manga_preview
Boruto TBV 07

Vánoční fanfikce od vás pro vás 2

mise
Zahrajte si na ffkového Ježíška

.
Staňte se konožskými Ježíšky a udělejte radost sobě i ostatním. Stačí mít přání a někomu jinému naopak splnit to jeho. Fanfikcí.

Přihlašte se na misi a dolů do komentáře ostatním sdělte, co byste si rádi přečetli. Můžete si říct o jednu hlavní věc a jeden detail; př. jaké postavy by měly ve vaší vysněné fanfikci vystupovat a v jaké roli, co by se mělo stát a kde přesně, jakou atmosféru by měla mít a důvod... Myslete na svého hodného dárce, ponechte prostor i pro jeho fantazii. Na oplátku si musíte vybrat vám sympatické přání někoho jiného a příběh dle zadaní sepsat. Další detaily a ladění záleží na vás jako na správném originálním Ježíškovi ^^

Důležité technické:

  1. Shrnuto: Přihlásit na misi, napsat komentář s přáním, vybrat přání někoho jiného, nahlásit mi to a začít dumat Smiling Ať jsou vaše přání v mezích zdejších ffek, znáte Pravidla... Můžete se inspirovat loňským ročníkem.
  2. Edit. 12. 12.: POZOR, odteď platí: Nováčci, nehlaste se na misi, pokud jste na konoze nezveřejnili alespoň jednu ffku! Ježíškovská psací mise se liší od jiných psacích misí.
  3. Obdržená přání budu vypisovat pod zadání mise; až si nějaké přání vyberete, nahlaste to komentářem (pokud si chcete do obdarování zachovat anonymitu, napište mi to soukromou zprávou), abych je mohla škrtnout.
  4. Můžete používat postavy z mangy, anime, fillerů, filmů... Pokud budete chtít ve svém přání zmínit vlastní postavu, musí být v příbuzenském vztahu s nějakou oficiální postavou z mangy (obecně, př. Hidan by měl mít sestru; autoři, nekomplikujte to Ježíškům postavami ze svých povídek, které Ježíšek znát nemusí). Jako dárce naopak můžete do příběhu zakomponovat i své vlastní vymyšlené postavy, aniž by musely být něčí příbuzné. Nemíchejte do Naruta jiné světy.
  5. Minimální rozsah fanfikce je 4000 znaků včetně mezer, maximální stanoven není. Znaky lze orientačně zkontrolovat TADY pomocí online počitadla.
  6. Fanfikci vkládejte přes Vytvořit obsah - Fanfiction, jako Typ vyberte Jednorázovka, jako Žánr Mise FF a jeden další žánr, který váš příběh nejlépe vystihuje. Pokud chcete zatrhnout i Nováčci, udělejte to navíc.
  7. Pište česky nebo slovensky. Při psaní dodržujte pravidla mise a Pravidla FF. Pokud si nejste jistí pravopisem či úpravou, napište mi to do komentáře pod povídku, ale předem se snažte co nejvíc vyvarovat zbytečností, jakými jsou překlepy a špatně psaná přímá řeč (vysvětlena v Pravidlech).
  8. Ehm... V případě dostatku přihlášených autorů a nedostatku vyřčených přání si editorky FF sobecky vyhrazují prostor pro svá přání za celoroční útrapy s vydáváním bez možnosti revanše xD Bezproblémové ffky budou vydávány do 48 hodin od poslání (s ohledem na vydávací dny a vánoční režim).

Po krásném loňském ročníku se mluvilo o možném zopakování mise, tak nervózně vyhlašuju Ježíškovské obdarovávání ffkami podruhé a doufám, že i letos se tu objeví bohatá nadílka a podělíme se o spoustu dárků a radosti ^^ Tentokrát už od listopadu, aby bylo víc času na domluvu a realizaci. Původní nápad na dárečkovou misi pochází od Kutulumototo Smiling

Bohužel se může stát, že vaše přání nikdo nesplní, ačkoliv vy druhému ano. Ale dárky v podobě komentářů pod vámi napsanou povídkou vám zůstanou určitě Smiling I za ty to stojí. Za chuť do psaní. A za napsané dílo.

Ať vám přeje Múza, krásný vánoční čas ^^

SEZNAM PŘÁNÍ

  • Čo by som si prial? dajme tomu, že ... by malo ísť o oslavu (akúkoľvek/čohokoľvek) a navyše prosím, aby sa na nej nevyskytol nikto z Akatsuki (raz za čas za bez nich obídeme Laughing out loud).
    Ďakujem a prajem príjemné písanie! Eye-wink Smiling
    BeeSan
    Tvé přání si zabral Ježíšek svkruskor, splněné je najdeš tady.
  • Tak já bych si přál. Co takhle vrátíme se zpět do čtvrté velké války ninjů.
    Sasuke nějak zemře a Naruto si musí nechat implantovat Sasukeho oči, aby zastavil Madaru a posléze i Kaguyu. Schopnosti, jaké zdědí po Sasukem, nechám na vás. Smiling Děkuji za splněné přání. Laughing out loud
    LordShmu
    Tvé přání si zabral Ježíšek v podobě Kaze, splněné je najdeš tady.
  • Co takhle vrátit se do doby, kdy Mitarashi Anko opustila Orochimara a měla částečně vymazané vzpomínky. A myslela si, že ji Orochimaru opustil.
    Aby tam bylo, jak se cítila po té události, jaké byly její myšlenky apod...
    Jak to pojmete, nechám na vás i v jakém prostředím to bude.
    Přeji vám hodně štěstí při psaní a děkuji! Smiling
    Suzy
    Tvé přání si zabral Ježíšek LordShmu. Nesplněno.
    Dodatečně se ho ujal Ježíšek v podobě Kaze, splněné je najdeme tady.
  • Slavnost v rezidenci Uzumaki, pozvaní jsou otec a dcera Hyuugovi jako nejbližší rodina. A členové starých a mladých týmů, členů rodiny a Pátá Hokage. Zvaní jsou zvaní a nikdo je nenutí přijít, kór když nemá čas, nebo někdo není ve vesnici.
    A na slavnosti se stane nějaký skandálek nebo nějaká neplecha, nějaká divočina, románek nebo rvačka, cokoliv.
    Kurtalos Ravencrest
    Tvé přání si zabral Ježíšek v podobě Rahzel, splněné je najdeš tady.
  • Což takhle se vrátit trochu do minulosti...
    Přála bych si příběh o mladém Kankurovi, který by na své misi potkal někoho (koho nechám na vás, klidně to může být i dívka) a zažili spolu perné chvíle... zbytek nechám na fantazii.
    Předem moc děkuji. Ino ti gratuluje!
    Yuki Kaze-san
    Tvé přání si zabral Ježíšek v podobě Suzy. Nesplněno.
    Dodatečně si ho zabral lednový Ježíšek v podobě Aku, splněné je najdeš tady.
  • Dajme tomu, že Obito nezdochne v súboji s Kaguyou a bude vo svojom živote nejak pokračovať ďalej...
    svkruskor
    Tvé přání si zabral Ježíšek Darino Una, splněné je najdeš tady.
  • A já bych si přála povídku o tom, jak Kakashi ke své masce přišel. Ale aby to byla vtipná povídka, klidně může být i parodie.
    Darino Una
    Tvé přání si zabral Ježíšek v podobě Uzumaki clan, splněné je najdeš tady.
  • Moje prianie je prečítať si vtipnú poviedku o rodine Uzumaki. Taký ten klasický zhon okolo príprav na nejakú vzácnu príležitosť (môže to byť Štedrá večera, narodeninová oslava nejakého príbuzného...), ktorú nechám na vás. Ako to už pri takýchto stresových udalostiach býva, Hinata (ako ostatne všetky ženy z Konohy) buzeruje svojich chlapov do roboty...
    Uzumaki clan
    Tvé přání si zabral Ježíšek Palantir, splněné je najdeš tady.
  • Moje tohoročné čitateľské prianie je nasledovné: Ako Kushina s Minatom prvýkrát na rande išla. A keďže je to Kushina, musí to byť veselé Jump!
    Na autorovi ponechám, či to zbúchali hneď po jej záchrane pred únoscami, alebo až o pár rokov. Bolo by milé prečítať si aj niečo z príprav, nejaké myšlienkové pochody zúčastnených, ak sa to ale nebude hodiť do nápadu, nechám sa prekvapiť autorovou tvorivosťou.
    Ďakujem.
    Rahzel
    Tvé přání si zabral Ježíšek BeeSan, splněné je najdeš tady.
  • Prial by som si poviedku, ktorá sa odohráva v Skrytej Kamennej, no nesmie v nej figurovať žiadna postava zo Skrytej Listovej (s výnimkou Uchihov). Laughing out loud
    Palantir
    Tvé přání si zabral Ježíšek v podobě Dagkharis, splněné je najdeš tady.
  • Od Ježíška bych si přála povídku o Zabuzovi, nějaké to retro z jeho mládí v Mlžné, prosím.
    Dagkharis
    Tvé přání si zabral Ježíšek v podobě Sayoko, splněné je najdeš tady.
  • Přál bych si příběh o tom, jak se dají Sakura a Chouji dohromady.
    Misa800online
    Tvé přání si zabral Ježíšek v podobě Katemy.
    Nesplněno.
  • Milý Ježíšku, protože by Vánoce měly být plné lásky, vřelé nálady, smíchu a radosti, ráda bych něco odlehčeného, spíše komedii než parodii. Ráda bych dostala AU, v kterém Obito s Rin přežili a společně s Kakashim hlídají malého, neposedného Naruta. Inspirace obrázkem tu. Smiling
    Sayoko
    Tvé přání si zabral Ježíšek v podobě Akhary.
  • A ja by som chcela poviedku o Ino a Saiovi, ako sa dali dokopy, žáner nechám na pisateľovi, ale malo by sa to odohrávať počas nejakej vianočnej párty/oslavy.
    Katema
    Tvé přání si zabral Ježíšek Kurtalos, splněné je najdeš tady.
  • Milý konožský Ježíšku,
    tohle asi nebude žádná legrace, ale stejně to zkusím. Zvládl bys mi napsat něco veselého, klidně (ale rozhodně ne nutně) lehce potrhlého, s detektivní zápletkou? Osoby, obsazení i konkrétní povahu "případu" nechám úplně na Tobě, vůbec nemusí jít o klasickou detektivku, prostě jen aby se tam po něčem pátralo. Laughing out loud
    (Líbilo by se mi, kdyby buď "pachatel", nebo "vyšetřovatel" postupovali poněkud nezvyklým způsobem, ale to jen v případě, že by Tě něco šikovného napadlo.)
    Děkuji.
    Akhara
    Tvé přání si zabral Ježíšek v podobě Avárt, splněné je nadeješ tady.
  • Milý sannine Mikurasi,
    chci povídku, ve které se vůbec nic nestane. Prostě žádné mise, žádné boje, žádné romanťárny. Maximálně tolik akce, jako na pláži plné vyhřívajících se leguánů. Cílem povídky by měl být pocit absolutní prázdnoty v duši čtenáře.
    Avárt
    Tvé přání si zabral Ježíšek v podobě Poštolky, splněné je najdeš tady.
  • obecně vzato by mi udělala radost básnička, ale vzhledem k pravidlům by to mohla být povídka, ve které někdo básně píše. Třeba jimi glosuje svoje životní příhody, snaží se zaujmout svoji lásku (nemusí být úspěšný), píše satiru na své učitele či vedení vesnice - prostě něco odlehčeného.
    Poštolka
    Tvé přání si zabral Ježíšek Kyell, splněné je najdeš tady.
  • Co se mého přání týče, pokud by mi chtěl někdo udělat radost, rád bych si přečetl povídku o spojení, shledání, smíření. Prostě něco, kde postavy odloží trable, životní problémy, sváry a budou se prostě jen radovat z přítomnosti (klidně toho druhého, těch druhých), společného momentu. Kdyby mi milý Konožíšek chtěl udělat jo velkou radost, mohl by se inspirovat touto písní. Pokud by se mu podařio vytvořit podobnou atmosféru, byl by to skutečně dárek s velkým Dé.
    Kyell
    Tvé přání si zabral Ježíšek v podobě nettiex.
  • Milý autore,
    musím se přiznat, že během let jsem docela dost detailů z příběhu zapomněla - ale je tu pár věcí, které mi utkvěly v paměti a jednou z nich je Haku. Přála bych si přečíst o momentě v jeho životě, kdy byl opravdu šťastný. Detaily jsou na tobě. Smiling
    nettiex
    Tvé přání si zabral Ježíšek v podobě Aku, splněné je najdeš tady.

Seznam splněných přání

mada.jpg
Datum ukončení mise: 
4. 1. 2020 v 19:00
Info a pravidla: 
Pravidla misí, jejich seznam a další info zde: KONOHA MISE.
Pro mise je třeba být přihlášen.
Nindžové na této misi: 
Akhara , Avárt , BeeSan , Dagkharis , Darino Una , Katema , Kyell , LordShmu , Miklo , Misa800online , nettiex , Palantir , Poštolka , Rahzel , Ravencrest , Sayoko , Suzy , svkruskor , Uzumaki clan , Yuki Kaze-san

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Út, 2020-01-07 15:49 | Ninja už: 5610 dní, Příspěvků: 2344 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Tak jo, nettiex, Akhara a Kurtalos se ozvali a dopisují. Nad body ještě popřemýšlím, zatím to řešit nebudu. Zaslaný ffky pořád zařazujte do Mise FF atd., jak je v zadání.

Katema, LordShmu a Suzy se neozvali. V konkrétní sestavě to s jejich ffkami není tak horký kromě Suzy, která měla psát pro Kaze. Orientačně se ptám, měl by někdo z úspěšných plnitelů zájem o splnění tohoto přání - a samozřejmě započtení dalších 23 bodů? Mám i jiný řešení, ale chtěla bych vědět, kdo by z vás případně mohl.
Jinak všem přeju všechno nej do nového roku.

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Ravencrest
Vložil Ravencrest, Čt, 2020-01-09 01:16 | Ninja už: 5225 dní, Příspěvků: 1199 | Autor je: Účastník Irukova doučování

Poslušně hlásím, že dnes cestuji do londýna, brzo ráno frčím hned do práce a pak to dodělám a upravím na mém počítači a pošlu.
Už to skoro mám a začíná se mi to líbit, jak se to vyvinulo, což jsem nečekal.






Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Út, 2020-01-07 16:15 | Ninja už: 5153 dní, Příspěvků: 6211 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Nooo, obdobie, do ktorého je +- zakomponované prianie Kaze mám rozpracované v istej sériovke, len sa ešte neviem tak celkom rozhodnúť, či do toho ísť ... (ale ako prípadný plán B alebo C ma evidovať môžeš).

A// Díky, že ses ozval Smiling Nakonec jsem využila plán A, tak nemusíš.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Ravencrest
Vložil Ravencrest, Út, 2020-01-07 13:58 | Ninja už: 5225 dní, Příspěvků: 1199 | Autor je: Účastník Irukova doučování

I já na tom makám a makáááám.






Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, So, 2020-01-04 11:27 | Ninja už: 2617 dní, Příspěvků: 1363 | Autor je: ONLINE, Manga tým, Leeho závaží

Moc mě to mrzí, ale taky to nestihnu. Mám rozepsáno, ale nějak se mi to natáhlo a potřebovala bych si ještě v klidu pohrát se zápletkou. Promiň Sayo, promiň Aku (a promiň moje svědomí) - povídku určitě přidám, ale až později.

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, So, 2020-01-04 14:53 | Ninja už: 5821 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Sayo promíjí již tak tři dny v kuse, chill. Laughing out loud Když nestíháš, nedá se nic dělat. Smiling

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, St, 2020-01-01 16:44 | Ninja už: 5153 dní, Příspěvků: 6211 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Teda, niekto tu ukradol väčšinu listov poslaných Ježiškovi ... Naruto smutny Koľkí vôbec začali písať FF-ky?

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, So, 2020-01-04 14:55 | Ninja už: 5821 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

A já na sebe musím prásknout, že jsem to psala na poslední chvíli, protože jsem se v tom neskutečně plácala jako velryba na pláži. No, naštěstí se zadařilo včas, když jsem v práci neměla co na práci. Sticking out tongue

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Pá, 2020-01-03 22:56 | Ninja už: 5867 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Já se přiznávám, že nestíhám. Posledních několik týdnů je pro mě tak trochu peklo a konec v nedohlednu. Tak teď ti nevím... Doufala jsem, že to stihnu dopsat dnes večer, ale jsem už mrtvá, nemyslí mi to a dozvěděla jsem se, že za šest hodin vstávám a budu mimo až do večera.
Limit mise tedy pravděpodobně nedám, nicméně s omluvou slibuji, že povídku doručím na začátku týdne.

Obrázek uživatele Rahzel
Vložil Rahzel, St, 2020-01-01 19:02 | Ninja už: 2288 dní, Příspěvků: 745 | Autor je: Student Akademie

Písať som začala a celý príbeh mám už vymyslený, akurát to písanie. Stále mi do toho niečo spadne. Ale vyzerá to, že nielen mne.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, St, 2020-01-01 17:54 | Ninja už: 5676 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Asi to byl nějaký skřet... jinak si nedovedu vysvětlit, že je nás tak málo, co mají splněno a to jsem do toho měla spoustu jiné práce. Laughing out loud Mrk

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Rahzel
Vložil Rahzel, St, 2020-01-01 16:35 | Ninja už: 2288 dní, Příspěvků: 745 | Autor je: Student Akademie

Vidím, že sa nám dátum ukončenia misie posunul. Vďaka za to a veľmi sa Aku ospravedlňujem, že aj tento ročník prispejem až na poslednú chvíľu.

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, St, 2020-01-01 22:31 | Ninja už: 5610 dní, Příspěvků: 2344 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Nevadí, protože to máš vždy ukázkové Smiling Říkala jsem si, že ne všichni asi stíhají, tak jsem to radši rovnou bez ptaní trošku posunula.

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Ravencrest
Vložil Ravencrest, Po, 2019-12-23 19:05 | Ninja už: 5225 dní, Příspěvků: 1199 | Autor je: Účastník Irukova doučování

Jelikož se nikdo víc nepřihlásil přinesu ježíška pro Katemu.
Snad se povede Laughing out loud

A.// Skvěle, akorát jsem šla mrknout, jestli jsi nenapsal. Zapsáno. S tou druhou je to škoda, třeba bys mohl letos o Vánocích přispě dvěma ffkami... Smiling
KR.// to se uvidí jak to bude s časem. Laughing out loud






Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Po, 2019-12-16 23:22 | Ninja už: 5867 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Milý autore,
musím se přiznat, že během let jsem docela dost detailů z příběhu zapomněla - ale je tu pár věcí, které mi utkvěly v paměti a jednou z nich je Haku. Přála bych si přečíst o momentě v jeho životě, kdy byl opravdu šťastný. Detaily jsou na tobě. Smiling

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Po, 2019-12-23 01:38 | Ninja už: 5610 dní, Příspěvků: 2344 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

nettie, nevím, jestli mě něco kloudného napadne a zda se mi to povede, ale pokusím se Smiling

P: Tak to prišlo, že obe moderátorky FF sekcie píšu o niekom z dvojice Haku-Zabuza. Eye-wink

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Po, 2019-12-16 00:52 | Ninja už: 5610 dní, Příspěvků: 2344 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Ahoj,
nová přání zapsána, zeleně jsem vyznačila dosud volná, ať jsou líp vidět.
Přihlašujte se na misi, sdělujte a vybírejte přání do neděle 22. 12., v pondělí by se řešily případné resty a zároveň bych tuhle organizační část ukončila a nechala vás jen psát, ať si všichni o Vánocích odpočineme Smiling Taky to ulehčí přehled, pokud by se něčeho nedostávalo, díky.

Aktuální stav: nettie si v klidu vymyslí své přání a je potřeba, aby si BeeSan, Kurtalos Ravencrest a Misa800online do té neděle zvolili, komu přání naopak splní. Jsem si na vás udělala tabulku, protože jsem se už začínala krapet ztrácet, třeba poslouží i vám xD

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Ravencrest
Vložil Ravencrest, Po, 2019-12-16 01:28 | Ninja už: 5225 dní, Příspěvků: 1199 | Autor je: Účastník Irukova doučování

furt každý den čekuji jestli mi někdo nenadhodí něco co mě přímo chytne za palec u nohy.






Obrázek uživatele Kyell
Vložil Kyell, Ne, 2019-12-15 10:04 | Ninja už: 5587 dní, Příspěvků: 1367 | Autor je: Účastník chuuninské zkoušky

Milá Poštolko! Velice mě zlobíš, poezie není můj šálek čaje, ale vynasnažím se. Myslel jsem, že letos vynechám, ale ty ne! Ty si prostě nedáš pokoj Laughing out loud Pokusím se udělat Ti radost Ja to nebyl
Co se mého přání týče, pokud by mi chtěl někdo udělat radost, rád bych si přečetl povídku o spojení, shledání, smíření. Prostě něco, kde postavy odloží trable, životní problémy, sváry a budou se prostě jen radovat z přítomnosti (klidně toho druhého, těch druhých), společného momentu. Kdyby mi milý Konožíšek chtěl udělat jo velkou radost, mohl by se inspirovat touto písní. Pokud by se mu podařio vytvořit podobnou atmosféru, byl by to skutečně dárek s velkým Dé.

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Ne, 2019-12-15 13:42 | Ninja už: 5867 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Zkusím.

(Své přání s dovolením sepíšu, až budu doma.)

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, Čt, 2019-12-12 22:15 | Ninja už: 4152 dní, Příspěvků: 5825 | Autor je: ONLINE, Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Tož když jsem se přihlásila, tak Konožíškovi taky něco navrhnu... obecně vzato by mi udělala radost básnička, ale vzhledem k pravidlům by to mohla být povídka, ve které někdo básně píše. Třeba jimi glosuje svoje životní příhody, snaží se zaujmout svoji lásku (nemusí být úspěšný), píše satiru na své učitele či vedení vesnice - prostě něco odlehčeného.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.

Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Miklo
Vložil Miklo, Čt, 2019-12-12 10:22 | Ninja už: 1559 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Utírač Udonova nosu

hej konohsky ježisku mohl bych si mi napsat neco veseleho a pjekneho
A koukej co umím! Blik, blik, blik, blik... vypněte ten blinkr..

Kakashi YES

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Čt, 2019-12-12 13:59 | Ninja už: 5610 dní, Příspěvků: 2344 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

A počítáš s tím, že ty budeš psát povídku zase někomu jinému?

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Avárt
Vložil Avárt, Út, 2019-12-10 21:35 | Ninja už: 5609 dní, Příspěvků: 785 | Autor je: Asistent pošťáka

Milý sennine Mikurasi, mám přání (které bude na 4 000 znaků asi dost výzva, ale snad někdo zdvyhne hozenou rukavici):
Chci povídku, ve které se vůbec nic nestane. Prostě žádné mise, žádné boje, žádné romanťárny. Maximálně tolik akce, jako na pláži plné vyhřivajících se leguánů. Cílem povídky by měl být pocit absolutní prázdnoty v duši čtenáře.

Obrázek uživatele Rahzel
Vložil Rahzel, St, 2019-12-11 19:47 | Ninja už: 2288 dní, Příspěvků: 745 | Autor je: Student Akademie

fíha - priania sa dajú aj prepisovať? Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!!

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, St, 2019-12-11 19:55 | Ninja už: 5676 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Ne, nedají, původní přání nesplňovalo pravidla mise, tak se přání změnilo na takové, aby vyhovovalo zadání...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, St, 2019-12-11 17:45 | Ninja už: 5153 dní, Příspěvků: 6211 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Toto ma teda pobavilo. Rozhodne originálnejšie, než tebou pôvodne žiadaný cliffhager záver. Laughing out loud

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, Út, 2019-12-10 21:44 | Ninja už: 4152 dní, Příspěvků: 5825 | Autor je: ONLINE, Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Já se nechtěla hlásit na misi, ale toto téma... mi přijde hodně inspirativní. Jakože vážně hodně. Hm, počkám do zítřka, jestli si ho zabere někdo z přihlášených.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.

Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Čt, 2019-12-12 14:25 | Ninja už: 5153 dní, Příspěvků: 6211 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Nikto sa neprihlásil, je to tvoje. Eye-wink

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, Čt, 2019-12-12 22:08 | Ninja už: 4152 dní, Příspěvků: 5825 | Autor je: ONLINE, Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Ok, vynasnažím se to napsat. Nápad by už byl, snad bude použitelný.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.

Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.