manga_preview
Boruto TBV 07

Atsui

Atsui.PNG

Atsui (アツイ) je chuunin Skryté Oblačné vesnice. Poprvé se objevil v 527. dílu mangy a 269. dílu Shippuudenu. Jeho sestrou je Samui.
Na rozdíl od své sestry je velmi horkokrevný a zbrklý, což se projevuje i v bitvách. Rád svému nepříteli čelí přímo.
Často říká slovo horký, což odkazuje k jeho jménu, jeho sestra je naopak jeho kontrastem - Samui znamená chladný.

Atsui mistrně ovládá kenjutsu; umění meče. To kombinuje se svojí ohnivou podstatou v technice Kumo-Ryū Kaengiri. Díky této technice je schopný ubránit se mnoha nepřátelům zároveň.

Čtvrtá válka shinobi

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhV této válce se Atsui spolu se sestrou nacházeli v První divizi pod Daruiho vedením. Když jednotka narazila na oživené bratry Kinkaku a Ginkaku, oba tito ninjové svému veliteli pomáhali v jejich zapečetění. Atsui i Samui však byli označeni Kōkinjō, Zlatým lasem. Samui odmítla mluvit, zatímco Atsui řekl své nejčastější slovo horký. Skrze slovo zaznamenaná Shichiseiken (Meč sedmi hvězd) byl nakonec vcucnut i se Samui do Benihisago (Karmínová tykev), jelikož nemluvení je stejně špatné jako vyslovení svého slova.
Darui oběma slíbil záchranu, Benihisago si však později odnesl Tobi a použil Ginkakovu zapečetěnou chakru pro Gedou Mazo.
Po válce Darui oba sourozence zachránil.

Zajímavosti

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhJelikož byli oba zapečetěni v Benihisago, technicky vzato se sourozenci spolu s Týmem Kakashi jako jediní vyhnuli Věčnému Tsukuyomi.
Atsui má narozeniny 2. října. Je mu 19 let, měří 180 centimetrů a váží 65 kilogramů. Jeho krevní skupinou je 0, jeho shinobi registrační číslo je CL6265.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie