manga_preview
Boruto TBV 09

La chanson de la rue - 12/ Rubáš pro slavíka

Jen pojďte sem, pane, ach, jak jste nesmělý,
pojďte k mé bílé oprýskané posteli.
Nikdo vám nezpíval o jednom pánovi,
jenž srdce slečně dal a neměl na nový.
Takovou, můj pane, držte si od těla -

Vy pláčete, pane? Ne, to jsem nechtěla…
- Hana Hegerová (Milord)

Život je přece krásnej, když jste svými pány. Jdete, rovná cesta, slunce svítí, žádný zatáčky a žádný křoví ani příkop, kam jde sletět. Je jasnej jak facka, ne? Tak proč to tak strašně bolí?

Bolelo tě to taky tak, Yoko? říkala si Reina v duchu, když seděla proti Numajiri a cupovala okraj polštáře. Málokdo už věděl, jak se doopravdy Numajiri kdysi jmenovala. Málokdo znal příběh krásný Yoko od řeky. Pak přišlo nechtěné dítě, zhrzená láska, vyhazov z domova, smrt batolete a Baron. Stává se, že dítě přestane v noci dýchat. Tenkrát jí to tak řekli v nemocnici a Yoko to v slzách svěřila Reině. Prostě se to stane, svět se točit nepřestane, vy dýchat nepřestanete. Stává se to.
„Co plánuješ dál?“
Stává se to.
Reina se trpce uchechtla. „Co myslíš... Dospěla jsem se tady, jsem dcera ulice. Nebudu na tom nic měnit. Stejně bych ho za chvíli omrzela, našel by si mladší.“
Nenašel. Copak nemáš ráda klíšťata?
„Třeba's to s ním měla zkusit. Postaral by se o tebe i o Miko -“
„O sebe se umím postarat sama, nepotřebuju k tomu žádnýho chlapa!“ vyletěla Reina prudce. „Já o sobě budu rozhodovat, ne že mi bude diktovat nějakej páprda. Nechci jeho kecy, ani pitomý peníze, dokážu se uživit sama. Vždycky jsem musela sama. Nebudu na nikom závislá!“
Už nikdy nebudu.
Numajiri pokývala hlavou a prohrábla si vlasy. Nijak ji nevzrušoval Reinin křik.
„Hlavně když v tom máš sama jasno. Mně je to fuk, to víš. Nezajímá mě, kolik chlapů už jsi od sebe vyhodila. Nechal ti nějaký prachy?“
„Jo,“ připustila těžce. „Sice jsem na něj všechny, co mi dal, vyházela, ale nevzal si je.“
„A?“
„Nechal mi je tam. Srovnala jsem to všechno do obálky a nemíním je nikdy použít. Jedině kdybych nedokázala udržet Miko na studiích. Jinak je nechci už nikdy vytáhnout.“
„Tolik ho nenávidíš?“
„To není nenávist,“ schoulila ramena. „Já jen... Prostě to nedokážu.“
Miluješ ho?
„Miluješ ho?“
Zasmála se a jí to připadalo upřímné. Snad bylo. Kdo ví.
„Ne.“

Jenže někdy... někdy je život jinačí, než vás o něm učili. Všechno se tak divně kroutí, mačká, nebo prostě mizí a žádný další pitomý zatáčky nejsou. Někdy, a třebas to platí jen u některejch výjimek, někdy cesta asi dál nevede. Je jenom kruh, co se opakuje a pustí vás ze své moci, až zaklepe na jeho dveře ta madam v černých šatech. Někdy, Bože, jen někdy... je ten kruh, cos nám dal, až přiliš velkej... a i na něm se dá ztratit.

Návraty jsou příjemné. Setkáváte se s vámi drahými, na řadu přicházejí objetí, láskyplná slova a všelijaké jiné kváky, které k tomu patří.
Návraty jsou příjemné. Měly by být. Samozřejmě pokud vás doma někdo čeká a pokud zrovna necestujete z místa, které by pro vás mělo být návratem, a ne odchodem.
Odpolední slunce ozařovalo kamenné tváře, když dorazil do Konohy. Pár okamžiků se kochal nádherou, kterou poskytoval výhled na vesnici, pak seskočil z koruny stromu a vydal se k bráně po prašné cestě.
Zvláštní, uvědomil si, když kolem sebe viděl tolik zamilovaných dvojic, kterých si dříve nevšímal. Cesta k budově Hokage se proměnila v pouť mučedníka, pro kterou se teprve studené vlhké zdi staly vykoupením.

„Dále.“
Vstoupil, těžce za sebou zavřel dveře. Každý pohyb byl sám o sobě těžký. A nejtěžší ze všeho bylo otevřít tu zpropadenou pusu a vylovit ze sebe aspoň pár slušných slov.
„Vrátil jsem se z Isehary, Hokage-sama.“ Nenuceně strčil ruce do kapes, aby si Třetí nevšiml, jak se mu chvějí. „Oficiální hlášení vám přinesu zítra.“
„Dobře. Věřím, že je všechno v pořádku. Šlo všechno podle plánu?“ spojil svoje ruce Sandaime a nepatrně se naklonil dopředu.
Jo, vrátil jsem se z Isehary, Hokage-sama. A netuším, co vám mám říct. Možná to, jak to všechno vycházelo i jak jsem to kolosálně podělal.
„Ano, vše podle plánu. Postupem času jsem získal informace a poté úspěšně splnil misi. Saburo je mrtvý; spolu s dalšími několika hlavními představenými spolku a jeho přívrženci.“
A? Nechybí ti tam ještě čirou náhodou někdo?
„Výborně.“
„Hokage-sama, chtěl jsem vás požádat...“ o dovolenou? Má vůbec právo si o ni říkat? Neflákal se teď dostatečně dlouho? Polkl. „Potřebuju pár dní vynechat.“
Cítil zkoumavý pohled Třetího. Tuší, že je něco v nepořádku?
„Věřím, že to byla náročná mise, dokonce i pro tebe, bohužel jsem ti už vybral další úkol. Začíná pozítří, ale pokud -“
„Nevadí, rád -“
„ - pokud potřebuješ nějaký čas volno, přidělím ho Taikimu,“ pokračoval Sandaime nevzrušeně. Kakashi sklapnul.
„Děkuji mnohokrát, Hokage-sama.“
„Myslel jsem, že ti právě Divoká růže dodá ztracenou energii,“ zaklonil se Hokage v židli a přivřel oči. „Taori vždycky uměla perfektně vařit. Ale už tehdy byla nahluchlá, říkaj jí ještě Madam Cože?“ Po Kakashiho přikývnutí znovu slastně přivřel oči. „A když si vzpomenu na ten její úsměv... Za mlada byla kus. To jsme spolu jednou takhle -“
Proboha. Ještě slovo a neručím za sebe. Proč všichni musí básnit a ukazovat ty svoje lásky? Koho to jako zajímá? Já jim taky nevyprávím o -
Pryč.

„No, časy se mění, ale někdy bych si je rád zopakoval,“ ukončil to Třetí. „Můžeš jít.“
Kakashi si oddechl.
„Ještě jedna věc, Kakashi,“ zadržel ho, když se obracel ke dveřím. „Nevypadáš nejlíp, nemáš nějaká zranění? Možná bys měl zajít do nemocnice. Nebo se snad něco stalo?“
Něco se stalo? Ne, neřekl bych. Spíš; něco se děje. A hodně se děje. Takže jestli rychle nevypadnu, bude tahle místnost na třísky.
Zaváhal, což si pak vyčítal, protože možná to mohlo Třetího upozornit, ale zaváhání mu připadalo jako lepší reakce než příliš rychlé ne. Přece jen, pokud bude chvíli rozmýšlet, co odpovědět, není to hřích. Může to být překvapení, že mu byla položena taková otázka.
Tak co. Od koho ses naučil tak dobře lhát? Kdo ti dal takovou úžasnou školu vypočítavosti, lhaní a přetvářky? Dělej a ukaž, že ty lekce za něco stály.
„Ne, nic se neděje. Jen mě trochu zranili, ale mělo by to být v pořádku. Případně bych si došel při komplikacích na ošetřovnu.“ Položil ruku na chladný kov kliky.
„Chci neoficiální hlášení. Hned,“ ozval se za jeho zády autorativní hlas. Zamrazil ještě víc než klika.
Zabil jsem civilistu, to vám mám říct? Že to byla jenom pouhá šl-pka, ale já ty její oči pořád vidím před sebou? Že to byla šl-pka stejně jako žena, kterou jsem vám chtěl představit a vzít si ji? No tááák. Tohle se neříká, když se vidíme poprvé po měsíci. Kazí se tím den.
„Opravdu se nic -“
„Lžeš, Kakashi! A mrzí mě, že jsi to právě ty. Tvůj otec za pravdu několikrát riskoval život, nesnížil se takhle podle lhát příteli do očí! Miloval tě, ale v tuhle chvíli by se za tebe styděl.“
Cvak.
„Je ohavný, že na mě vytahujete zrovna jeho!“ zařval Kakashi. Nebyly síly k ovládnutí se. Všechno, co v sobě tak pečlivě zamykal, roloval, skládal a svazoval, povolilo. Vrhl se ke stolu a zaryl nehty do dřeva. „Jo, zvoral jsem misi, zabil jsem navíc nevinnýho člověka, ale sám vím, že to byla chyba. Je odporný, jak se mě všichni snaží jen poučovat, Kakashi, ty to nechápeš, Kakashi, to bys přece nemohl udělat, Kakashi, tohle přece nejde... Mám toho plný zuby! Co je vlastně Konoha?! Co jsou vlastně ninjové? Jenom pitomci, z kterejch vy děláte korunovaný voly a my jsme vám ještě vděční, když to přežijeme! Se-u vám kompletně na tohle všechno! Stejně to nikam nevede.“
V pracovně nastalo ticho rušené jen tikotem hodin na zdi. Z Kakashiho čela kapaly slzy potu. Sandaimeho poklidné bubnování prstů na hřeb ruky ustalo. Nadechl se. Kakashi čekal, kdy na něho začne křičet. Ano, přehnal to, ale nikdy se necítil líp.
„Myslím, že ten odpočinek opravdu potřebuješ, Kakashi,“ promluvil pomalu Třetí. „Taktéž si myslím, že by sis měl chvíli dát oddech od práce ANBU.“
Jak může být tak klidný?!
„ANBU může jít do háje!“ vypěnil znovu.
Hokage se na něho zkoumavě podíval. „Dobře. Možná by ten oddech měl být delší. Přesunu na tvé místo někoho jiného a tebe žádám, aby ses potichu vzdálil z jejich řad. Doufám, že ti to nebude činit problém. Dále bych tě chtěl požádat o podrobnosti tvé akce, zvláště o zabití nevinného, o kterém jsi se zmínil, kvůli prošetření. Právě proto, aby nevznikaly takové to chyby, jsem poslal na tuto misi tebe. Jak je vidět, chyby dělá opravdu každý. Co se dá dělat, Kakashi. Alespoň si z toho oba vezmeme ponaučení, že?“
Vyhazov z ANBU. Nešlo by o samotnou organizaci, ale o tu potupu být vyhozen. To on ji měl dobrovolně opustit s nosem nahoru. Ne být potichu odstrčený za dveře.
Znáš ten pocit, když vidíš rudě? zeptala se ho jednou Reina. Je fakt zvláštní, jak se někdy dokáže člověku zatemnit mozek.
Tenkrát ji moc dobře nepochopil. Nikdy nebýval vzteklý, vlastně měl dost problém, aby ho ovládly opravdu silné emoce. Často se kvůli tomu cítil příliš chladný.
Jenže teď to bylo jiné. Teď viděl rudě. Teď viděl až příliš rudě.

.
Ruce se mu třásly vztekem, když hledal správný klíč od zámku dveří svého bytu. A pak se mu za zády ozval ten váhavý hlas.
„Kakashi-san?“ Otočil se. Prckova maminka stála v zpola otevřených dveřích a nervózně si rukou pohrávala s dřevěným obložením. „Už jste se vrátil,“ poznamenala celkem zbytečně.
„Hm.“ Neměl na ni náladu. Neměl náladu na nikoho. Chtěl se doma zavřít, zatáhnout závěsy a pomalu se nechávat užírat vztekem. Případně začít demolovat další nábytek.
„Byl jste dlouho pryč.“
„Hm.“
Jeho odpovědi ji moc nepovzbuzovaly. Začala si kousat spodní ret. Zkoumavě na ni hleděl zpod přivřených víček a ona nevěděla, jak navázat. Netvářil se moc přívětivě.
Kakashi vyčkával. Měl pocit, že kdyby se pohnul, vybuchnul by. Měl chuť po ní skočit, taky jí tak ublížit jak ublížila Ona jemu.
„Jo, byl jsem dlouho pryč,“ promluvil pomalu.
„Stalo se vám něco?“ Překvapeně zamrkala, když viděla, jak nepřirozeně ztuhl.
Stalo se mi něco?
Kakashi stiskl ruku v pěst a nehty si zaryl do dlaně.
Stalo se mi něco? Jo, ku-va, stalo se mi hodně! Poprvý v životě jsem byl ochotnej někomu dát všechno, co mám, a on si to vzal, plivl na to a hodil mi to na hlavu. Co myslíte, paní, můžem to považovat za 'stalo se něco'?“
„Ne, jen jsem unavenej.“
„Aha.“ Nervózně si rukama přejela po sukni. Kdyby mu nebyl celý svět ukradený, všiml by si, že má na sobě parádní, světle růžové šaty, že má bílé střevíce a v bytě za jejími zády je ohlušující ticho. Všiml by si, že se nepatrně nalíčila a navoněla parfémem, který dostala od své matky k Vánocům. Všiml by si spousty jemných detailů, ale jemu to bylo jedno. Nezáleželo na ní. Nezáleželo na něm. Záleželo jenom na tý děvce, co mu ublížila. A který by nejradši zakroutil krkem.
„J-já jsem sama doma,“ špitla Prckova maminka.
Ani na téhle informaci nezáleželo. Záleželo jen na Reině. Měl chuť se vrátit do Isehary a donutit ji říct, že ho potřebuje. Že ho strašně potřebuje, protože on potřebuje ji.
„Hm.“ Jenže když zavadil pohledem o její oči, najednou přestalo záležet i na Reině. Tyhle oči byly jiné než její. Neměly tak pravidelný mandlový tvar, přesto ho upoutaly svojí barvou. Kakashi zvolna přešel přes chodbu. Byly modré. Byly zelené. Mísil se v nich klid a nevinnost. Zblízka viděl jejich nekonečnou hloubku. Stačilo se do nich ponořit a člověk se poté mohl na hladině svobodně nadechnout.
Prckova maminka se zachvěla, když tak najednou vyrazil směrem k ní a hypnotizoval ji pohledem. Nemusel ji propalovat oběma očima, stačilo jedno jediné, to jeho šedivé, a už se cítila nesvá. Najednou ji opustila odvaha; už ani nechtěla vědět, proč má to druhé zakryté. A pak se nepatrně zamračil a ona se vyděsila ještě víc.
Její oči dostávaly jiný tvar, měnily barvu. Už nebyla klidná zelenomodrá, teď na něho hleděly vypočítavě a obalovaly ho do svého sladkého, zlatavého medu. Vysmívaly se mu do tváře, opojené mocí, kterou nad ním získávaly. Pokořovaly ho. Ovládaly. Tohle byly její oči. Reininy krásné, neúprosné oči. Stiskl ruce v pěst. Nikdy ho nepřestane pronásledovat.
Dobře.
A on se jí nikdy nepřestane mstít. Popadl Prckovu maminku za ramena a vtlačil ji zpět do bytu, pak za sebou kopnutím zavřel dveře.

Dům? Jedině jejich.

Postel? Jedině cizí.

Ženy na jednu noc. Jen na jednu noc. To je přece skvělý život, ne?

Ráno nahmatal v kapse kalhot zapomenutý medailon, který po něm chtěla přinést Numajiri od Sabura.
Nikdy ho nepřestane pronásledovat.
Dobře. Třeba jí ho jednou po Reině přijde poslat.

Tak řekni... Kolik lidí má tajemství, které se nikdo nedozví?

.

KONEC

Poznámky: 

Jednou bych se chtěla dozvědět pravdu, Kakashi; jak to skutečně bylo a hlavně jaká byla ona. Podle mě nějaká byla. Musela nějaká být. Do té doby pro mě bude ta jediná, která tě kdy dostala na kolena, Reina. Přiznám se, že ani já jsem se jí do hlavy pořádně nedostala. Je jako hlavolam, musíš ji trpělivě skládat po kouskách, někdy se i vracet a opakovaně zkoumat, co už jsi složil. Když jsem se jí dívala do těch medových očí, občas mě obcházela hrůza - těžko se hádá, co si myslí, co ví a co ne, co si domýšlí, co nechápe. Ale teď už vím, že umí být trpělivá; to protože mi dala tolik času, abych se vás dva snažila pochopit. Tak doufám, že jsem za ty dva roky pochopila.

Dva roky. Jeden příběh. A já se loučím. Víte, že jsem to v posledních týdnech četla několikrát od začátku? A neměnila bych. To je snad poprvé; i po té době bych neměnila. Když tenkrát Tall začal s nápadem, abych napsala něco z mužského pohledu, nějak jsem si to neuměla představit. O čem jako budu psát? A ono... to dopadlo takhle. A já jsem ráda, že to dopadlo takhle.

Končím a doufám, že teď začnete zase vy. Děkuju všem, co se prokousali až sem, za přečtení. A budu ráda za každý váš projev Smiling

4.933335
Průměr: 4.9 (15 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Pá, 2022-02-11 19:55 | Ninja už: 5190 dní, Příspěvků: 6232 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Misia 2022: Ten Kakashi sa stále iba ľutuje a ľutuje. Písala si niečo o jeho dospení a tak, ale ja teda nemám dojem, že by akokoľvek dospel. Zmeniť sa mohol, získať k niektorým veciam iný prístup, ale dospieť určite nedospel. Prinajmenšom nie vo fázy, v ktorom si ho zanechala. Jediná dospelá v tomto príbehu je Reina ... svojim spôsobom.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, St, 2017-01-25 20:18 | Ninja už: 4709 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Páni, i podruhé to bolí, ale... Přišlo mi to teď tak nějak lehčí. Snad proto, že věřím, že Reina prožije dobrý život. Možná pro ni opravdu přijde ten pravý. Nebo bude Miko její celoživotní radostí a posilou. (V to doufám každopádně.) Nevím, nějak jsem z toho cítila, že především a hlavně trpěl Kakashi, kterému to ale nakonec prospěje. Protože to byl vážně zmetek, který si strašně lhal do kapsy. A myslím, že to sražení na kolena potřeboval. Vážně, tohle je a bude jeden z nejlepších příběhů, který jsem tu četla. Když si vzpomenu na Hlasy... tohle je úplně jiné, ale krásné. V něčem obyčejnější a snad i proto mně bližší, ačkoli mě Hlasy zcela uchvátily. Možná je to Kakashim, který je silnější charakter než Sasuke, ale... asi tohle pro mě zůstane to nejlepší, co jsi napsala. (I když mám co říkat, moc jsem toho nečetla, promiň.)
No, každopádně děkuji. Příběh je velký dar. (Zvlášť dobrý příběh. Smiling)

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Po, 2017-01-30 19:22 | Ninja už: 5647 dní, Příspěvků: 2348 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Ano, Kakashi potřeboval dospět a občasný štulec od života neuškodí, i když na sebe s R. možná nezapomněli a kdoví, co všechno ještě bylo a nebylo. Jsem ráda, že si každý najde to své Smiling
Asi vím, co myslíš, Palantir o Hlasech řekl, že jsou velmi komplexní, což jsem si vyložila tak, že vás vlastně navádím tam, kam chci (i přes otevřený konec), ovšem tady, tady je mnohem víc děr a méně vysvětlování, je to rychlejší a hrubší. A pak Reina; je poměrně silným charakterem, zajímavým, sice jsem nechtěla dělat z Mirae chudinku, ale často své slabosti ukazuje, také do ní vidíme, zatímco R. je v tomhle úplně jiná. A Kakashi není tak chladný čumák jako Sasuke. Právě Hlasy jsou ukázkou toho, co jsem ti odpovídala u prvního dílu Písně, ona jistá zaoblenost atd.
(Přemýšlela jsem, že bych zkusila znovu napsat něco, kde do toho druhého nevidíme a pozorujeme ho především jen skrze jedny oči, ale nevím, zda ještě vkládat tolik zápalu do pár-dílné fanfikce a rovněž nemám nápad na postavy či zápletku. Je to pravda, příběh je dar.)

Víš, těší mě, neskonale těší, že se na Píseň nezapomnělo a má tak velkého fanouška i přes své stáří a propracovanějšího, mladšího konkurenta. A četlas toho ode mě až až, jen nech být. To já děkuju. A moc. Takový komentář mi vlévá zase energii do žil ^^

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Po, 2017-01-30 21:23 | Ninja už: 4709 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

No, vidíš, to je ono... pořád jsem přemýšlela, v čem to je, že jsou tak jiné a ono je to opravdu hlavně v tom, že Reině do hlavy nevidíme, kdežto Mirae i Sasukemu do značné míry ano.
Myslím, že proto je Píseň tak živoucí, takový pohled totiž přesně odpovídá každodenní lidské zkušenosti, která taky může zkoumat a domýšlet se, ale nikdy nemůže říci, že druhého opravdu plně chápe. To, co nám Reina neřekla, to, co na ní zůstává tajemstvím, je také to, co z ní dělá člověka.
Moc ráda bych si od tebe přečetla zase takto komponovanou sériovku (nebo i jen povídku), ale náš autor, náš pán. Smiling

Já děkuji, víš, pokud můj komentář dokáže přičarovat někomu úsměv, znamená to pro mě mnoho. Zvlášť když ten někdo jsi ty.

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Čt, 2016-02-25 02:43 | Ninja už: 5527 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Mise V
Myslis ze kdybych zaklepala Reine na dvere ze by me pozvala dal na caj a rekla mi jak to doopravdy bylo? No... kdyz to nevyklopila Numajiri tak mne asi sotva. Ale zase ona neni typ ktery by z nekoho tahal informace. No proste mi to neda spat.
Nezklamala jsi, z tohohle dilu vubec nemam radost protoze mi jen potvrdil co jsem uz vedela. Proto je tak skvely. Na tvem psani je nejlepsi ze ty nepodstrkavas lidem veci ktere chteji videt a slyset, ty to proste napises tak jak to ma byt. Stejne jako zivot. Coz me privadi na myslenku, jaka je vlastne Akumakirei? Odhlednouc od matnych vzpominek ze je to strasne rozkosna a laskava zena s temi nejjemnejsimi vlasy na svete. Co se ji honi hlavou? Co ji zformovalo do teto podoby ze umi psat tak jak pise? Nekdy me pribehy autoru zajimaji pomalu vic nez pribehy co sami pisou. Smiling
Nechapu proc mi tak trvalo si Pisen precist. Z nejakeho duvodu jsem to tehdy louskala ale ted se to cetlo samo. Nektere veci asi potrebuji cas. A asi jsem i potrebovala psychicky dozrat, protoze ac nekteri zdejsi pisou dost krute na pomery Naruto sveta, ty pises hrozne krute i na pomery naseho sveta a z toho mam lehkou depresi. Musim si pak precist nejaky shounen na zlepseni nalady. Laughing out loud
Mrzi me ze se musime rozloucit. Tak rada bych Reinu dal poslouchala. Zajimalo by me jak se ji dari, jak se s Miko protloukaji. Preju jim obema hodne stesti a lepsi zitrky. A dekuju vam. Ze jste me spolu s dalsimi nechaly nahlednout do toho maleho bytu a do vasi mysli. Budu si toho vazit. I kdyz se Reina rozhodla tak jak se rozhodla, stale ji velmi respektuju. Je to bezpochyby nejlepsi originalni charakter se kterym jsem se doted setkala.
A Kakashi... i pro nej si prijde ta Prava. Uz vime ze je to fesak a ze si tak nejak srovnal veci v hlave. Smiling

Aku, bylo to skvely.

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Pá, 2013-08-02 21:55 | Ninja už: 5654 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

Měla jsem strašnou chuť něco si přečíst. A pak jsem si vzpomněla, že jsem kdysi četla tohle - jenomže v době, kdy to nebylo napsaný celý. Tehdy jsem to nedočetla (ne že bych si to pamatovala... ale určitě jsem si řekla, že na to kašlu a počkám, až to bude napsaný celý. Že si to potom přečtu znovu a dohromady od začátku až do konce).
Měla jsem ráda Reinu. Občas mě štvala, občas potěšila, překvapila, prostě na mě působila realisticky. A co se mi na ní nejvíc líbilo - až do konce jsem ji nepochopila. Rozhodně ne úplně. Což je nakonec dobré pro ni. (Ano, byla prostě jako člověk - mohla jsem si říct, jak pravděpodobně zareaguje podle toho, co o ní už vím. Jenomže ona tak taky nemusela zareagovat, ne jako jiné psané/kreslené/filmové postavy:))
A ten konec... no, vlastně jsem ani nečekala, že by odpověděla kladně (jako by se to ani k celé té povídce nehodilo:)) ale zároveň mě překvapilo, co všechno na něj vykřičela. Ten způsob, jakodmítla.
Hm... dobře, neumím to nějak objektivně ohodnotit. Říct o tom něco nebo tak. Ale četla jsem to a znovu mi to potvrzuje, že číst si povídky na internetu - na konoze - prostě má smysl! Člověk sice musí trošku hledat, ale pak najde takovéto věci. A já můžu naprosto upřímně říct, že je to jedna z nejlepších věcí, co jsem poslední dobou četla. Nebo spíš nejlepší? Ani teď nevím, co jsem teď někdy četla xD

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Čt, 2012-11-15 20:06 | Ninja už: 4709 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Ach.

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Po, 2012-05-28 21:48 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Co jsem slíbil, to taky dodržím. Budu psát dokud budu mít co.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2012-05-08 00:41 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Út, 2012-05-08 17:49 | Ninja už: 5647 dní, Příspěvků: 2348 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

A taky moc děkuju tobě, strigg. (Můžu to psát takhle? Kdysi sis myslím někde stěžovala, že nemáš ty kolomeniny ráda, ale pak jsem to zase někde viděla... a upřímně, oslovovat tě plným jménem mi přijde tak nějak 'hrubý' xD Tak mě když tak nějak decentně nakopni a já se dopředu omlouvám ^^) Že jsi to vydržela až na samej konec. Vlastně až tady jsem si uvědomila, jak hrozně dlouho už to všechno je... jak jsem to tenkrát plná nadšení vydala, jak jsi mi napsala komentář a já viděla, že jsi tu pár dní. Všechno to hrozně letí.
Jsem ráda, že se konec líbí. Ale nikdy bych nevěřila, že autora dokáže jeho "dítko" tak strašně vycucnout, hlavně když konec není happyend.

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Út, 2012-05-08 20:55 | Ninja už: 4950 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Po, 2012-05-07 22:44 | Ninja už: 4950 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Na tuhle povídku, na to, jak mě provedla mým začátkem na Konoze, na všechny ty nádherné názvy a texty písniček nikdy nezapomenu.

A přijdu i s delším komentářem, jednou... jen teď v tuhle dobu mám pocit, že by nebyl takovej, jakej ho chci mít a jakej si Písnička zaslouží Smiling

Nádhernej konec, Aku. Strašně se mi to líbilo.

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza