manga_preview
Boruto TBV 09

MISS KONOHA 2008 - část 016

Omlouvám se za zpoždění, nějako mi nešla múza, protože jsem měla plnou hlavu synonym, rozboru článků, výrokové logiky a matiky. Ať žijou SCIO testy. Laughing out loud Takže je tu zas jeden speciálně dlouhý díl, abych se vám odškodnila za dlouhé čekání. Eye-wink

SOUTĚŽ, DEN TŘETÍ

Máme tu nový den, sluníčko vesele svítí, což je štěstí, protože náš Missák se odehrává pod širým nebem. Diváci se opět pomalu, ale jistě scházejí, usedají na lavičky, židličky, stromy, zem i kašnu, odkud je hned rozlícený Neji vyhání...

A pak odbila osmá hodina a od pódia se ozvalo...
“Aha... ou jé...
Miluju tvůj usměv, směješ se tak krásně,
miluju tvý gesta, slova a básně.
Miluju když sníš o cestě na pláž Thajskou,
miluju když víš, že fakt namám rád rajskou,”
falešně, zato velice procítěně notoval Izumo.
“Miluju tě tak, jak miluje strom svoje květy,
miluju tě tak, jak ve Španělsku kastaněty.
Miluju ty tajný, tvý záhyby těla.
Miluju když říkáš, copak by jsi chtěla,“
odpovídal mu neméně sladkým způsobem Kotetsu. Pak spustili oba dohromady...
“Miluju tě večer, když celá prostě záříš,
miluju tě ráno, jak se při tom tváříš.
Miluju tvý vášně, co se z nitra derou.
Miluju tě strašně, miluju tě celou.”

Diváci nevěřícně zírali na dvě podivné figurky třímající mikrofony. Izumo se natřásal v dlouhém bílém kožichu a obšťastňoval všechny přítomné dámy pomrkáváním svého jediného viditelného oka (EMO patka forever...). Zato Kotetsu běhal po molu jak šílená nutrie s přelivem, protože byl oděn v kožíšek vínové barvy. Sotva dopěli ten srdceryvný song, odměněný vlažným potleskem, podali všem přítomným vysvětlení ohledně své nové image.
“Hurá, hurá! Dneska, přátelé, hurá!” začal rozhazovat rukama Kotetsu.
“Začíná druhá část Missáka z Konohy, ještě jednou hurá,” poskakoval dál jako kašpárek Izumo. “A dneska, dneska přijdou naši úžasní hoši předvést své volné disciplíny. Jsou nejlepší, nic ve zlým, jak říkají američani, no offence, bez urážky, ale je to tak.”
Slova se znova ujal Kotetsu.
“Asi se divíte novému dynamickému úvodu a taky našemu cool ohozu... To bylo tak – chtěli jsme tuhle soutěž pozvednout na světovou úroveň, a tak nás Gai-san pustil na internet...”
“Podplatili jsme ho zubní pastou Perličkou, ale pššššt!” zaksichtil se “emař”.
“Neskákej mi do řeči! Prostě našli jsme stránky nějaké České republiky a tam to bylo! Leoš Mareš! Moderátorská ikona toho státu. Tak jsme si řekli, že když zblbnul deset milionů lidí, tak je to vážně formát a že ho teda budeme kopírovat. A to včetně jeho stylového oblečení, které mu vysloužilo přezdívku Pán kožichů. No nezní to skvěle?” rozplýval se střapatý poděs s širokoúhlým úsměvem.
“Tak už, přátelé, nebudeme zdržovat,” navázal bílý kožíšek. “Přivítáme skvělou a nejlepší porotu, familiérně zvanou Rychlé šípy! Vedoucí, Sarutobi Asuma, alias Mirek Dušín, neohrožený a čestný hoch, ochránce slabších, žen a dětí! Dále naše chytrá kolegyně Mitarashi Anko, čili Jarka Metelka, mozek to všech společných operací. Pak spolehlivá a obětavá přítelkyně...”
“Hlavně předsedy poroty, že?” vyvřísknul Kotetsu, načež to schytal hořící cigaretou do oka.
“...Yuuhi Kurenai, z naprosto neznámého důvodu přezdívaná Červenáček...”
Jmenovaná po moderátorech šlehla svým ohnivým zrakem a měli jediné štěstí, že se stihli včas otočit, jinak by slízli nějaké nemilé genjutsu.
“A pak jsme tu tradičně my dva. Já, jakožto Rychlonožka, vtipálek a věčný smolař. A mé ublízané potěšení,” pohladil Kotetsu svého kolegu po hlavince, “Jindra Hojer!”
“Tak o nás už by to stačilo, nyní je na řadě Bratrstvo kočičí pracky!” zahlásil Izumo, načež se za pódiem ozvala tupá rána – to chudák Neji omdlel...

“Budeme pokračovat v dynamickém stylu, přichází mistr Kiba se svým ninkenem Akamaru. Předvedou vám číslo, pro které je do svých řad lákal nejeden světový cirkus. Je tu slavná psí drezúra na téma Grease!”
Na pódiu se objevil malý Inuzuka, celý v černém, s blond parukou a tvářil se přesně jako Olivia Newton-John. Za ním vyběhl Akamaru v kožené bundičce s modrým logem T-Birds, no pohled pro bohy. Publikum se válelo smíchy a to ještě nevěděli, co je čeká... Od konkurence vypůjčený DJ Iruka hodil na gramec You´re the One that I Want a představení začalo. Kluk a pes měli dokonale nastudovanou choreografii taneční scény z lunaparku. Chvíli se Kiba točil kolem Akamaru, potom zase “Danny” obíhal “Sandy“, davy šílely, chyběla už jen ta houpačka, na které sebou filmoví protagonisté málem sekli... Vrcholem všeho byla Akamarova taneční kreace po dvou a ladné salto vzad. Ovace nebraly konce, tak rozesmátý Kiba popadl svého psíka do náruče, a s výkříkem “Miluju tě, Danny!” se zřítil z mola a notnou chvíli se válel na zemi v záchvatu hysterického řehotu.

Izumo si odfoukl z čela ofinu: “Lepší začátek jsme si snad ani nemohli přát, uvidíme, co nám předvede mistr bodypaintingu Kankurou!”
Jmenovaný důstojně vystoupal po schodech na pódium a zamračeným pohledem přelétl shromážděný dav. Pak zase elegantně seskočil dolů (přímo Kibovi na hlavu...) a vrhl se doprostřed hlediště, odkud po chvíli vytáhl drobnou hnědovlásku s ruměncem ve tváři.
“Budu potřebovat krásnou asistentku,” pravil na vysvětlenou.
Od kašny se potměšile ozval Gaara: “Proč si nevemeš ségru?”
“Poněvadž,” odkašlal si bodypainter, “se jí bojím.”
Missky v první řadě pomřely smíchy.
Galantní Kankurou vysadil svůj nový umělecký objekt na molo a jal se šplhat za ní s dotazem: “Sdělíte mi své ctěné jméno, lady?”
Dívenka ještě více zčervenala, načež se ozval vínový kožíšek: “Ten projev a la stydlivka ti tady nikdo neuvěří, Ayame! Na to tě moc dobře známe!”
Ayame hbitě vyskočila, vrhla se na Kotetsu, řádně ho profackovala, a vrátila se za písečňákem.
“Tak začneme, mistře, ne?” usmála se, rozepínajíc halenku. Kankurou nahodil velice profesionální výraz (takže koukal jako pako), vytasil své fialové barvičky a za doprovodu výběru z písní skupiny Deep Purple se pustil do díla. Za pět minut vykouzlil na zádech mladé kuchařinky nádherné vyobrazení draka, za což sklidil nejedno obdivné hvízdnutí a zasloužený potlesk. Pak se spolu se svou asistentkou odebral ke kašně a co se tam dělo už nikdo neviděl, protože na řadě byl další soutěžící.

“A nyní přichází skvělý tanečník Hyuuga Neji, pokud se nám už probral z mdloby,” zahlaholil Izumo a mrknul se za pódium. “Ano, je při vědomí, takže si užijte jeho výrazový tanec s výmluvným názvem 'No Fate', neboli 'Žádný osud'!”
Náměstím otřásly první takty vypalovačky od Scooter a Neji v upnutých černých kalhotách a rozevláté šedé košili vlítnul na pódium. Jeho taneční styl byl naprosto jedinečný, spojení break dance s prvky hip-hopu a baletních figur, elegantní a dynamický zároveň, úžasně komplikovaný jako Neji sám. Diváci byli uchváceni a taky neopomněli toto vystoupení náležitě odměnit – dívky i dámy všeho věku pištěly nadšením, chlapi skřípali zubama a vztekle záviděli. Neji odkřepčil mezi stromy, pobrukujíc si zásadní část jeho oblíbené skladby: “Goodbye to the past, hello to the future, as the struggle continues, there's no fate!”

Kotetsu si upravil límec svého cool kožíšku: “Na řadě je všem známý zelený ďábel, Rock Lee. Překvapivě nebude demonstrovat sílu mládí likvidací okolí nebo úžasnými sportovními výkony. Naopak nás potěší recitací milostné básně.”
“NEEEEEE!” zaúpěl zděšený Kankurou a pokusil se utopit v kašně. Ayame ho však pohotově zachránila.
Rock Lee přistoupil k pultíku s mikrofonem a způsobně se uklonil:
“Ehm, hm...
Ne, očima tě nemůžu mít rád,
když vidí na tobě jen samé chyby...,”
zadíval se na Sakuřino široké čelo.
“...to moje duše tě chce milovat,
co očím příčí se, to se jí líbí.
Ne že by můj sluch prahl po tvém hlase...”

“Protože ječí jako siréna,” odfrknul si Sasuke na kašně.
“...po tobě baže nebaží můj hmat,
čich ani chuť nehrnou se zase,
hostinu smyslů s tebou pořádat.
Všechen můj rozum, všech mých smyslů pět
s mou duší svedenou nic nesvedou,
jak tělo bez duše tu stojím teď -
má duše totiž spřáhla se s tou tvou.
Pohroma je to, jistý zisk snad jest,
že jsi můj hřích a za ten hřích můj trest.”

Chudinka slečna Haruno postupně vystřídala všechny barvy duhy, až skončila u krvavě rudé a holky měly co dělat, aby ji udržely na sedadle. Vnitřní Sakura přerostla náměstí a slibovala krutou pomstu klukovi v zeleném úboru za to, jak ji miluje, holkám za to, že ji na něj nepustily a všem přítomným za to, jak se škodolibě smáli.
Naopak Kankurou se tvářil spokojeně, protože věděl, že další poezie se už konat nebude. Vesele pobíhal po okraji kašny, až neudržel rovnováhu a zahučel do ní rovnou po hlavě. Přílivová vlna zchrstla okožíškované moderátory.
“Tak to máme i se sprchou,” utíral si zmoklý svršek Izumo, “a jedeme dál. Čeká nás zajímavé vystoupení, disciplína u tohoto chlapce nečekaná. Nara Shikamaru a jeho stín!”
Culíkatý lenoch, dnes v přestrojení za milovníka swingu ve smokingu, předstoupil. Asuma zhnuseně vyplivl cigáro: “To neni možný, dokonce i Shika? To jsem mohl jít rovnou na pivo. Žádnej z kluků nedělá bojový umění. Co tady mám hodnotit? Balet, kvílení a infantilní básničky?! Ha, došly mi cigarety, kde je tady nejbližší trafika?”
Kurenai už to nemohla vydržet, a tak svého milého přetáhla po hlavě kabelkou. Velký drsňák v motorkářské bundě sklapnul a s pohledem upřeným na radniční hodiny tiše a ochotně upíjel minerálku.
Shikamaru se poškrábal na hlavě, neopomněl prohásit, že celé vystoupení je pro něj otrava, ale co by pro potěchu své rodné vísky neudělal a luskl prsty. Jeho stín se poslušně odlepil ze země. Náměstí zašumělo údivem. Pak na sebe kluk se stínem kývli a spustili písničku Me and My Shadow. Missáci za pódiem nevěřili vlastním očím, ale hlavně uším.
“Vždyť Shika písničky nesnáší. Tvrdil, že nenávidí všechnu hudbu. Tak co to má bejt?” divil se Kiba, stále v blond paruce.
“Nooo,” zahuhňal si do límce Shino, který měl spolu s Choujim na starost catering, “včera se nějak zakecal s tou ze Zvučný...”
Shikamaru křepčil v dokonalém synchronu se svým stínovým parťákem. Stepovali, běhali, skákali a točili se... To nejlepší však byl hlasový projev. Shiki nejen že zpíval za dva, ale dokonce dvojhlasně! A tak se projevila další technika klanu Nara – břichomluvectví! Jeho vystoupení sklidilo obrovský úspěch, zároveň pobavilo i ohromilo. Kluk a jeho stín se klaněli jako o život, zatímco Kin v první řadě křičela “BRAVO!” jak nejsilněji dokázala.

“A před námi je další nevšední zážitek – americký vynález – stand up comedy. Přivítejte Gaaru!!!” zahlaholil Kotetsu.
Namísto očekávaného potlesku však obecenstvo ztuhlo. Sabaku no Gaara... TEN Gaara bude vykládat vtipy nebo co? TEN Gaara se zjevil v oblaku písku a vyslal směrem k divákům jeden ze svých vražedně vyšinutých šílených pohledů. Polovina lidí začala silně uvažovat o tom, že bude hodně rychle zdrhat. TEN Gaara je však vzápětí uklidnil, když si z písku vyrobil sedátko ve tvaru rakve, pohodlně se na něm usídlil a spustil.
“Nevím, co jste o mně slyšeli, protože se vykládá spousta věcí, které vůbec nejsou pravda. Nejsem vraždící monstrum s výrazem maniaka.” *dívá se na lidi jako mlsnej vlk na stádo ovcí*
“Nemyslím jenom na krev.” *z kapsy mu vypadne román Brama Stokera, Drakula* “A zabíjím jen v sebeobraně.”
“A co ti chlapi z Deštné v Lese smrti? Ti nám přece nic neudělali!” zařvala provokativně Temari.
“Jo, tihle,” plácnul se Gaara do čela. “Tak já vám teda řeknu, jak to s nima bylo. Ta Chuuninská zkouška byla od začátku blbě zorganizovaná. Nestihl jsem se nasnídat, když nás ta šílená učitelka tak brzo vyhnala ven.”
Anko si něco zuřivě čmárala do poznámkového bloku.
“Měl jsem hlad. Napřed jsem doufal, že v lese najdu něco k jídlu. Ale když se tam poflakovaly jen obří housenky, pavouci, mnohonožky a jeden divnej fialovej had, došlo mi, že tady pšenka nepokvete. Měl jsem ještě větší hlad. Moc mi nepřidalo, když jsem zahlédl motýlka, jak se spokojeně krmí nektarem ze zvonečků. Kručelo mi v břiše. Potom kolem letěl ptáček, na zemi sezobl zrníčko a nesl ho do hnízda mláďátkům... Proč já nemám maminku, která by mě nakrmila?!” vyvřísknul zoufale, až náměstí nadskočilo. “Po stromě hopkala veverka, chroupala oříšky a já měl úplně příšernej hlad. Nad námi zakroužil stín, snášel se níž a níž... Byl to orel. Zaryl drápy do překvapené veverky, až z ní vystříkla KREV!!!”
Polovina žen, třetina dětí a několik slabších mužů omdlelo.
“A co má společnýho tvůj hlad, ulovená veverka a mrtví chlapi?” ozval se z publika Konohamaru.
Gaara vykouzlil úchylný úsměv masového vraha: “Ty jsi ale blbé děcko, přece všecko! A neskákejte mi do řeči nebo vás zabi... nebo to nedopovídám. Jak jsem říkal, měl jsem hlad! V tykvi nic, v kapsách nic, Kankurou s sebou tahá jen šminky a Temari svitky s poezií... Tak jsem vzal mobil a objednal si pizzu. Velkou, s dvojitým sýrem, olivama, šunkou, slaninou, ančovičkama, cibulí, paprikou a feferonkama. Pak jsme se svalili pod strom a čekali. Kankurou si vytáhl zrcátko, přebarvoval si ksicht; Temari chtěla recitovat Křišťálovou studánku, tak jsem jí do pusy narval zátku z tykve... Čekali jsme, čekali a čekali, žaludek jsem měl menší než Shinova blecha...”
“To nejsou blechy! Neštvi mě nebo budeš bez svačiny,” dotčeně mával jmenovaný broukař z cateringu vařečkou.
“A pak konečně přišli. Tři divný týpci s deštníkama. Pizza byla studená a ještě za ni chtěli zaplatit! Tak jsem je upozornil, že přece reklamujou, že když člověk čeká dýl jak půl hodiny, má to zadara. Opovážili se říct – žádný prachy, žádná pizza. A já jsem měl vážně velkej hlad...”
Moderátoři popadli Gaaru za vlasy a násilím ho odvlíkli z pódia. Přitom na něj řvali něco jako “Tohle ve scénáři nebylo, nedělej nám v tom bordel a neděs lidi!”. Náměstí ztuhlé strachem však začalo ožívat, ozval se potlesk a nakonec nadšený dav vyvolal vtipálka Gaaru zpátky na děkovačku.

Izumo a Kotetsu se tlemili jak měsíčci na hnoji, načež unisono zvolali: “Nadchází ten okamžik, na který jste všichni čekali!”
“No všichni asi ne,” zamyslel se bělokožich, “spíš jen ženský, ale to je fuk. Zkrátka je tady zlatý hřeb večera, vlastně rána – Uchiha Sasuke!”
Sasan seskočil na molo přímo z větve stromu, jak je jeho dobrým zvykem. Paní, ženy a dívky (hlavně Ino a Sakura) si mohly nadšením vyřvat plíce. Ostatně chlapi taky, ale ti spíš hýkali smíchy. Že nevíte proč? Tak si to představte.
Sasuke... v černých bagančatech, upnutých černých rourách, upnutém černém tričenku, červené kožené bundičce, vlasy nagelované do výšky a do všech stran... Takovej účes by nedal ani Kakashi... Zkrátka měl na hlavě něco, co velice připomínalo útočícího dikobraza. Přelétl shromážděný lid svým “super-mega-cool pohledem č. 224”, náměstím se rozlehly úvodní tóny elektrických varhan a malý Uchiha spustil japonskou verzi Durch den Monsun od Tokio Hotel! Do svého projevu se hodně položil, tvářil se jak EMO v posledním tažení, až to mnohé dámy dojímalo k slzám (pánové na zemi popadali dech...). Když k lítosti jedněch a radosti druhých skončil, moderátoři opět dynamicky zakončili celé dopolední klání.
“Hurá, hurá, je to za námi, hurá! Nemyslíme tím, že bychom měli radost z toho, že Sasuke nám dopěl, to se nám velice líbilo,” chichotal se Kotetsu.
“Ano, velice líbilo,” horlivě kýval hlavou Izumo, až mu ofinka nadskakovala, když spatřil v Sasukeho očích záblesk Sharinganu.
“Zkrátka a dobře, další část Missáka skončila, porota se v klidu odebere pomlouvat... chci říct hodnotit soutěžící. Vy se mějte krásně a užijte si odpolední Missku, pokud tam půjdete. My teda nejdem, protože se chystáme na 'jůtůbu' koukat na další videa s Leošem Marešem...”

Tak a je to, už víme, co v těch klucích vězí. Smiling A jak to bude s holkama? Že by konečně Jiraiyova oblíbená disciplína? Nechme se překvapit...

Poznámky: 

Jinak tady je pár ilustračních videí:
Miluju – Leoš Mareš
psí Grease Laughing out loud
Me and My Shadow – Robbie Williams
No Fate – Scooter
Monsun O Koete – Tokio Hotel
Poslední připomínka: Leeho sonet byl ukraden panu Williamu Shakespearovi, Sasukeho “super-mega-cool-pohled” nettiex a číslo pohledu "224" Rice. ;)

4.955555
Průměr: 5 (90 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yukiko Satoru
Vložil Yukiko Satoru, St, 2020-12-02 00:24 | Ninja už: 1245 dní, Příspěvků: 47 | Autor je: Pěstitel rýže

Mise PM
Tak jsem zdárně dočetla další díl a už tu hýkám smíchy. Nejim a jeho válením se po zemi to začalo a Durch den Monzun to končilo. Když si Sasukeho představím, jak má na sobě to oblečení a nejlépe i tužkou namalované oči jako zpěvák v originále, tak mi zaskočí slina. Tohle je masakr, fakt. Vážně se těším na další díl

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Pá, 2016-07-08 07:29 | Ninja už: 5190 dní, Příspěvků: 6232 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Misia L: Tentokrát šialená nutria. Eye-wink Ale tie kapitoly sa nejako začali predlžovať. Smiling Výber bol každopádne výborný (obzvlášť Nejiho "no fate" Sticking out tongue ). Ale inak ani neviem, čo spomenúť skôr, taká dobrá bola táto kapitola - a hlavne Lee. Škoda, že si to na nás takto vybalila až v polovici ....

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele EdElric31011
Vložil EdElric31011, St, 2011-09-14 19:31 | Ninja už: 4629 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

To nemá chybu, chalani si vybrali super piesne, a hlavne Sasuke Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud a Gaara to vyhrá, držím mu palce Laughing out loud

Obrázek uživatele Rikki
Vložil Rikki, Po, 2011-08-29 18:31 | Ninja už: 4682 dní, Příspěvků: 457 | Autor je: Prostý občan

super! Gaara ale zabil

Obrázek uživatele Izanagi
Vložil Izanagi, Po, 2010-07-05 13:42 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 541 | Autor je: Prostý občan

Temari chtěla recitovat Křišťálovou studánku, tak jsem jí do pusy narval zátku z tykve...

MAMíííííííííí, ja uz nemuzu xD

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, Út, 2010-06-22 20:38 | Ninja už: 5329 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Ještě byl ve mě dojem z jistě procítěného Temarina přednesu a hned v dalším díle na mě vybafnou chlupaté příšerky se svým neméně procítěným songem Laughing out loud Jo, kontrasty já mám ráda ^^

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2008-12-26 00:48 | Ninja už: 5713 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Kam na ty nápady chodíš?? *mohla se smíchy potrhat*
Vážně nejlepší byl Gaara Kakashi YES

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Kioko Misaki
Vložil Kioko Misaki, Čt, 2008-12-18 21:13 | Ninja už: 5821 dní, Příspěvků: 625 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak i hAnko propaguje TH? No stačilo slyšet první tóny toho úděsného zpěvu a vypnula jsem to, ale stejnak tvoje povídky to nikdy nezkazí. ,,BRAVO!" jako na Gaaru

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, St, 2008-10-08 20:57 | Ninja už: 5935 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

hh Monsun o Koete mi dal zabrat uz ked som ho pocula po prvy raz v originali........ale ked som si predstavila sasana ako to spieva tak som sa skoro zadusila. Jaaaaaaaaaj hAnko, hAnko co mi to robiiiiiiis Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud ja nevladzem dychat....ouuuuuuu mno dobre.bol to fakt super dielik

Obrázek uživatele Insanity of Battle
Vložil Insanity of Battle, Ne, 2008-08-24 22:50 | Ninja už: 5729 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

VÝBORNÝ!! sice sem se nesmál...ale to vůbec neva...já se nikdy moc nesměju....ale máš vážne talent...Good JOB... ato video...u toho sem se smál i já....

Obrázek uživatele Andulaa
Vložil Andulaa, Pá, 2008-07-25 12:09 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 98 | Autor je: Prostý občan

proc jen ja to cetla...nekolik krat sem na muj monitor vyprskla mliko..nekolikrat sem spadla ze zidle a nekolikrat prisli sousede se stezovat na ruseni nocniho klidu...Laughing out loud..skratka ja se valela smichy...Laughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2008-07-22 21:23 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Tuhle povídku budu číst ještě chvíli a moje bránice to zcela jistě nepřežije ve zdraví Laughing out loud Jen tak dál, ty nám teda dáváš do těla! Eye-wink

A ještě jedna velká pochvala! Zkoukla jsem si všechna ta videa a to poslední - Bill vs. Sasuke... dokonalý! Ta podoba, no z toho jsem fakt měla voči navrch hlavy. Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Pá, 2008-07-25 19:35 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Styron, já jsem úúúplně ráda, žes to přežila až dotěď, nerada bych měla na svědomí nadějnou budoucí spisovatelku. Smiling
A za pochvalu dík a ještě víc dík za pochvalu videa. Smiling Smolila jsem se s ním asi tři dny. Laughing out loud

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, Út, 2008-07-01 23:42 | Ninja už: 5822 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

Bezva, perfekt, super a já nevim co ještě! Páni, to by mě v životě nenapadlo, zatáhnout do toho Mareše! Laughing out loud
To je povedený, hAnko, gratuluju. Tenhle díl, byl snad nej ze všech, nejvíc vtipných hlášek a prostě všechno! Super!

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Ne, 2008-06-08 14:46 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

z tohodle já už nemůžu Smiling Zamíchta do Naruta Mareše, Rychlý Šípy a ještě něco jiného? Smiling Máš dobrý nápady Smiling

Obrázek uživatele Lilgaara
Vložil Lilgaara, Čt, 2008-06-05 11:30 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 488 | Autor je: Prostý občan

supáááá... jdu na poslední nynější díl Laughing out loud

Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., St, 2008-06-04 17:21 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

Tokio Hotel zerem, aj Sasuke ma dostal, ale asi prvykrat ma dostal Gaara viac ako Sasuke! =D Ten jeho prejav nemal chybu!

Obrázek uživatele Cornellia
Vložil Cornellia, So, 2008-05-31 23:12 | Ninja už: 6155 dní, Příspěvků: 191 | Autor je: Prostý občan

Hahahahaha Sasuke jako Bill... hahaha... to mě dostalo.... a ti dva jako Mareš... xD

Obrázek uživatele Itsumin
Vložil Itsumin, Ne, 2008-05-25 22:33 | Ninja už: 5847 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

je to proste uplne uzasne hlavne gaara Laughing out loud

Obrázek uživatele Mariah-taichou
Vložil Mariah-taichou, Čt, 2008-05-22 15:21 | Ninja už: 5863 dní, Příspěvků: 207 | Autor je: Prostý občan

Já asi zemřu smíchy... zvlášť z Kotetsa a Izuma... a taky z toho Kankura a Gaary s tím rozhovorem o Temari... Laughing out loud

Jo, víte... já už tu stejně nejsem. FF jsem smazala. Česká FF nečtu, na Naruta se nedívám. A taky nelituju. A pochybuju, že někomu chybím.
Snažila jsem se pomoct s napravením té "japonštiny" tady, byla jsem ignorována. Já už se do vašich věcí míchat nebudu, klidně se to učte špatně. Bye.

Obrázek uživatele vrahoun
Vložil vrahoun, Ne, 2008-05-18 17:05 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 100 | Autor je: Prostý občan

malem jsi me udusila. nevis jak je nebezpecni kaskat a pritom dostavat zachvaty smichu!!:-D co nejdriv pokracko!!!

Pravá pýcha ninji není to jak žil ale jak zemřel.

Obrázek uživatele kocicinka
Vložil kocicinka, So, 2008-05-17 18:57 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 133 | Autor je: Prostý občan

No mega super fuul kawai fakt že jo tomu věř a to všechny díly konečně ti to můžu napsat protože jsem sem nemohla psát fakt mrtě je n tak dál

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, So, 2008-05-17 15:30 | Ninja už: 5995 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

Ty woe další!!!!!!!!!!!!!!!

Obrázek uživatele Resa Hayko
Vložil Resa Hayko, Pá, 2008-05-16 14:55 | Ninja už: 5898 dní, Příspěvků: 259 | Autor je: Prostý občan

dalsiiiii prosiiim:)

Moje hokusy-pokusy:

Žeby další severočeský? XD http://147.32.8.168/?q=node/57641
7. severočeský sraz XD http://147.32.8.168/?q=node/63309
lidé lidem

Údělěm optimistů je zvedat pesimisty ze země... Ale když i optimista spadne na dno, kdo pak zvedne jeho?

Obrázek uživatele Zorka22
Vložil Zorka22, So, 2008-05-10 13:25 | Ninja už: 6130 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

to je megamoc božíí Laughing out loud
Jedna z nej FF na serveru!!!

Obrázek uživatele Kurio
Vložil Kurio, Út, 2008-05-06 16:30 | Ninja už: 5943 dní, Příspěvků: 279 | Autor je: Prostý občan

čupr úplně bomba

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Út, 2008-05-06 07:48 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

ááá...to je totálně skvělý!! Izumo a Kotetsu alias šílení Marešové (v případě Kotetsua teda nutrie xD), Kiba a Akamaru jako Danny a Sandy xDDD Gaara jako vtipný vypravěč a nakonec Sasuke...ó můj bože, aby člověk mohl číst tvoje povídky, tak by musel být malej Hidánek, protože ten už umřít nemůže xDDD bože bože...tohle budu rozdejchávat ještě dlouho.. xDDDDD ani nevíš jak se těším na další díl, jelikož takhle mě rozesmát, to dokážeš jen ty a Misska xDDDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Po, 2008-05-05 12:35 | Ninja už: 5906 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

cuper cuper cuper!!! alebo to malo byt super? no co uz...

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele haylie_anne
Vložil haylie_anne, Po, 2008-05-05 12:25 | Ninja už: 5921 dní, Příspěvků: 157 | Autor je: Prostý občan

paneboze, toto bolo squeleee!!!! ked pri dalsom dieli nahodou nezanecham komentar bude to asi tym ze uz nebudem medzi zivymi Laughing out loud V mene otca, syna i ducha svateho, ramen Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele Lentyl
Vložil Lentyl, Po, 2008-05-05 08:31 | Ninja už: 6132 dní, Příspěvků: 645 | Autor je: Pěstitel rýže

no jupíííí Smiling jsem se až ted dostala po par dnesch k netu a co tu nenajdu.. super dil hAnko Laughing out loud fakt super Smiling uz se tesim na dalsi Laughing out loud

Dare to dream.

Všichni povinně přečíst PRAVIDLA VKLÁDÁNÍ FA!!!