manga_preview
Boruto TBV 07

Shōten no Jutsu

Český název: 
Technika výměny těl
Název ve znacích: 
象転の術
Typ (úroveň): 
neznámé
Kdo ho používá: 
Nagato
Popis: 

Tato technika dovolí Peinovi přemístit část čakry jedince do obětovaného živého jedince, čímž dovolí originálu bojovat skrze propracovanou "kopii". Vzhled osoby, na kterou je Technika výměny těl použita je plně identický s originální osobou. Technika bude imitovat zbraně, vybavení nebo kekkei genkai, kterou originální osoba má a může tak s nimi bojovat. Síla kopie záleží na množství přemístěné čakry, o čemž rozhoduje Pein. Originál může také používat svoje techniky, ale jakmile se vyčerpá přemístěná čakra, technika se zruší a obětovaná osoba zemře. Poté se vzhled kopie navrátí zpátky do podoby obětované osoby. Jedná se o velmi brutální techniku.

Ačkoli vzhled kopie během trvání Techniky výměny těl je naprosto precizní, je možné pro někoho, kdo má zkušenosti s bojem proti pravému originálu, postřehnout nějaké nejasnosti. Většinou si ale nikdo ničeho nevšimne, dokud není kopie poražena.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhTato technika byla použita k zadržení Týmu Kakashi a Týmu Gai, aby koupila čas, když Akatsuki vyjímali Shukakua z Gaary. Použili dva Sasoriho podřízeného, Mukadeho a Yuuru, jako kopie pro Uchihu Itachiho a Hoshigaki Kisameho - oba si nechali přemístit 30 % svojí čakry.

Debut:
Anime - Naruto Shippūden 15
Manga - Naruto 255, str. 18

Název techniky zazněl pouze ve třetím databooku.

Obrázek: 
Shōten no Jutsu1.png
Shōten no Jutsu2.png

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie