manga_preview
Boruto TBV 09

Tarui

250px-Tarui.jpg

Tarui (タルイ) je genin ze Skryté Oblačné vesnice. Poprvé se objevila ve filmu Boruto: Naruto the Movie, 3. kapitole manze Boruto a 56. epizodě anime Boruto. Tarui (タルイ) v japonštině znamená "znuděný".

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhChuuninské zkoušky
Její týmoví parťáci jsou Yurui a Toroi. Společně se svým týmem se vydala do Listové, aby se zúčastnila chuuninských zkoušek. Po úspěšném ceremoniálu se tým dostal do sporu s Uzumaki Borutem a Uchihou Saradou, když se je Yurui snažil v restauraci vyhodit z jejich místa. Střet se vyhrotil příchodem Mitsukiho, avšak Boruta s Yuruim zastavil Shinki.
První kolo zkoušek se konalo ve Zkušebních prostorách A, odkud se účastníci měli do hodiny přesunout na Stanoviště B. Tým z Oblačné přesun zvládl bez problémů. První zkouška byla pojatá způsobem "Pravda nebo lež". Co však vypadalo jako obyčejný kvíz, bylo ve skutečnosti zkouškou Poražena Taruijejich rychlého úsudku. Díky Yuruimu však její tým v prvním kole uspěl.
V druhém kole, které se konalo o tři dny později, se její tým postavil proti Týmu 15 (Kakei Sumire, Izuno Wasabi, Suzumeno Namida) z Listové. Taruin tým úspěšně získal protivníkovu vlajku a tím se dostal do závěrečného kola zkoušek, kde se všichni úspěšní účastníci měli utkatv soubojích jeden na jednoho. Proti Tarui nastoupila Sarada. To pro ni znamenal konec, když ji Sarada svou monstrózní silou odpálila do zdi.

Osobnost a vzhled

Tarui
Tarui svým vzhledem a ostrým pohledem často všechny okolo sebe ohromí chladnou hlavou a odlišným charismem. V anime je Tarui snědá, avšak v manze má pleť bílou. Její oči jsou šedé, má světle blonďaté vlasy, které jí sahají až po kotníky. Nosí uniformu typickou pro shinobi ze Skryté Oblačné vesnice. Levý rukáv má výrazně delší než pravý, aby zakryla levou paži. To by mělo nepřátelům zabránit předpovídat její pohyby. Kolem pasu nosí uvázaný černý šál. Pravou ruku i holeň má omotané bandážemi. Ochrannou čelenku má našitou na černé pletené čepici.

Schopnosti

Její schopnosti v anime nebyly dostatečně ukázány, ale nejspíš se soustředí na boj na krátkou vzdálenost, v kterém má tendenci k používání lariatu - chvatu z profesionálního wrestlingu.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí