manga_preview
Boruto TBV 09

Zamilovaný blázen

Muž v nejlepších letech se statnou postavou, řádně zabezpečený, prostě partie k pohledání, kráčel osaměle Konohou. Byl den svatého Valentýna a on zůstal osamělý jako shuriken na cvičišti. Nedostal ani čokoládičku, dokonce ani z lítosti, což nebyla změna oproti létům předchozím. Se svěšenou hlavou procházel vesnicí a neustále narážel na cicmající se dvojice. Raději se uklidil do samoty okolních lesů a zůstal v blaženém tichu, které mu ulevilo od neustálého křiku mučených, už mu z toho začínalo zvonit v uších. Byl těžce pracujícím člověkem a zasloužil by si přijít domů ke krásné ženě, která by mu vyběhla vstříc, dala mu polibek na přivítanou, nachystala mu dobrou večeři a v noci se k němu přitulila. Jenže nic takového ho nečekalo a žádná naděje na zlepšení nebyla v dohledu. Nevěděl, co za to mohlo, jestli jeho zevnějšek nebo snad práce? Většinou byl zaměstnán natolik, že o ničem podobném neuvažoval, ale na Valentýna měl samé černé myšlenky. Hlavně, když viděl všechny svoje kolegy a známé, jak oslavují svátek zamilovaných. Každý rok se proto schoval na odlehlé místo, kde v klidu přečkal. Jenže letos se všechno mělo odehrát jinak. Ibiki jako obvykle zašel na mýtinu, kde rozložil spacák a nachystal ohniště, než však stihl škrtnout zápalkou, cosi se mihlo v křoví. Jako zkušený shinobi si pohybu všiml a vydal se vyzkoumat jeho původce. Plížil se mezi stromy a kolem nohou se mu ovíjela houstnoucí mlha. Konečně se mu povedlo dostat s na dohled záhadného cizince. Spíše tedy cizinky. Před ním se jako zjevení objevila dívka lepých tvarů s dlouhými tmavými vlasy a ladně se proplétala mezi kmeny stromů. Zůstal na ní zírat přikovaný na místě, natolik byla krásná. Do pohybu se dal až v momentě, kdy mu opět pomalu mizela v husté mlze.
„Počkej,“ zavolal za ní, ale jen ji vyděsil a ona se dala na útěk. S lehkostí se vyhýbala větvím a uskakovala před křovinami. I když se snažil ze všech sil, polapit ji, zmizela. Nezůstalo po ní ani stopy. Zmateně se několikrát otočil kolem dokola a rozhlížel se. Hledal jakoukoli známku dívčí přítomnosti, ale bez úspěchu. Zůstal sám v opuštěném a temném lese.

Všichni si toho postupně všimli, nejprve nedávali nic najevo, ale postupem času byly některé náznaky natolik očividné, že je nešlo přehlížet. Šeptali si a dohadovali se, cože se vlastně děje s Ibikim? Nikdy ho v podobném stavu neviděli. Mistr mučitel byl nesoustředěný, v práci trávil čím dál tím méně času. Věznice se kupila čekateli na výslech. Ibiki většinou seděl s rukama založenýma pod bradou a koukal z okna. Tedy koukal by se pokud by výslechové oddělení nějaká okna mělo, takhle zíral do prázdné stěny. Často mizel pryč nebo chodil pozdě, což se mu vůbec nepodobalo.

Ibiki mezitím byl každou svojí myšlenkou u nádherné dívky, kterou potkal v lese. Snažil si vzpomenout, jestli ji někdy nepotkal. Přemýšlel o lidech ve vesnici, ale žádný z nich se nepodobal záhadné krásce, oproti ní byli všichni tuctoví a obyčejní. Všechno mu začalo být lhostejné, veškeré svoje snažení směřoval pouze k nalezení své lásky. Měl k tomu skvělé podmínky, jako člen výslechové organizace měl přístup k veškerým potřebným informacím. Prošel složky obyvatelstva Konohy, díval se na každou fotografii. Moc stará, moc tlustá, moc blonďatá, odhazoval jednu nepotřebnou podobiznu za druhou. Přeci se jen tak nezjevila u vesnice, aniž by si jí někdo všiml. Místo plné vycvičených ninjů a pod nosem jim proklouzne tak krásná myška. Dokonce si nechal donést záznamy návštěvníků vesnice dva měsíce zpět a nic. Tedy skoro nic. Navštívil několik pohledných slečen, ale ani jedna nebyla tou, kterou hledal. Navíc před ním utíkali. Měli strach, že je vezme k výslechu. Vlastně, byl celkem problém za kýmkoli přijít a zeptat se ho na potřebné informace. Všichni se od něj snažili dostat, co nejdál. Zamilovaná posedlost byla, ale tak velká, že se nemohl držet zpátky. Veškeré svoje úsilí, konexe a dovednosti směřoval k jednomu jedinému cíli. S pomocí portrétisty vyhotovil dívčinu podobiznu, rozeslal ji všem ANBU s tím, že se jedná o důležitého svědka a okamžitě má být vypátrána a předvedena před něj. Všude po vesnici rozvěsil plakáty a čekal, až se najde kdokoli, kdo ji zná. Přeci se nemohla jen tak objevit. Nemůže to být lesní víla, nebo jeho přelud.

Podivné chování jednoho z podřízených se dostalo až k Tsunade, jak by také ne, vždyť si o něm už šeptala celá vesnice. Ibikiho pobláznění začalo pomalu ohrožovat chod Konohy a ona jako Hokage musela všemu učinit přítrž. Zavolala si k sobě Inoichiho, aby měla veškeré informace z první ruky. Nemusela si ani poslechnout celé vyprávění do konce, aby přišla na to, odkud vítr vane. Byla přeci jen poměrně inteligentní a měla dobrý přehled o dění ve vesnici a především o mnohých obyvatelích. Dlouho seděla ve své kanceláři a přemýšlela, jak situaci vyřešit, aniž by ohrozila Ibikiho pověst nebo ho přivedla do blázince. Jestli měl celý humbuk původce v krásné slečně, jedině krásná slečna jej mohla znovu ukončit. Nechala si do kanceláře přivolat původce všeho a hodlala věci rychle a v klidu ukončit.

Jako každý večer procházel Ibiki les a doufal, že snad tentokrát se mu povede na ní natrefit. Bloumal opuštěnou krajinou a pomalu se chtěl vrátit s nepořízenou, když se znovu něco mihlo po jeho levici. Otočil se tím směrem a s nadějí se zadíval vpřed. Nemusel čekat dlouho, mezi stromy se objevila postava a pomalu se začala přibližovat k němu. Zůstal nevěřícně civět. Nebyl by se schopný pohnout, ani kdyby zaútočila. Plavným pohybem došla skoro až k němu, měla na sobě nádherné modré šaty, které obepínaly její postavu a dávaly vyniknout přednostem těla. Cudně svěsila hlavu a propletla prsty u rukou. Několikrát přešlápla, zastrčila si pramen vlasů za hlavu a pak ruce znovu sepnula.
„Ehm,“ odkašlala si. Ibiki se nezmohl na jediné slovo, jen na ní hleděl s otevřenou pusou a z jednoho koutku mu ukápla slina.
„Slyšela jsem, že mě hledáte,“ pronesla svůdným hláskem. Muž proti ní už to nemohl dál vydržet, padl na kolena a chytil ji za lem jejích dost krátkých šatů.
„Vezmi si mě nejdražší krásko, hned jak jsem tě spatřil, jsem se do tebe zamiloval a zjistil jsem, že bez tebe nemůžu žít,“ žmoulal v rukou látku a upíral na ní štěněcí pohled. Jemně se vymanila z jeho sevření a o krok ustoupila, aby byla z jeho dosahu.
„Pravdou je, že to udělat nemůžu,“ začala. V Ibikiho obličeji se objevilo zoufalství : „i když bych hrozně moc ráda, protože někoho, jako jsi ty už nikdy nenajdu,“ rychle dodala.
„Proč nemůžeš? Není nic, co bych pro tebe neobětoval,“ zvolal a dál před ní klečel.
„Já, já bych s tebou moc ráda zůstala na věky věků, ale není nám to souzeno. Oba jsme shinobi a máme svoje povinnosti a zodpovědnost vůči vesnici,“ zdálo se, že na tohle Ibiki slyšel, protože mu z obličeje zmizel nepřítomný výraz.
„Byla jsem dlouho v utajení trénována, pro speciální úkol, teď je, ale moje identita prozrazena a tak jsem byla Hokage poslána pryč. Přišla jsem se rozloučit před svým odchodem.“
„Ne, nemůžeš přeci jen tak odejít!“
„Musím. Sbohem!“ otočila se a znovu mu mizela mezi stromy.
„Sbohem“ zašeptal si pro sebe a ještě dlouho klečel uprostřed lesa.

„Jak to dopadlo?“ zeptala se Tsunade, která čekala u brány.
„Myslím, že dobře,“ odpověděla dívka. Pak se s hlasitým puf rozplynula v obláčku dýmu a na jejím místě se objevil malý chlapec.
„Konohamaru, jestli ještě někdy použiješ to svoje pitomé jutsu, tak tě na mou duši zabiju, ať si vnuk Hokageho nebo ne.“

5
Průměr: 5 (9 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Po, 2017-02-13 19:03 | Ninja už: 5647 dní, Příspěvků: 2348 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Říkala jsem si, že to nebude jen tak a také nebylo, ještě že má Tsunade velký přehled o umu svých svěřenců xD Ovšem vyřešila to pěkně, bála jsem se, že Ibikimu nějak zlomí srdce; že se K. se přizná. Takhle Ibiki může vzpomínat na svoji krásku a třeba si pak v budoucnu najít nějakou další, s kterou už to vyjde ^^

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, Ne, 2017-04-30 14:06 | Ninja už: 2710 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Jaj, omlouvám se za pozdní reakci, ale nějak jsem tvůj koment přehlédla. Jo, Tsunade se všechno snaží vyřešit k dobru svých podřízených a Ibikimu to určitě vyjde jindy Eye-wink děkuji moc za komentář.

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, Po, 2017-02-13 18:22 | Ninja už: 2710 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Kakari: Děkuji, budu se snažit zase něco dokutulit Laughing out loud

andaateikaa: To je tak milé, já si nemyslím, že bych psala nějak zvlášť dobře, ale chvála se hezky poslouchá Laughing out loud Laughing out loud už se červenám.

L Arpet: Děkuji, Orioke bylo dost průhledné Smiling

Palantir: to přece nemůžeš vyzradit si zápletku Laughing out loud

Yuki Kaze-san: Děkuji Laughing out loud no, Ibikiho mi bylo taky líto Sad třeba mu někdy nadělím někoho do páru Smiling

Arashi: Děkuji, jsem ráda že povída baví Laughing out loud Konohamaru se nezdá Smiling

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Arashi
Vložil Arashi, Po, 2017-02-13 11:54 | Ninja už: 2741 dní, Příspěvků: 257 | Autor je: Propadlý student Akademie

Laughing out loud Chudák Ibiki. Opravdu moc povedená povídka. Do poslední chvíle jsem netušila, koho v lese potkal a záverečné rozuzlení mě opravdu pobavilo. Smiling

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2017-02-13 10:32 | Ninja už: 5713 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Laughing out loud Spíš jsem tipovala Ayame nebo někoho takového a ono to bylo jinak. Laughing out loud Dobře ty!!! Eye-wink Kakashi YES
Úžasná povídka a chudák Ibiki, tohle si fakt nezasloužil. Zase zůstane sám.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Havraní princezna
Vložil Havraní princezna, Ne, 2017-02-12 23:37 | Ninja už: 2654 dní, Příspěvků: 458 | Autor je: Odborník na Icha Icha

Super, hlavně ten konec, až těsně před tím, resp. jak se do toho vložila Tsunade, mě napadlo, že by to mohlo být Oiroke-no-jutsu, ale tipovala jsem to spíš na Naruta Laughing out loud

Aktuální povídka: Už zase rostou - Napsaná v březnu 2021
Aktuální série: Doba, kdy kvetou nejhezčí květy - psané v roce 2021
Seznam všech FF: Zde
Můj blog

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Po, 2017-02-13 13:36 | Ninja už: 5190 dní, Příspěvků: 6232 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Ja by som tiež tipoval Naruta, keby som hneď po otvorení poviedky nenaroloval na koniec. Laughing out loud

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele andaateikaa
Vložil andaateikaa, Ne, 2017-02-12 23:07 | Ninja už: 3005 dní, Příspěvků: 337 | Autor je: Účastník Irukova doučování

Už jsem ti říkala, že mě tvoje povídky baví? Možná jo, ale klidně to budu opakovat. Máš skvělé nápady a dobře píšeš. Super. Smiling

Andaateikaa FF
"How sad would it be should laughter disappear." Undertaker

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, Ne, 2017-02-12 21:34 | Ninja už: 5329 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Ano, ano, ano! Poznala jsem krásku Laughing out loud Ty máš fakt ale nápady... Víc takových, skvěle se to čte Smiling
Jo a mise splněna Smiling

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF