manga_preview
Boruto TBV 07

Fūinjutsu: Genryū Kyūfūjin

Český název: 
Pečetící technika: Pečeť devíti požírajících iluzorních draků
Název ve znacích: 
封印術・幻龍九封尽
Typ (úroveň): 
úroveň S
Kdo ho používá: 
Nagato, Uchiha Obito
Popis: 

Pečetící technika: Pečeť devíti požírajících iluzorních draků je technika, kterou používal Pein a další členové Akatsuki k násilnému zapečetění ocasatého démona nebo vyjmutí démona z dosud žijícího jinchuurikiho do Sochy kacířského démona. Technika trvala k dokončení celé tři dny, pokud bylo přítomných devět členů Akatsuki. Zetsu poznamenal, že pokud by jich bylo méně, technika by trvala déle.

Na přípravu techniky Pein přivolá Démoní sochu. Poté si každý člen stoupne na jeden z jeho prstů, podle jejich specifického prstenu. V tu chvíli se trochu pootevřou ústa sochy. Každý z členů Akatsuki se poté začne soustředit a na nehtech prstů sochy, na kterých stojí, se objeví znak kanji z jejich prstenů. Následně z úst sochy vyleze devět přízraků připomínající draky a obklopí chyceného hostitele a bolestivě z nich vyjme ocasatého démona. V případě nezapečetěného démona se stane úplně stejná věc a k zapečetění je potřeba stejného času. Poté co je dokončen proces, démon je zapečetěn uvnitř sochy a je otevřeno jedno z devíti oči sochy. Hostitel po vyjmutí démona zemře. K správnému zapečetění démonů je potřeba postupovat podle čísel ocasů, nejprve Jednoocasý démon a poslední Devítiocasý, jinak se socha rozpadne.

Když byl Nagato zabit, Tobi poznamenal, že potřebují nového člena, který by se synchronizoval s Démoní sochou, aby mohli zapečetit Osmiocasého a Devítiocasého. Ačkoli Nagato zamýšlel použít démony k míru ve formě zbraně masového ničení, aby udržel vlády na uzdě, technika byla vytvořena pro Madarův Plán měsíčního oka. Obito byl pověřen, aby zajistil, že se z Sochy kacířského démona a ocasatých démonů stane Desetiocasý.

Ruční pečetě: tygr → had → krysa → vůl → pes → beran
Překlad od CRWE: Pečetící technika: Devět pečetí požírajících přízračných draků
Debut:
Anime - Naruto Shippūden 10
Manga - Naruto 255, str. 6

Obrázek: 
Nine_Dragons.jpg
GenryuuKyuuFuujin.jpg
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie