishi se vrátil na zpět hned po té co odvedl zachráněné rukojmí do úkrytu a uvolnil paprikovou bombou Naruta a Jiraiyu, tedy jeho kage bunshin z genjutsu. Pravý Jiraiya zdrží Kandachiho a Krále Lastur než Naruto dokončí svou nově naučenou techniku. Nakonec jsou oba nepřátelé smeteni Oodama rasenganem.

Techniky

KandachiKuchiyose no Jutsu (Přivolání - Král Lastur)
Ninpou, Rabaiben (Nindža umění, Bič Lastury)
Ninpou, Rabaisou (Nindža umění, Lasturové Kopí)
Suiton Genjutsu, Mugen Marou (Vodní genjutsu, Vězení tajemné mlhy)

Na článku pracovali: 
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie