manga_preview
Boruto TBV 08

Mabui

91529.jpg

Mabui (マブイ) je devětadvacetiletá mladá žena se snědou pokožkou a zelenýma očima. V kontrastu s pokožkou má bílé až světle šedé vlasy stažené do drdolu s dvěma prameny kolem tváře. Nosí formální oděv s dlouhým rukávem, sukni, dlouhé náušnice a sandále. Poprvé jsme ji mohli vidět v 416. kapitole mangy a 152. díle anime Shippuudenu. Objevila se také v pátém Shippuuden filmu Krvavé vězení.
Její jméno znamená hezká.
Ve stresových situacích zůstává klidná a okamžitě dokončuje úkoly, které jsou jí zadány. Mabui má jedinečnou techniku, která jí umožňuje přenos na dlouhé vzdálenosti rychlostí světla. Díky této technice se stala Raikageho asistentkou.
Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhVe čtvrté válce ninjů dokázala pomocí své techniky přenést i lidi, ačkoliv s tím nesouhlasila. Raikageho bleskové brnění a Tsunadina technika regenerace však dokázaly vzdorovat vedlejším následkům teleportační techniky. Pro jiné by tato technika byla smrtící.
Mabui se během války zdržovala na velitelství, kde spolupracovala se Shikakem. Veliteliství bylo zničeno Juubiho střelou a Mabui spolu s dalšími ninji zemřela.

Jutsu (nindža techniky): 
Na článku pracovali: 

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí