manga_preview
Boruto TBV 08

1. Tsuchikage: Ishikawa

Shodai_Tsuchikage1.png

Ishikawa (初代土影) byl Prvním Tsuchikage, který založil Skrytou Kamennou vesnici v Zemi Země. V anime (pouze tam, v manze ne) byl přiřazen do klanu Kamizuru. Jeho vnukem je Ōnoki, Třetí Tsuchikage a jeho prapravnučkou Kurotsuchi.

Jeho postavu lze zahlédnout na prvním setkání všech pěti Kage, kde se projednávala otázka přerozdělení síly ocasých démonů. Ishikawa si uvědomil, že nebude snadné se s ostatními domluvit. Rozhodnutí však napomohl svojí upřímností První Hokage Senju Hashirama.

Kamenná vesnice nemá vytesané sochy svých Kagů, nýbrž ochraňuje posvátný kámen na oltáři jako symbol své kamenné vůle. Ōnoki byl donucen tento kámen pod Ishikawovým dohledem leštit; Ishikawa mu při té příležitosti vysvětlil důležitost a pravý význam kamenné vůle. Jedná se o symbol odolnosti, neochvějné jistoty a vůle všech shinobi z Kamenné.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhBěhem Čtvrté shinobi války byl přivolán spolu s ostatními Kage Seninem šesti cest, aby přivolali bývalý Tým 7 z Kaguyiny dimenze.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhIshikawova prapravnučka Kurotsuchi pokračuje v tradici rodiny a v 700. dílu mangy ji lze rozpoznat jako jednu z Kage; Čtvrtou Tsuchikage.

Popis

Ishikawa byl zřejmě velmi moudrý, zkušený a duševně vyrovnaný člověk. Dle jeho vlastních slov byl schopen posoudit cenu kamene a cenu člověka pouhým pohledem.
Nosil velký knír, dlouhé šedé vousy a obvyklý stejnokroj Kage. Na setkání Kage měl však tmavé kimono se světlým lemováním a dlouhé rozpuštěné vlasy okolo tváře.
Ishikawa znamená "kamenná řeka".

Techniky: 

Jeho schopnosti jsou neznámé, je však zřejmé, že jako Tsuchikage (a zvlášť První, tedy zakladatel) musel být silný. Dokázal použít Doton (zemní živel) k tomu, aby odlehčil své tělo a mohl létat.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí