manga_preview
Boruto TBV 08

Haruna

Haruna_ep191.jpg

Haruna (ハルナ) je fillerová postava, která se v anime objevuje v dílech 187-194. Je feudální paní z Nano země, která nahradila svého otce ve funkci po té, co byl zavražděn.
Jako dítě byla dlouhodobě držená jako rukojmí v jiné zemi. Byla neustále pod dohledem, trpěla a byla osamělá. Z těchto důvodů vážně onemocněla a poprvé se mohla vrátit zpět do své země až téměř na pokraji smrti. Její otec ji obětoval pro blaho své země, svého činu však velice toho litoval. Na Harunu měla tato událost veliký dopad; přestala všem věřit a klidně obětovala několik lidí pro své vlastní bezpečí - ve víře že její bezpečí je vše, na čem záleželo pro blaho země.

Vzhled

Haruna má dlouhé hnědé vlasy, přední prameny má svázané fialovou mašlí, a fialové oči. Nosí typické oblečení pro feudální paní s červenou "korunkou".
Jako Shun nosí na hlavě vysokou béžovou čepici, která zakrývá její vlasy, a typické oblečení obchodníků.

Charakter

Může se zdát jako krutá nebo sobecká, protože nemyslí na nikoho jiného než na sebe a pro své bezpečí udělá cokoliv. Používá lidi jako návnadu s cílem oživit svou zemi; dokáže využít oběti starých lidí a dětí pro zabijácké ninji, kteří ve skutečnosti šli po ní samé. Ovšem uvnitř je velice zraněná, osamělá, zmatená a smutná. Je zřejmě i docela chytrá - jak vymyslela plán použít kupce jako návnadu.

Na článku pracovali: 
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí