manga_preview
Boruto TBV 07

Karui

karui.jpg

Karui (カルイ) je kunoichi z Kumogakure (Skrytá Oblačná) a člen tříčlenného Oblačného týmu, kde jsou i Omoi a Samui. Je žákem Killer Bee a její schopnosti zatím nejsou známy, kromě dobrého taijutsu.

Chytání jinchuuriki Osmiocasého

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhJejí sensei, Killer Bee, je napaden Týmem Taka (Sasuke, Karin, Suigetsu, Juugo) a "poražen". Ve skutečnosti uteče a chce začít nový život, ale Oblačná je pobouřena, protože Raikage je jeho bratr. Karui je s týmem zaslána do Konohy informovat Hokage o tom, že se o Uchihu postará Oblačná. Ve svém prvním vystoupení byla zobrazena v hádce s Omoim, který si myslel že je Raikage volá proto, že si dal na hranolky tatarku.

Po útoku na Listovou

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhKarui a její tým v díle mangy 450 dojdou na hradby Konohy. Tým je zděšen a kouká na díru uprostřed Konohy, způsobenou Shinra Tensei krátce po bitvě Peina a Naruta. Sarui jako jediná zůstane v klidu a chce se jít zeptat co se stalo. Po zjištění, že Akatauki skoro zničili Listovou předají zprávu Danzouovi, novému Hokagemu. Po splnění tohoto úkolu mají ještě další misi. Zabít Sasukeho. Karui zaslechne rozhovor Sakury, Saie a Naruta, jak se baví o Sasukem a zaútočí na ně, žádající informace. Při tomto útoku se Omoi s Karui ukážou jako velmi schopní a silní ninjové a po menším boji řeknou, že je Sasuke v Akatsuki a zajal jejich mistra. Karui je velmi agresivní a sebejistá. To dokázala při vyslýchání Naruta o informace ohledně Sasukeho.

Překlad jména

Karui (カルイ) znamená "světlo" nebo "lehký".

Jméno: Karui (カルイ)
Věk: Přibližně 17 let
První vystoupení: Manga 417
Pohlaví: Žena
Vesnice: Kumogakure (Oblačná)
Tým: Tým Samui
Obrázek:


Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie