manga_preview
Boruto TBV 07

Suika no Jutsu

Český název: 
Technika zkapalnění
Název ve znacích: 
水化の術
Typ (úroveň): 
neznámé
Kdo ho používá: 
Hoozuki Suigetsu, Hoozuki Gengetsu, Hoozuki Mangetsu
První objevení: 
Anime - Naruto Shippūden 115; Manga - Naruto 346, str. 17
Popis: 

Suika no Jutsu je celotělová technika, při které může svévolně uživatel zkapalnit své tělo. Jedná se o charakteristickou techniku klanu Hoozuki.

Přehled

Bezvědomý SuigetsuTahle technika zaručuje, že jakýkoli fyzický útok tělu nezpůsobí žádné zranění. Od jediného vlasu, přes kůži a svaly, vše může být zkapalněno a pak zpevněno podle uživatelovy vůle. Od vyhnutí se nepřítelova útoku, k projití strukturou nebo vystřelení překvapivého útoku během zkapalněného stavu, tahle technika má vysokou strategickou hodnotu. Při použití techniky uživatel může také pozměnit svoje části těla, aby byly vhodnější pro situaci nebo dokonce svého zkapalnění využívá k střílení kapalných střel.

Nevýhody

Možnost, jak tohoto uživatele techniky dostat, je zamknout jej do vzduchotěsné nádoby, ve které se nemůže hýbat. Když uživatel omdlí, jeho tělo bude ve formě připomínající želatinu. Jelikož tato technika mění těla na vodu, členové Hoozuki klanu jsou vysoce bezbranní vůči bleskovým technikám, jak podotkl Suigetsu, když byl "připevněn" na zeď Daruiovým mečem, který byl napuštěn bleskovou čakrou.

Další informace:

Zajímavosti:

  1. Jméno techniky je myšleno jako žert. "Suika" (水化) je japonský výraz pro "zkapalnění", ale každý znak zvlášť znamená: "voda" (水) a "stát se" (化), což se dá přeložit jako něco podobného "zkapalnění" ("stát se vodou"). Lépe to vysvětluje účinky techniky.
  2. Hoozuki Gengetsu používá směs oleje a vody. Ta byla schopna proniknout do Gaarova písku a znehybnit ho. Je neznámo, zdali voda používaná ostatními členy klanu má stejné nebo podobné vlastnosti.
  3. Yakushi Kabuto byl schopen z jeho výzkumu na Suigetsovi vytvořit podobnou techniku, která využívá místo toho jeho tělní tekutiny k přeměně jeho těla na vodu.

Odvozené techniky:
Mizudeppō no Jutsu
Mizudeppō: Nichō
Suiton: Gōsuiwan no Jutsu (Živel voda: Technika silné vodní paže)
Suiton: Tate Eboshi (Živel voda: Tate Eboshi)

Název techniky zazněl pouze ve třetím databooku.

Obrázek: 
_366840705.png

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie