manga_preview
Boruto TBV 07

Bestie 2. série I. díl

Pein měl klidný výraz ve tváři. To byl ten hlavní důvod, proč byli všichni ostatní tak nervózní. Sešli se zde, aby se dozvěděli, jaký další šílený plán Pein vymyslel. Čekali, kdy se konečně uráčí prolomit to tíživé ticho. Až konečně promluví.
Jenže Pein si tuto situaci užíval. A chtěl si ji užívat ještě dlouho. Nikdo se neodvažoval ani pohnout. Za poslední tři roky si dokázal vypěstovat pořádný respekt. Za poslední tři roky… Od té doby, co mu Bestie zničila veškeré plány. Ale on už teď nebude tak lehkovážný. Ne, teď už ne. Teď je silnější, mocnější. Členové této organizace by raději zemřeli, než aby čelili jeho hněvu. Je neporazitelný!
Už mě nezastaví smradlavej čokl, kterej jen strká nos tam, kam nemá! pomyslel si.
„Už jsou to tři roky, co jsme přišly o dva důležité členy. Další ztráty si nemůžeme dovolit, ale předpokládám, že to jste si za ty tři roky stihli uvědomit,“ mluvil chladně. Nechtěl, aby někdo o jeho slovech pochyboval. I kdyby třeba odříkával části z Mickeymouse, museli by to všichni brát vážně.
„Proto se musíme zbavit Bestie. Je to původce našich potíží, tudíž musí pryč. Má někdo nápad, jak bysme to provedli?“ Byl zvědavý, jestli se někdo odváží mu odpovědět.
„Já bych ji vyhnal někam do kouta a tam bych ji odkrágloval!“ zařval Hidan. Hlupák.
„Ne!“ zavrčel Pein. „Moc mluvíš a nepřemýšlíš! Mohlo by se ti to vymstít!“ na chvíli se odmlčel.
„Uděláme to takhle. Deidara, Sasori, Kakuzu a Hidan odlákají Bestiinu pozornost. Popřípadě kohokoliv, kdo by se zdržoval v blízkosti Sasukeho. Já a Konan zajmeme Sasukeho a odvedeme ho sem. Zetsu dá tohle Hokage na stůl. Nepozorovaně, samozřejmě,“ Pein podal Zetsuovi svitek. „Ale vyrazíš s tím, až budeme my ostatní se Sasukem zpátky. Je třeba, aby byl už Sasuke s námi, než si tohle Hokage a následně Bestie přečte. Já vám všechno jasné?“
„Ano!“ řekli všichni společně.
„Můžete jít!“ Po těchto slovech se po Akatsuki jakoby zaprášilo. Nikdo nechtěl být v Peinově přítomnosti delší dobu, než musel. Ani Konan už nebyla nadšená z jeho přítomnosti. Tento Pein byl zaslepený láskou. Ale bohužel ne láskou k ní, ale láskou k moci. Už ho nezajímalo nic jiného, než to, jak dobude svět. A Konan věděla, že i to se mu jednou podaří, i kdyby to mělo být za tisíc let. Ale obávala se, že to nebude trvat tak dlouho. A až se tak stane, Zemi a veškerý život na ní pohltí chaos.

Kiriyou seděla s ostatními na louce. Spokojeně odpočívali po náročném tréninku a vyprávěli si zajímavé příběhy z misí. Dnes vyprávěla svůj příběh Sakura, ale Kiriyou nebyla schopná poslouchat. Dnes se pořád vracela do dřívějších dob. Znovu si přehrávala události, které se staly před třemi roky. Jak poprvé v životě ovládla tu stvůru v sobě. Díky Sasukemu.
Seděl teď vedle ní a poslouchal Sakuřino vyprávění. Když zjistil, že ho Kiriyou pozoruje, podíval se na ni, letmo se na ni usmál a povzbudivě položil svou ruku na tu její. Potom se zase otočil směrem k Sakuře.
Když poprvé přišli do Konohy, vzbudili veliký rozruch. Na rozdíl od Sasukeho, ji nikdo neviděl rád. Ona představovala hrozbu, vyvolávala ve všech strach. A lidé nemají strach rádi…
Největší šok pro vesnici bylo, když se Kiriyou zastal Sasuke. Všude se o tom mluvilo; Sasuke se zastal Bestie! nebo Neočarovala ho ta čarodějnice nějak?
Jediná Tsunade byla ochotná Kiriyou nechat ve vesnici. Dala jí ale podmínku; pokud jen jednou ztratí nad sebou kontrolu, bude muset jít pryč.
O této podmínce věděla celá vesnice a hodlala ji řádně využít. Vesničané se neustále snažili Kiriyou rozčílit. Nejintenzivnější útoky dostávala od Sakury a Ino. A nebýt Sasukeho, nejspíš by ji z té vesnice vyhnali. Vlastně ne, nebýt Sasukeho, do této vesnice by se už nikdy nevrátila. Ale nemá cenu zjišťovat, co by bylo, kdyby bylo. To už se Kiriyou za svůj život naučila.
Roky míjely a lidé si postupně začínali zvykat na Kiriyinu přítomnost. Ale i dnes se našlo pár jedinců, kteří by Kiriyou nejraději viděli někde daleko. Hlavně daleko od Sasukeho…
Kiriyou se trochu otočila a podívala se na Sakuru. Když otáčela hlavou, zachytila očima nějaký pohyb. Rychle se podívala zase zpátky, aby se ujistila, že se nemýlila.
Pomalu k nim kráčely tři postavy zahalené do černého pláště s červenými mráčky. Nad nimi se vznášel obrovský bílý pták, na kterém se nacházela čtvrtá postava.
„Akatsuki!“ vydechla Kiriyou.
„Ano, byli to Akatsuki,“ přisvědčila Sakura a vrhla nenávistný pohled na Kiriyou.
„Ale ne! Teď nejde o tvůj příběh! Podívej se támhle!“ ukázala směrem, odkud přicházely ty čtyři obávané postavy. Všichni otočili hlavy, aby zjistili, na co Kiriyou ukazuje. Sice to bylo od začátku jasné, ale chtěli se přesvědčit na vlastní oči. V tu ránu byli všichni na nohou.
Akatsuki jsou čtyři, propočítávala si všechny výhody a nevýhody Kiriyou. Nás je sedm…
Najednou se to obrovské bílé zvíře rozletělo směrem k nim.
„Podívejme se! Bestie!“ zakřičel na ně Deidara. „Páni, ty jsi nám nějak vyrostla!“
Kiriyou začaly rudě žhnout oči.
„Pokus se to ovládnout!“ zakřičel na ni Sasuke. Jenže všichni takhle ztratili pozornost. Úplně zapomněli sledovat zbylé tři Akatsuki.
Hidan, Kakuzu a Sasori se najednou objevili uprostřed nich. Začali je od sebe odtrhovat. Sasori zaměstnával Sakuru s Narutem, Kakuzu odpoutával pozornost Ino a Nejiho a Hidan si vzal na starost Tenten.
Deidara začal útočit na Kiriyou, ale pak stočil svůj útok na Sasukeho. Ohromný pták ho nabral do tlamy a odletěl někam do dáli. Kiriyou se rozzuřila. Rozeběhla se za Deidarou a proměnila se.

Pein s Konan stáli poblíž a pozorovali bitvu před branami Konohy.
„Zatím jde všechno podle plánu,“ pronesl nadšeně Pein.
„Měli bysme jít na smluvené místo. Deidara nedokáže porazit Kiriyou a Sasukeho sám!“ odpověděla mu vážně Konan.
„Ještě chvíli počkáme. Chci se trochu pokochat tím skvělým pohledem. No řekni, nebyl to geniální plán?“

Kiriyou běžela za Deidarou. Kdykoliv se k němu přiblížila, vyskočila a pokusila se ho chňapnout do svých pařátů. Ale Deidara byl pro ni moc vysoko a vždy, když viděl, že se Kiriyou chystá ke skoku, vyletěl ještě o trochu výš. Jenže Kiriyou se nehodlala vzdát. Přikrčila se a při běhu rozhrabávala hlínu pod nohama.
„Co to, sakra?“ zamumlal si pro sebe Deidara.
Když rozvířený prach Kiriyou pohltil od hlavy k patě, odrazila se a skočila. Jednou tlapou se jí podařilo zachytit Deidarův plášť. Prudce jím trhla a shodila ho na zem. Ptáka se jí ale zastavit nepodařilo. Bílé stvoření dál pokračovalo v určené cestě.
Kiriyou dopadla na bok, odrazila se od země a skončila na všech čtyřech. Cenila zuby, ze kterých jí odkapávaly kapičky slin. Deidara ležel na zemi a nehýbal se.
Kiriyou se otočila a vydala se za Sasukem. Jenže byla moc pomalá. Už z dálky viděla, že něco není v pořádku. To obrovské bílé zvíře se sneslo na zem. Vyplivlo Sasukeho a najednou se tam objevily další dvě postavy. Sasuke s nimi na chvíli bojoval, ale neměl proti nim šanci.
Když se Kiriyou podařilo k nim doběhnout, už byli na cestě pryč. Užuž se za nimi chtěla rozeběhnout, když si všimla, že se to zvíře začíná nějak divně nadýmat. Ohlédla se za sebe a uviděla, jak tam Deidara stojí a dívá se jejím směrem. I když byla od něj moc daleko, aby to mohla vidět, věděla, jak samolibě se teď tváří. Otočila hlavu zpátky směrem k bílému ptákovi a pak už se jen ozvala ohlušující rána. Stromy, které rostly poblíž, to vytrhalo i s kořeny a po krásně zelené louce zbyla jen díra v zemi.

Poznámky: 

Tak jsem po dlouhé době zpátky... Vlastně už jsem ani nevěřila tomu, že se mi podaří něco napsat. Došel mi čas, pak mi došly nápady a s tím mi došla i chuť psát...
Proto bych tuto sérii chtěla věnovat osůbce jménem mišule a tím jí tak poděkovat za to, že mě donutila něco zase napsat. Takže ti vážně moc děkuji, protože to byly tvé komentáře, které mě vrátily zpátky k psaní. Takže hlavně doufám, že se ti to bude líbit.
Jinak série je už celá dopsaná, takže by se nemělo stát, to co se mi stává často...A to, že se tu třeba půl roku neobjeví žádné pokračovaní...
Tak doufám, že vás čtení mé FF bude aspoň trochu bavit... Smiling

4.666665
Průměr: 4.7 (12 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-09-18 09:11 | Ninja už: 5500 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ani nevíš jak jsi mě potěšila, když jsem uviděla druhou serii. Za věnování mocinky mopc děkuji. A ohledně dílu.. má nádherný spád, určitě to máš promyšlené a strašně moc se těším na další dílek, jen tak dál. Ani jsem nedoufala že to tak rychle začneš psát atd.. Jsi skvělá. Laughing out loud

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Ne, 2010-09-19 17:24 | Ninja už: 5974 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Ty mi nemáš co děkovat! Eye-wink To já moc děkuju za tv é komentáře! Eye-wink A příští dílek tu máš hned ve čtvrtek, pokud se dostanu na počítač! Eye-wink
A doufám, že tě s dalšími díly nezklamu... Smiling xD

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-09-19 17:35 | Ninja už: 5500 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

a já doufám, že si ho budu moct přečíst, protože máme jakýsi polokazící se počítač, ale těším se.

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Ne, 2010-09-19 17:40 | Ninja už: 5974 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

My máme zas polokazící se internet... xD xD xD Tak snad se vše podaří! Eye-wink

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-09-19 18:01 | Ninja už: 5500 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Taky doufám Smiling