manga_preview
Boruto TBV 07

Shin: Jukai Koutan

Český název: 
Zrození z Božského stromu
Název ve znacích: 
神: 樹界降誕
Typ (úroveň): 
bez úrovně
Kdo ho používá: 
Uchiha Madara, Ootsutsuki Kaguya
Popis: 

Zrození z Božského stromu je technika používaná k manipulaci s kořeny božského stromu. Jeho kořeny se roztáhnou po celé zemi jsou schopny všechny polapit do věčné iluze. Strom pochytá všechny živé bytosti a připojí je k sobě v kokonech, navíc z nich vysává čakru, která je shromažďována na jednom místě pro růst posvátné ovoce. Díky této technice zůstanou nově připojená těla naživu napořád - pokud ale zůstanou připojena ke stromu. Zároveň je každá oběť pohlcována stromem.
Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhČakru z obětí může také používat uživatel této techniky, o čemž svědčí to, že tělo Uchihy Madary začalo rychle absorbovat čakru každého, kdo byl připojený ke stromu během jeho přeměny na Kaguyu.
Podle Černého Zetsu všem, co uvízli v této technice, se během určitého času budou měnit jejich osobnosti a charakteristické rysy, až se z nich po určitém čase stane Bílý Zetsu.

Podle Namikaze Minata je každá snaha oběti fyzicky uvolnit a probudit nemožná, protože se při poškození stromu jednoduše vytvoří další větev a uvězní je znovu.
Jakmile je Věčné Tsukuyomi zrušeno, větve spolu se všemi kokony odumřou a zachycení lidé jsou osvobozeni, ovšem za předpokladu, že dosud nebyli přeměněni na Bílého Zetsu.

Božský strom bývá také někdy nazýván Posvátný strom.
Technika se objevila v 677. kapitole mangy v Shippuudenu v 426. díle.

Obrázek: 
Shin Jukai Kotan.png

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie