manga_preview
Boruto TBV 07

Satetsu Kesshū

Český název: 
Shromáždění útoku železného písku
Název ve znacích: 
砂鉄結襲
Typ (úroveň): 
Kekkei Genkai
Kdo ho používá: 
Třetí Kazekage, Sasori (pomocí loutky 3. Kazekage)
Popis: 

Shromáždění útoku železného písku je technika, která shromáždí velké množství železného písku a stlačí ho do tvarů s vysokou hustotou.

Použití

Tato technika vysoce zvýší tvrdost železného písku a vytvoří v mžiku gigantické zbraně připomínající ocel. Hmotnost a velikost těchto tvarů je obrovská, takže můžou jednoduše jediným úderem rozbít podlaží nebo prorazit různé obrany.

Protože zbraň je ze železného písku, může nabrat tvar, který si uživatel přeje a v průběhu boje ho i libovolně měnit. To umožňuje vytvořit uživateli pro daný boj tu nejlepší zbraň - bere v úvahu protivníkovy schopnosti a okolní prostředí. Jelikož železný písek generuje silné magnetické pole, protivník nemůže používat žádné kovové zbraně.

Tvary

  1. Obří oštěp (巨大槍, Kyodaisō) je velký, trojhranný tvar, který slouží k proražení cíle devastující silou. Může být libovolně zvětšen nebo prodloužen k větší penetrační síle.
  2. Pět slunečních nehtů (五寸釘, Gosunkugi) jsou dlouhé hroty, které slouží k probodnutí cíle. Všechny zaútočí v rychlém sledu.
  3. Obří kladivo (巨大鉄槌, Kyodai Tettsui) je obrovský blok, který slouží k rozdrcení cíle.

Další informace

Debut:
Anime - Naruto Shippūden 23
Manga - Naruto 269, str. 10-11

Název techniky zazněl pouze ve třetím databooku.

Obrázek: 
Satetsu Kesshū.png

 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie