manga_preview
Boruto TBV 08

Shinnou

Shinnou.png

Shinnou je velice zdatný doktor byl v Naruto Shippuuden Movie 2. Poprvé se ukázal, když Země Oblohy vybombardovala Listovou.

Potom cestuje s Narutem, Hinatou, Sakurou a Amaru do Amařiny vesnice v džungli, která byla zničena. Shinnou poté umírá na vystřelené kunaie, které mířily na Amaru.

Nakonec se ukazuje, že to není žádný hodný děda, a že všechno byla jenom hra. Celých třináct let jenom hledal jak aktivovat Reibiho(bezocasý démon). Nakonec zjistil, že se aktivuje temnou čakrou, která se vytváří ze srdce nenávisti. Pak ukazoval že se temná čakra dá použít i jinak a omladil své tělo. Poté Naruto se Shinouem bojují, prtože je na straně Země Oblohy.

Do boje se přimíchá Sasuke, který má za úkol od Orochimaru získat nové reinkarnační jutsu právě od Shinoua. V době jejich seznámení poněm rychle hodí Chidory jehly na tlakové body čarky. Poté když chce Shinnou pou žít jedno jutsu omládnutí zvrtne se a začne stárnout.

Dále se objevuje uprostřet létající pevnosti Ancor Vatian, kde je Reibi a nasává okolní čakru. Poté se tam objevuje Sasuke s Narutem. Shinnou se nechává přeměnit na Reibiho a utkává se proti Sasukemu a Narutovi nakonec Shinnoua porazí. A poté umírá(ve filmu nebylo buhužel vidět), ale nevíme jak.

Používané techniky:
Nikutai Kassei no Jutsu: Technika obnovení těla
Chou Kessei Ken: Dokonalá znovuzrozená pěst
Kasseinkei: Znovuzrozená pěst
Kassei no Jutsu: Obnovovací technika


Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí