manga_preview
Boruto TBV 07

Uzumaki Himawari

Hima_Boruto_Movie.png

Pozor, celý článek může být spoiler!
Uzumaki Himawari (うずまきヒマワリ) je obyvatelka Skryté Listové vesnice, dcera Uzumaki Naruta a Hyuuga (Uzumaki) Hinaty a mladší sestra Uzumaki Boruta Himawari se poprvé objevuje v 700. díle mangy Naruto Shippuuden, kde dává spolu s matkou slunečnice na Nejiho hrob.
O Himawari se toho mnoho neví, časté jsou dohady o jejím věku. Přestože v Boruto Movie se na jejím narozeninovém dortu objevilo 6 svíček, fanoušci tuto informaci neberou jako oficiální.

V dodatkové manze Den, kdy se stal Naruto Hokage Himawari dokáže probudit svůj byakugan ve stresové situaci; Boruto jí nechtěně roztrhne oblíbené medvídka. Himawari zaútočí, konečnou ránu však dostane Naruto, kterého útok vyřadí na zbytek celého dne.

Boruto Movie

Ve filmu se Himawari drží stále po boku své matky, pomáhá jí doma uklízet a strachuje se o ni, když je Hinata v nemocnici. V Boruto Movie Himawari slaví narozeniny, není však jisté kolikáté.

Popis

Uzumaki rodinaHimawari je veselá, něžná holčička milující svoji rodinu a neustále obdivující svoji matku. Je klidná, trpělivá a podporující Hinatu, pomáhá jí s domácími pracemi a chápe otcovu zaneprázdněnost. V dodatkové manze je však ukázaná i její druhá krutější strana neváhající napadnout oblíbeného bratra.
Vzhledem připomíná Hinatu svými modrými vlasy a ofinou, po Narutovi má však modré oči a jeho „liščí vrásky“.
Její jméno znamená "slunečnice".

Schopnosti

Přestože je velmi mladá, dokáže použít Jemnou pěst Hyuuga klanu a svým byakuganem vidět tenketsu.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí