manga_preview
Boruto TBV 07

Jujutsu: Shiji Hyōketsu

Český název: 
Technika kletby: Smrtící krvavé ovládání
Název ve znacích: 
呪術・死司憑血
Typ (úroveň): 
neznámé
Kdo ho používá: 
Hidan
Popis: 

Jujutsu: Shiji Hyōketsu je charakteristická Hidanova technika a jeho hlavní metoda zabíjení, kterou vykonává pod přízní boha Jashina.

Použití

Technika vyžaduje dvě zvláštní podmínky: Jedna je, že Hidan musí nakreslit Jashinův znak na zem vlastní krví, a aby technika fungovala, musí být uvnitř tohoto znaku. Druhá podmínka je, že musí získat a pozřít krev oběti. Jakmile ji pozře, jeho kůže zčerná a objeví se na ní bílé pruhy - připomíná kostru, symbol absolutní smrti. Ta slouží jako spojení mezi ním a obětí.

Jakmile dokončí svůj obětní rituál, oběť bude spojená s Hidanem do té doby, dokud nevykročí nebo není donucen vyjít z kruhu. Jakékoli zranění, které si Hidan způsobí (nebo je mu způsobeno), obdrží i oběť. Pokud je Hidan donucen vyjít z kruhu, spojení se částečně zruší a oběť je osvobozena tak dlouho, dokud Hidan je mimo kruh. V podstatě tato technika dělá z Hidana živou vúdú panenku.

Další informace

Debut:
Anime - Naruto Shippūden 78
Manga - Naruto 313, str. 15

Název techniky zazněl pouze ve třetím databooku.

Zajímavost:
Hidanova nesmrtelnost je způsobena úspěšným pokusem tajné techniky Jashinova náboženství, takže může fatálně mučit své protivníka, jak chce a nezabije se; a sám si může vychutnávat bolest. Nicméně si i tak stěžuje, že to hrozně bolí.

Obrázek: 
ShijihyouketsuA.jpg

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie