manga_preview
Boruto TBV 09

Haguruma

Haguruma.jpg

Haguruma (ハグルマ) byl programátorem v herní společnosti. Poprvé se objevil ve 42. díle anime Boruto.

Boruto: Nová generace

Haguruma na hrách pracoval v pozadí. Jeho práce byla náročná, ale i tak svou práci zvládal a těšilo ho, když si lidé výslednou práci užívali. Právě tyto myšlenky ho v těžkých chvílích držely nad vodou.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhJenže u posledního projektu ve firmě mu vedoucí dal velké množství práce, které Haguruma nemohl reálně stihnout. Práci nějakým zázrakem včas dokončil, ale pár kolegů kvůli obrovskému pracovnímu tempu zkolabovalo. Haguruma se chtěl se svými kolegy proti tomuto jednání vedoucího odvolat, nicméně neúspěšně. Vedoucí projektu této příležitosti využil a pomocí falešných důkazů Haguruma obvinil z prodávání firemních tajemství konkurenci. Kvůli tomuto křivému obvinění byl Haguruma vyhozen a ostatním zaměstnancům sloužil jako exemplární příklad, aby vedoucímu nadále neodporovali.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhHagurumu tak již nikdo nezaměstnal. On však náhle onemocněl a kvůli placení léčby a životních nákladů se dostal do dluhů. Peníze si vypůjčil od lichvářů, a tak částka na splácení půjčky mnohonásobně narůstala. Po dvou měsících se tedy rozhodl zabarikádovat se s bombou v bance. Tam se setkal sHaguruma s detonátorem Uzumaki Borutem, kterého obeznámil s jeho současnou situací. Svěřil se mu, že ho štve nejenom to, jak se k němu vedoucí projektu zachoval, ale i to, že se nikdo nedozvěděl, jak moc na svých hrách pracoval a jak nakonec dopadl. A tak se rozhodl předstírat vykradení banky, aby získal pozornost. Jako poslední protest svému zaměstnavateli nakonec bombu aktivoval. Boruto, který jeho hry zbožňuje, nakonec Hagurumu přemluvil, aby bombu vypnul. Ta však nešla deaktivovat, a tak ji Boruto zneškodnil pomocí Raitonu.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhPo výslechu policie Listové došla k závěru, že těsně před pokusem o sebevraždu Hagurumu někdo zmanipuloval, aby banku vykradl. Týmu 7 však bylo řečeno, že jednal pod velkým psychickým tlakem, a proto nebyl schopný racionálně se rozhodovat. Navíc bylo zjištěno, že bomba byla ve skutečnosti neškodná hračka, která by nikomu neublížila. Vzhledem k těmto okolnostem jeho trest neměl být moc vysoký.
Boruto nakonec zkontaktoval svého přítele Kaminarimon Denkiho a dohodil Hagurumovi práci ve společnosti Kaminarimon.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí