manga_preview
Boruto TBV 07

Bestie I.

Malá holčička seděla na mramorové podlaze. Namáčela ručky do červené tekutiny, se zájmem si ji přelévala mezi prsty a pobrukovala si při tom nějakou písničku. Uslyšela kroky. Za ní se zastavila ženská postava. Po tvářích jí stékaly slzy.
„Mama, mama!“ otočila se holčička na postavu. „Co je to?“
„T-to je krev.“
„Čí je to krev?“
„Lidí, které jsi zabila.“

„Kiriyou, musíš se začít ovládat!“ zakřičela Anko těsně před tím, než se skácela k zemi. Všude kolem ležela lidská těla, vylámané stromy a půda byla neuvěřitelně zrytá. Uprostřed stála nakrčeně dívka vysoké postavy s krátkými naježenými vlasy. Měla naštvaný skoro šílený výraz v obličeji. Pak najednou, jako by do ní uhodil blesk, celá se uvolnila a začala se rozhlížet.
„C-co se stalo?“ zeptala se vystrašeně tušíce krutou pravdu. Lékaři se už začali sklánět nad těly a ty, kteří přežili, začali převážet do nemocnice. Zdálky se ke Kiriyou pomalu přibližovala postava. Pak se zastavila.
„Kiriyou, můžu se k tobě přiblížit?“ zeptala se váhavě Tsunade.
„A-ano.“
„Obávám se, že budeš muset opustit vesnici,“ pokračovala Tsunade, když se dostala k ní. Kiriyou sklonila hlavu.
„Je to už čtvrtý útok, který jsi nezvládla. Zemřelo při nich 24 lidí. Ostatní vesnice tě chtějí zabít, chtějí kvůli tobě proti nám válčit.“
„Odejdu ještě dnes večer,“ prohodila Kiriyou.
„Vem si sebou, cokoliv budeš potřebovat. Jestli chceš, můžu říct nějakým lidem, aby šli s tebou.“
„ Ne, to ne. Stačilo by málo a možná bych je zabila. Raději půjdu sama.“ S těmito slovy se otočila a vydala se ke svému domu.

Byla jasná noc. Měsíc v úplňku svítil Kiriyou na cestu. Ještě jednou se otočila na vesnici, ve které vyrůstala. Které její matka věřila, že ji dokáží naučit používat její moc. Sklonila smutně hlavu a vyšla směrem k lesu. Rozhodla se, že půjde jenom v noci a přes den bude spát, aby se tak vyhnula lidem. Když začalo svítat, rozestlala si v keři, který ji jakštakš chránil před sluncem.

Ten den se Uchiha Sasuke rozhodl uskutečnit svůj plán. Vždyť ke splnění jeho snu mu stačí už jenom malý krůček. Akatsuki už dávno vystopoval, avšak… Pořád si nebyl jistý. V poslední době na něj začaly padat pochybnosti. Vzpomínal na své dětství, kde bylo všechno jiné.
Ale to už je teď pryč! okřikl sám sebe.
Z přemýšlení ho až vytrhlo zasvištění kunaie. Jen taktak se vyhnul a snažil se zjistit, kdo to na něj útočí.
Naproti němu stála bělovlasá dívka s unaveným, avšak ostražitým výrazem ve tváři.
„Kdo jsi?“ zavrčel Sasuke.
„Kiriyou…“ zívla.
„A co po mně chceš?“
„Nic,“ pronesla otráveně.
„Tak co po mě házíš kunaie?!“ naštval se Sasuke.
„Jenom ze zvyku… Jak já mám vědět, kdo jsi ty?“
„Chm!“ Sasuke se rozeběhl zase dál svou cestou.
To jsou dneska lidi! Ani nenechají člověka vyspat! pomyslela si Kiriyou a zase si lehla pod keř.
Sasukemu stačilo málo, aby zapomněl na příhodu s Kiriyou. Zase si vymýšlel plány na svou pomstu. Když dorazil k lesu, zastavil se. To bylo místo, kde hodlal počkat na tu správnou chvíli. Věděl stoprocentně jistě, že tudy dnes večer půjde Uchiha Itachi a dokonce bude sám. Někdy se vyplácelo mít dobré zdroje, které strkají nos tam, kam nemají.
Sasuke se schoval a vyhlížel. Čím delší dobu musel čekat, tím víc ztrácel na opatrnosti a tím víc se ubíral do svých myšlenek. Zpozornil zase, až když uslyšel blížící se kroky a tlumené hlasy.
Tak jeho zdroj zase nebyl tak dobrý, jak o sobě vyprávěl. Ale podle sluchu poznal, že ty osoby jsou jenom dvě, což by pro něho neměl být kdovíjaký problém. Jenom teď před ně nemůže jen tak přilítnout. Musí tu jednu osobu zneškodnit z úkrytu a hlavně to nesmí být Itachi. Takže bylo jasné, co musel udělat.
Vytáhl jeden výbušný lístek, připevnil ho na kunai a byl připraven k hodu. Když se tyto dvě postavy přiblížily, v jedné poznal svého bratra Itachiho a ten druhý musel být Kisame. O něčem zaujatě debatovali. Nebyla to úplně hádka, ale bylo vidět, že spolu nesouhlasí.
Sasuke tiše hodil kuani na strom naproti sobě. Jak to přesně vypočítal, musel vybuchnout přesně ve stejnou dobu, jako měl k němu dorazit Kisame. A jak to vymyslel, tak se také stalo.
Jakmile si Kisame přiblížil ke stromu, ozvala se ohlušující rána. Sasuke odskočil a když se trochu usadil prach, uviděl naproti sobě postavu s ohořeným pláštěm.
„Sasuke! Jak rád tě zase vidím!“ pronesl ironicky Itachi.
„Já můžu říct to samé o tobě!“ řekl skrze zuby Sasuke.
„Snad si nemyslíš, že už jsi připravený mě porazit! V tvých slovech je sice slyšet nenávist, ale v tvých očích ji nevidím!“
Sasuke dostal vztek. Nakrčil se a v ruce vytvořil Chidori. Rozeběhl se proti Itachimu. Byl si jistý tím, že takhle jednoduše ho nedostane. Věděl, že jeho bratr uhne. Věřil tomu, ale… Nestalo se tak.
Sasukeho ruka lehce projela Itachiho tělem a proklála mu srdce.
„Itachi?“ zešeptal nevěřícně Sasuke a zdrceně vytáhl ruku z jeho těla. Avšak jeho bratr měl skelný pohled.
„Itachi!“ řekl už víc nahlas a klekl si vedle něj. Vzal ho za ramena a zatřásl s ním. Avšak Itachi se už ani nepohnul.
Na Sasukeho přicházely černé myšlenky. Vždycky si myslel, že chce svého bratra zabít, ale když se to opravdu stalo… Nemohl tomu uvěřit! Začal se třást. Pociťoval neuvěřitelné prázdno. Zradil spoustu svých přátel jen kvůli tomu, aby se začal cítit takhle! Co je tohle za spravedlnost?!
„Vždyť to říkám!“ ozval se výsměšný hlas, který byl slyšet všude. „Chybí ti nenávist!“ A začal se smát neuvěřitelně škodolibým smíchem. Tělo Itachiho vedle Sasukeho zmizelo a zhmotnilo se o kus dál.
„Snad sis nemyslel, že bych se nechal tak jednoduše zabít!“ vykřikl Itachi. Sasuke na něj nevěřícně zíral a nebyl schopen slova.
Najednou se k Itachimu přidali další tři lidi a všichni měli pláště Aktatsuki. Znal je všechny. Za posledních pár let si Akatsuki prostudoval, jak nejvíc to šlo. Ten blonďatý byl Deidara a ten červenovlasý Sasori. Ale co ho překvapilo, bylo, že byl mezi nimi i Kisame, o kterém si myslel, že je aspoň na nějakou dobu zneškodněn.
Začal ustupovat. Věděl, že tohle nemůže dopadnout dobře. Ne dobře pro něho.
„Jsi jen malý spratek, který si myslí, že je bůhvíco lepšího, než je!“ pokračoval Itachi. „A tak bych ti měl dát malou lekci!“
Itachi se proti němu rozeběhl s kunaií v ruce. Sasuke jen taktak stačil odskočit. Neustále na něj někdo útočil a on mohl jen ustupovat. Došlo mu, že ho chtějí někam zahnat. Až moc pozdě si uvědomil, že se nebezpečně blíží k místu, kde potkal Kiriyou. Nechtěl do toho zatahovat ještě někoho dalšího. Avšak toto přemýšlení mu bylo osudné. Deidara mu vrazil kunai do ramene a Itachi ho lapil do svého genjutsu.
Nevěděl, kde je. Nic neviděl, nic neslyšel a zdálo se mu, že čas ubíhá strašlivě pomalu.
Po chvilce, která mu připadala jako celý den, uslyšel slabé tikání, které se postupně zesilovalo. S každým zatikáním mu přejel mráz po zádech.
„Slyšíš to tikání?“ zeptal se Itachi. Sasuke neodpovídal, avšak Itachi ani na odpověď nečekal. „To je dobře. Víš, jakmile to přestane tikat, tak skončí i ten tvůj nemožný život,“ rozesmál se.

Kiriyou probudil hluk z boje. Překvapeně zjistila, že už je temná noc a že nejspíš spala déle, než si přála. Nedalo jí to a tiše vykoukla zpoza keře, aby zjistila, co se děje. Po chvilce mžourání uviděla pět postav. Jedna byla menší než ty ostatní a očividně sama bojovala proti těm čtyřem.
A s překvapením se dozvěděla, že tyto čtyři osoby patří k Akatsuki. Ty černé pláště a na nich červené mráčky… Nebylo pochyb.
Ani nevěděla, co ji to popadlo, vydala se směrem k bojišti. V rukou jí brněla chakra, jak se chtěla dostat ven. Oči jí začaly rudě žhnout. Nehty se jí změnily na dlouhé drápy. Začala chrčet jako zvíře. Nakrčila se a po chvíli klesla rukama na zem a začala běžet po čtyřech. Bílá chakra kolem ní neuvěřitelně rychle proudila. Cítila, jak přestává ovládat své tělo. Nevěděla, kdo nebo co je. Snažila se tomu zabránit, ale nenávist byla silnější než ona a za chvíli o sobě nevěděla vůbec. Čtyři postavy se otočily směrem k ní, ale nic víc nestačily udělat. Kiriyou skočila po Itachim a shodila ho na zem. Sasukeho tělo bezvládně spadlo na zem.
„Pozor! To je Bestie!“ zakřičel někdo z nich. Itachi se rychle odkutálel pryč. Z obličeje a z ramene mu tekla krev. Vyskočil na nohy a všichni čtyři se dali na úprk. Kiriyou za nimi ještě zachrčela, ale zase ovládla své tělo a zůstala nehybně stát.

Poznámky: 

Tak zase po dlouhé době něco nového... xD Nevím, co bych k tomu řekla, tak to raději nechám na vás... xD Doufám, že se bude aspoň trochu líbit! :)

4.70968
Průměr: 4.7 (31 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Martina-hor
Vložil Martina-hor, Po, 2016-10-24 19:01 | Ninja už: 4555 dní, Příspěvků: 1639 | Autor je: Tsunadin poskok

Misia H:je to úžasný mám mráz po celém těle sice nevím jak tě to napadlo ale je to boží,tohle mě vážně odrovnalo ještě že potmě moc ven nechodím protože by mě ven nikdo nedostal,lituju Itachiho chudák takhle ho trápit.Je to super a za dlouhých chladných večerů je to ideální čtivo honem si jdu přečíst další díl abych o nic nepřišla

6.9.2016 se narodil můj synoveček je to nejlepší den na světě

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Ne, 2016-08-21 20:37 | Ninja už: 5831 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Mise L: Projela jsem si tvůj FF seznam a popis série mě zaujal. Smiling Zajímavé. Zatím se to rozjíždí, jsem zvědavá. Vážně mě zajímá, kdo Kiriyou vlastně je Smiling Vzhledem k tomu, že ji Akatsuki znají a bojí se jich, byla/je Kiriyou další zbraní Konohy či jen řádový ninja? Ach, už v prvním díle mám spoustu otázek. Laughing out loud

Obrázek uživatele Seiji
Vložil Seiji, Ne, 2012-11-25 22:03 | Ninja už: 4404 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Pěstitel rýže

Celkem pěkné, zatím si nejsem jistá, hodnocení nechám na později na další díly, teď jsem spíš zvědavá, ale začíná to docela dobře. Souhlas s Mrs. Rinneganem Smiling některé části by stalo za to trochu rozepsat, i kdyby jen o dvě, tři věty. Laughing out loud

Nezáleží na tom, aby ses vyrovnal tomu nebo onomu člověku, ale jde o to aby ses jednou stal samým sebou.


Obrázek uživatele Mrs.Rinnegan
Vložil Mrs.Rinnegan, Pá, 2011-01-28 21:59 | Ninja už: 5184 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Sice nemám ráda FF, kde je dívka, která je vždy "Bohyně síly" a že se z ní můžou Akakluci podělat strachy... to mi nepřijde zrovna lákavé počtení.
Přesto, kdyby mě to nezaujalo i tak, nepsala bych, takže budu číst dál. Ovšem, jestli narazím na to, že jedna holka porazí všechny Aka, asi jen budu kroutit hlavou, protože takových FFek bylo víc než dost, a přestanu nejspíše číst. (A to nenarážím na něco konkrétního...)
Zaujal mě fakt, že když Sasuke Itachiho "zabil", málem ho to jeho samotného složilo. To se mi líbilo. Eye-wink
Jejich vztah by se neměl v povídkách nikdy nechat vymizet... Smiling

Aktivní FF:
NABÍDKA, KTERÁ SE NEODMÍTÁ
- Sasoriho příběh: cesta od osamělého zběhlého ninji k zločinci plně oddanému své organizaci

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Út, 2010-09-14 17:27 | Ninja už: 5501 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

velmi zvláští průběh děje, že by se akutsuchi bálí , no toto Laughing out loud . Jinak krásný dílek.

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Út, 2010-09-14 18:19 | Ninja už: 5974 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Děkuju moc! Smiling

Obrázek uživatele Tara Monyuky
Vložil Tara Monyuky, So, 2009-12-26 15:03 | Ninja už: 5646 dní, Příspěvků: 495 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Jak to že jsi nedala vědět? tse.. al emusím říct že je to nádherný Smiling začíná to opravdu zajimavě Smiling

Sny jsou jako vesmír… Tak nekonečné, tak tajemné… Děsivé, ale zároveň i
krásné… Plné očekávání a iluzí, dohad a záhad… A nikdy nekončí…

Až poslední živý tvor zemře, můj úkol bude
splněn. Zvednu židle na stůl, vypnu světla a na odchodu za sebou zamknu
vesmír.

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, So, 2009-12-26 18:07 | Ninja už: 5974 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Díky moc! A co jsem měla dávat vědět? xD xD xD

Obrázek uživatele Tara Monyuky
Vložil Tara Monyuky, Ne, 2009-12-27 19:10 | Ninja už: 5646 dní, Příspěvků: 495 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

to že jsi něco dalšího napsala Eye-wink

Sny jsou jako vesmír… Tak nekonečné, tak tajemné… Děsivé, ale zároveň i
krásné… Plné očekávání a iluzí, dohad a záhad… A nikdy nekončí…

Až poslední živý tvor zemře, můj úkol bude
splněn. Zvednu židle na stůl, vypnu světla a na odchodu za sebou zamknu
vesmír.

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Ne, 2009-12-27 20:48 | Ninja už: 5974 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

jo ták! To mě nenapadlo.... xD Ale tak stejně jsi to našla! Eye-wink

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, So, 2009-11-14 08:53 | Ninja už: 5291 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

Super

Obrázek uživatele Luca-sama
Vložil Luca-sama, Pá, 2009-11-13 12:46 | Ninja už: 5252 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Prostý občan

Tak jsem se ti taky koukla na dílko Smiling Takže Kiriyou/ Sasuke? Pokud to popíšeš dobře z psychologický stránky, může to jít... Máš hezkou formu psaní, ale moc uháníš, některý scény by si zasloužili rozepsat Smiling Jinak, se mi to líbí, jsi jedna z mála z Konožat co ví, aspoň přibližně o čem to psaní je Smiling

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Pá, 2009-11-13 14:21 | Ninja už: 5974 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Děkuju moc! Smiling Vím o tom, že je to někdy takové useknuté... To je většinou, když nevím, co všechno tam napsat a nebo si nejsem jistá, jestli by to už nebylo moc zdlouhavé...

Obrázek uživatele Tekaarika
Vložil Tekaarika, Ne, 2009-11-08 19:02 | Ninja už: 5983 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Prostý občan

Rýchlo další diel

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Ne, 2009-11-08 20:08 | Ninja už: 5974 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Pokusím se, ale nevím, jak to stihnu... Smiling Ale nejspíš to tu bude někdy příští neděli...

Obrázek uživatele Uchiha Tekato
Vložil Uchiha Tekato, So, 2009-10-31 21:31 | Ninja už: 5284 dní, Příspěvků: 38 | Autor je: Prostý občan

brr.hrozný,jinak mistrovské dílo

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Ne, 2009-11-01 18:06 | Ninja už: 5974 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Děkuju xD Smiling