manga_preview
Boruto TBV 08

Yamaoka

02.jpg

Yamaoka (ヤマオカ) byl sluha feudálního pána Země Ohně Madoky Ikkyuu. Často hlídal jeho syna Tentoua.

Boruto: Nová generace

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhJezevčí gang
Během návštěvy feudálního pána v Listové měl Yamaoka za úkol hlídat mladého pána Tentoua. Poté, co feudální pán odešel na schůzku se Sedmým Hokage Uzumaki Narutem, Tentou se Yamaoky dotázal, kolik balíčků kartiček z hry Extrémní ninja svitky zbylo v obchodě. Yamaoka však Tentouovi řekl, že obchod prodává pouze tři balíčky na osobu, a tak se Tentou rozhodl koupit celý obchod. Yamaoka a Tentou
Později Yamaoka svého svěřence našel ve chvíli, kdy trénoval házení shurikenů se svým bodyguardem Borutem. Yamaoka se proti Tentouově nadšení ohradil a rázně mu doporučoval, že takové aktivy nejsou vhodné k jeho postavení. Nakonec ho Boruto s Tentouem přemluvili a Yamaoka trénování povolil, pouze však po dobu, co zůstanou v Listové.
Během neznámé doby Yamaoku napadl šéf Jezevčího gangu Shojoji a pomocí jeho Shikabane Bunshin no Jutsu (Technika klonování mrtvol) převzal na sebe Yamaokovu podobu. Následkem toho Yamaoka zemřel.

Popis

Yamaoka byl postarší muž s krátkými světlými vlasy sčesanými ve francouzském stylu pompadour. Měl tmavé oči, krátký udržovaný knírek a nosil brýle. Na sobě nosil bílou košili, úzkou černou vázanku, světlou vestu, tmavý smoking, světlé kalhoty s černými svislými pruhy a jednoduché boty.
Byl mužem se smyslem pro povinnost, který velmi respektoval feudálního pána.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí