manga_preview
Boruto TBV 07

Ootsutsuki patriarcha

tsutsuki_Clan_Patriarch.png

Tento muž byl hlavou klanu Ootsutsuki na Měsíci. Poprvé se objevil v novele a ve stejnojmenném filmu The Last: Naruto the Movie.

Narodil se jako přímý potomek Ootsutsuki Hamury. Hned po jeho narození byl jeho Byakugan vyjmut a vložen do Tenseiganu, což byla součást klanových zvyků. O desítky let později se účastnil klanové občanské války proti druhé rodinné větvi, která si špatně vyložila Hamurovy nebeské dekrety. Právě v této válce byl on i hlavní rodina usmrceny Tenseiganem.

The Last: Naruto the Movie

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhKdyž ho v katakombách pod chrámem v ruinách pradávného Ootsutsuki „Ninja města“ objevila Hyuuga Hinata, sdílel s ní vizi minulosti, která se týkala Energetické schránky a Tenseiganu, díky čemuž Hinata poté omdlela. Jeho poslední slova, než se Hinata a Ootsutsuki patriarcharozpadl na prach, byla: „Princezna Byakuganu musí zastavit oživení Tenseiganu.“
Později se znovu objevil před Hinatou společně s padlými členy klanu a pověděl ji o pádu hlavní větve Ootsutsuki klanu a Tonerim, posledním přeživším z vedlejší rodinné větve, která byla ovlivněna zvrácenou a špatně pochopenou verzí Hamurových nebeských dekretů. Dokonce se před nimi zjevil i Hamura, který stejně jako patriarcha tvrdil, že jenom Princezna Byakuganu dokáže zničit energetickou schránku, kvůli které jeho potomek Toneri manipuloval s Měsícem.

Osobnost a vzhled

Od narození měl Byakugan, který mu však vyjmuli kvůli Tenseiganu. Za mlada Ootsutsuki patriarchanosil bílé slavnostní kimono s modrými a oranžovými pruhy na rukávech a přes rameno měl ovázaný bílý šátek. Měl bledou kůži, dlouhé kaštanové vlasy, knírek a bradku.
Byl loajální k Hamurovi a díky jeho pokročilému věku měl ohromné znalosti o Ootsutsuki klanu a jeho pokladech.

Schopnosti

Jeho schopnosti nebyly plně ukázány, ale byl dokázal sdílet jeho minulost s kýmkoli, kdo byl hoden toho jeho minulost poznat. I když byl slepý, dokázal rozeznat, jestli dotyčný má Byakugan nebo ne.

Na článku pracovali: 
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí