manga_preview
Boruto TBV 08

2. Raikage: A

Nidaime_Raikage.png

A (エー, možno i jako Ē) byl Druhý Raikage (Nidaime Raikage, 二代目雷影), vůdce Skryté Oblačné vesnice v Zemi Blesku. Jeho předchůdcem byl První Raikage A, nástupcem Třetí Raikage A.
Jeho postavu lze zahlédnout na prvním setkání všech pěti Kage, kde se projednávala otázka přerozdělení síly ocasých démonů. Byl ochráncem Prvního Raikageho a stál za jeho křeslem.

Během své vlády podepsal alianční smlouvu spolu s Listovou vesnicí. Obřad byl však narušen bratry Kinkaku a Ginkaku. Není známo, co se stalo Raikagemu, Druhý Hokage Tobirama však jen o vlásek unikl smrti.
Druhý Raikage své zemi dopomohl k míru a klidu; zdědil silnou vůli ochraňovat vesnici po svém předchůdci. Prý byl i velmi přátelský.

Popis

Byl to tmavovlasý muž tmavé pleti a tmavých očí. Jeho oblečení neslo charakteristické známky příslušnosti k Oblačné vesnici. Na pravé ruce měl chránič a na hlavě čepici zvláštního tvaru.
O jeho schopnostech se příliš neví, jako Kage však musel být velmi silný. Vyznal se v politice a byl velmi inteligentní.

Zajímavosti

Narodil se 1. března. Měřil 184 cm a vážil 84 kg.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhBěhem Čtvrté shinobi války byl přivolán spolu s ostatními Kage Seninem šesti cest, aby přivolali bývalý Tým 7 z Kaguyiny dimenze.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí