manga_preview
Boruto TBV 08

Chuukichi

images (2).jpg

Jounin Chuukichi (中吉) pocházel ze Skryté Mlžné. V jeho rodné vesnici ho velmi uznávali a Chuukichi si naopak vážil Mlžné, kterou byl odhodlaný chránit.
Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhPovinnost cítil dokonce i po smrti, když ho Kabuto oživil skrze nečistou techniku Edo Tensei během Čtvrté války ninjů a Chuukichi byl nucen bojovat proti Spojeneckým silám shinobi, což odmítl. Zatvrzelost a odmítání byly tak silné, že Kabuto potlačil jeho vědomí, aby s čestným ninjou neměl zbytečné potíže.
Podle čtvrtého databooku mezi Chuukichiho vlastnosti dále patřily netrpělivost, ukvapenost a prudkost. Poprvé se objevil v 516. kapitole mangy a 261. díle Shipppuudenu.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhChuukichi si během svého života dobyl respekt svým uměním vycítit i ty nejmenší známky chakry, proto o něj ve válce nepřítel projevil zájem. Doprovázel Deidaru, Sasoriho a Shina, kteří tvořili nepřátelskou Přepadovou jednotku a pomáhal jim vystopovat shinobi z Aliance. Právě znechucení z paktování se s Akatsuki velkou měrou přispělo k násilnému potlačení jeho vědomí.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhChuukichi vycítil ninji z Ančina týmu, kteří původně hledali Kabutovu skrýš a Anko je vyslala zpět, aby spojencům pověděli, že objevili velké podzemní přesuny Bílých Zetsu. Chuukichi sice dokázal cítit chakru a stopovat protivníka, jenže jeho schopnosti úspěšně blokoval Aburame Muta se svým hmyzem. Ani to však nestačilo a nepřátelská jednotka ninji z týmu našla. Ovládaný Chuukichi jen postával vedle, zatímco Sasori Mutu donutil ohrozit spojeneckou Přepadovou jednotku s Kankurem v čele. Později dostal příkaz najít posily a oddělil se od Sasoriho týmu. Na cestě ještě slyšel, jak Deidara nechal vybouchnout oživeného Shina, ale ovládaný Chuukichi si s tím hlavu nedělal.
Naopak se setkal s Chiyo, Kimimarem a Hanzouem, s nimiž chvíli byl, načež se vrátil zpět do míst, kde mezitím úspěšně zastavili a uvěznili Deidaru. Znovu se střetl s Kankurovou Přepadovou jednotkou, ale když narazil na Pátou divizi, schoval se v lese.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhV anime se Chuukichi pokusil osvobodit Deidaru a zabít Kankura, v čemž mu ale zabránil Mifune.
Po ukončení techniky Edo Tensei se Chuukichiho duše osvobodila.

Zajímavosti

Ninju podobnému Chuukichimu jsme mohli také zahlédnout ve filmu Naruto Shippuden 3: Dědicové ohnivé vůle, objevil se tam fyzicky úplně stejný shinobi z Mlžné.
Chuukichi má vodní podstatu chakry. Narodil se 2. července, měřil 186 cm a vážil 86,5 kg. Jeho krevní skupina byla AB. Daboval ho Minoru Hirota.

Jutsu (nindža techniky): 
Techniky: 

Shimogakure no Jutsu (280. díl Shipppuudenu)
Sairento Kiringu - Tiché zabíjení

Na článku pracovali: 

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí