manga_preview
Boruto TBV 09

C2

Český název: 
C2
Název ve znacích: 
C2
Typ (úroveň): 
Kekkei Genkai
Kdo ho používá: 
Deidara
Popis: 

C2 Drak (C2ドラゴン, Shī Tsū Doragon) je jedna z Deidarových specialit, která vyžaduje použití obou jeho úst na dlaních, pomocí kterých vytvoří ze svého výbušného jílu velkého draka. Naváděné střely C2Drak je schopen letu, a když je Deidara bezpečně na jeho zádech, může plivat menší jílové figury, které budou útočit na protivníky jako naváděné střely.

Tyto nezávisle myslící bytosti mají tvar zmenšené verze velkého draka, který je stvořil. Nicméně přestože jsou menší než originál, stále jsou větší než normální člověk. Každý z nich dokáže pronásledovat svůj cíl a po dotyku vytvořit výraznou explozi dle jejich velikosti. Miny C2Protože menší draci jsou vytvořeni z jílu z velkého draka, přesněji z jeho ocasu, je limitováno množství menších draků, které může velký drak vytvořit. Rozdělení jílu také může být různé, velký drak může zvětšit velikost naváděcí střely a tím pádem bude i větší jeho výbušná síla.

Drak také může vytvořit jílové miny, které vypadají jako malé kulovité bytosti. Můžou sloužit k donucení protivníka bojovat pouze na určitém prostoru. Položení min Deidara nechal na Tobim, který je pomocí Moguragakure no Jutsu ukryl ve velkém množství pod zemí, aniž by protivník zaznamenal jejich přesné umístění. Když je tato strategie spojena s výše zmíněnými naváděnými střelami, může zmenšit nepřítelovy pohyby do takové míry, že mu nezbývá nic jiného než utrpět výbuch.

Debut:
Anime - Naruto Shippūden #123
Manga - Naruto 357

Zajímavosti:

  1. C-2 je plastická trhavina vytvořená během 2. světové války.
  2. Podle Tobiho je C2 Deidarova nejoblíbenější technika, která využívá výbušný jíl.
Obrázek: 
C2_Dragon.png

 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie