manga_preview
Boruto TBV 11

Pod maskou...11.část

„Kudy teď??“ Otázal se Sasuke když stanuli před rozcestníkem na palouku. Akane jen pokrčila rameny.
„Já nevím…“ řekla a rozhlédla se kolem.
„Vy dva už nepůjdete nikam!“

Oba dva zároveň upřeli oči na dva muže stojící před nimi. Jeden, šedé vlasy, brýle na nose, se ušklíbl a ukazováčkem si obroučky posunul víc do očí. Druhý, viditelně starší s dlouhými vlasy, se jen dlouhým jazykem oblízl kolem úst. //A Pilika zvrací xDD//
Sasuke se zastavil a jen zíral. Hrklo v něm tak moc že se nezmohl ani na slovo. Nebyl ale sám. Akane otevřela ústa ke slovu, nevydala však ani hlásku. Muž s dlouhými vlasy se slizce usmál.
„O…Orochimaru…“ vymáčkla se Akane nakonec.
„Och… ano Mikoto!“ usmál se Orochimaru.
„Víte… kdyby jste vy dva nemleli ty zamilovaný kecy všimli by jste si Kabuta co šel celou cestu za vámi!“ Dodal a ďábelsky se usmál. Akane se vyděšeně poohlédla po Sasukem ale ten dělal jako že se ho to vůbec netýká.
„Jak… jak to že si mě pamatujete?“ promluvila Akane tiše a sklopila oči.
„Myslíš že nevím že jsi přežila?? Ale ano… pamatuju si každou setinu boje ve vašem klanu. Tvůj otec sice bojoval ale neměl šanci! Tvoje matka se vzdala dobrovolně a sestra.. ta hlupačka radši vběhla rovnou do náruče smrti než aby utekla… jak jsi to chtěla udělat ty že ano?“ Orochimatu se na ní díval a posměšně se usmíval.
„Nechtěla jsem utéct… ale zachránit jí!!“ vybuchla Akane a už se chtěla rozeběhnout. Něčí ruka jí ale zastavila.
„Co to děláš Nori?“ vykřikla rozzlobeně na Sasukeho jenž jí držel za paži.
„Nedělej to.. jen tě zabije! Na něj nemáš!“ řekl chladně a snažil se vyhnout jejímu tázavému pohledu.
„Jak.. jak ty to můžeš vědět?? Znáš ho snad?“ vykřikla. Orochimaru se začal hlasitě smát.
„Neříkej mi že ti neřekl kdo je?“ vykřikl mezi smíchem.
„Ne…“ odpověděla zoufale Akane protože už se pomalu mezi tím vším ztrácela.
„Mě bylo divný že bys ho někdy mohla mít ráda po tom co ti udělal!“ usmíval se Orochimaru.
„Co mi udělal?“ vyblekotala Akane a otočila se na Sasukeho. Ten ale koukal do země a nevnímal svět okolo.
„Zabil ti otce!“ vykřikl Orochimaru a zase se začal smát. Akane pootevřela ústa ale neřekla ani slovo.
„Jak…jak to??“ řekla po chvíli skoro neslyšně.
„Ty nevíš kdo to je? Jeho jméno je Uchiha Sasuke!“ řekl dosud mlčící Kabuto. Akane vytřeštila oči a stoupla si před Sasukeho.
„Je to pravda?... Je to všechno pravda??? Opravdu jsi Uchiha Sasuke a zabil jsi mi otce??“ řvala nezadržitelně. Sasuke zvedl oči blýskající se červení.
„To.. to je…“ pípla Akane ale Kabuto jí předběhl.
„Sharingan Mikoto!“ ušklíbl se.
„Takže… celou tu dobu co jsi mi nalhával že mě miluješ… co jsem ti říkala všechno o sobě.. co jsem v tebe věřila… jsi mi jen sprostě lhal??“ zařvala a jedovatě na něj koukala.
„Ne… to že tě miluju byla pravda!“ hlesl Sasuke. Ani se nestihl nadát a na tváři mu přistála Akanina ruka.
„Jsi jenom lhář a pokrytec… a já vážně věřila že jsi jiný!! Nenávidím tě Uchiho Sasuke!!!“ vykřikla, strhla mu masku co jí měl přes hlavu a rozeběhla se pryč.
„Běž Kabuto… přiveď mi jí! Ale… ať je živá!“ usmál se Orochimaru a Kabuto kývl.
„Nikam nejdeš!“ procedil Sasuke skrze zuby a vytáhl svou katanu. Kolem jeho těla začla probíhat elektřina a jeho sharingan zářil do odpoledního šera.
„Snad se nechceš prát Sasuke-kun!“ usmál se Kabuto ale Sasuke na něj hodil vražedný pohled.
„Ne! Chce tě zabít!“ řekl chladně a namířil na něj ostří. Kabuto chvilku vyjukaně stál, pak si ale posunul brýle a koukl se na Orochimara.
„Jen do toho!“ usmál se Orochimaru a mrkl po Sasukem. Začal boj na život a na smrt!...
***
„Zrádce! Pokrytec! Blbec!!!“ šeptala si pro sebe Akane zatím co se po větvích snažila dostat co nejdál. Slzy jí tekli po rozpálených tvářích, větvičky šlehali do obličeje ale ona nic nevnímala. Běžela pořád dál a v duchu si pořád přehrávala co se jí stalo. Vždy když si vzpomněla na Sasukeho její pláč ještě zesílil. Nechtěla si připustit že si sama nalhává že to není pravda. Sama sebe napadala že se ho vůbec ptala… kdyby mlčela bylo by to teď v pořádku! Nikdo by to nepotvrdil a ona by mohla být dál šťastná!
„Proč sakra!“ vykřikla nahlas a seskočila ze stromu na zem. Po kmeni sjela na zem a zabořila hlavu do kolen.
„Proč se to stalo? Zrovna mě? Copak já nemám nárok na to být šťastná? Proč mi pořád všichni berou to co mám ráda?“ vzlykala do kolen. Nářek a vzlyky se nesli tichým lesem a jediné co je rušilo bylo ostří zbraní co chvíli o sebe narážející…
***
„P…Proč Orochimaru-sama??“ zasýpal Kabuto a hleděl na Orochimara jenž stál kousek od něj a prohlížel si Sasukeho a jeho katanu zabodnutou Kabutovy do srdce.
„Proč… jste mi nepomohl?“ zachraptěl znovu Kabuto a nábožně se na něj podíval.
„Protože jsi slabí! Můj Sasuke je silnější! Toť vše… nepotřebuju u sebe nicky!“ pousmál se Orochimaru a kopl Kabuto do břicha. Ten vyprskl spršku krve a svalil se na zem… byl mrtví.
Sasuke z jeho těla vytrhl katanu a namířil jí na něj.
„Ale no tak Sasuke… víš přece moc dobře že mě neporazíš.. tak co kdyby ses ke mně zase přidal?“ usmál se Orochimaru.
„Nemám proč… už se nechci mstít.. už ne!“ zavrtěl Sasuke hlavou.
„To kvůli ní?“ pohodil Oro hlavou. Sasuke se mírně usmál a zahleděl se do země.
„Dobře… v tom případě tě ale zabiju!“ dodal Orochimaru a z krku vytáhl meč. Sasuke se postavil do bojové pozice a přeměřil si Orochimara pohledem. Oba naráz se rozeběhli. Střetli se jednou, podruhé…., Sasuke se snažil co mohl… na Orochimara ale neměl! Když mu Orochimaru pěstí vyrazil meč z ruky bylo jasné že Sasuke nemá šanci.
„Sbohem Sasukáčku!“ ušklíbl se Orochimaru a obrovskou rychlostí se na něj řítil. Sasuke jen stál a zíral před sebe. Nehodlal se nijak bránit… proč taky…. Pomalu zavřel oči a čekal. Slyšel kroky, hlasitý smích…a pak bolestný výkřik. Hned po něm na jeho kůži dopadlo cosi teplého ale mokrého. Rychle od sebe odtáhl oční víčka.
Před ním stála hubená, malá postava. Hnědé vlasy lehce poletovali v podzimním větříku kolem bílé masky.
„A…Akane!“ vykoktal Sasuke. Její tělo se jako na povel sesunulo k zemi. Sasuke si k ní okamžitě klekl a zhrozeně koukal na obrovskou díru v jejím srdci. Zvedl ji do náruče a zkrvavenou masku přetáhl na stranu hlavy.
„Sa…Sasuke?“ vykašlala a pokusila se o úsměv.
„Proč…proč jsi to udělala??“ Hlesl.
„Pamatuješ jak jsem ti…říkala že se máš zbavit nenávisti? Tehdy jsem ti řekla že já se vzdávám svojí pomsty… a proto ti odpouštím! Taky jsem ti jednou řekla že pokud miluješ čistě a opravdu dokázal bys pro tu osobu položit život! Miluju tě Sasuke… bez ohledu na to co se mezi námi stalo!“ odpověděla tlumeným hlasem zatímco její rudá krev barvila Sasukeho bílé oblečení.
„Já…já…“ snažil se Sasuke ale Akane ho pohladila po tváři.
„Přijmi mé odpuštění…miluju tě!“ promluvila i když jí o dělalo značné potíže.
„Já tebe taky! Miluju tě Mikoto! Miluju tě!“ pohladil jí Sasuke po tváři. Akanin hrudník se zvedl a znovu položil. Dívka však už sílu bojovat o další nádech nenašla. Zelené oči se zavřeli, život tiše vyprchal z jejího těla…
Mrtvá dívka leží v náruči chlapce jenž jí tiskne ke svému tělu. V nastalém, podzimním dešti se ztrácejí jeho hořké slzy. Dopadají na hebkou tvář jemných rysů, rámovanou clonou kaštanově hnědých vlasů…

„Promiň Mikoto! Díky těm pár dnům strávených s tebou jsem se na chvilku cítil šťastně a uíval si života. Děkuju ti za tvé odpuštění ale když tu nejsi… není tu nikdo pro koho bych žil. Zbyla mi zase jen moje pomsta… Zřejmě mi nikdy nebylo dáno abych se jí zbavil! Přesto.. i kdyby mi nabízeli cokoliv… jsem rád že se to stalo! Abych zase cítil ten zvláštní hřejivý pocit kdykoliv jsi byla vedle mě… Pocit že dokážu všechno na světě! To něco co mi říkalo…ať se stane cokoliv může mi to být jedno, protože… jsi tu ty!
Slíbil jsem ti že zapomenu na pomstu a nenávist… to ale nejde… co mi zbylo po rodině? Jen nenávist.. a po tobě? Ne… vím že to teď poruším.. to co jsem ti slíbil… ale já nemůžu jinak!
Mikoto! Tady, u tvého hrobu ti slibuji že toho grázla co ti vzal život najdu a zabiju! Nenajdu klid dokud nebude hnít v tom nejhlubším pekle! Nenajdu klid dokud to nesplním a neočistím tak svou duši! Až se sem znovu vrátím bude mrtev a já konečně budu moci nalézt klid a přijmout tvé odpuštění!
Zatím sbohem…. Má lásko!“ Sasuke naposledy přejel bříšky prstů hladký povrch bílé masky s červeným pruhem. Pak ji pověsil na roh chladného kamene. Ještě jednou přejel pohledem po úhledně vytesaném jméně. Pak se otočil a vyšel… vyšel vstříc zacházejícímu slunci. Jeho stín pomalu zmizel v temnotě černé noci…
„Jednou se vrátím.. slibuju!“

Poznámky: 

jj..... a poslední díl je tu... jak už jsem slyšela a souhlasím s tím je to odfláklí a přeslazený... ale já už to fakt musela ukončit páč tý lásky bylo najednou trochu moc... už jsem ani nevěděla co psát... takže vím že poslední díl by měl být asi trochu dobrý a tohle je hrůza ale tak jako... no prostě konec! xDD

4.78
Průměr: 4.8 (50 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2018-07-08 23:52 | Ninja už: 5777 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L3: Tak tohle jsem jsem fakt nečekala... a myslím to fakt vážně. Z obyčejné mise se vyklube tohle. Skutečně je Orochimaru parchant, který je záporákem tělem i duší... Kabuto zase zaslepený naivka a do toho Akane a Sasuke. Velmi zajímavě si povídku pojala, škoda, že byla tak krátká. Měla v sobě potenciál. Škoda. Ale i tak jsem si hezky početla a začetla se do něčeho jiného, než čtu obvykle. Díky za pěkně strávený večer. Smiling

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Po, 2016-02-08 20:39 | Ninja už: 5968 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Mise V: Takže po docela dobrém začátku šlo o naprosto přeslazenou a nereálnou romanci, kde oba protagonisté vypnuli mozek a nahodili režim mám tragickou minulost.
Do toho nějaké ty chyby, spoustu trojteček, trojvykřičnů atd... Prostě nic co by se četlo dobře. Škoda, dalo se z toho vykouzlit více.
Hlavní hrdinka byla spíše jen načrtnutá klasická mary sue z tragickou minulostí. Nebylo z toho poznat proč se do ní zamiloval, proč ona do něj, prostě se to tak nějak stalo.
Celkově jde o slabou povídku.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Po, 2016-02-08 21:52 | Ninja už: 5711 dní, Příspěvků: 2349 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Mám dotaz. Proč si nevybereš nějakou ff, co by měla dle tebe větší potenciál a nepomůžeš se svojí kritikou (kterou vážně umíš) tam, ale primárně si vybíráš velmi staré ff, vydávané v úplně jiné "éře"/nevím-lepší-pojmenování konohy? Třeba ta jedna jednorázovka; spousta jednorázovek v roce 2008 vypadala stylem podobně (samozřejmě ne všechny).
Mě baví číst tvoje postřehy, to ano, ale vůči těmhle dílům mi to nepřijde tak nějak... hm, asi fér.

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Po, 2016-02-08 21:59 | Ninja už: 5968 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Protože jsem to vybíral náhodně. Nic jiného v tom není.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Po, 2010-12-20 22:31 | Ninja už: 5592 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

četla jsem to posruhé a prostě tu musím znovu zanechat komentář(možná se budu opakovat ale to je mi jedno) sice tam nějaké pravopisné chybky byly, ale to je úplně jedno, protože tvůj příběh ty malinkaté chybky stokrát převažuje, někx mi tam neseděla sasukeho povaha, ale je to tvá FF, která byla naprosto senzační, byly tam tak nádherně popsané city, měla jsi to vymyšlené do posledního detailu, je mi jen líto, že to tak skončilo, ale zase na druhou stranu kdyby to mělo jiný konec, nebylo by to ono, prstě jkak už tu někdo psal je to dokonalé, četla jsem to opravdu jedním dechem a ve psabní určitě pokračuj Smiling .

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-10-17 20:40 | Ninja už: 5592 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

to bylo tak nádherné, úžasné skvělé pěkné vzrušující a strašně moc věcí jen je mi strašně líto že Akane zemřela a sasukeho fakt nemusím ale tady jsem si ho oblíbila je mi líto že to tak skončilo ale zasloužilo by si to pokračování jen tak dál a snad u nějaké tvojí povídky navidenou Laughing out loud

Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, Pá, 2009-12-04 01:35 | Ninja už: 5594 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

je to skvela poviedka

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2009-07-21 18:07 | Ninja už: 6099 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Chjo, Pilička, ty si zlá Sticking out tongue
Človek to konečne dočíta a taký záver... Sad
Síce krátka poviedka, na teba, ale dobrá Smiling Dobre sa to čítalo, až na nejaké chybičky Laughing out loud A hoci ten koniec mi tiež prišiel tak rýchly, hodil sa k tomu Smiling
Pokračovanie nebude? Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele 88Gaara888
Vložil 88Gaara888, Út, 2009-01-06 00:06 | Ninja už: 5663 dní, Příspěvků: 20 | Autor je: Prostý občan

supis seria sice kratka ale aj thak supis .... a wazne by sa hodilo pokracko ...

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, So, 2009-01-03 18:35 | Ninja už: 5922 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Takže můžu začít... Smiling
Závěrečné komentáře ke každé sérii napíšu a ten tvůj nebude vyjímkou.
Série se ti velmi povedla, i když je krátká. Je velmi povedená a smutný konec jsem očekávala. Ukončila jsi to v pravou chvíli a přikláním se k ostatním, abys napsala druhou sérii. T5eba to, jak nám SAsánek honí Oroxichta, zůstane kvůli tomu u ANBU a nakonec se všichni dozví, že je to Sasuke. No nechám to na tobě, ale série by se hodila Smiling Jinak moc pěkná série, ale máš tam chybky. Věštinou to jsou i/y a čárky. Vím, že každej není génius, ale opravený by to bylo lepší, ju? Laughing out loud

Obrázek uživatele Mariah-taichou
Vložil Mariah-taichou, Čt, 2008-12-25 13:11 | Ninja už: 5927 dní, Příspěvků: 207 | Autor je: Prostý občan

Skvělý... já čekala že to tak dopadne... no ale byla to pěkná série. Smiling Kakashi YES

Jo, víte... já už tu stejně nejsem. FF jsem smazala. Česká FF nečtu, na Naruta se nedívám. A taky nelituju. A pochybuju, že někomu chybím.
Snažila jsem se pomoct s napravením té "japonštiny" tady, byla jsem ignorována. Já už se do vašich věcí míchat nebudu, klidně se to učte špatně. Bye.

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Po, 2008-12-22 11:59 | Ninja už: 5718 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

jé, jak já miluju špatné konce...

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Ne, 2008-11-16 23:53 | Ninja už: 5828 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Tak to jsem tedy nečekal, takhle smutný konec Sad

Nicméně i přesto je to nádherný příběh, možná právě proto...

Obrázek uživatele Miharu
Vložil Miharu, Ne, 2008-11-16 17:09 | Ninja už: 5755 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

náderné a smutné, smrk. zase ma niekto rozplakal. čo takto druhá séria a o trochu šťastnejšia? Chudáčik Sasuke....

Obrázek uživatele Orino
Vložil Orino, So, 2008-11-15 10:55 | Ninja už: 5741 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Pěstitel rýže

Mě se velmi moc moc mocinky líbilo........ prostě krásný není co dodat....škoda že Akane umřela docela sem si ji oblíbila........X)

*Noblesse Oblige*

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, So, 2008-11-15 00:48 | Ninja už: 6058 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Byla to pěkná série, ale ten konec se mi zdál moc rychlej...trochu bych ho rozvedla. Ale povedlo se ti to.

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Hikari-chan von Original
Vložil Hikari-chan von..., Pá, 2008-11-14 23:02 | Ninja už: 5835 dní, Příspěvků: 298 | Autor je: Prostý občan

*kapou slzy* Néé néé proč.. prosíím.. nehodláš 2.serii ? či tak ?(?_?)

> Všechno bude ..až na ten můj rozum.>.<
>Nedůvěřuji velbloudům a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít!.
>Miluju svůj Avatar.. Miluju Ikuta a tady mu to sluší :***** Z lásky_Z lásky
> Neumim kreslit ,neumim psát,ale za to umim pěkně nas*at xDD
> Spam Netrpělivost a Pomelej Net Forewáá


Obrázek uživatele Tomsen
Vložil Tomsen, Pá, 2008-11-14 22:38 | Ninja už: 6022 dní, Příspěvků: 307 | Autor je: Prostý občan

celá séria sa mi fakt veľmi páčila, teraz by si mohla napísať niečo podobné s narutom alebo sakurou

FanFiction by Tomsen
môj pokus o poviedky, poprosím ak by sa dalo prečítať a potom okomentovať

Obrázek uživatele Lucishka
Vložil Lucishka, Pá, 2008-11-14 21:03 | Ninja už: 5723 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prostý občan

fňuk Sad ...... hezoučký mocniky povedený Smiling

Obrázek uživatele Blackeretthiae
Vložil Blackeretthiae, Pá, 2008-11-14 20:43 | Ninja už: 5807 dní, Příspěvků: 195 | Autor je: Prostý občan

Krása moc pěkný. Píšeš opravdu nádherně. skoro by to chtělo pokračování, jak Sasn hledá Oro a jak ho zabije xD

Obrázek uživatele Nana28
Vložil Nana28, Pá, 2008-11-14 19:13 | Ninja už: 5704 dní, Příspěvků: 52 | Autor je: Prostý občan

krása.... moc pekne píšeš

Obrázek uživatele kushina-hime
Vložil kushina-hime, Pá, 2008-11-14 15:39 | Ninja už: 5809 dní, Příspěvků: 504 | Autor je: Prostý občan

*steče po tvári slza a za ňou dalšia* nádherný ale dosť smutný koniec Sad inak to bola krásna séria a myslím že si to ukončila v pravej chvíli Kakashi YES

Stále žijúca nostalgia a začiatky...
Pred konfliktom veľký múr padne,
ten veľký na smrť, smrť náhlu a oplakávanú,
narodený ako nedokonalý: väčšiu časť prepláve,
Územie blízko rieky sfarbené krvou.

Obrázek uživatele Shiwa
Vložil Shiwa, Pá, 2008-11-14 10:52 | Ninja už: 5873 dní, Příspěvků: 209 | Autor je: Prostý občan

Tohle je konec?? Nééé fňuk.. Nechcete náhodou napsat pokračování? Třaba jak nám Sasánek honi Oroxdichta?? Mě se po tom bude stejskat. Po tak úžasný povídnce fňuky Fňuk

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Čt, 2008-11-13 23:16 | Ninja už: 5999 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

Nadherne.....strasna skoda ze uz je koniec.....ale co.....bolo by velmi trufale prosit o druhu radu?? ale je to vlastne jedno.....bolo to nadherne

Obrázek uživatele Lali
Vložil Lali, Čt, 2008-11-13 22:41 | Ninja už: 5817 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Krásný.. konečně se Akane dozvěděla, co je Sasukáč zač... bylo to strašně smutný '_' .. Cry ... Sad ...chjo.. dokonce mi bylo i Sasíka líto, ale nejvíc Akane.. dojemný ^^ xD.. úžasnej díl, Pilíí.. úžasnej konec.. úžasná série Smiling.. ale škoda, že už je konec, i když je krásnej :*
+ má to jedno strašně velký a strašně šťastný plus.. Kabuto is dead xD *muheheháč xD*


Komu nešibe s námi, tomu s největší pravděpodobností šibe s někým jiným... Smiling

Obrázek uživatele sea
Vložil sea, Čt, 2008-11-13 20:44 | Ninja už: 5750 dní, Příspěvků: 430 | Autor je: Prostý občan

To už je konec? Škoda Sad , bylo to super... Smiling

"If you're remembered, you're alive. If you're forgotten, you're dead."
seinka také občas píše

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, Čt, 2008-11-13 20:39 | Ninja už: 5884 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan

-Strašně brečí- Proč? Proč? Proč si zabila... Kabuta? xDDDD
Kecám, samozřejmě "proč si zabila Mikoto?" To je tak smutný...
To je tak nádherná FF. Nejdřív jsem měla chuť vraždit, kvůli tomu, že je to poslední díl, ale teď si říkám, že je to tak lepší.
Je to vážně... Už nemám slov. Smiling

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, Čt, 2008-11-13 20:35 | Ninja už: 5804 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Pilíííííííí!!!! Je to naprosto... *ucpe si tlamu* *hluboký nádech* Šak ty víš, jaký to je, viď, dyť můj názor znáš, nechtěj po mně, abych ti zase říkala,jak moc je to úžasný, bych to zase vychválila do nebe... Nenene... zůstanem hezky na zemi xDD
DO-KO-NA-LÝ! ^.^

____________________
Seznam mých FeFes Smiling
Jsem hrdým členem FC Naruta, FC Sasoríííka n_n, FC Minata a FC Kobylky v pyžámku xD

Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars