manga_preview
Boruto TBV 09

Tamaki

Tamaki.png

Tamaki (タマキ) je mladá dívka, která pracuje v obchodě se svojí babičkou v opuštěném městě. Její babička však není jen tak obyčejná babička, jedná se o Nekobaa, tedy Kočičí babku; proto obě žijí s hordou koček, z nichž některé jsou ninneko (ninja kočky) a umí mluvit. Později se Tamaki přestěhovala s několika kočkami do Listové.

Ve 189. díle Shippuudenu, fillerovém díle, byla ukázána jako malé dítě během návštěvy Týmu Sedm u její babičky skrze Encyklopedii tlapek a ukořištění otisku tlapky Nekomaty. Tehdy bylo vidět, že se jí líbí Uchiha Sasuke, ovšem Naruto si vše vyložil tak, že cílem jejích citů je on sám.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhPo letech se Tamaki se Sasukem znovu setkala, když se jeho tým Hebi vydal do jejich obchodu pro doplnění zásob k bitvě s Uchihou Itachim. Tamaki se pokoušela najít vhodné oblečení pro Juuga, který byl však příliš statný, jak si i postěžovala své babičce. Ta odsekla, že její obchod není hadrárna a ať kolem něho omotá třeba závěs, jak i Juugo hned učinil.

Tamaki se poprvé objevila v 354. kapitole mangy a 121. díle Shippuudenu, vystupuje však i ve filmu Boruto: Naruto the Movie, krátké manze Zvíře zasažené střelou lásky a novele Skvělý den pro svatbu.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhV oné krátké manze se poprvé po čtvrté ninja válce setká s Inuzuka Kibou v Listové a oba v sobě najdou navzájem zalíbení, což velmi bedlivě pozoruje Akamaru.
V kapitole 700, 15 let po válce, je ukázáno, že Tamaki zřejmě žije spolu s Kibou, Akamarem i kočkami dohromady.

Zajímavosti

Dabuje ji Ayano Ishikawa.
V Shippuudenu bylo Tamaki 16 let, v době setkání s Kibou 18 let.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí