manga_preview
Boruto TBV 09

Bestie V.

Když Kiriyou domluvila, Sasuke na ni jen nevěřícně koukal. Nevěděl, co by na to měl říct.
„To je mi líto,“ zmohl se jen na tuto krátkou větu a sklopil oči k zemi. Když Kiriyou dlouho nic neříkala, odhodlal se zeptat: „Ale je něco, co moc nechápu. Když všichni předpovídali, že se to stane v tvých pěti letech, to jsi to nějak zdědila? A jak to, že to mohla zastavit jenom tvoje matka?“
Kiriyou se na chvíli zadívala do země. Tolik ji bolely vzpomínky. Ale i přes všechno své snažení, nemohla je jen tak vymazat z paměti.
„Ona byla to, co já. Ona jediná mohla zastavit to, co se stalo. Toto prokletí se dědí z generace na generaci. Jakmile jsem se narodila já, má matka se stala normální a to prokletí přešlo na mě. Všichni věřili, že mě tohle nepostihne, protože jsem nikdy předtím neprokazovala žádné známky toho, že by ve mně mohlo třímat něco takového.“
Najednou mezi nimi prosvištěl kunai. Oba hbitě odskočili stranou a podívali se směrem, odkud přilétl. Před nimi stál muž. Měl na sobě akatsuki plášť a na tváři se mu stkvěl škodolibý úšklebek.
„Ani jsem nevěřil, že přijdete. Na takovouhle past by neskočilo ani pětiletý dítě!“ zakřenil se ještě víc.
„Cože?!“ vypadlo z Kiriyou.
„Říkal jsem Itachimu, že to nemá cenu. Že na to určitě neskočíte. I když je fakt, že on vždycky uměl lidi ovládat. Tak nějak všichni Uchihové to dokážou!“ sjel pohledem Sasukeho a pak dodal: „Možná…“
„Já říkal, že kde je Itachi, tam číhá nějaká lest!“ zaklel Sasuke.
„Ale já to nechápu! Vždyť umíral!“ vykřikla Kiriyou.
„A co na tom mění, že umíral! To spíš víc se hnal za svym cílem! Vyvraždit celej klan Uchiha bylo jeho přání na prvnim místě! To, že se mu nepodařilo zabít Sasukeho byla chyba, kterou udělal a kterou si až do smrti vyčítal. Ale tak teď jste tady a já dokončím, co se Itachimu nepodařilo!“ po těchto slovech vyběhl proti Sasukemu a vytáhl samehadu. Sasuke odskočil a vyhodil několik kunaiů proti Kisamemu. Kiriyou jen němě stála a nepřítomně pozorovala boj mezi Sasukem a Kisamem. Cítila se hrozně. Byla zmatená, vzpomínala na Itachiho, jak tam bezmocně ležel, zmítal se bolestí a snažil se Kiriyou dovyprávět celý svůj příběh. A všechno to byla jenom lež! Zmatení se pomalu měnilo ve vztek.
Sasuke na tom byl špatně. Došly mu již veškeré zásoby kunaiů a shurikenů, co měl. Ale věděl, že s holýma rukama proti samehadě nic nezmůže. A na vytvoření chidori potřeboval nějaký čas. Na chvíli pohledem uhnul od útočícího Kisameho na Kiriyou. Stála tam a vypadala, že bojuje sama se sebou. Její tělo se třáslo. Snažila se Bestii zabránit v přebrání jejího těla. Avšak touha byla silnější než ona. Touha zabíjet.
Dlouho vzdorovala, avšak pak ji Bestie ovládla úplně. Z hrdla se jí vydralo hlasité zachrčení. Žhnoucí rudé oči se podívaly na dvojici bojujících ninjů. Ve vteřině už byla vedle nich, oba od sebe silou odtrhla a odhodila je každého na jinou stranu. Pak se za jedním z nich vydala a rozhodla se skoncovat s jeho životem. Sasuke jen vyděšeně pozoroval tuto scenérii. Oči Kiriyou vypadaly šíleně, úplně žhavé po krvi. Z pusy jí ukápla slina. Nepřirozeně naklonila hlavu, zaměřila svůj cíl a vystartovala proti Kisamemu. Ležel v bezvědomí u stromu. Kiriyou zachrčela, chytla ho křečovitě pod krkem, vyzvedla ho do výšky a praštila jím o strom. Potom nehty své druhé ruky oddělila jeho hlavu od těla, která se s žuchnutím odkutálela pryč, a posléze tvrdě dopadlo na zem i jeho tělo, když ho Kiriyou pustila. Pak se pomalu otočila a svými oči zaměřila Sasukeho. Když se jí podíval do očí, začal se pomalu zvedat ze země a dal se na ústup. Nejdřív běžel pozadu, pak se otočil a běžel, jak nejrychleji dokázal. Avšak neměl šanci uniknout. Bestii neunikne nikdy nikdo. Po několika vteřinách ho předstihla, otočila se a stála před ním na čtyřech. Z pusy jí stékaly sliny, rudě žhnoucí oči probodávaly Sasukeho, který jen taktak stačil zastavit. Otočil se a běžel zase nazpátek. Kiriyou se rozeběhla za ním.
„Mně neutečeš!“ zachrčela .
Když byla těsně za ním, skočila po něm. Sasuke se sklonil, takže ho Kiriyou přeskočila. Avšak hned ve skoku se otočila a stála zase naproti němu. Už se vůbec nechovala jako člověk. Teď představovala zvíře, dravé zvíře.
Sasuke vyskočil na větev nejbližšího stromu a tentokrát se snažil uniknout ve vzduchu. Bestie ho následovala. Když ji uviděl, jak přeskakuje z větve na větev kousek od něho, pořádně se odrazil a vší silou do ní vrazil. Kiriyou to nečekala, narazila zády do stromu a s chrčením padala k zemi. Avšak ani Sasuke z toho nevyvázl bez zranění. Při dopadu špatně došlápl a teď nemohl stoupnout na pravou nohu. Snažil se odplazit někam dál od Kiriyou. Ta se pomalu zvedla a doběhla k němu. Hřbetem ruky ho odhodila. Sasuke narazil do stromu a spadl na zem. Byl v bezvědomí.
Ale něco se změnilo. Bestii přestaly oči rudě žhnout. Zase se začala třást. Bestie chtěla jít svou oběť dorazit, ale Kiriyou Sasukemu nechtěla ublížit. Začala pomalu ustupovat, pak se otočila a odběhla pryč.

Kiriyou, teď už ve své lidské podobě, stála na palouku, kde tehdy navštívila Sasukeho. Začala se pomalu ploužit směrem k lesu. Měsíc jí svítil na cestu. Nevěděla, co přesně se stalo, ale tušila, že to bylo zlé. Pamatovala si jen ten náraz Sasukeho do stromu. Jen si na to vzpomněla, otřásla se. Přesně si vybavovala, kde se to stalo. Ale bála se tam jít. Bála se jenom té představy, co se mohlo stát. Nechtěla na to myslet, ale musela. Už minula most v Mlžné, už byla blízko. Pak se zastavila. Rozhlížela se, hledala ho očima na místě, kde měl ležet. V panice se rozeběhla a místo ještě několikrát proběhla. Nebyl tam. Zoufale se opřela o strom a ve vzlycích po něm sjela do sedu. Teď si aspoň mohla být jistá, že přežil. Bylo to dost pravděpodobné. Ale to jí nestačilo. Potřebovala ho vidět! Musela se mu omluvit.
Už zase brečím! Co se to se mnou děje?! pomyslela si zrovna ve chvíli, když se za ní ozval hlas.
„Doufal jsem, že tě tu najdu.“
Kiriyou se překvapeně otočila. Za ní stál Sasuke, jednou rukou se opíral o strom a nohu, která mu za tu dobu stihla pořádně natéct, měl zvednutou. Po chvíli ji opatrně položil na zem.
„Sasuke!“ vydechla Kiriyou. Vyskočila na nohy a nadšeně ho objala. Sasuke zkřivil obličej bolestí, ale objetí jí oplatil.
„Promiň mi to!“ huhňala mu do ramene. Sasuke ji od sebe odtáhl a zadíval se jí do očí. „Neomlouvej se mi! Mohl jsem být mrtvý, takhle mám jenom v háji kotník!“ zasmál se. Pak se k ní naklonil a políbil ji.

Poznámky: 

Tak poslední dílek! Doufám, že není moc zmatený! Jestli vám tam přišlo něco nesrozumitelného, tak mi to napište do komentáře a já se to nějak pokusím poopravit... A jestli vám přišel divný ten konec... Je to vlastně moje první série, která končí dobře a tak nějak mi je ještě neumím psát (ne že by ty špatné konce u ostatních sérií byly o něco lepší! xD)
Chtěla bych poděkovat všem, kteří se dočetli až sem. A nakonec se ještě omluvit, že tento dílek tu je až po takové době, ale nějak jsem před těmi vánocemi nestíhala... xD

4.772725
Průměr: 4.8 (22 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Martina-hor
Vložil Martina-hor, Po, 2016-10-24 21:19 | Ninja už: 4584 dní, Příspěvků: 1639 | Autor je: Tsunadin poskok

Misia H:to kecáš?to vážně kecáš? tako onaho div nezabije a no jí políbí?je tohle normální?Podle mě teda ne.ne že bych nebyla ráda zato že ti dva našli kousek štěstí ale tohle je přinejmenším šílený ale jinak bombový závěr první serie

6.9.2016 se narodil můj synoveček je to nejlepší den na světě

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Ne, 2016-08-21 22:17 | Ninja už: 5861 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Mise L: Dobře... Poslední díl. Kiriyou bojuje se svými city a moc jí to nejde. .__. Předpokládám, že pokud Sasukeho odhodila hřbetem ruky, tak se mění na monstrózní zvíře. Představovala jsem ji spíše v lidské podobě. Smiling Škoda, že Itachi vypadl z charakteru, Kisame musel mít radost. Laughing out loud Jinak, co se romantiky týče, škoda, že jsi tak pospíchala, nebýt těch náznaků, že je Kiriyou do něj zakoukaná, skoro bych to nepostřehla. Ale jinak pěkné. Smiling

Obrázek uživatele Mrs.Rinnegan
Vložil Mrs.Rinnegan, Pá, 2011-01-28 23:11 | Ninja už: 5213 dní, Příspěvků: 703 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Tak, a je to. Jsem naprosto odrazená. Neber si to osobně, je to očividně jen můj pocit.

Aktivní FF:
NABÍDKA, KTERÁ SE NEODMÍTÁ
- Sasoriho příběh: cesta od osamělého zběhlého ninji k zločinci plně oddanému své organizaci

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, So, 2011-02-05 20:49 | Ninja už: 6004 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Út, 2010-09-14 19:43 | Ninja už: 5530 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ale sasuke nám pěkně měkkne ale mě se to líbí a to čím dál víc Laughing out loud Ale vlastně to byl poslední že? To je škoda *fňuk chtělo by to pokráčko, i když je možná napsaná, no možná ho najdu a možná ne, no uvidím.

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Út, 2010-09-14 20:05 | Ninja už: 6004 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Děkuju moc! Tvé komentáře mě velice potěšily a jsem ráda, že jsi dočetla až sem! Smiling Pokračování zatím není... Uvažovala jsem o něm, ale zatím jsem od té doby nenapsala vůbec nic. Ráda bych se k této sérii vrátila, ale nevím, jak mi to vyjde s časem...
Každopádně, jestli by tato série někdy pokračovala, bude tu na ni určitě odkaz! Eye-wink
A ještě jednou děkuju moc za komentáře! Smiling Protože to je ten nejhlavnější důvod, proč se mi chce psát! Smiling

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Út, 2010-09-14 20:07 | Ninja už: 5530 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

budu dufat v pokráčko, abys mohla sklidit další úspěch.A navíc by byla škoda to takhle nechat Smiling

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Út, 2010-09-14 20:20 | Ninja už: 6004 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Tak to uděláme takhle:
Sice nechci nic slibovat, ale mohlo by se mi to snad podařit. 25.12.2009 jsem vydala tenhle poslední díl. Takže do 25.12.2010 se pokusím vydat další pokračování. Myslím, že mám docela dost dlouhou dobu na to, abych něco splácala... xD A jestli se mi to nepodaří, tak mě třeba ukamenuj! Laughing out loud

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Út, 2010-09-14 20:37 | Ninja už: 5530 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

ukamenovat by tě byla škoda, to radči budu věřit že to zvládneš Smiling

Obrázek uživatele Nathyyy
Vložil Nathyyy, St, 2010-01-27 17:31 | Ninja už: 5274 dní, Příspěvků: 281 | Autor je: Prostý občan

Zaujímavá séria ten koniec som fakt nečakala ale pekné Smiling

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, St, 2010-01-27 17:34 | Ninja už: 6004 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Děkuju moc!!! Tvůj koment mě moc potěšil! Smiling

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, St, 2009-12-30 23:46 | Ninja už: 5402 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

pěkný, jen je škoda že už je konec

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Pá, 2010-01-01 13:37 | Ninja už: 6004 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Děkuju! Smiling

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, Po, 2009-12-28 10:57 | Ninja už: 5321 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

Cože? Tohle je konec? Ne nevěřím, určitě máš ještě nějáký díl kde Kyriou někdo zabije, nebo se zabije sama. XD Myslím, že ti víc jde psát série, které končí špatně. XD Je to mnohem lepší, ale i tak tahle série byla moc hezká. XD

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Po, 2009-12-28 21:57 | Ninja už: 6004 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Jo, je to neuvěřitelné! xD A asi taky budu psát pořád ty se špatným koncem, pokud to zrovna nebude komedie... xD xD xD Ale děkuju moc! Smiling

Obrázek uživatele Tara Monyuky
Vložil Tara Monyuky, Ne, 2009-12-27 20:15 | Ninja už: 5676 dní, Příspěvků: 495 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

p... počkat to je konec? néééé *fňuk* i když končí to dobře Smiling takže to je plus Smiling

Sny jsou jako vesmír… Tak nekonečné, tak tajemné… Děsivé, ale zároveň i
krásné… Plné očekávání a iluzí, dohad a záhad… A nikdy nekončí…

Až poslední živý tvor zemře, můj úkol bude
splněn. Zvednu židle na stůl, vypnu světla a na odchodu za sebou zamknu
vesmír.

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Ne, 2009-12-27 21:50 | Ninja už: 6004 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Njn... The end! xD A kupodivu, končí dobře! xD Děkuju moc za přečtení a za komentáře! Moc potěšily! Smiling