manga_preview
Boruto TBV 07

Oboro

oboro-foto.jpg

Oboro,je genin ze skryté mlžné vesnice.Oboro má hnědé oči, na puse dýchací přístroj a na očích šátek se dvěma otvory pro oči. Brzy po druhé fázy Chuuninské zkoušky se Oboro snaží překvapit Naruta, Sakuru a Sasukeho. Sasuke svým Sharinganem vidí, jak se Oborovi nepodařilo ty tři překvapit. Potom začli Sasuke a Oboro bojovat. Sasuke Obora zraní, což ho přijme k ústupu.Později Oboro a jeho tým budou používat řadu různých Genjutsu, čímž se budou snažit pozorovat Naruta, Sasukeho, Sakuru a Kabuta.
Oboro ty 4 vtáhne do iluze a na chvíli začnou bojovat. Později Kabuto, Naruto, Sasuke a Sakura zjistí, že Oboro a jeho tým byli jen klony v přestrojení. Skuteční ninjové totiž odpočívali. To Kabuto rychle zjistil a Obora a ostatní rychle porazili.

Oboro a jeho tým se ještě objevili, když byl tým 7 na misi v čajové vesnici. Tam museli jet na loďce, společně ještě s Idatem, což byl bratr Ibikiho z listové a tam je stáhli z loďky do vody. Snažili se je zabít, ale Sasuke použil ohnivou techniku a porazili je. Oboro a tým se dali na ústup.

Jméno ve znacích: 
Techniky: 

Demonic Illusion: Double False Surroundings Technique
Demonic Illusion: False Surroundings Technique
Earth Release: Underground Projection Fish Technique
Haze Clone Technique
Sly Mind Affect Technique
Water Clone Technique


Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí