manga_preview
Boruto TBV 07

Sedm Osamělých - Kapitola 3

Sedm Osamělých - 2.png

V malém táboru u hranic mezi Zemí Ohně a Rýžovích Polí, nebo novým názvem Země Zvuku, byl klid. Tayuya seděla opřená o kámen, nohy překryté dekou a tiše přemítala o svých možnostech. Raiu seděl naproti ní přes tábořiště, taktéž opřený o kámen s rukama za hlavou a sledoval mraky. Atmosféra byla klidná, ale Tayuya zůstávala připravená Raiua zabít. Vlastně, ona to přímo plánovala. Jednak byl bezpečnostní riziko, protože věděl toho příliš o tom, co se tu dělo. Zatím, co spala, se klidně mohl podívat po ostatních ze Zvučné Čtyřky, nebo Pětky, když počítala Kimimara a zjistit jejich tajemství. Byla to jeho blbost, že ji zachránil, aniž by ji znal. Byla Orochimarova osobní stráž i zabiják a Raiu byl idiot. Tak je to normální v životě ninjů. Musí to udělat.

„Co plánuješ dělat, až se uzdravíš?“ pronesl najednou Raiu a stočil svůj pohled na ni. Četl snad moje myšlenky nebo co? Tayuya mu pohled vrátila a zvažovala svoji odpověď. Raiu však pokračoval dřív, než stihla něco říct, „vrátíš se k Orochimarovi do Zvučné?“ Oči se jí prudce rozšířily a zkřivila tvář. Cože? Jak na to sakra přišel? On se ale tvářil normálně a tuhle situaci bral vážně.
„Nevím, jak jsi na to přišel, parchante, ale ano, vrátím se ke svému pánovi. Zavázala jsem se mu. Sloužím mu tělem i duší, protože mě zachránil. A za to jsem mu k**** vděčná!“

Její temperament se začal opět probouzet k životu. Byl známka toho, že se její stav zlepšil. Raiu naproti ní nijak nereagoval, aspoň ne hned. Tayuya se setkala s těmi, kteří by se už teď s ní začali přít o tom, že co říká, je hloupost. Orochimaru byl považován za zločince, takže ti, kteří mu sloužili, byli za ně taktéž považováni. Avšak Raiu nic takového neřekl. Zachovával klid, což Tayuyu rozčilovalo, ale zároveň i podivně zaujalo. Její partner ve Zvučné Čtyřce, špekatoun Jiroubou, ji vždycky okřikl, aby nebyla sprostá. To ji pokaždé naštvalo. Chtěla mít svobodnou volbu toho, co mohla říkat a chtěla mluvit tak, jak jí narostl zobák. Raiu od ní slyšel nejednu nadávku, ale na rozdíl od ostatních, ji ani neodseknul, ani ji nepřikázal, aby byla slušná. Tak nějak ji bral takovou, jakou byla. Akceptoval ji.

„Tomu rozumím,“ řekl nakonec Raiu a přikývl, „ale zamyslela ses, zda je Orochimaru hoden tvé loajality? Že mu musíš něco splácet?“ Jeho výraz naznačoval, že otázku myslel vážně, ale pro ni to přesto znělo falešně. Hodlal nahlodat její víru a oddanost vůči Orochimarovi? Chtěl z ní snad začít tahat informace? Ne, ani náhodou. Ji nedostane a nezviklá.

„Co je tohle za kravinu?“ štěkla na něj a oči se jí zúžily, jak se v ní vzmáhal vztek.
Raiu lehce pokrčil rameny a jejího tónu si nevšímal.
„Jsme tu už čtyři dny a nikdo se tebe i tvé partnery nevydal hledat.“
Tayuya ho sledovala pořád se stejným výrazem, ale vnitřně ji to zarazilo. Kam tím mířil? Když nic neříkala, Raiu pokračoval:
„Všichni si teď myslí, že ty a tví partneři jsou mrtví. Orochimaru to už teď musí vědět taky. Proč ale nikoho neposlal, aby vyzvedl vaše těla, nebo vás případně našel živé? Zvučná je sem blíž než Listová. Podle běžných praktik všech vesnic by se každá měla starat, aby tajemství jejích ninjů a jutsu nepadla do rukou nepřítele. Zdá se, že tvá skupina má spoustu takových tajemství, a přesto nikdo nepřišel. Nikdo vás nehledá. Když je nějaký ninja z Oblačné nezvěstný, vždycky je snaha o to ho nalézt, nebo alespoň získat jeho tělo. Nevím, jaký je Orochimaru, ale nevypadá to, že by mu na tobě nebo tvých přátelích nějak záleželo.“

Jeho nestoudnost pomlouvat tímhle způsobem Orochimara přivedla Tayuyinu krev do varu, ale... neřekl nic, co by nebyla přímo pravda. Ona i ostatní ze Zvučné Čtyř- Pětky, pitomej Kimimaro, byli Orochimarova elitní jednotka, jeho nejlepší ninjové, kteří museli bojovat o své životy, aby od něj získali sílu. Museli bojovat s ostatními vězni na život a na smrt... s ostatními vězni... Když ji před lety našel, slíbil ji moc. Nejdříve ji vychovával a trénoval společně s dalšími dětmi, pak je ale všechny zavřel do cel a společně se svými stoupenci, včetně Kabuta, na nich dělali pokusy, odebírali jim krev. Ani nevěděla, jak dlouho tam vlastně byla. Buď byla v cele, v laboratoři, nebo někde na tréninku.

Když ji pak vypustil s ostatními vězni do velké haly a řekl, že pouze přeživším dá svou sílu, tehdy to viděla jako vysvobození a s radostí všechny kolem sebe zabíjela. Chtěla prostě přežít. V hale plné mrtvých těl, ze kterých ještě tekla horká krev, pak nakonec klečeli ona, Sakon a Ukon, Kidoumaru a Jiroubou. Všichni byli vyčerpaní, ale zároveň šťastní, že to zvládli. Tayuya tehdy viděla své útrapy v cele jako nutné k tomu, aby dosáhla svého cíle. A chtěla svou nabytou moc využít k tomu, aby to Orochimarovi oplatila a pomohla dosáhnout jeho cílů. Byla ochotná pro něj i zemřít, což i vlastně udělala, aby zajistila Orochimarovi nové hostitelské tělo Sasukeho Uchihy. Doufala, že se k němu dostal. Musel, jinak by její oběť byla zbytečná.

Počkat. Proč o sobě mluvila ve třetí osobě, jako o někom kdo zemřel? Vždyť žila. Ať už to bylo určeno osudem, bohem nebo prostou náhodou, díky Raiuovi jako jediná ze Zvučné Pětky přežila. Ale... jestli Raiu skutečně nelhal, proč Orochimaru nikoho neposlal? Jistě, měl důvěru v jejich schopnosti a dovednosti, ale Uchiha mu určitě řekl, že byli pronásledováni. A že se nikdo z nich nevrátil musel být důkaz toho, že museli zemřít... možná, že... je Orochimaru zavrhnul, protože selhali? Neboť byli poraženi blbými geniny? Dětmi?! Jo, to muselo být ono. Selhali a zklamali ho. Sykla a podívala se dolů ke svým nohám. Raiu ji měl radši nechat zemřít, nemusela by teď cítit tenhle... tenhle pocit hanby.

Měla by se vrátit, aby tak získala příležitost odčinit svou chybu, jenže... viděla na vlastní oči, co dělal Orochimaru s těmi, pro které už neměl využití. A ona selhala. Nebo spíš, splnila svůj úkol, ale byla poražena. Teď nevěděla, co by ji čekalo, kdyby se vrátila k Orochimarovi, když byla znehodnocena porážkou od toho... toho stínového šmejda, ale hlavně tou cuchtou s vějířem. Nejradši by jí ho strčila do za-... Kvůli nim teď byla pro Orochimara necenná a bez užitku.

Najednou Raiuova otázka nebyla až tak nehorázná. To byl tak všímavý a dokázal dobře analyzovat situaci, nebo... toho věděl víc, než dával znát a byla to forma manipulace? Kam by ale s ní směřoval? Ještě jednou zvážila možnosti, a potom se podívala na Raiua nedůvěřivým pohledem.
„Co tímhle chceš jako říct?“
Raiu pokrčil rameny, „všichni tě považují za mrtvou. Máš jedinečnou příležitost začít nový život, zcela podle sebe, bez toho, aby ses ohlížela na jiné. Asi se budeš muset držet při zemi, ale budeš volná.“
Tayuya pro změnu mlčela, ne, že by neměla, co říct, ale proto, že se jí návrh zamlouval. Když se podívala na své předešlé cíle v životě, tak od Orochimara sice získala sílu a moc, ale neužívala ji pro sebe. Teď měla možnost. Musela se jen rozhodnout, co s tím bude dělat.

Dívala se na Raiua, který ji pohled oplácel s lehce zdviženými koutky úst. Díky němu teď získala tuhle možnost... jeho slova zněla, „všichni tě považují za mrtvou“... on a jeho čoklové byli jediní, kdo věděli, že přežila. Říkal, že byl na nějaké misi za nějakými zloději či co. Klidně se může v tomhle nebezpečném světě stát, že jeden ninja padne v boji, zvláště když se nachází na území cizího státu. Při té představě se Tayuye zkřivil obličej do drzého úšklebku. Jeho smrtí dosáhne zadostiučinění, že musela být zachráněna zrovna jím a vymaže tak poslední důkaz, stopu toho, že Tayuya Severní Brány a členka Orochimarovi Zvučné Čtyřky žije.

Byl tu však zjevný problém. Stále nebyla zcela v pořádku. Raiu ji pomalu léčil, ale problémem byla její Prokletá pečeť. Pomalu čerpala a doplňovala svoji chakru, ale nebylo jí dost, aby mohla aktivovat pečeť a získat s ní sílu potřebnou na to, aby mohla svého zachránce zabít. Navíc i on sílil dle toho, jak stále odpočíval. Díky jeho zbroji měla jakousi představu o Raiuových schopnostech. I to, že už byl jounin v takhle nízkém věku jako ona, byly důkazem, že to nebyl žádný tuctový spratek. Že spal jen pár hodin, byl problém, protože vydržel být vzhůru déle než ona, a zřejmě dokázal překonat určitá úskalí ze spánkové deprivace. Tím pádem možnost podřezat ho ve spánku, padla. Její flétna byla zničená, a kdo ví kde, takže se nemohla ani spolehnout na svá genjutsu nebo Doki, své tři démoní summony. Skutečně její jedinou možností byla Prokletá pečeť a moment překvapení, alespoň prozatím. Takže musela zůstat v klidu ještě pár dní, než svůj útok provede. Aby nepojal podezření, zeptala se ho svým drzým stylem, „jak dlouho tady ještě s tebou budu muset tvrdnout, než budu v pohodě?“
Raiu se zamyslel a jeho oči klesly někam k jejím nohám:
„Pět dní až týden. Do té doby by měl můj poslíček v Oblačné předat zprávu a přinést nové rozkazy od Raikageho-sama.“
Tayuya se neubránila a doslova jí spadla čelist. Ten vůl to vyžvanil. Pár okamžiků byla tak konsternovaná, že nebyla schopná cokoliv říct. Spousta sprostých slov se jí mihlo hlavou a ona měla chuť je říct všechny najednou, ale udržela se, protože si vzpomněla na jeho slova, která řekl ani ne před dvěma minutami.
„Zprávu?“ zeptala se, nebo spíš se Tayuya dožadovala, „psal si v ní i o mně?“
Raiu se na ni podíval klidně, pak se usmál a jeho oči se lehce rozzářily, když zakroutil hlavou.
„Ne. Jsi tam zmíněná pouze jako jedna ze Zvučných ninjů, kteří zde padli. Skutečnost zůstane mezi námi dvěma a mými vlčími kolegy.“

Nebyl důvod k tomu, aby Tayuya věřila Rauiovi jakožto ninja ninjovi. Přesto mu to věřila. Ani s jejím výcvikem elitního zabijáka a jednoho z nejnebezpečnějších zločinců, kteří kráčeli po zemi, se nemohla ubránit tomu, aby tomuto klukovi věřila, co řekl. Byl tu sice jeden důvod, který to utvrzoval, ale byl to i pocit, který v ní rostl během těchto několika dní. Myšlenka zabít ho, ji stále ale nepřešla. Nemohla riskovat.

„Máš už představu, kam půjdeš?“ zeptal se Raiu a Tayuya upřímně nevěděla. Sotva si tu možnost vybrala a už by měla vědět? S přísným pohledem zakroutila hlavou. Raiu znovu promluvil, něco se však změnilo.
„Nechtěla by si... jít se mnou?“
Její oči ještě víc ztvrdly, když na něj hleděla.
„Zapomeň na to, kreténe. Teď, když jsem se oprostila od jednoho tyrana, mám se dobrovolně přidat k druhému v Oblačné? Ne díky.“
Její slova byla ostrá a Raiua to zaskočilo a jejich tábor se ponořil do ticha. Silnější poryv větru prošel přes louku a les, ohnul listy trávy a větve stromů. Tayuyiny rudé vlasy zavlály a částečně zakryly její tvář, obdobně to udělali i dva prameny Raiuových černých vlasů, ty ale byli moc krátké a úzké. Dívali se na sebe. Ticho porušil až Raiu po pár minutách a jeho hlas teď zněl... bolestně.
„A co kdybych šel s tebou já?“
Ta otázka byla pro Tayuyu překvapující, ale ona okamžitě reagovala podrážděně.
„Kecy, pako! Vím moc dobře, co jsi zač. Myslíš, že jsem nepoznala ten znak na brnění!? Jsi Ikazuchi, klan takzvaných samurajských ninjů, kteří jsou čestní a naprosto loajální vůči Raikagemu i bleskovému feudálnímu lordovi. Ty nikdy neopustíš a nezradíš vesnici!“
Raiu sklonil hlavu, jak Tayuya očekávala. Hra na kočku a myš, a teď ona byla kočka. Vyslovila jeho jméno a tím z něj strhla masku obyčejného ninji z Oblačné.

Klan Ikazuchi byl sice malý klan, možná i nejmenší v Oblačné. Přesto patřili k těm nejschopnějším a nejnebezpečnějším. Jako jedni z posledních stále nosily brnění a používali primárně meče a jiné zbraně. Byli však i velmi talentovaní na techniky Raitonu, se kterým, mimo jiné, podporovali své zbraně a brnění v boji, ale uměli i více. Dokázali vysílat chakru z těla v různých koncentracích, jak mečem, tak i běžným taijutsu. Byla to skrytá technika jejich klanu, podobně jako u toho hajzla se stíny z Listové. Podrobné znalosti o všech zemích získala Tayuya ve Zvučné od Orochimara pro případ, kdyby na ně Zvučná Čtyřka narazila. Raiuovo spojení s tímto klanem zcela jasně definovalo jeho povahu. Snažit se pomoct Oblačné získat jakoukoliv moc, včetně Tayuyiných znalostí o Orochimarovi a Zvučné, ale i její techniky.

Raiu pokýval hlavou, usmál se, a pak vrátil pohled svých černých očí do těch Tayuyiných hnědých.
„Máš pravdu. Jsem Ikazuchi a jsem věrný své vesnici, své zemi a svým pánům. Přesto se ale mýlíš. Je jedna věc, co bych si ze srdce přál, ale nachází se pouze mimo vesnici. S tebou bych měl šanci.“
Tayuya si posměšně odfrkla, „tak to máš dost blbý. Nemůžeš to získat, ať je to cokoliv, aniž bys opustil vesnici a stal se hledaným zrádcem.“ Docela ji to i těšilo.
Raiu si malinko povzdechl, „ano. Ale už jsem nad tím přemýšlel a myslím, že by tu jedna možnost byla. Ale potřeboval bych k tomu i tvoji pomoc.“
Tayuya na něj nevěřícně zírala.
„A jak ti mám věřit, že mě nezradíš?“
Raiuiův úsměv se rozšířil a pohodil rukou.
„Protože můžeš naopak ty zničit mě, když řekneš Oblačné, že jsem opustil vesnici jakožto první Ikazuchi, což by Raikageho-sama rozhodně nepotěšilo. Budeš mít můj osud v rukou. A nemusíš se bát, že tě zabiju. Kdybych chtěl, tak bych tě asi neléčil, ne?“
To dávalo smysl, pomyslela si Tayuya. Přesto ale mu nemohla věřit, i když tu byl takový... dojem, pocit. Jakoby se její smýšlení měnilo... To musí být blbost. Teď ona pokrčila rameny.
„Fajn. Co máš v plánu?“

* * *

O osm dní později stál Raiu v kanceláři Raikageho. Ten seděl na gauči u velkého okna, z kterého byl nádherný pohled na celou Oblačnou do třech světových stran a četl si závěrečnou zprávu o Raiuově poslední misi. Raiu stál na druhé straně stolku v pozoru ve své zbroji s helmou v levém podpaždí a čekal. V místnosti byli ještě Darui a Shee, Raikageho ochránci a poradci, a také šéf zpravodajských složek Oblačné, Warui. Bylo mu už přes třicet a měl na sobě nesmazatelné známky toho, že prošel válkami. Byl vysoký, hubený, světlé pleti, jeho hlava byla ve tvaru ostrého trojúhelníku mířícího dolů a černé delší vlasy stažené dozadu do copu. Typickými znaky, díky kterým byl snadno k poznání, bylo jeho čelo a brada, které měl vystouplé, což zbytek tváře dělalo temnější, co se hodilo k jeho práci. Dalším charakteristickým znakem byla černá páska přes levé oko, která byla obtočená okolo jeho hlavy jako čelenka a jeho druhé, levé oko mělo žlutou barvu. Na sobě měl černý kabát s dlouhými rukávy a vysokým límcem, který mu lehce spadal na ramena, černé kalhoty, a pak standardní bílou vestu Oblačné a bílé boty s rudými chrániči. Nebyl nijak ozbrojen, Raiu přesto věděl, že i beze zbraní byl Warui nebezpečný soupeř.

Raikage dočetl zprávu, položil ji vedle sebe na gauč a podíval se na Raiua, který se při tom pohledu napnul.
„Skvělá práce, Raiu. I když jsi dostal zcela jiný úkol, získal si mnoho velmi užitečných informací, které nám do budoucna mohou velmi pomoct.“
„Děkuji, Raikage-sama,“ řekl mladík a hluboce kývnul hlavou. Statný Raikage pokračoval klidným hlasem.
„Takže se nám potvrdilo mnoho věcí. V první řadě Listová a Písečná uzavřela spojenectví, i když to je pár týdnů, co je napadli společně se Zvučnou, kterou zřejmě ovládá Orochimaru, a zřejmě je to i on, kdo zinscenoval útok na Listovou, a přitom zabil jak Třetího Hokageho, tak Čtvrtého Kazekageho. A teď se zdá, že Orochimaru udělal další krok s celou tou operací, které jsi byl ty svědkem.“
„Vypadá to, že se k Orochimarovi přidal jeden z dvou přeživších klanu Uchiha z Listové, eskortován týmem elitních ninjů, kteří byli pronásledováni jednotkou Listových geninů, zřejmě Uchihových přátel s podporou Písečných, a to hned rodinou Kazekageho, včetně jinchuuriki obou vesnic,“ dodal Raiu. Byl to Darui, který si dal ruce v bok a vzal si po něm slovo.

„To nezní dobře. Orochimaru je legendární ninja, který, zdá se, začal nabývat na síle. S Sharinganem na své straně má možnost kontrolovat další klíčové lidi.“
„Dle Raiuova popisu,“ začal mluvit Warui, „jsme dokázali identifikovat některé další Orochimarovi společníky. Muž, který měl vypadat jako ještěr s kostmi, musel být přeživší člen klanu Kaguya, válečného klanu, který napadal ostatní země jen proto, aby vyhledával boj. Někteří jejich členové projevili klanové kekkei genkai, Shikotsumyaku, které jim dává schopnost ovládat růst vlastní skeletální stavby a zřejmě i její pevnost. Muselo se jednat o toto kekkei genkai, které Orochimarův posluhovač vlastnil. Klan Kaguya byl považován za vymřelý, teď už je to zřejmě konečně pravda a Shikotsumyaku je navždy ztraceno.

Další čtveřice ze Zvučné je takzvaná Zvučná Čtyřka, Orochimarova osobní stráž. Podle našich pozorovatelů na stadionu během Chuuninských zkoušek to byla Čtyřka, která vytvořila ochranou bariéru, která umožnila Orochimarovi zabít Hokageho bez jakýchkoliv posil. Jejich identity nám nejsou zcela známy, ale dá se předpokládat, že jeden z nich měl další kekkei genkai a druhý možná taky, nebo se jedná pouze o neznámou klanovou mutaci nebo vylepšení. Není ani vyloučeno, že ho takto Orochimaru nevylepšil sám. Podobných experimentů se měl dopustit ještě jako shinobi Listové.

A mladý Uchiha, který se k němu měl přidat, se jmenuje Sasuke. Jako jediný přežil masakr svého klanu provedený jeho starším bratrem, Itachim Uchihou. Z toho se stal člen žoldácké organizace Akatsuki. Zatím jsme s nimi neměli žádné konflikty.“ Po dokončení Waruiho přednášky nikdo v kanceláři Raikageho chvíli nepromluvil, aby si to přebrali v hlavě. Raikage uznale pokýval hlavou.

„Tenhle Orochimaru začíná být nebezpečný.“
„Zatím ale proti nám nic nepodniknul,“ konstatoval Shee, a Darui obratem zareagoval, „alespoň co víme.“
„Měli bychom se o něho začít také zajímat,“ prohlásil Raikage a podíval se na Raiua, „poslat někoho, kdo by o Orochimarovi sbíral informace.“
„Proč nevyslat tady mladého Ikazuchiho? Už se prokázal jako dobrý zpravodajec, schopný se skrývat a má určité zkušenosti s technikami Zvučných ninjů,“ navrhnul Warui a udělal dva kroky vpřed až ke stolku a díval se na Raikageho. Shee i Darui přikývli a blonďák přisvědčil.
„Souhlasím. Je schopný a opatrný. Zvládne to.“ Mohutný ninja přikývl, podíval se upřeně na Raiua a položil svoji velkou levou ruku na opěrku gauče.

„Tak tedy dobrá. Raiu Ikazuchi, dávám ti nový dlouhodobý úkol. Začni pátrat po Orochimarovi a jeho výzkumu ve Skryté Zvučné, v Zemi Zvuku nebo kdekoliv jinde, kde má své skrýše. Buď opatrný a zbytečně neriskuj, snaž se pouze pozorovat. Rozluč se s rodinou a přáteli, protože tato mise může trvat i měsíce, takže se připrav, že budeš operovat sám bez podpory. Podávej mi pravidelná hlášení, ale ne na úkor tvého utajení. Jednou za měsíc by mohlo stačit.“
Raiu, celý napjatý, učinil hlubokou úklonu Raikagemu, celým vrchním tělem o devadesát stupňů: „Rozkaz, Raikage-sama. Vynasnažím se, abych vás nezklamal.“ Poté kývnul hluboce ke každému dalšímu přítomnému, otočil se a opustil kancelář.

* * *

Pár hodin na to Raiu prošel vstupní bránou do vesnice a vydal se po cestě k nedaleké hospůdce. Byla to velká dřevěná stavba, kterou ne jednou navštívil, když se svým týmem vraceli z mise, nebo když byl na cestě do klanového cvičiště, případně odtamtud do Oblačné. Raiu si vzal civilní šaty, a to sytě žluté tričko s krátkými rukávy, jehož vrchní část až k prsům byla černá stejně, jako okraje dvou kapes po stranách a rukávů. Na ramenou měl malý znak svého klanu. Pak měl tmavě šedé kalhoty, černé ninja sandály, na zádech batoh a pod ním dvě katany, každá mířící opačným směrem do stran v šedém provedení uvázané k opasku.

Vystoupal po schůdkách, vešel do hospůdky a pozdravil se s majitelem, postarším chlapíkem tmavé pleti bez vlasů, se kterým se už znal. Sundal si sandály a pokračoval dále do budovy, až došel k jednomu z pokojů. Zaklepal na dveře, odsunul dveře do strany, nakouknul a pak vstoupil.

Tayuya seděla na posteli s jednou nohou nataženou a druhou pokrčenou, na jejímž koleně měla položenou ruku a čekala. Od chvíle, co se vrátili do civilizace, si pořídila černý šátek, kterým si ovázala hlavu jako čapku, a fuchsiový pruh látky, který měla ovázaný přes břicho a na zádech končící dvěma dlouhými konci. Na zemi proti ní odpočíval Bokku s hlavou položenou na jedné tlapce a pomalu oddechoval. Dívka vzhlédla k mladíkovi upřeným pohledem.

„Vyšlo to?“ Raiu si sundal batoh i opasek se skabardy, položil je na druhou postel a posadil se před Tayuyu.
„Jo, jak jsem doufal,“ usmál se a zhluboka nadechl a vydechl, jak z něho nervozita opadla. „Byl jsem pověřen průzkumem a sbírání informací o Orochimarovi potom, co jsem jim předal tolik informací, které jsem měl nashromáždit. Bez tebe bych to nepopsal tak snadno. Jsem podle nich správný kandidát na ten úkol.“
Tayuya se ušklíbla a opřela se zády o zeď, „takže jsi volný a můžeš si jít za svým cílem.“
Raiu se na ni podíval s nejistým výrazem, „půjdeme společně, ne? Jsme v tom společně.“
Tayuya mu pohled opětovala a jedním koutkem úst se ušklíbla a vydala humorný vzdech, „tebe to nepřešlo? Tak tedy jo.“ Na chvilku se odmlčela, během které se Bokku probral, posadil se a díval se na oba dva se zájmem. Tayuya se pak zeptala, „kam tedy máme namířeno?“
Raiu s odpovědí počkal, pak se trochu šibalsky usmál: „Ukázal jsem ti svoji zemi, proč mi tedy teď neukážeš ty svoji?“

4.75
Průměr: 4.8 (4 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Ne, 2018-07-15 22:20 | Ninja už: 5831 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Mise L3: Sem tam najdu věty, které jsou dost neohrabaně napsané, ale dá se to zkousnout. Senpaiina beta je vidět, chyby zmizely. Smiling Příběh je docela zajímavý a začíná se rozbíhat, tak jsem zvědavá, co má Raiu v plánu. Jen aby se mu nevymkl z rukou. Smiling

Obrázek uživatele Voltér
Vložil Voltér, Út, 2017-11-28 21:34 | Ninja už: 5835 dní, Příspěvků: 170 | Autor je: Prostý občan

Udělal jsem malý retcon. Jen jsem prohodil barvu Raiuova trička, z černé se žlutým vrškem na žluté s černým vrškem Smiling Žlutá je jeho oblíbená barva, a černě odděných postav je v Narutovi beztak spousta Laughing out loud

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Čt, 2017-11-23 22:38 | Ninja už: 5163 dní, Příspěvků: 6215 | Autor je: ONLINE, Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Áaa, Tayuya začína nadávať, to je fajn, len na to nezabúdaj. Smiling
Pekne si sekol tú rekonvalescenciu a rozohral ďalšiu časť príbehu.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Voltér
Vložil Voltér, Pá, 2017-11-24 22:51 | Ninja už: 5835 dní, Příspěvků: 170 | Autor je: Prostý občan

Jo Smiling Uvědomil jsem si, že na to jak je v manze ale i v anime sprostá, tak byla tady celkem slušná Laughing out loud Drzá, ale slušná. Asi jí nebylo tak dobře že nebyla schopná nadávat Smiling Nebo to je tím, že se znovu narodila.

Hlavně to ale nechci mýt moc vypípané, a takovejch těch slušnejch nadávek asi moc neznám Laughing out loud Myslím že americký dabing z ní udělal jen "lehce sprostou", pokud se nemýlím. Ale budu se snažit Smiling

Obrázek uživatele Voltér
Vložil Voltér, Po, 2017-11-20 21:06 | Ninja už: 5835 dní, Příspěvků: 170 | Autor je: Prostý občan

Děkuju Smiling Čtvrtá kapitola bude trvat napsat trochu déle, protože bude delší, a ani nevylučuju, že ji budu muset rozdělit, je to spíš pravděpodobné. Do toho připravuju ještě něco dalšího, v co doufám že bych mohl stihnout dodělat dřív, než se dostaneme dál.

Ať jde Raiuovi o cokoliv, tak to dokáže dobře skrývat Smiling Ale jak bylo uvedeno v předchozím díle, má slabost na zrzky, kterou Tayuya je Smiling

Mám něco málo příběhů připravených pro tuhle sérii, snad se dostanu až ke konci, i když cesta k němu bude dlouhá Smiling Do té doby snad všechno chybějící domyslím Chcíp

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Po, 2017-11-20 18:50 | Ninja už: 2658 dní, Příspěvků: 2988 | Autor je: Gaarova tykev

Tayuya je podozrievavá až hrôza, ale Raiu ju pomaly láme, sloboda je ozaj silné lákadlo Smiling Milé je dohadovanie sa, či ona pôjde s ním, alebo on s ňou hihihi Zvláštny je Klan Ikazuchi, z ktorého Raiu pochádza. Raikage po dlhej porade ho posiela na misiu pátrať po Orochimarovi, čo hrá Raiuovi do karát. Uvidíme, aké dobrodružstvá nám prichystáš na spoločnej ceste oboch protagonistov, teším sa na ne Kvítek sakury

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Ne, 2017-11-19 19:20 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 2346 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Buď Raiu na Tayuyu ještě něco chystá, což se mi ani tolik nezdá, jako se mi spíš zdá, že ji začíná mít i přes tu její navenek tvrdou slupku rád Smiling

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...