manga_preview
Boruto TBV 08

Hidari

Hidari.jpg

Hidari (ヒダリ) je bývalý shinobi, který se společně s Ashimarem obrátil proti své vesnici a stal se z něho žoldák a nukenin (ztracený ninja). Je sadistický, vyžívá se v zabíjení nevinných a neváhá zradit ani svého najímatele. Je znechucen obdobím míru, který po čtvrté válce ninjů nastal a prohlašuje, že ninjové z pěti velkých vesnic vyměkli. Ve skutečnosti je ale Hidari zbabělec, jakmile čelí silnějšímu protivníkovi, ztrácí vůli k boji.
Poprvé se objevil ve 40. epizodě anime Boruto.

Boruto: Nová generace

Arc Mise geninů (pouze v anime, zahrnuje 40. – 42. epizodu)
Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhAshimara s Hidarim si najalo Bleděmodré údolí, které kvůli suchu začalo rabovat sklady malé vesnice zvané Zelený břeh. Vůdkyně vesnice Kiri proto požádala Skrytou Listovou vesnici o pomoc. Na vesničany bylo uvrženo genjutsu a v nastalém zmatku byla Kiri unesena. Ashimaru s Hidarim za ni požadovali výkupné v podobě plánu mostu, který navrhl Kiriin otec.
Konohamaru vs Ashimaru a HidariKdyž se dvojice uprchlých ninjů střetla s týmem 7, Sarutobi Konohamaru své žáky poslal se zachráněnou Kiri zpět do vesnice a sám s nukeniny bojoval. Nicméně Hidari po chvíli Ashimara za geniny vyslal s tím, že Konohamara porazí sám. Povedlo se mu ho uvěznit pečetící technice, nicméně Konohamaru se po chvilce dokázal osvobodit pomocí Rasenganu. Konohamaru následně rozdrtil skálu těsně vedle Hidariho. Vyděšený Hidari následně omdlel.

Schopnosti

Hidari vyniká ve strategii a manipulaci. V boji měl díky tomu nad Konohamarem navrch. Je schopný v použití živlu země a pečetících technikách.

Zajímavosti

  • Hidari je název japonské rockové kapely působící v Kóbe. Kapela je známá kombinováním moderního rocku a retro elektrických zvuků.

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí