manga_preview
Boruto TBV 09

Webové hry


Pokud hrajete nějakou webovou hru a chtěli byste najít parťáka, či prostě někoho, s kým byste mohli vyměňovat vědomosti, tak to napište sem a třeba najdete spřízněnou duši. Můžete zde diskutovat o všech Naruto webových hrách, ale i o jiných webových hrách bez omezení. Podělte se tak s ostatními o zkušenosti.

Naruto Webové Hry

Arkádové hry

Textové hry

Bojové/RPG

Ostatní Webové Hry

Strategické


Hrdinové/Bojové/RPG


Pokud budete chtít dát do záhlaví hru co tam ještě není, stačí napsat. Pokud vlastní hru, či budete chtít k vlastní hře, která již v záhlaví je, napsat nějaké informace, napište mi to skrze pm a já to doplním. Text však musí být stručný.

Pokud se mi (Jaroslaw) ozve aspoň pět lidí s žádostí, aby bylo pro konkrétní webovou hru utvořeno vlastní téma, bez problémů žádosti vyhovým. Ale musíte v něm diskutovat, nesmí být na obtíž. Lidi k takové žádosti můžete sehnat přes pm, nebo klidně i tady.


Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kryč
Vložil Kryč, St, 2021-09-15 20:12 | Ninja už: 3283 dní, Příspěvků: 13 | Autor je: Pěstitel rýže

Za mě nejvíc topovka je obživená hra naruto arena!!! https://naruto-arena.net/en Strategická tahovka. slintani:slint:slintani Doporučuji pro fajnšmekry..

Obrázek uživatele Keiko Lysea
Vložil Keiko Lysea, Ne, 2018-04-22 20:38 | Ninja už: 5407 dní, Příspěvků: 14 | Autor je: Prostý občan

NOVÁ ORIGINÁLNÍ TEXTOVÁ HRA! S radostí Vám oznamujeme, že se blíží spuštění nového textového fóra s unikátním konceptem, který nikde jinde nenajdete. Propracovaný příběh, různý vývoj charakteru na principu akce a reakce, kdy Vás každá Vaše volba může posunout jiným směrem,volnost při rozhodování se, zkušený admin team a příjemné zázemí mezi hráči, kteří už si něco zažili. Proto pokud máte chuť zkusit něco z úplně jiného soudku, velice rádi Vás mezi sebou přvítáme! Za celý hráčský kolektiv, Keiko Lysea

Odkaz naleznete zde: http://rex-deus.forumczech.com/

Obrázek uživatele amko21
Vložil amko21, Čt, 2016-06-02 11:39 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 86 | Autor je: Prostý občan

Textová hra spustená 1.6. 2016
http://therevolution.forumpro.eu/

Príbeh:

Chcel som si vytvoriť skvelý podpis, ale som strašne lenivý. -.-"

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, Po, 2015-05-25 06:56 | Ninja už: 4274 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže


Naruto: Nevyslovený příběh


Přemýšleli jste někdy jaké by to asi bylo, kdyby se svět Naruto v jistých ohledech odvíjel trošku jinak? Jak by to mohlo vše dopadnou, přežil-li by Obito a nevrátil se k Madarovi, Itachi by nedostal za úkol vyvraždit svůj rodný klan a Kushina přežila Kyuubiho řádění na úkor života Yondaimeho i Sandaimeho? V mém příběhu je veškerý život Narutovi generace zapomenut a zásadní okamžiky osudu se otáčí na lehce vychýlený a někdy i převrácených osách... Chcete se vtělit skrze fantazii do mladého Kyuubiho jinchuuriki a sami utvářet jeho příběh? Nebo snad máte zájem rozhodnout o osudu nejmladšího člena zdecimovaného klanu Uchiha, kde Kyuubi byl hlavním vrahem? Tak čtěte dál nebo cestujete skrze internet...

KDE?: http://www.andor.cz/jeskyne/index.php?action=view&idJeskyne=16278

CO POTŘEBUJETE?: Především fantazii a automatickou kontrolu pravopisu Eye-wink

JAK SE HRAJE?: Pod vedením Vypravěče (mé maličkosti) prochází vaše postava příběhem pouze skrze psaný text. Funguje to snadno, já popíši situaci a Vy na ni reagujete, Vaše reakce vyvolá moji reakci a tak dále. Nehrajeme za pomocí žádných kostek, bodů chakry nebo bodů života, či snad na získávání zkušeností. Veškeré Vaše počínání a vše co Vám bude způsobeno získáte prostě formou textu.

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele CamperSh0t
Vložil CamperSh0t, St, 2015-04-22 20:08 | Ninja už: 3309 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Prostý občan

Ahoj,nepřidali byste tuhle textovou hru http://rpgnaru.weebly.com/ tato stránka se zase rozjela a je celkem aktivní,admini jsou příjemný stejně jako hráči.

Obrázek uživatele Kawarasi
Vložil Kawarasi, So, 2015-03-28 17:22 | Ninja už: 5646 dní, Příspěvků: 112 | Autor je: Prostý občan

Netušíte, či existuje funkčná textová hra zameraná na Fairy Tail? Smiling

Obrázek uživatele Yuu-chan
Vložil Yuu-chan, Út, 2014-11-25 20:57 | Ninja už: 3458 dní, Příspěvků: 337 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Poradí mi někdo nějakou hru s Hinatou a Narutem,nebo jen s Hinatou? Smiling

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Pá, 2014-10-31 23:11 | Ninja už: 4732 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Rád bych, aby byl pozměněný screenshot pro moji stránku a taky bych ji rád zde znovu připomenul.
Jedná se o Shin Sekai

Co nabízíme a jiné stránky ne?
.
.

Možnost ovlivňovat obsah stránky

Pakliže jste schopní ve psaní a máte fantazii, můžete vynalézat. Od běžných zbraní, až po ty legendární. Od jutsu nízkých hodností až po naši vlastní třídu X, která je tou nejsilnější. Ale to není samozřejmě vše. Pakliže máte prostředky, na které se můžete zeptat adminů, můžete dokonce stvořit i nového bijuu. A pakliže jste hodně iniciativní, můžete založit i novou shinobi vesnici.

.

Novinky v Narutu nevídané

Můžete u nás naleznout nové vesnice, nové techniky, nová Kekkei Genkai, nová Kekkei Touta, další kombinace elementů zvané Kekkei Haibi, či vrozená prokletí Noroi Genkai, anebo i nová Senjutsu(jako nově přidané Slimáčí Senjutsu) nebo i nové bijuu, které stvořily jiné hráčské postavy. Je toho doopravdy hodně.

A nebojte se zaheslování chatu, je to kvůli oněm vtipným spamerům, kteří neumí nic jiného, než obtěžovat životy lidí, tací se najdou všude. Heslo obdržíte po odeslání registrace a v případě změny jsou různé možnosti, jak vás informovat, jako email, FB, či obdobně.

Obrázek uživatele Nathanael
Vložil Nathanael, Út, 2014-07-29 16:52 | Ninja už: 4967 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

Zdravím,
chcel by som Vás informovať o novej stránke zameranej na textové rpg s tématikou anime/mangy Fairy Tail. Možno si poviete, že je to len ďalšia FT stránka, ktorá zháňa hráčov, no aj tak by som bol rád, keby dáte mojej stránke aspoň šancu. Samozrejme, ako asi na všetkých podobných stránkach, dej sa líši od deju predlohy v mnohých bodoch. Len tak okrajovo aj spomeniem, že na stránke je možnosť byť dokonca reinkarnáciou Zerefa alebo Mavis, dvoch rozhodne najmocnejších mágov, ktorí sa v tejto histórii zabili navzájom. Stránka však ponúka mnoho ďalších najrôznejších možností, ktoré sa možno otvárajú práve Vám, či už byť Svätým mágom alebo Prekliatym (vlastný titul pre temných mágov), či už byť drakobijcom alebo dokonca bohobijcom.
Ak sa chcete o stránke dozvedieť viac, tak kliknite sem. Koniec koncov, kedy je lepší čas na začiatok, než keď sú všetci na rovnakej úrovni? Smiling

Ten kto sa nebojí svojho meča, nemá právo meč vlastniť.

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, St, 2014-03-12 21:14 | Ninja už: 4274 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Zdravím všechny. Tak mě napadlo, že hra jako ta moje by měla mít reklamu na Konoze a tohle se zdá být nejlepším místem.

Odkaz: http://akkipuden.forumczech.com

Je to samozřejmě Narutovka. Nehraje se to jako klasická forka, ale jako DrD textovka. Je to tedy podobné jako tady NFORPG, ale tady všechny skupiny řídím já ve svém vlastním příběhu. Ten se bude ovíjet podle toho, jak se vaše postavy v klíčových momentech rozhodnou. Ve výsledku může vše skončit dobře, ale taky může dojít ke strašlivému masakru.
Jakožto Vypravěč vás nebudu omezovat v tom, jakým způsobem budete moci splnit nebo vyřešit nějakou situaci. Omezeni budete pouze několika jednoduchými pravidly, která se týkají chování ve hře. Ta ale spíš zajišťují, aby to nějaké hovado nesabotovalo beztrestně.

Hra je již částečně zaplněná, ale oficiálně jsou hráči pouze ti, kteří již mají vytvořenou postavu.
Stále jsou volné místa geninů v Mlžné i Listové. Rovněž jsou volná místa nukeninů, přesněji tři volná místa. Možná by se jedno místo našlo i v ANBU Root (uvidíme). Takže pokud by jste chtěli hrát, tak mi pošlete oznámení sem a nebo rovnou napište zprávu do pošty. Domluvím se s vámi na dalších krocích.

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele Rhaegar
Vložil Rhaegar, Ne, 2014-03-09 20:46 | Ninja už: 5417 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Prostý občan

V POPOL A PRACH:
Vo svete, kde sú tvorovia božou ambróziou a zábavou, sa zrodil hrdina, ktorého osud nie je vtkaný ako ostatných. Počas vojen o moc a nadvládu nad svetom, v dobách keď mŕtvi povstali a celé národy padli na kolená, vstúpila jeho legenda do diania. Nikto netuší, AKO sa zachová, AKÝ bude, KÝM sa stane. Jedno je však isté, že jeho osud, nech je akýkoľvek obráti celý svet v Popol a Prach.
____________________________________________________
Fórum obsahuje:
+Systém voľby, ktorý umožňuje ukončiť úlohu viacerými možnosťami
+Systém smrti v hre, ktorý umožnuje PvP bez hraníc s možnosťou vrátiť sa späť do hry
+Hráč sám tvorí príbeh, postavy,mestá a artefakty, čím obohacuje svet o vlastnú fantáziu
+13 počiatočných rás, s rôznymi výhodami a slabosťami
+Systém cechov/organizácii, ktoré slúžia ako rozšírenie hry o nové úlohy
+Dobrodružstvá, ktoré tvorí ktokoľvek týkajúce sa čohokoľvek, umožnuje dočasne sa stať Pánom Jaskyne
+ Existuje zdrojov mágie (myseľ, duša, telo, božstvá, démoni, vďaka čomu nebude môcť existovať rovnaký charakter
___________________________________________________

Fórum bolo len dnes spustené do štádia bety, preto sa tam môže nájsť veľa nedopísaného, no o to viac je potrebné spoznať našich prvých hráčov, aby nás nakopli vpred, radili nám a pomáhali s detailami, preto budem rád za každého kto obetuje chvíľku svojho času, prejde si Fórum (FFRPG) a ak sa mu zapáči, založí postavu do nášho sveta Eye-wink

http://fromashes.slovakforum.net/
-Textové fórum s tématikou fantasy, vlastné rasy, svet, systém hrania, dobrodružstiev i smrti. Svet sa prispôsobuje tomu čo robíte, no presvedčte sa sami ;)

Obrázek uživatele Rhaegar
Vložil Rhaegar, So, 2014-03-15 18:12 | Ninja už: 5417 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Prostý občan

Pre tých ktorým príde hľadanie topikov chaotické som spísal orientačný topik, v ktorom je na jednom mieste spísané, kde čo nájdete a akú to má váhu pre hráčov (aby ste nemuseli čítať všetko Eye-wink )
Odkaz: http://fromashes.slovakforum.net/t105-topic

http://fromashes.slovakforum.net/
-Textové fórum s tématikou fantasy, vlastné rasy, svet, systém hrania, dobrodružstiev i smrti. Svet sa prispôsobuje tomu čo robíte, no presvedčte sa sami ;)

Obrázek uživatele Leon. S. Uchiha
Vložil Leon. S. Uchiha, Ne, 2014-03-09 22:39 | Ninja už: 4206 dní, Příspěvků: 1297 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

kde si mám vytvoriť postavu? Laughing out loud

Obrázek uživatele Rhaegar
Vložil Rhaegar, Ne, 2014-03-09 23:41 | Ninja už: 5417 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Prostý občan

Potom ako si vytvoríš účet Leo, spravíš podľa kostry ( http://fromashes.slovakforum.net/t69-topic ) svoju postavu a pridáš ju sem: http://fromashes.slovakforum.net/f21-forum (klikneš na New Subject) Eye-wink

http://fromashes.slovakforum.net/
-Textové fórum s tématikou fantasy, vlastné rasy, svet, systém hrania, dobrodružstiev i smrti. Svet sa prispôsobuje tomu čo robíte, no presvedčte sa sami ;)

Obrázek uživatele Leon. S. Uchiha
Vložil Leon. S. Uchiha, Út, 2013-12-24 11:08 | Ninja už: 4206 dní, Příspěvků: 1297 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

hral som hru World Of Cars, ale potom to zrušili, neviete niekto či bude pokračovanie?

Obrázek uživatele Hyenka なつみ
Vložil Hyenka なつみ, Pá, 2013-11-29 21:26 | Ninja už: 5182 dní, Příspěvků: 227 | Autor je: Prostý občan

Zdravím,
chtěla bych vás pozvat ke hraní naší nově založené textové Naruto hry s unikátním systémem. Hledáme lidi s citem pro psaní a také s notnou dávkou zábavy a nápadů, protože chceme, aby to u nás zkrátka nebyla nuda! Přijďte na http://thepathofaninja.weebly.com/. Smiling

Itami no Sekai!

Obrázek uživatele geernoun
Vložil geernoun, Út, 2013-08-06 15:11 | Ninja už: 4051 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Pěstitel rýže

Nazdar neví někdo o textovce naruto nebo bleach? Celke se doma nudím a zatím hraju Naruto Arénu kde zároveń hledám klan a dnes jsem začal i

http://narutogame.com.br

Obrázek uživatele Leon. S. Uchiha
Vložil Leon. S. Uchiha, Út, 2013-07-09 09:15 | Ninja už: 4206 dní, Příspěvků: 1297 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

hajete niekto www.sfgame.cz svet 3 ? Ak ano, napište mi Pm

Obrázek uživatele geernoun
Vložil geernoun, Út, 2013-06-04 17:16 | Ninja už: 4051 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Pěstitel rýže

Jestli neznáte. Pokud jo tak napište...

http://narutogame.com.br/?secao=cadastro&uref=1952185

Obrázek uživatele Nightmare moon
Vložil Nightmare moon, So, 2013-06-15 06:50 | Ninja už: 4377 dní, Příspěvků: 280 | Autor je: Konohamarova chůva

Znam, ale jsem tam teprv sestka... V jake ses vesnici?

Obrázek uživatele geernoun
Vložil geernoun, Pá, 2013-06-21 07:20 | Ninja už: 4051 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Pěstitel rýže

Akatsuki a jednu postavu v písečné... Taky nejsem nic extra Laughing out loud

Obrázek uživatele geernoun
Vložil geernoun, Ne, 2013-05-19 11:38 | Ninja už: 4051 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Pěstitel rýže

Vývojáři by mohli vymyslet strategickou hru ve stylu Naruto. Získávání technik nebo KG, dobývání jiných menších území, které by tvořil svět NAruta světa nějáké ty politické věci plus vývoj vesnice a plnění misí...

Obrázek uživatele shunshinnoshisui
Vložil shunshinnoshisui, Ne, 2013-05-19 08:06 | Ninja už: 4180 dní, Příspěvků: 296 | Autor je: Recepční v lázních

tak sem už značně udělal část mojí RPG,fullmetal alchemist RPG
tato rpg vás zavede do světa alchymistů plného skvělých věcí:chiméry,homunkulové,kameny mudrců a dokonce i bůh,kterého je možné pohltit.Můžete si vysloužit různé tituly,zabývat se svým oblíbeným povoláním a stát se třeba i vůdcem celého státu!hrát si s DNA a tvořit rozmanité chiméry a křížence,nebo se jedním i stát.Porozumíte samotné podstatě světa!odkaz v podpisu





http://www.youtube.com/channel/UCleOsjmIVd5qAB8E8ec4
https://www.facebook.com/smaxiking.steelflame

Obrázek uživatele johnyy85
Vložil johnyy85, Pá, 2013-04-19 16:33 | Ninja už: 4042 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Prostý občan

Já hraju a dopoporučuju browser hry na serveru Bigpoint. Jsou hezky udělaný, je jich tam víc tak si snad vybere každý podle toho co ho baví

Obrázek uživatele Andrej Fujka
Vložil Andrej Fujka, Út, 2013-04-02 13:03 | Ninja už: 4317 dní, Příspěvků: 14 | Autor je: Prostý občan

cavko narutovci chladam spolu hraco do online hry http://s13.sfgame.cz/?playerclass=2 pridajte sa kto ju zacne hrat prosim pridajte si ma aj na fb meno na fb andrej fujka

What Is Your Ninja Rank?What Is Your Ninja Rank?Hosted By theOtaku.com: Anime

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Ne, 2013-02-17 01:52 | Ninja už: 4732 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak, jsem tu zas, ale s něčím novým. Nedávno jsem viděl poměrně zajímavé anime založené na skvělé manze, kterou jsem si poté musel přečíst.
Všem zájemcům o textové RPG hry nabízím možnost se přihlásit do mého nového projektu: Deadman Wonderland RPG
Na začátku jsou sice jen dvě možnosti, kam se zařadit, ale již jen dle Vašeho příběhu se bude moct rozhodnout, kam Vaše postava nakonec zapadne. Každý, kdo se přihlásí do ochranky má automaticky možnost jednoho losování o Nositele Hříchu, protože nováčci v ochrance nejsou tolik sledováni. Každý, kdo se přihlásí do řad vězňů má poté možnost i losovat o to, zda rovnou nastoupí jako Undertaker, nebo zda se stane Deadmanem.
Snažil jsem se o co nejlepší konstrukci celé hry, i když jsem na to neměl moc času. Samozřejmě, současné nedostatky a chyby mohou být vždy opraveny a jsem dost otevřen i novým a dobrým nápadům.
Zde je odkaz: http://deadmanwonderlandrpg.weebly.com/

Obrázek uživatele Nathanael
Vložil Nathanael, Ne, 2013-01-13 13:44 | Ninja už: 4967 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

Rád by som ešte niečo dodal o stránke, ktorú teraz vediem a už ju tu spomínal. Takže pekne poporiadku: Smiling




A to je asi aj všetko. Dúfam, že sa vám naša stránka zapáči a budeme sa môcť tešiť z nových hráčov. Smiling
(Odkaz na stránku- http://rpgnaru.weebly.com/ )

Ten kto sa nebojí svojho meča, nemá právo meč vlastniť.

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Ne, 2013-01-13 16:18 | Ninja už: 4732 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Rád bych zde opět trochu představil své textové RPG a jeho novinky a obecně věci, co tam vlastníme.

Jsem si jist, že na mé stránce toho je ještě mnoho dalšího poutavého a mnoho i přibude, protože ctím jedné věci a to, že hráč má mít volnost. Proto dávám mnoho možností a i možností, jak si dopomáhat k lepším výsledkům a rychlejšímu vzrůstu postavy v hodnostech, avšak cestou hraní/psaní.
Doufám, že jsem vás alespoň trochu tímto zaujal a nyní, již odkaz na samotnou stránku: http://shin-sekai.weebly.com/index.html
Děkuji za vyslyšení a naviděnou na chatu, pakliže jsem vás doopravdy hodně oslovil Smiling

EDIT: Nedávno byla dodána pravidla pro Multiúčty. Nyní je již možné mít multiúčet, pakliže to nahlásíte a budete dodržovat pravidla multiúčtů. Hráči mohou mít až tři postavy v jeden čas.

Obrázek uživatele Sarutobi-Hiruzen
Vložil Sarutobi-Hiruzen, Po, 2013-01-07 19:17 | Ninja už: 4177 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

Zdravím Smiling Chtěl bych oznámit návrat RPG stránky Shinobi-world. http://shinobi-world.weebly.com/ Baví tě Naruto a chtěl by jsi se stát Shinobi. Mám tu pro tebe RPG hru kde se jím můžeš stát. Jediné co ti stačí je klávesnice a špetka fantazie. Tak se přidej !Pozor tohle není žádné MMO-RPG je to pouze textové!

Obrázek uživatele AlexisPirate
Vložil AlexisPirate, Út, 2012-11-13 09:09 | Ninja už: 4200 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Prostý občan

Zkuste si jít zahrát RPG hru, která je tak trochu unikátní. Je totiž svými pravidly velmi volná, vaše postava bude opravdu taková, jakou chcete, včetně schopností, vybavení apod. Ale to bych příliš předbíhal, přijďte se podívat sami.
http://rpgcz.weebly.com/index.html