manga_preview
Boruto TBV 09

Tsuzumi Sarugaku

398647-tsuzumi_sarugaku.jpg

Sarugaku Tsuzumi (申楽ツヅミ) je chunnin ze Skryté Listové vesnice, který se poprvé objevil v 106. kapitole mangy a 65. epizodě anime u závěrečných kol chuuninské zkoušky.
Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhByl jedním z ninjů, kteří střežili vchod do arény a rovněž informoval Gaie s Leem o Narutově vítězství nad Nejim.
Podruhé se objevil v 157. díle Shippuudenu, kde pracoval pod jouninem jménem Riichi (toho lze však najít pouze v anime). Jejich jednotka strážící zeď Konohy byla napadena Peinem a Tsuzumiho společníci zabiti. Tsuzumi chtěl informovat Pátou Hokage o situaci, ale Pein zabil i jeho. Později se však spolu s ostatními zavražděnými dočkal oživení skrze techniku Rinne Tensei.

O jeho schopnostech nebo minulosti se nic neví, jen v anime bylo ukázáno, že nastoupil na akademii ve stejné době jako Hatake Kakashi. Zřejmě je velmi dobrosrdečný a často se usmívá.
Jeho příjmení sarugaku je psáno znaky 申楽; lze tak i případně zapsat název japonského stejnojmenného typu divadla oblíbeného především do 13. století, v překladu opičí hry.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí