manga_preview
Boruto TBV 09

Ty podvazky ti seknou, kámo! 03

Kapitola III - Uchihy a přírodopis nemíchat!

Nesuď knihu podle obalu, říká se. Obzvlášť to platí u dívek. Vezměme si například vyznavačky stylu gothic. Jsou drsnější než šmirglpapír, pohled na krev milují a nenávidí chlupatá zvířátka. Domácí cukroví nikdy neupečou. Pohrdají vším, co je změkčilé a maminkovsky vřelé.
S železnou zákonitostí jsou však takové dívky příjemně buclaté a oblé, oči mívají čokoládově hnědé a vlasy barvy myší srsti. Bývají oplácané, ať se snaží sebevíc o vyzáblý vzhled Morticie Addamsové. Veškeré tyto nedostatky se pak pokouší zakrýt černým oblečením pobitým cvočky, černými rtěnkami, bílým pudrem a výraznými stíny na oči.
Hinata měla problém přesně opačný.
Povahy byla jemné a citlivé, vždycky pečlivě dbala na zásady a svědomitě plnila své povinnosti. Nikdy si nezapomněla vyčistit před spaním zuby a milovala chlupaté ponožky.
Navzdory své milé a laskavé letoře ojíněné panenskou nevinností však vypadala jako ten chtivý sukub z plakátů Luise Roya. Její přísně střižená ofina působila dojmem dominy, scházel jí jen bičík. Z mramorově bledé tváře chladně hleděly na svět oči barvy bouřkových mračen a její rty navozovaly v pánských myslích nemravné představy. Co na tom, že Hinata rudla a koktala, když ji oslovovali neznámí muži, že měla v peněžence fotku svého pětiletého já s nápisem „tátova holčička“ a že na Vánoce zásobovala domácím cukrovím celé své rozsáhlé příbuzenstvo? Když se jednou letmo zmínila, že chodí pomáhat do domova důchodců, podezřívali ji všichni z podloudného vaření omamných látek. A to nezmiňuji reakce místní policie, když někomu nabídla perník.
Z tohoto důvodu Hinata zavrhla veškeré tmavé oblečení, výstřihy a sukně nad kolena. Aby prozkoumala nepřátelské pole, nahlédla do pánského časopisu a zjistila, co přesně nemá nosit. A tak v jejím šatníku převládly květinové vzory (přestože je nesnášela), medvídci a pastelové tóny. Její problém to vyřešilo jen částečně.
…Což ovšem nevysvětlovalo, proč Neji-niisan, její obdivovaný, geniální bratránek, starší rádce a ochránce před všetečnýma chlapskýma rukama, nosil přesně tu sukni, kterou si nedávno také koupila.
Právě proto stáli v přístěnku na košťata a s hrůzou na sebe zírali. Hinata se nemohla zbavit pocitu, že se před ní děje něco naprosto odporující pravidlům. Jako jedna z prefektek měla za povinnost to jít nahlásit! Bratránek, nebratránek, nemá tady co pohledávat.
„Chci vysvětlení,“ vydechla tiše. V bratránkově tváři ošklivě zacukalo.
„Mám své důvody a nemůžu ti je říct,“ zašeptal Neji dívčím hlasem. Každého by tím oblafnul, ale Hinatu ne, na to ho znala příliš dobře. Zaryla mu nehty do zápěstí.
„Au!“ vyjekl. „No tak dobrá. Jsem tu kvůli škole.“
„Dívčí Akademie Madame Senju má sice dobrou pověst, ale ty už jsi na vysoké, niisan.“
„Chtěl jsem tím říct, že mě sem poslala moje škola.“
„Proč, proboha?“ zamrkala užasle.
Vysvětlil jí to. Rozesmála se. Pak ztichla.
„Kolik vás tu je?“
* * *
Kolik vás tu je?
Její slova hučela v Nejiho uších jako valící se lavina. Viděl jí na očích, že s jeho přítomností sice nesouhlasí, ale ještě toleruje. Kdyby jí řekl o Gaarovi a Sasukem, nejspíš by okamžitě vyrazila do kanceláře a vyzvonila by to školní sekretářce (která nebyla do plánu zasvěcena, co Neji věděl.) A pak by bylo všechno úsilí promarněno.
„Jsem tu jenom já.“
Byl na sebe hrdý, že zalhal, aniž by mrknul.
Její následující slova mu vzala dech.
„Musíš se nechat přeložit ke mně do pokoje.“
„Cože?“
„Šest měsíců v jedné ložnici – to čekáš, že si tvoje spolubydlící ničeho nevšimnou?“
Její argument by dával smysl, kdyby vycházel z pravdivé situace. Neji se pokoušel honem vymyslet důvod, proč zůstat tam, kde je, a nevyvolat v Hinatě podezření.
„Jenže přesně kvůli tomu tu jsem, Hinato. Když budu s tebou na pokoji, nenaučím se nic. Už teď mluvím jako já, svým hlasem.“
„Měj rozum!“ snažila se mu domluvit, ale Neji zůstal pevný. Odhodlaně zavrtěl hlavou. Hinata se nervózně hryzala do spodního rtu. „Dobrá, dobrá!“ sykla. „Ale slib mi, že mi dáš vědět, až budeš něco potřebovat. Já vím, že budeš něco potřebovat. Nemáš ani zdaleka tušení, co obnáší být dívkou.“
Gaara neměl tušení naprosto žádné a přesto si vedl docela dobře, pomyslel si Neji, ale nahlas to neřekl.
Vylezli z přístěnku zpátky na chodbu. Kolemjdoucí studentky jim věnovaly udivené pohledy. Pak se ozvala ta rudovlasá megera: „Co jste tam vyváděly, hrdličky?“
„C-cože? My?“ vykoktala Hinata, kterou Karin naprosto vyvedla z míry.
„Rodinné záležitosti,“ řekl Neji. „Nemusíte vědět, o čem se dvě Hyuugy baví.“
„Vy jste opravdu příbuzné?“ divila se spolužačka, která nebyla svědkem scény z rána. „Ale no jo… Už to vidím! Jste si tak podobné! Až na to, že Ayumi-chan je mnohem roztomilejší.“ Dívky se zahihňaly a daly jí zapravdu.
Poprvé v životě byl Neji svědkem Hinatina Vražedného Pohledu.
* * *
Jestliže snídaně připadala chlapcům královská, pak oběd dosahoval výšin přímo božských. Jen s největším sebezapřením se nevrhli na plech s pečenými kuřaty a nezabořili hlavy až po ramena do hrnců s bujabézou, aby se nalokali oné úchvatné polévky. (Gaara něco takového navrhoval, ovšem Neji musel podotknout, že by tímto činem vyvolali pozornost více než nežádoucí.) V duchu děkovali řediteli, že je poslal na tak skvělé místo. Za zdejší stravu by i Sasuke šlapal chodník.
Vidina šesti měsíců strávených ve zdejším internátě nabyla detailů v podobě jejich korpulentních postav. Ale chlapcům byly jejich figury docela lhostejné. Proto se s chutí cpali a nestrachovali se, že by jejich masitější stehna odrazovala případné nápadníky.
Neji právě likvidoval třetí kuřecí prsíčko (o můj bože, ta omáčka!), když čísi hebké paže ho zezadu ovinuly kolem krku a čísi brada se něžně otřela o jeho temeno. Kuřecí stehýnko sklouzlo z Gaarových prstů a hlučně dopadlo na talíř. Sabaku okouzleně třeštil oči na osobu stojící za Nejim a tomu se to pranic nelíbilo. Gaaru obdařil vražednou grimasou, a sotva se obrátil k sestřence, vykouzlil na tváři široký úsměv.
„Hinata-chan!“
„Ahoj, ni-neesan!“ opravila se hbitě Hinata. „Slíbila’s mi, že si se mnou dáš čaj.“
Neji si vzpomněl, že jí na její prosbu opravdu přikývl. „Jasně,“ usmál se. „Sedni si k nám,“ nabídl jí. Hinata povytáhla obočí a pohledem utkvěla na Nejiho společnících, jako kdyby dávala najevo, že by raději mluvila se svým bratránkem o samotě.
„Když já už jsem si položila oběd…“ začala, ale to se do hovoru vmísil Gaara.
„No ták, Hinata-chan! Posaď se k nám.“ A vrhnul na dívku zářivý úsměv, který by slabším povahám přivodil infarkt. Také Sasuke se donutil usmát.
„Kde máš položený tác?“ zeptal se Neji. „Přinesu ti ho.“ Vstal, přisunul Hinatě židli a odešel k vedlejšímu stolu pro její jídlo.
„Ach jo,“ povzdechl si Gaara. „Představa, že by se moje sestra ke mně chovala takhle…“
„Nevěděla jsem, že máš sestru,“ podivil se Sasuke snažíc se potlačit tik v levém oku. Představa, že po světě běhá ženská verze Kankura, ho děsila. Měl ji přímo před očima. Ramenatou, svalnatou, s obsesí na fialový makeup a averzí k česání. Iluzi Gaarovy sestry obklopovali Kibové a Sasoriové navlečení v krajkových minišatičkách a mávali bičíky.
Sasukemu se dělalo mdlo.
„Setsuko-san? Jsi v pořádku?“ Hinata ho jemně vzala za rameno a potřásla jím.
„Cože? A-ano,“ přikývl Sasuke. V duchu se divil, proč na něj Gaara zírá, jako kdyby ho přistihl mazlit se s krokodýlem.
„Tady máš oběd,“ ozval se Neji. Všiml si Hinatiny ručky na Sasukeho rameni a zamračil se. Chudák Sasuke neměl nejmenší ponětí, co udělal špatně. Vždyť k ní byl milý, ne?
Neji se posadil ke stolu a Hinata se pomalu dala do jídla. Nehltala a dokonce používala příbor. Chlapcům připadalo neuvěřitelné, že někdo může jíst tak dokonalé kuře vidličkou a nožem a tvářit se, že právě nezažívá chuťový orgasmus.
„Proč se na mě tak koukáte?“ ošila se Hinata.
„Tobě to… nechutná?“ hlesl Gaara.
„No… chutná, ale dělají i lepší.“
„LEPŠÍ?!“
Hinata přikývla.
„Eh-ehm,“ odkašlal si Neji a stočil tak pozornost zpátky na sebe. „Potřebovala jsi se mnou mluvit, Hinato.“
„Á, díky, že’s mi to připomněla, neesan,“ usmála se mile dívka. „Tady ve škole máme dramatický kroužek a zrovna nacvičujeme hororovou verzi Sněhurky. Vím, že máš hodně zkušeností s divadlem, a tak jsem se tě chtěla zeptat, jestli bys nám s tím nepomohla.“
„Hororovou verzi?“ zpozorněl Gaara. „Koho hraješ, Hinata-chan?“ (Zde se Neji opět zamračil.)
„Zlou královnu.“
„Cože?“ Vyjekli chlapci překvapeně. Jak mohla sladká, milá Hinata hrát někoho tak zlého? „I když… podle toho oblečení a toho výstřihu…“ připustil Gaara.
„Jaký výstřih?“ zavrčel Neji temně, až ostatní u stolu nadskočili.
„Vždyť to přece nevadí,“ chlácholila ho Hinata sladce a nenápadně se mu přitom zaryla nehty do předloktí. „Jsme tu jenom samé holky.“
„Hmpf.“
„Neesan? Pomůžeš nám tedy?“
Pohlédl jí do očí. Nejiho napadlo, jak moc to ušmudlané baculaté pískle s rozčepýřenými vlasy vyrostlo. A také ho napadlo, jak moc ho štvou Gaarovy kradmé pohledy bloudící po Hinatě. Ale nedokázal se odtrhnout od sestřenčiny prosebné tváře, aby umlátil toho drzouna do bezvědomí.
„Tak dobrá,“ svolil nakonec a překvapeně vydechl, když zajásala a vrhla se mu kolem krku.
* * *
Mít tu Hinatu se přeci jen vyplatilo, pomyslel si Neji. Nehrozilo, že zabloudí, jako se jim to podařilo ráno. Hinata se nabídla, že je tudy provede, vše jim ukáže a jako prefektka jim kdykoliv podá pomocnou ruku.
Šli chodbou v zástupu ostatních a Hinata je bez přestání naplňovala informacemi o škole. Už zjistili, že se nachází v budově ze začátku dvacátého století, zjistili jméno architekta, prvního majitele, druhého majitele, systém výuky, výhody zdejšího zařízení a tak dále. Neji, který by byl dříve přísahal, že jeho sestřenka není schopná vyslovit větu obsahující víc jak tři slova, byl nemile překvapen neustávající kadencí jejího projevu. Když se Hinata dostala k pasáži ‚Před padesáti lety se tu odehrála brutální vražda‘, přerušila monolog, k jejich úlevě, rozjařená Karin.
„Řekla’s už sestřence, že za pár minut se jí naskytne ten nejnádhernější výhled na celém světě?“
„Cože? Jaký výhled?“ nechápala Hinata.
„Přece na jeho zadek!“ zadeklamovala Karin a gestem načrtla pevné pánské pozadí. „Kní! Úplně se mi dělá mdlo… Holky až ho uvidíte, roztřesou se vám kolena a vykrvácíte z nosu!“
„Aha…“ udělala Hinata.
„O čem to mluví?“ zeptal se jí Neji, aniž by odtrhl oči ze slintající Karin. Měl silné podezření, že se nenachází ve škole, nýbrž v ústavu pro duševně choré, konkrétně v oddělení pro sexuální devianty.
„O profesorovi ‚Unikátně prakticky aplikovatelné matematiky‘. Pořád o něm básní, když se zrovna nerozplývá nad Uchihou Sasukem.“ To jméno vyslovila Hinata s jistou mírou despektu, která ji vyčleňovala z davu fanynek. Sasuke k ní pocítil téměř lásku.
„Unikátně prakticky…co?“ nechápal Gaara.
„Unikátně prakticky aplikovatelná matematika. Normální lidé tomu říkají ekonomie, ale on… má zvláštní smysl pro humor.“
Sasuke se ošil. Déja-vu. Něco mu nehrálo.
„Jak se jmenuje?“ zeptal se.
„Kdo? Profesor?“
„Samozřejmě.“
„Jmenuje se – Ummmmm!“ Karin stačila Hinatě ucpat pusu. Hyuuga se zuřivě bránila, leč Karin se pyšnila sevřením golema. Po chvíli se modrající Hinata skácela bezmocně k zemi.
„Uvidíte samy!“ prohlásila Karin. „Hinata-chan, ne abys jim zkazila překvapení!“
„Dobrá, dobrá,“ vydechla Hinata, které už Neji pomáhal na nohy. „Bez obav.“
„Díky, Hin!“ zajásala Karin. Sasuke doufal, že se od nich v tomhle okamžiku odtrhne a půjde si po svých, jenže Karin se jich držela jako klíště.
Jestli je Hinatin monolog otravoval, pak Karin je dováděla k šílenství.
Jak by ne, když se Sasuke právě dozvěděl, že jeho mužství měří nejméně dvacet centimetrů, soudě podle fotek, kde nosí přiléhavé kalhoty (zatracené retuše, pomyslel si vztekle). A co teprve, když Karin udělala to hrozné gesto rukou a poznamenala, že to vidí přímo před sebou.
Naštěstí pro něj dorazili do třídy. Posadil se do zadní lavice co nejdál od Karin. Ta zklamaně protáhla obličej, že se k ní Setsuko-chan nechce znát, a natruc obsadila místo vedle druhé zrzky, Tayuyi.*
„Sem si sedni,“ zaslechl Sasuke hebký Nejiho soprán a otráveně vzhlédl. U jeho lavice stáli rozkohoutěný Gaara a Neji a vztekle se měřili pohledy. Neji ukazoval prstem na místo vedle Sasukeho a nenápadně k němu postrkoval Gaaru. Ten se nemohl bránit, aniž by přitáhl nežádoucí pozornost. S načuřeným výrazem se proto posadil na místo a ukázal Nejimu sprostý posunek. Ten si ho ale nevšímal, obrátil se k němu zády a šel si sednout k nic netušící Hinatě.
„Já toho šampóna…“ cedil Gaara skrz zuby.
„Co se stalo?“ zívnul Sasuke.
„Nic!“
„Když nic, tak nic,“ uzavřel záležitost Uchiha. Dveře učebny se náhle otevřely. Sasuke okamžitě vzpružil. Mohl si vykroutit krk, aby spatřil záhadného profesora.
Nejprve se objevila černá, rozježená kštice, pak luzná figura oděná do šatů, které si v ničem nezadaly s Gaarovými. Byla to Anko. Sasuke úlevou vydechl.
„Váš profesor je na dovolené,“ vysvětlila, sotva dívky začaly zklamaně bručet. „Dokud se nevrátí, supluju ho já.“
„Héj, a proč nám nedáte volno?!“ ohradila se Karin. Několik dalších ji podpořilo.
Anko se zlotřile usmála. Zjevně byla připravená na možnost revolty. Pomalým pohybem zpoza katedry vytáhla dlouhý prut z ohebného lískového dřeva.
Třída naráz zbledla.
„Chápete rychle. To mě těší. Vytáhněte učebnice. Strana čtyři sta padesát sedm.“
* * *
Klap… Klap… Zvuky vysokých podpatků klapajících na mramorové podlaze se rozléhaly chodbou a okraj kostkované sukně sahal těsně nad šampaňská lýtka. Klap… Klap… Útlá zápěstí opálených paží hustě zdobily tenké stříbrné náramky. Štíhlou postavu podtrhovala elegantní halenka, jejíž decentní výstřih lákavě naznačoval. Plavé vlasy byly sčesány do jednoduchého uzlu.
Dotyčná dáma si sundala sluneční brýle a upřela šedozelené oči kamsi k letištní hale. Na temně nalíčených rtech hrál úsměv, ve tváři se usadil výraz příjemného očekávání. Připomínala kočku, které za chvilku nalijí plnou misku smetany.
Na opačné straně chodby se vynořil z prosklených dveří vysoký muž s černým cestovním kufrem. Střetli se pohledy. Po jeho pohledné, snědé tváři se mihl nečitelný výraz. Vykročil k ní. Ona přidala do kroku. Navzájem se vpíjeli do očí a ostatní cestující je obcházeli oblouky, jako kdyby nechtěli vyrušit napjatou atmosféru mezi nimi.
Setkali se uprostřed chodby. Podali si ruce; gesto tak obvyklé a téměř vždy chladné. Žena ale svou pravici nestáhla, stále svírala mužovu dlaň ve své.
„Kampak ses zatoulal tentokrát?“ zapředla měkce.
„Do země, kde roste chmel i vinná réva,“ vydechl se stopou touhy v hlase. „Do země, kde se sklízí ten nejkvalitnější ječmen. Kde v sadech úrodných dolin zrají ty nejvybranější švestky…“
„Zase do Čech?“ zasmála se plavovláska. „Trávíš tam skoro víc času než tady v Japonsku.“
„Můžu za to, že se tu vyrábí akorát saké?“ protáhl znechuceně.
„Přivezl jsi mi něco?“
„Absint.“
„Není to ilegální?“
„V Čechách ne.“ Podle jeho tónu by člověk usoudil, že byl násilím odtržen z ráje, do něhož se bolestně toužil vrátit. Mužův hlas navozoval představu utopické doliny, kde v kašnách na náměstí teklo místo vody víno a pivo.
„Zníš, jako bys chtěl emigrovat.“
„Máš pravdu,“ povzdechl toužebně. „Co bych za to dal…“
* * *
„Přírodopis?!“ zavyl zoufale Sasuke, sotva se podíval do rozvrhu. „Proč musíme mít přírodopis?!“
„Ticho, Setsuko-chan,“ sykl Neji varovně, protože se jeho jekot díky vodovodným trubkám rozléhal široko daleko. Uchiha mu ale nevěnoval sebemenší pozornost. Jen hystericky zíral na nenáviděnou kolonku v rozvrhu a s hrůzou zjistil, že tento odporný předmět bude muset vytrpět třikrát týdně.
Stáli v dívčí umývárně a čekali, než si Gaara upraví make-up. Sasuke nervózně pošilhával po rudých lokýnkách a narůstala v něm chuť uškrtit ho.
„Ale no tak, to zvládneš dokonce i ty,“ chlácholil ho Sabaku zvesela, zatímco si na tváře nanášel poprašek růže. Zakroutil pusou. „Vždyť máme letos brát jenom brouky.“
„Brouky?!“ zopakoval Sasuke. Neji unaveně vzdychl, namočil kapesník a přiložil ho na Sasukeho rozčilením rozpálené čelo. Sasuke ani nepoděkoval.
„Já vím, že biologie není zrovna tvoje silná stránka,“ řekl Neji jemně, „ale s naší pomocí to zvládneš.“
„To těžko,“ propadl Sasuke pesimismu. „Nerozeznám běláska od hovnivála.“ Neji s Gaarou si vyměnili pochybovačné pohledy.
… Jen kdyby věděli, že Sasuke ani v nejmenším nepřeháněl.

Poznámky: 

* Pokud máte někdo návrh, jak skloňovat tohle jméno, sem s ním!

---
Jistě jste si všimli dvou nových postav, jejichž identita je zatím neznámá. Navrhujte, tipujte, možná se i trefíte:)

4.94737
Průměr: 4.9 (57 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Čt, 2016-10-27 12:57 | Ninja už: 5198 dní, Příspěvků: 6232 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Misia H: Hinata ako chtivá sukuba pre tentokrát? A s vražedným pohľadom? Nejiho preloktie dostáva riadne zabrať. To som zvedavý, koho si zoberieš na mušku v nasledujúcej kapitole. A zasa to jedlo – teba nechávali v čase písania hladovať?

Budem teda hádať: Itachi a Temari? Eye-wink

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Fumiko
Vložil Fumiko, So, 2013-04-06 21:08 | Ninja už: 4058 dní, Příspěvků: 15 | Autor je: Pěstitel rýže

já nwm proc ale napadl mne Asuma a Anko Laughing out loud

Obrázek uživatele Tory
Vložil Tory, St, 2013-03-27 23:22 | Ninja už: 4331 dní, Příspěvků: 788 | Autor je: Konohamarova chůva

Země Česká, domov můj Laughing out loud

[/hide]

Občas si tak večer ležím v posteli, dívám se na hvězdy a říkám si: Kde mám ku**a střechu?!
Tobiho syn je hodný chlapec! Ne! Tobiho dcera je ještě hodnější chlapec!! *by Somča Laughing out loud *
Gaiův táta: Sobečtí lidé jsou... jako kočky. Gai: A chlupatí lidé? Gaiův táta:Taky jako kočky. xDDD

Obrázek uživatele Deidara O_o
Vložil Deidara O_o, So, 2011-04-09 21:51 | Ninja už: 5491 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

vážně skvělý... nejlepší Smiling

ItDeiHid--Itachi, DEIDARA, Hidan :)aneb máme rádi sprosté lidi :DD

- Deidara is the best!!!

UMĚNÍ JE VÝBUCH!!! KATSU!¤

Mým úkolem je pomoct další generaci a dát jim dobrý příklad. Pro ně klidně s úsměvem položím život..." Jiraiya

"Nestojíš ani za to abych tě zabil. Bláznivý bráško." -Itachi

"Jako ninjové musíme jít za ideály listové a chránit je!" -Neji

"Jestli mě chceš zabít, opovrhuj mnou, nenáviď mě a žij si špatně... Uteč a opatruj svůj život. A jednou, až budeš mít stejné oči jako já, přijď za mnou." -Itach

"Ninjové, kteří porušují pravidla a předpisy jsou nazýváni špína, ale ti, kteří se nestarají o své společníky jsou mnohem horší než špína."-Uchiha Obito

"Tam kam odešel ho nemůžu následovat. Ne, je to jiné místo kam každý z nás jde. Nevím o vhodnějším osudu pro zlého ninju. "-Zabuza

Obrázek uživatele Zisi
Vložil Zisi, So, 2011-04-09 17:56 | Ninja už: 5172 dní, Příspěvků: 205 | Autor je: Prostý občan

Uaaaa-uaaaaa-uaaaaa-ua? Já nevím, co napsat, asi, že to bylo GENIÁLNÍ

Obrázek uživatele Nyako
Vložil Nyako, St, 2010-12-15 21:15 | Ninja už: 4968 dní, Příspěvků: 528 | Autor je: Pěstitel rýže

Za zdejší stravu by i Sasuke šlapal chodník. < ňáňáňá Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud XDDDD popadám dech! Laughing out loud *Chtěla dodržet kulatiny svých příspěvků, ale co už... nashle u 200ky*
Mimochodem asi nevíš proč v tom pořád vidím GaaHina že? Laughing out loud *nejspíše to bude tím že mám ráda Hin a i Gaaru - proto je páruji* no nic Laughing out loud vím, že GaaHina to určitě nebude *snad někdy příště Laughing out loud * , ale stejně mě ta FFka neomrzí ^^ uhgmmm za tím si stojím ><" ... ^^ !

zašít si názory bezpečně v ústa
bez slz se posadit na hrob a zůstat
je to fakt cynický, chce se mi zvracet
bojím se odejít, bojím se vracet

- paní archivová

Obrázek uživatele Aife
Vložil Aife, Čt, 2010-12-16 19:49 | Ninja už: 5461 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Utírač Udonova nosu

No... doufám,že nespoileruju... ale v každé mé FF se objevuje Gaahina:D

Obrázek uživatele Nyako
Vložil Nyako, Čt, 2010-12-16 21:07 | Ninja už: 4968 dní, Příspěvků: 528 | Autor je: Pěstitel rýže

Asi tě začnu milovat *.* ... nyu ne doslova Laughing out loud

zašít si názory bezpečně v ústa
bez slz se posadit na hrob a zůstat
je to fakt cynický, chce se mi zvracet
bojím se odejít, bojím se vracet

- paní archivová

Obrázek uživatele Tsuki-Sunata
Vložil Tsuki-Sunata, St, 2010-11-24 20:57 | Ninja už: 4912 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

Hm.. Na učitele mě okamžitě napadl Itachi Laughing out loud Nevím proč al podl too jak ho Karin popisovala a jak ho i Sasuke popisoval.. Laughing out loud Emigrant.. Hm... No žeby se vrátil z doči učitel? Ale zas další plavovláska m napadá jedině Temari to se k Itachimu nehodí Laughing out loud Nevím, necháms překvapit. J to čí dál lepší Laughing out loud

Obrázek uživatele Deidara O_o
Vložil Deidara O_o, So, 2011-04-09 21:53 | Ninja už: 5491 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

Mě napadl Kakashi a na "emigranta" Itachi Laughing out loud

ItDeiHid--Itachi, DEIDARA, Hidan :)aneb máme rádi sprosté lidi :DD

- Deidara is the best!!!

UMĚNÍ JE VÝBUCH!!! KATSU!¤

Mým úkolem je pomoct další generaci a dát jim dobrý příklad. Pro ně klidně s úsměvem položím život..." Jiraiya

"Nestojíš ani za to abych tě zabil. Bláznivý bráško." -Itachi

"Jako ninjové musíme jít za ideály listové a chránit je!" -Neji

"Jestli mě chceš zabít, opovrhuj mnou, nenáviď mě a žij si špatně... Uteč a opatruj svůj život. A jednou, až budeš mít stejné oči jako já, přijď za mnou." -Itach

"Ninjové, kteří porušují pravidla a předpisy jsou nazýváni špína, ale ti, kteří se nestarají o své společníky jsou mnohem horší než špína."-Uchiha Obito

"Tam kam odešel ho nemůžu následovat. Ne, je to jiné místo kam každý z nás jde. Nevím o vhodnějším osudu pro zlého ninju. "-Zabuza

Obrázek uživatele Aife
Vložil Aife, St, 2010-11-24 21:17 | Ninja už: 5461 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Utírač Udonova nosu

K tvému tipu - nevím, proč tu zohledňuješ pravděpodobnost:D Tady by mohla být spárovaná klidně i Samehada s Mandou.
Jinak, děkuji za komentář. Teď sepisuju další díl:)

Obrázek uživatele Tsuki-Sunata
Vložil Tsuki-Sunata, Čt, 2010-11-25 14:21 | Ninja už: 4912 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

To je taky pravda Laughing out loud Už se hroně těším Laughing out loud

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, St, 2010-11-17 22:53 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Aby to bylo co nejšílenější, tak neznámou typuju na Gaarovu starší sestřičku. Nu co stejně nás všechny překvapíš.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Aife
Vložil Aife, St, 2010-11-24 21:18 | Ninja už: 5461 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Uvidíme ^^

Obrázek uživatele Catrin
Vložil Catrin, St, 2010-11-17 13:17 | Ninja už: 5729 dní, Příspěvků: 40 | Autor je: Prostý občan

Uchvatné počteníčko jako vždycky Laughing out loud A jako učitele ekonomiky mě napadl Kakuzu, i kdyý se asi pletu a ta dáma mi podle stylu psaní silně připomínala Temari;)

Obrázek uživatele Aife
Vložil Aife, So, 2010-11-20 21:38 | Ninja už: 5461 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Proč všechny napadá Kakuzu? Ano, má rád peníze, ale není to žádná chodící kalkulačka:D
Jinak, s tou dámou uvidíme;) Díky za tip

Obrázek uživatele Hatake.Yasu-chan
Vložil Hatake.Yasu-chan, Út, 2010-11-16 16:04 | Ninja už: 5185 dní, Příspěvků: 57 | Autor je: Prostý občan

Jaj, na tenhle díl jsem se fakt těšila Laughing out loud Líbí se mi ta FF víc a víc Laughing out loud Musím říct, že mi k neznámému pasuje Itachi a k té neznámý... teda, musím uznat, že moje hlava mi žádný nápady nedává T_T Smiling Ale prostě... těším na další díl-a dokonalý to máš Eye-wink

Obrázek uživatele Aife
Vložil Aife, So, 2010-11-20 21:37 | Ninja už: 5461 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Chochó, kdy bude další díl, nemám moc tušení, ale vynasnažím se!
Díky za koment:)

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Ne, 2010-11-14 18:41 | Ninja už: 5662 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

vážně opravdu moc úžasná povídka Sticking out tongue
jj, ten učitel je určitě ten stejný, co přijel, ne? Ale ve chvíli, kdy tam byl popsát "černý plášť" tak jsem si uvědomila, že by to docela dobře mohl být Itachi - přestože tam to ještě byla Anko Laughing out loud Potom už to začalo dokonale vycházet, takže tipuji druhého Uchihu. A neznámá? Jediná možná volba by byla ta Yugito Smiling Nebo že by třeba Konan? Laughing out loud

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Aife
Vložil Aife, St, 2010-11-17 10:36 | Ninja už: 5461 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Díky za komentář i za tip:D jenom mě překvapuje zmínka o černém plášti. Nevím, že bych tam něco o nějakém černém plášti psala:D

Obrázek uživatele RaĎoŠ
Vložil RaĎoŠ, So, 2010-11-13 21:38 | Ninja už: 5459 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Prostý občan

bozi dil az nato ze nej svestky a vino jsou na morave:D

Obrázek uživatele Aife
Vložil Aife, Ne, 2010-11-14 12:09 | Ninja už: 5461 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Všem Moravistáncům se omlouvám. Podlehla jsem bohemistánské propagandě a jako většina neznalých osob používám označení "Čechy" jako synonymum k "Česká Republika". Odpusťte, ogaři ^^

Obrázek uživatele jeremi
Vložil jeremi, So, 2010-11-13 21:37 | Ninja už: 5382 dní, Příspěvků: 711 | Autor je: Prostý občan

tak nevím, jestli jsem to pochopil blbě jenom já, ale po přečtení jsem měl dojem, že učitel ekonomie, co má být na dovolené a ten, co právě přiletěl, je ta samá osoba

we all make mistakes, let's move on

když máš deštník v prd*li, neotvírej ho
dva kuchaři, jeden host
nikdo neměl dost

Naruto timeline - časová osa událostí v Narutovi (snad se to někomu bude hodit Eye-wink)

Obrázek uživatele Aife
Vložil Aife, Ne, 2010-11-14 12:07 | Ninja už: 5461 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Utírač Udonova nosu

No hurá, konečně to někoho trklo!Laughing out loud A k tvojí tajemné neznámé: hummm... uvidíme, zatím jste všichni vedle jak ta jedle:D

Obrázek uživatele jeremi
Vložil jeremi, Ne, 2010-11-14 21:08 | Ninja už: 5382 dní, Příspěvků: 711 | Autor je: Prostý občan

teda ty tvoje odpovědi - nejdřív trocha naděje (hummm... uvidíme) načež zatím jste všichni vedle jak ta jedle:D
člověk neví, co si z toho má vybrat, asi tě baví si s náma hrát, co? no, dobrá, na tuhle hru rád přistoupím Smiling

we all make mistakes, let's move on

když máš deštník v prd*li, neotvírej ho
dva kuchaři, jeden host
nikdo neměl dost

Naruto timeline - časová osa událostí v Narutovi (snad se to někomu bude hodit Eye-wink)

Obrázek uživatele Aife
Vložil Aife, St, 2010-11-17 09:05 | Ninja už: 5461 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Jak je krásné sledovat myšlenkové pochody, které nejprv jdou správnou cestou a pak zabloudí:D

Obrázek uživatele Kessidy Namikaze
Vložil Kessidy Namikaze, Pá, 2010-11-12 19:50 | Ninja už: 5026 dní, Příspěvků: 153 | Autor je: Prostý občan

nezńámý a očekávaný učitel bude určitě Itachi a dva letišťáci? Nechm se překvapit. Opravdu moc vydařená povídka Laughing out loud už se těšim jak se to bude dál vyvíjet Smiling

Obrázek uživatele Avárt
Vložil Avárt, Pá, 2010-11-12 17:40 | Ninja už: 5654 dní, Příspěvků: 785 | Autor je: Asistent pošťáka

1. Tayuya
2. Tayuyi
3. Tayuye
4. Tayuyu/Tayuyi
5. Tayuyo
6. Tayuye
7. Tayuyou
Smiling

Obrázek uživatele Aife
Vložil Aife, Pá, 2010-11-12 17:42 | Ninja už: 5461 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Á, díky! Budu se toho držet:)

Obrázek uživatele Aife
Vložil Aife, Pá, 2010-11-12 13:58 | Ninja už: 5461 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Lidi! Nepřehlížejte tajemnou neznámou! I ona si zaslouží být odhalena.
Ps: Alkoholovým milovníkem není tentokrát Jiraiya. Hádejte dál:)