manga_preview
Boruto TBV 07

Jsou tu všichni?

Nervózně přecházel ze strany na stranu. Zastavil se, zkontroloval kapsy, zhluboka se nadechl a pak se nejistě rozhlédl ze strany na stranu. Ten kravál ho znervózňoval. Měl by to udělat hned teď, ať už to má za sebou.
„Zvládneš to!“ řekl si nahlas, aby si dodal odvahu a pak pokračoval v duchu. Přečkal jsi řádění kyuubiho, přežil jsi tu šílenou akci v Rozvalinách a dokonce ses dokázal dostat i z doupěte toho obřího hada, tohle zvládneš. Měl pocit, jakoby se v něm praly dvě osoby, ta jedna chtěla okamžitě zmizet, ale ta druhá mu pořád vykládala, že na to už je pozdě. Ten druhej to pěkně podělal, když na něco takového kývnul. Měl vzít raději tu výzkumnou tříletou misi uprostřed tundry. I teď mu to přišlo lepší než to, co ho čekalo.
„Zvládneš to, jsou to jenom spratci a fakani. Co ti můžou udělat. Taky jsi chodil do školy.“ zopakoval znovu svému odrazu ve skle okna. No a v tom byl asi ten hlavní problém, věděl, jaký dokážou být děti mrchy, když chtějí. Promasíroval si spánky a pěti rychlými kroky zamířil k zašupovacím dveřím. No co, nebude se s nimi s**t.
„Tohle přežiju. Tedy aspoň doufám.“
Poslední hluboký nádech a vešel do třídy. Očekával, že hluk a řev, který se tam odehrával, okamžitě ustane, ale v podstatě ho nikdo nevzal na vědomí. Rozhlédl se. Měli by na tom být jako on. Nervózní z nové zkušenosti v životě. I on sám tu byl poprvé, stejně jako oni, ale rozdíl byl v tom, že on byl zralý na to vyskočit oknem, kdyby to nebylo tak proklatě nízko a oni se dobře bavili.
„Hej vypadni,“ zavřískl blonďák s ježatými vlasy a zatřásl dalším klukem.
„Proč jako?“ ohradil se druhý otráveně a ani k němu nestočil pohled.
„Protože já jsem hlavní hrdina, chápeš?“
„No a?“ zeptal se tmavovlasý kluk opět znuděně a ani se nepohnul.
„No to znamená, že já sedím vzadu u okna,“ ječel dál blonďák div, že nedostal infarkt. Černovlásek k němu zvedl otrávený pohled, pak si povzdechl a raději vyklidil pole. Blonďák si spokojeně sedl a rozhlédl se.
Jako další ho zaujal kluk, co seděl přímo ve středu místnosti a propaloval ho pohledem. Nic nedělal, jen seděl a zíral přímo na něj. Odolal nutkání se ošít, protože kluk ho propaloval skrz složené ruce a jeho pohled byl velmi chladný a štiplavý.
Zajímavější ovšem bylo to, co se dělo za ním – rvačka holek. Kdyby byly starší, možná by si to i užil, protože obě byly docela kočky a navíc rvačky holek stojí vždycky za podívání. Blondýna s dlouhými vlasy se právě snažila zaškrtit růžovovlásku a nejspíš se rvaly o místo vedle toho kluka s chladným pohledem. Kterému to nejspíš bylo úplně šumák, protože je naprosto ignoroval a místo toho zíral přímo na něj. Nejspíš ho to nějak zvráceně bavilo, zatím co on z toho měl akorát paranoidní představy. Očekával, že ve třídě budou bitky, ovšem nečekal, že první se poperou holky.
Povzdechl si a docela se sžil s tlouštíčkem v levém horním rohu, který za tu dobu, co ho pozoroval, stihl zdlábnout už třetí brambůrky. Tlouštík tlačil a se zaujetím pozoroval bitku. Snědl jsem: kaši z rendlíka, krajáč mlíka, pecen chleba, mámu, tátu, děvečku s trakařem…Jen zakroutil hlavou a přešel ke katedře.
Ozvalo se třísknutí do tabule a všichni se lekli a stočili k ní pohled.
„Jmenuji se,“ začal. „Iruka Umino.“ Jeho ruka byla stále připlesknutá k tabuli a Iruka zalitoval, že do toho tak třísknul, ale efekt to mělo dobrý. Přešel ke stolu, otevřel desky a přečetl si jména. Většina klanů měla své charakteristické rysy, takže spoustu žáků zařadil jen podle ksichtu. Uzumaki, Nara, Yamanaka, Haruno, Akimichi, přelétl je pohledem. Posadil se. Z téhle bandy spratků, frajírků a idiotů bude muset udělat ninji. Jak, to neměl tušení. Kývl na to jen proto, že hokage byl děsně otravný. Odkroutí si rok, pak zdvořile poděkuje a pokusí se spáchat sebevraždu jiným humánnějším způsobem. Třeba ve vaně s kyselinou.
Iruka vytáhl papír.
„Každý z vás musí být vybaven cínovým kotlíkem, standardní velikosti dvě…“ přečetl. „Sakra, blbej papír,“ zahučel a začal se dál prohrabovat ve složce.
„Aby bylo jasno, je mi jedno, že jste synáček nebo dceruška nějaké prominentní rodiny. Jestli uděláte průser, tak vás nechám čistit školní hajzlíky. Pokud chcete vymýšlet nějaké blbosti a střádat pomsty, mě s tím neotravujte. Jestli chcete ovládnout svět, tak to plánujte až po vyučování, ne v jeho době,“ mluvil dál a ani se na studenty nepodíval a hrabal se v lejstrech. Konečně našel papír, který hledal a zvedl pohled.
„Co to sakra je?“ zeptal se a ukázal na splašeně poletující zdviženou ruku Haruno.
„Prosím Hinata brečí.“
„Hm.“
„To s tím nic neuděláte?“
„Hinato, breč tišejc,“ řekl Iruka, rozložil papír a začal předčítat. „Každý z vás si pořídí pět shurikenů. Prosím vás obyčejných shurikenů, jestli vy slečinky přijdete s růžovým nebo na něm budou vykreslený plameny, tak vám je bodnu do zadku. Totéž platí o kunaich, žádné blbiny. Nevěste si na to zrcátka, postavičky z vašeho oblíbeného pořadu, fotky s Winchesterovými, prostě nic. Dále budete mít vždy s sebou, svitky, pouzdra, zbraně, boty – nikdo nestojí o skopnutý palec, speciální vybavení na vaše klanové jutsu. Nikdo nebude mít v pouzdře na vybavení zbytečnosti. Jestli tam najdu šminky nebo pokémony, tak to vyhazuju. Dále si s sebou budete brát obvazy a náplasti a co je hlavní – tužku číslo dvě,“ ukončil, zaklapl desky a posadil se. Rozhlédl se po žácích a s potěšením zjistil, že je klid. Jen vzadu ve třídě se ozývalo úpění.
„Co se děje?“
„Prosím, snědl jsem párek nevalné chutě a přišlo mi špatně.“
„Jestli chceš zvracet, tak proboha venku.“
Najednou se ozvalo ječení a vřeštění. Iruka se podíval ke dveřím a čekal. Vřískot se přibližoval a on se jen modlil, aby nemířili k nim do třídy. Pak zaskřípal zuby, když se dveře otevřely. Nějaká matka se pokoušela vecpat svého syna do dveří, ale kluk se zapřel mezi futra a dál ječel, rozčapený jak žába a mermomocí se snažil udržet vně třídy. Bohužel, ale jeho matka byla silnější a dalším silným zatlačením ho prostrčila skrz dveře. Otřepala si ruce, unaveně vydechla a pak odkráčela pryč. Iruka jen seděl a zíral na kluka, který se teď pokoušel nejspíše předstírat mrtvého. Pak frustrovaně vydechl, třísknul složkami a zvednul se. Ovšem když přešel k chlapci, ozvalo se vrčení. Iruka cuknul, ale bylo ticho, tak udělal další krok, ale opět ho zarazilo zlověstné vrčení. Chvíli přenášel váhu z jedné nohy na druhou jako chameleon a bavil se tím, jak se vrčení vždy zesílilo a zeslabilo podle jeho vzdálenosti od mrtvoly. Nakonec pokrčil rameny a šel si znovu sednout, protože až zazvoní a přeběhne mu po zádech tahle tlupa, nejspíš ho to probere. Odškrtl si další jméno.
Když zjistil, že ho ten divný kluk stále pozoruje, nakoukl do seznamu.
„Uchiha co? Vás učí tyhle zlověstné pohledy už od kolébky co? Ne, věřím, že ses s tímhle zabijáckým výrazem už narodil. Propálil si porodníka tímhle pohledem, protože tě dostatečně rychle nezabalil do deky a tobě byla kosa.“ Nic. Iruka si povzdechl, nesnášel tyhle vzácné plyny – nereagují.
Když se nadechoval, aby mohl pokračovat, zaujalo ho něco na stole. Pomalu se to pohybovalo kolem hrany a pak si to rovnou zamířilo k němu. Iruka bleskurychle zul botu a pak rozmázl černý hmyz po svém stole. Sice si tím zaneřádil botu a taky katedru, ale na konci hodiny, to nechá uklidit, tím klukem, co chrápe na lavici, a nebo tím blonďákem, co se snaží proplížit pryč ze třídy.
Najednou vrzla židle a s hlasitým pláčem se kolem něj prohnal kluk v černých brýlích a zmizel ve dveřích. Jeho nářek se ještě notnou chvíli nesl ztichlou akademií.
„A to byl nejspíš Aburame, takže tím je docházka kompletní,“ zhodnotil sensei a odškrtl si na seznamu poslední jméno, popadl desky a odešel ze třídy. Nezapomněl ovšem přejít po zádech Inuzukovi.

Poznámky: 

Téma mi moc nesedlo, ale jelikož jsem se chtěla zúčastnit ta jsem se o něco pokusila. Nakonec to dopadlo, tak jak to dopadlo. Neberte to příliš vážně, já to tak taky neberu. Samozřejmě jsem vykradla několik filmových hlášek. Najdete je všechny? Smiling

4.95238
Průměr: 5 (21 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, So, 2019-02-16 21:08 | Ninja už: 2657 dní, Příspěvků: 2987 | Autor je: Gaarova tykev

Misia VH: Pripomenula si mi, ako som ja prvýkrát vstupovala do učebne hihihi Aj po rokoch praxe je to vždy stres, človek nevie, čo ho čaká, s akými ľuďmi bude mať tú česť. Kolega vždy pýtal magnézium, lebo mu stúpal tlak Ehh... jasně... hehe... Takže sa úplne dokážem vžiť do pocitov Iruku, ktoré si veľmi vnímavo opísala Kvítek sakury Je fakt, že deti dokážu všelijaké neplechy a zlomyseľnosti a zdá sa im to vtipné, skúšajú, čo si môžu dovoliť. V mumraji a zvadách si ho nikto ani nevšimne. Jémine, užili sme si bojov Sakury a Ino kvôli Sasukemu, ktorý ich mal úplne na háku Cool Náš milený žrút: "Snědl jsem: kaši z rendlíka, krajáč mlíka, pecen chleba, mámu, tátu, děvečku s trakařem…“ Laughing out loud Tiež som raz treskla do stola, bohužiaľ ma neškolila Cunade, tak som si dochrámala ruku, ale ako u Iruku, zabralo to hihihi Klanové rysy sú aspoň dobré na identifikáciu. Leeen ťažká úloha: „Z téhle bandy spratků, frajírků a idiotů bude muset udělat ninji.“ xD Popletené podklady s cínovým kotlíkom pobavili, aj to sa stáva. Príhovor k deťom je ozaj zastrašujúci Kawaii jako Kyuubi! Úžasná výchovná metóda: „Hinato, breč tišejc,“ řekl Iruka“ Laughing out loud Požiadavky na nindžovské vybavenie žiakov ma zložili pod stôl Laughing out loud hihihi Laughing out loud Jejda, to mama dovliekla jačiaceho Kibu? Ale zašitý Akamaru pánička dôsledne vrčaním chránil, asi cítil, že Iruka nie je najláskavejšie naladený. Ooo, aká tvrdá kritika učihovských zlovestných pohľadov, aj s podpálením pôrodníka a vzácnymi plynmi Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! Jejda, zahlušil vzácneho chrobáka, čím Šina doviedol k slzám. A koniec hodiny, mohol spokojne odísť aj po Kibovom chrbte, ale má na chvíľu svätý pokoj Jump! Ako píšu komentujúci podo mnou, Iruku si vykreslila sťa cynického tvrďasa, ale to nijako neuberá na kvalite poviedky. Si skvelá spisovateľka a panda od Kakari je fantastický darček Úpa boží!!! Priznám sa, že filmové hlášky som si nevšímala hihihi Vďaka za pobavenie a čitateľský pôžitok Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, Út, 2016-11-29 10:41 | Ninja už: 2683 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Tahle povídka je naprosto super. Já zbožňuji filmové hlášky Laughing out loud
Naprosto nejlepší byly vzácné plyny to mě hodně pobavilo. Tvého Iruku bych teda za třídního nechtěla.

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Ivanitko
Vložil Ivanitko, So, 2016-09-24 22:19 | Ninja už: 4186 dní, Příspěvků: 2117 | Autor je: Editor všeho, Manga tým, Tatér prokletých pečetí

Super, tak tohle pobavilo Laughing out loud Laughing out loud Prostě Iruka jako Igor Hnízdo pobavil a s jakou netečností se probíral svými žáky mě dostávalo do kolen. Nejlepší narážka na Uchihu Laughing out loud Laughing out loud a pak jak vyjmenovával potřeby. Úplně jsem ho viděla v akci, kdyby našel někde něco, co tam nemá být. "Řasenka? 100 kliků!!! a jedem jedem..." To by si Lee taky začal schválně nosit nějaké věci v taštičce Laughing out loud

Obrázek uživatele Nyssa
Vložil Nyssa, So, 2016-09-24 23:22 | Ninja už: 2862 dní, Příspěvků: 320 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Jsem ráda, že se líbilo a pobavilo a přitom jsem si tím vůbec nebyla jistá. Zajímavé je, že nejvíc komentářů mám u svých divných humorných pokusů Laughing out loud

Lekce bez bolesti nemá žádný význam.
Protože nelze něco získat, aniž by člověk něco obětoval.
Ale když vydrží tu bolest a překoná ji,
získá silné srdce, jakému se žádné jiné nevyrovná.
Ocelové srdce
Kakashi ^_^ Kakashi ^_^
Všechny moje povídky i s popisem najdete tady: Nyssa - povídky
Fanfiction série: Tomoe?!, Pouta, Domov je tam, kde máš kunai
Fanfiction jednorázovky: ...Proč zabíjím..., A to je Ona, Jsou tu všichni?, Ten osudný rok, Ostré nástroje

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, So, 2016-09-03 17:59 | Ninja už: 5830 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Víc komedie! Laughing out loud Bavila jsem se. Mám dojem, že Iruka měl před sebou několik jiných tříd a cynismus používá pro zachování svého rozumu. Laughing out loud Vzhledem k tomu, že Iruka moc prostoru v manze nemá a když už, tak je dost plochý. Za mě super! ^^

Obrázek uživatele Nakamura Kumiko
Vložil Nakamura Kumiko, So, 2016-09-03 09:03 | Ninja už: 4469 dní, Příspěvků: 165 | Autor je: Recepční v lázních

Výborné! Bavila jsem se od začátku do konce. A těch narážek tam bylo spousta. Skvělé.

Sténajíc ve svých trámech škola šílí, že jsem se zrodil, abych zapálil ji.


Obrázek uživatele Sasukeho strážná víla
Vložil Sasukeho strážn..., Pá, 2016-09-02 22:29 | Ninja už: 3784 dní, Příspěvků: 335 | Autor je: Konohamarova chůva

Tak to se mi opravdu líbilo.Jednoduchy nápad a přesto to ke krásný Smiling

Sasukeho strážná víla

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Pá, 2016-09-02 22:14 | Ninja už: 4681 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Luxusní. Cynický Iruka je mnohem zajímavější, než ten, kterého napsal Kishimoto. I když možná je to ten samý, kterého napsal Kishi, jen s v manze moc neprojevoval. Laughing out loud

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Nyssa
Vložil Nyssa, Pá, 2016-09-02 22:27 | Ninja už: 2862 dní, Příspěvků: 320 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Taky je mi sympatičtější tenhle Irukaa jsem ráda, že se líbilo Smiling

Lekce bez bolesti nemá žádný význam.
Protože nelze něco získat, aniž by člověk něco obětoval.
Ale když vydrží tu bolest a překoná ji,
získá silné srdce, jakému se žádné jiné nevyrovná.
Ocelové srdce
Kakashi ^_^ Kakashi ^_^
Všechny moje povídky i s popisem najdete tady: Nyssa - povídky
Fanfiction série: Tomoe?!, Pouta, Domov je tam, kde máš kunai
Fanfiction jednorázovky: ...Proč zabíjím..., A to je Ona, Jsou tu všichni?, Ten osudný rok, Ostré nástroje

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2016-09-02 22:07 | Ninja už: 5685 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Našla jsem tři filmy, Obecná škola, Harry Potter a Muži v černém.
Iruka jako sadista? Zajímavá to myšlenka. Laughing out loud Nejvíc se mi líbilo, jak se s tím neparal. Prostě drsný ninja.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Nyssa
Vložil Nyssa, Pá, 2016-09-02 22:28 | Ninja už: 2862 dní, Příspěvků: 320 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Sadista je nej Laughing out loud Ještě jsou tam dva, ale pořád jsi dobrá Smiling

Lekce bez bolesti nemá žádný význam.
Protože nelze něco získat, aniž by člověk něco obětoval.
Ale když vydrží tu bolest a překoná ji,
získá silné srdce, jakému se žádné jiné nevyrovná.
Ocelové srdce
Kakashi ^_^ Kakashi ^_^
Všechny moje povídky i s popisem najdete tady: Nyssa - povídky
Fanfiction série: Tomoe?!, Pouta, Domov je tam, kde máš kunai
Fanfiction jednorázovky: ...Proč zabíjím..., A to je Ona, Jsou tu všichni?, Ten osudný rok, Ostré nástroje

Obrázek uživatele Saiima-san
Vložil Saiima-san, Pá, 2016-09-02 21:33 | Ninja už: 2774 dní, Příspěvků: 12 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Skvěle jsem se pobavila! A jako chemika mne velice potěšilo to se vzácnými plyny... Laughing out loud Sice mi charakter neseděl k Irukovi, ale sranda musí být! Eye-wink

Mně tohle téma docela sedlo, ale vzala jsem to "seriózně"... Laughing out loud Akademie: Osud muže jménem Iruka

"Vše co kvete jednoho dne uvadne." - Orochimaru
"Kdo se směje, žije." - Naruto
"Pod touto maskou je...další maska!" - Kakashi
"Duše potřebuje smsl života..a tak jsem se rozhodl, že můj smysl života je zabíjet každého kromě mě. Cítím se živý..."-Gaara

Obrázek uživatele Nyssa
Vložil Nyssa, Pá, 2016-09-02 22:01 | Ninja už: 2862 dní, Příspěvků: 320 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Tak parodie Laughing out loud na druhou stranu, co mi víme, co se mu odehrává v hlavě. Jsem ráda, že pobavilo a jsem ráda, že je tu někdo, kdo ocení chemický vtip Laughing out loud

Lekce bez bolesti nemá žádný význam.
Protože nelze něco získat, aniž by člověk něco obětoval.
Ale když vydrží tu bolest a překoná ji,
získá silné srdce, jakému se žádné jiné nevyrovná.
Ocelové srdce
Kakashi ^_^ Kakashi ^_^
Všechny moje povídky i s popisem najdete tady: Nyssa - povídky
Fanfiction série: Tomoe?!, Pouta, Domov je tam, kde máš kunai
Fanfiction jednorázovky: ...Proč zabíjím..., A to je Ona, Jsou tu všichni?, Ten osudný rok, Ostré nástroje

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Pá, 2016-09-02 21:24 | Ninja už: 5619 dní, Příspěvků: 2346 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Igo-uhm, Iruka je drsný xD A hlášky pobavily, hlavně miluju tu od pana Peška. Děcka to nebudou mít jednoduché, ale což, on taky nemá Laughing out loud

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele andaateikaa
Vložil andaateikaa, Pá, 2016-09-02 20:56 | Ninja už: 2977 dní, Příspěvků: 337 | Autor je: Účastník Irukova doučování

Paráda! To jsem se hezky pobavila. Laughing out loud
Nejvíc asi u cínového kotlíku velikosti 2 a "breč tišejc". A pak ještě ubrečený Shino... no vlastně to bylo vtipné celé. Laughing out loud

Andaateikaa FF
"How sad would it be should laughter disappear." Undertaker

Obrázek uživatele Nyssa
Vložil Nyssa, Pá, 2016-09-02 20:59 | Ninja už: 2862 dní, Příspěvků: 320 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Iruka očividně vyučuje i jinde Laughing out loud Děkuji za komentář, jsem ráda, že se líbilo Smiling ..... Shino mi vždycky připomínal Brouka z mužů v černém Laughing out loud

Lekce bez bolesti nemá žádný význam.
Protože nelze něco získat, aniž by člověk něco obětoval.
Ale když vydrží tu bolest a překoná ji,
získá silné srdce, jakému se žádné jiné nevyrovná.
Ocelové srdce
Kakashi ^_^ Kakashi ^_^
Všechny moje povídky i s popisem najdete tady: Nyssa - povídky
Fanfiction série: Tomoe?!, Pouta, Domov je tam, kde máš kunai
Fanfiction jednorázovky: ...Proč zabíjím..., A to je Ona, Jsou tu všichni?, Ten osudný rok, Ostré nástroje

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Pá, 2016-09-02 20:35 | Ninja už: 5162 dní, Příspěvků: 6215 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Drsné, ale Iruka tu pripomínal skôr Ibikiho, čo mu zasa až tak veľmi nesvedčalo. Ale to je detail, bolo to fajn.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Corisan
Vložil Corisan, Pá, 2016-09-02 20:34 | Ninja už: 5448 dní, Příspěvků: 1591 | Autor je: Manga tým, Sochař hlav Hokagů

najednou mám nutkavou potřebu pořídit si kunai s fotkami bratrů Winchesterových... *.*
skvělá povídka Kakashi YES

Pokémon Go: 5898 3500 2445
Můj FanClub (díky, Uchiha-Mariko Smiling ), IG

Drawing people, sketching things. The artistic business.

"You did well. My boy... you did so well."

Obrázek uživatele Nyssa
Vložil Nyssa, Pá, 2016-09-02 21:01 | Ninja už: 2862 dní, Příspěvků: 320 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Ty ho ještě nemáš? Laughing out loud Standardní výbava každého shinobi - tedy pokud nejsi v Irukově třídě Laughing out loud

Lekce bez bolesti nemá žádný význam.
Protože nelze něco získat, aniž by člověk něco obětoval.
Ale když vydrží tu bolest a překoná ji,
získá silné srdce, jakému se žádné jiné nevyrovná.
Ocelové srdce
Kakashi ^_^ Kakashi ^_^
Všechny moje povídky i s popisem najdete tady: Nyssa - povídky
Fanfiction série: Tomoe?!, Pouta, Domov je tam, kde máš kunai
Fanfiction jednorázovky: ...Proč zabíjím..., A to je Ona, Jsou tu všichni?, Ten osudný rok, Ostré nástroje

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, Pá, 2016-09-02 19:14 | Ninja už: 5301 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Pobavila jsem se Laughing out loud Hned na několika frontách. Hlášky jsem našla jenom tři (asi jsem málo znalá) a musím uznat, že pouštět si chvíli před čtením zrovna tohle, byla vtipná náhoda (i když jde o jiný díl). A Iruka mě snad úplně poprvé skutečně bavil Smiling
Takže misi uznávám a jelikož já v první třídě dostávala razítka do deníčku za odměnu, tak pro tebe tu mám pandu Smiling

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele Nyssa
Vložil Nyssa, Pá, 2016-09-02 19:21 | Ninja už: 2862 dní, Příspěvků: 320 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Jsem ráda, že jsi se pobavila, to byl hlavní úkol povídky.
Jinak je to docela dobrá náhoda, tohle je prostě moje oblíbená hláška z celýho filmu Laughing out loud
A jinak děkuji za pandu protože: Never say no to panda Laughing out loud

Lekce bez bolesti nemá žádný význam.
Protože nelze něco získat, aniž by člověk něco obětoval.
Ale když vydrží tu bolest a překoná ji,
získá silné srdce, jakému se žádné jiné nevyrovná.
Ocelové srdce
Kakashi ^_^ Kakashi ^_^
Všechny moje povídky i s popisem najdete tady: Nyssa - povídky
Fanfiction série: Tomoe?!, Pouta, Domov je tam, kde máš kunai
Fanfiction jednorázovky: ...Proč zabíjím..., A to je Ona, Jsou tu všichni?, Ten osudný rok, Ostré nástroje