manga_preview
Boruto TBV 09

MISS KONOHA 2008 - část 020

Konečně přestalo pršet a také talíře a příbory už dávno docinkaly. Bylo právě půl druhé a obyvatelé Konohy se pomalu začínali scházet před radnicí, jak bylo domluveno. Ibiki se naparoval na nejvyšším schodě, pleskal si svými nepostradatelnými rukavicemi o stehno a tvářil se jako bůh pomsty. Konohamarův gang řadil děti ze školky do čtyřstupů, zatímco chudák Iruka honil své starší neposlušné svěřence po náměstí.
Sarutobi nervózně pochodoval tam a zpátky jak nerozhodný provazochodec, škrábaje se na obnažené hlavě. Bohužel nenašel náhradní klobouk... Tsunade ho se založenýma rukama pozorovala a říkala si, že jestli takhle bude ještě chvíli chodit, vyšlape v kostrbatém dláždění cestičku.
Opodál se pošťuchovali čerstvě převlečení Missáci. Přesněji Sasuke a Lee. Pohádali se totiž, jestli má smysl jít Naruta vůbec hledat. Uchiha Junior zastával názor, že bez toho blonďatého střeva bude každému líp. Naopak Lee několikrát propukl v hlasitý pláč a vykřikoval, že Naruto je jeho nejlepší kamarád a on ho nenechá zemřít opuštěného někde v temném lese.
Stejné obavy sžíraly většinou Konožských žen. Z jejich hloučku se ozývaly zoufalé výkřiky jako “Chudák malá!”, “Siroteček ubohej...”, “Děťátko naše!” a podobně. Anko s Kurenai se je snažily utišit, ale většinou marně. Najednou se uprostřed nešťastného shromáždění objevila Ino.
“Nechápu, proč jste z něho najednou tak hotový. Dřív jste si ho přece nevšímaly. Já bych se na něj vykašlala - co si navařil, to ať si taky sní. Nikdo ho odsud nevyhnal, jeho problém, že zdrhnul. Teď tady kvůli němu šaškujeme, dokonce se zrušilo i odpolední vyhlášení výsledků Miss. A já jsem si ušila tak krásný šaty! To není fér!” vztekala se, než jí paní Yamanaka vrazila pohlavek.
“Jak se to chováš, Inuško?!” pravila káravě. “Ztratil se ti kamarád, bůhvíkde teď trpí hlady a zimou a jediné, co tě zajímá, jsou šaty!”
Ino se urazila a naštvaně oddupala za ostatníma holkama.
“Já se zblázním! Vlastní matka mě bude mlátit kvůli takovýmu...,” zuřivě pohazovala svou blonďatou kšticí.
I když její vnitřní já nejspíš juchalo samým štěstím, Sakura přistoupila ke své rivalce a chápavě ji pohladila po zádech.
Hinata se jako boží umučení opírala o strom. Noriko poskakovala kolem ní v zoufalém pokusu ji jakkoliv rozveselit. Bohužel se příliš nedařilo. Jakmile totiž z Hinatina obzoru zmizel Iruka, měla zase hlavu plnou hyperaktivního spolužáka a strašně se o něj bála.

Navztekaná Ino sebou plácla na schody, ale za chvilku vyskočila, jakoby ji něco štíplo do sedací části.
“Hele, holky, támhle je!” ukázala rukou a celá zčervenala.
Děvčata zpozorněla, protože si myslela, že mluví o Narutovi. Nebylo tomu tak. Přes náměstí procházel Asuma s ostatními mužskými. Ino na něj jako vždy zálibně hleděla a upřímně, ani se jí nedivím. Jak ten se zase vyšvihnul, to bylo něco... zkrátka model ze sportovního katalogu jaro-léto, strana pět aneb "Co si obléknout na vycházku do přírody". Volné khaki kalhoty ležérního střihu s tvarovanými koleny a sedem v barvě černé. Triko s velice zajímavým a vtipným nápisem Emerica, šikovnou černou větrovku s množstvím funkčních kapes, to vše doladěné béžovou kšiltovkou značky Commander. S rozverným úsměvem a Marlborkou v koutku úst bavil své ninja kolegy nemravnými vtipy, dokud k němu nedoběhla Kurenai a cigaretu mu netípla o kšilt.
Hayate se začal škodolibě hihňat, vzápětí ale dostal záchvat kašle. Kotetsu s Izumem mu provokativně strouhali mrkvičku, nedívali se, kam jdou, zakopli o jednu z laviček a skončili na zemi. Pánové Akimichi, Nara a Yamanaka, zabráni do hovoru o tom, proč jeleni nejedí barbecue, si nevšimli ležících chuuninů a zakopli pro změnu o ně. Jiraiya s Kakashim se do srážky zamotali díky tomu, že kráčeli s nosy zabořenými v Icha Icha. Jiraiya, v zoufalém pokusu zabránit svému pádu, popadl za ruku Hyuugu Hiashiho a samozřejmě ho strhl s sebou. Aburame Shibi a Ebisu chumel lidských těl přehlédli kvůli svým černým brýlím... Jen Raidou a Genma válející se muže přeskočili s ladností baleťáků a mohli se smíchy potrhat, když na vrcholek hromady dopadl Gai...
“Bože, to jsou idioti!” zhodnotila situaci Anko.
“Nebýt chlapů, tak se ani nezasmějem,” dodala Nara Yoshino, zavěsila se do Sakuřiny maminky a společně odešly ke stolečku s občerstvením.
Tam kralovali Shino s Choujim, kteří se taky dobře bavili nad nehodou svých otců.

Ibikimu docházela trpělivost. Bylo skoro půl třetí, nepřišla ani polovina vesnice a ti, kteří zde byli, nevypadali, že by nadcházející úkol brali vážně. Naposledy vztekle plácnul rukavicemi, pak si je nasadil a rozběhl se do útrob radniční budovy. Vyběhl první, druhé, třetí patro, zahnul doleva, jako vítr proletěl tmavou chodbou, až rozarzil poslední dveře. Vrhl se ke stolu, stiskl pár tlačítek a popadl mikrofon.
“Raz, dva, čtyry, ...,” rozlehlo se Konohou. “Ehm, eh-” Kura, pomyslel si Ibiki, v krku mam jak bysem zežral šmirgelpapir... “Ehe... Tuž, slyšite mě? Mili spoluobčani, nebuďte zhnili jak prožrany tram! Tu jde o naše děcko! Esli něnaklušete před radnicu do dvuch minut, vyvodime z toho dusledki! Konec hlašeni!” zařval naposledy, třísknul s mikrofonem, který zapištěl jako myš v posledním tažení a pakoval se ven.
Cestou se stavil v kanceláři Hokage, zběžně prolistoval nové číslo Cosmo Girl, zašklebil se při pohledu na Zaca Efrona, kterak se snaží tvářit jako Yagami Raito z Death Note a pokračoval směrem ke schodům. Ve druhém patře škobrtnul a do přízemí se skutálel, což mu ale neubralo na důstojnosti. U drsných chlapů je přece běžné, že chodí zmačkaní a rozedraní, s utrženým rukávem a špinavými kalhotami... Když se jako hluchý netopýr vymotal před radnici, ke svému překvapení spatřil celou Konohu nastoupenou ve čtvercových formacích jak vojsko skřetů pod Orthankem. Vesele se usmál – v jeho případě to sice vypadalo jako předsmrtná křeč, ale nevadí – a odkašlal si k dalšímu ze svých proslovů, jež se jistě zapíše zlatým písmem do historie.

Poznámky: 

Jistě jste si již zvykli, že postupem času se jednotlivé díly prodlužovaly a prodlužovaly a prodlužovaly a prooodluuu... No, nechme toho. Laughing out loud Právě proto je tahle, dalo by se říct, jubilejní dvacátá část, kratší. Smiling I když jsem zpočátku myslela, že nenapíšu víc jak osmnáct pokračování, nějak se mi nedaří a vlastně ani nechce končit. Laughing out loud Tak jen doufám, že vás tato série nenudí a zůstanete jí nadále věrni. Eye-wink

Ale přece jen musím aspoň trochu zůstat věrná tradici... Video s objektem Ininy touhy...
Asuma a jeho závislost Eye-wink

4.92683
Průměr: 4.9 (82 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yukiko Satoru
Vložil Yukiko Satoru, St, 2020-12-02 01:04 | Ninja už: 1244 dní, Příspěvků: 47 | Autor je: Pěstitel rýže

Mise PM
Začínám mít takový pocit, že Ibiki je opravdový zabiják Jump! Jakože fakt zabiják, protože to tele je schopné zabít i samo sebe na schodech. Boha jeho, kdo tě učil chodit. A prej hluchej netopýr. Ty kokosko, já tu umřu smíchy. Už mi ani nevadí, že mám za sebou šest hodin v práci a ještě pět hodin mě čeká. Rychle mi to utíká díky tomuto dílu Laughing out loud

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Pá, 2016-07-08 09:40 | Ninja už: 5189 dní, Příspěvků: 6231 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Misia L: No tak práve jubilejnou kapitolou takto vypadnúť z rytmu? takto zavrávorať na nastavenej latke a balacovať nad priepasťou priemeru? S odstupom ôsmych rokov je mi už úplne jedno, ako dlho ti potrvá napísanie ďalšej kapitoly, len si drž dosiahnutý štandard. teda, nie že by to bolo nejako zlé, to nie, ale predsa len v porovnaní s predchádzajúcimi ...

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, Út, 2010-06-22 21:43 | Ninja už: 5328 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Nejen ten proslov se zapíše zlatým písmem... Kakashi ^_^

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Čt, 2009-06-04 14:40 | Ninja už: 5557 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

WOW super jako vždy Smiling


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, St, 2009-01-14 10:17 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Nejlepší byla ta valná hromada! A jak k tomu dáš dycky video... krutý Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2008-12-26 01:38 | Ninja už: 5712 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Páni to bylo něco a hlavně ta kopa co se vytvořila od té dvojky IzuKot Eye-wink No a tipuju, že hledání může začít

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele ღ Akasuna no Ruki-chan ღ
Vložil ღ Akasuna no Ru..., Čt, 2008-12-25 14:43 | Ninja už: 5610 dní, Příspěvků: 926 | Autor je: Prostý občan

hlavně ještě někonči xD a piš dál ... je to supr povídka už se mocinky moooc těším na další dílešek Eye-wink

Obrázek uživatele Pilika
Vložil Pilika, Ne, 2008-12-21 17:53 | Ninja už: 5651 dní, Příspěvků: 209 | Autor je: Prostý občan

takže pro moje preziti se tvoje serie stala naprosto nezbytna! proto cekam a cekam a cekam dokud se nedockam! nechapu jak muze nekdo tak skvele psaat! Z lásky

SUUPER!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., Čt, 2008-12-04 21:01 | Ninja už: 5886 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

juuuuuuuuuuuu, to boli sugooooiiiii!!!!!!!! A Zac Efron a Ibikiho hlasenie.... to nemalo chybu.... a teraz do nemocnice. Tie sestricky ma onedlho budu brat ako inventar nemocnice. Ja sa pri tych zachvatoch smiechu raz zabijem, a potom ma budes mat NA SVEDOMI!!!!!

Obrázek uživatele Sajuri
Vložil Sajuri, Ne, 2008-11-23 19:28 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 71 | Autor je: Prostý občan

IBIKI RULZ Laughing out loud

Obrázek uživatele Ket
Vložil Ket, St, 2008-11-19 19:14 | Ninja už: 5679 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

páni... /přináší si k počítači spacák, knížku a kreslící nástroje/... Nocuju před compem, tak moc se nemůžu dočkat nového pokračování...

Obrázek uživatele wishtobeslim
Vložil wishtobeslim, So, 2008-10-18 19:24 | Ninja už: 6125 dní, Příspěvků: 597 | Autor je: Prostý občan

Navnadilas mě na nový díl,
kde však je můj vytoužený cíl?
Snad se ještě někde neschvaluje?!
Kdo takového mistra zpomaluje?!

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, So, 2008-10-18 21:23 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Přepadla mě "ládoby lomantika" (fuuuj!) a všechny kočičiny mi zdržuje. A to dlužím několik spoluautorských... snad mě děvčátka nezabjou... Sad

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele wishtobeslim
Vložil wishtobeslim, Út, 2008-10-21 07:36 | Ninja už: 6125 dní, Příspěvků: 597 | Autor je: Prostý občan

to nic, Wish byla asi lehce slabomyslná...já jsem pochopila větu Tohle ještě není konec! ve Tvém seznamu jako název nevydané kapitoly Sticking out tongue ovšem ty Tvé jednorázovky, to je nádhera, kvůli nim oželím i pokračování Misáčků Smiling

Obrázek uživatele Motofoko
Vložil Motofoko, St, 2008-10-01 07:27 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 930 | Autor je: Prostý občan

Tuž, slyšite mě? Mili spoluobčani, nebuďte zhnili jak prožrany tram! Tu jde o naše děcko! Esli něnaklušete před radnicu do dvuch minut, vyvodime z toho dusledki! Konec hlašeni! Tak toto nemali chybu ! Laughing out loud Ja nemám čo vytknúť...Hádam sa o pár rokov dostanem na tvoju úroveň...

Sorry, boys and girls, verím, že máte humor pre zmysel...

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, So, 2008-09-27 12:49 | Ninja už: 5857 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Doufám, že ta inspirace přijde brzy, protože se dalších dílů nemůžu dočkat Sticking out tongue

Obrázek uživatele SasukeSui
Vložil SasukeSui, Čt, 2008-09-25 17:45 | Ninja už: 5804 dní, Příspěvků: 122 | Autor je: Prostý občan

,,zašklebil se při pohledu na Zaca Efrona, kterak se snaží tvářit jako Yagami Raito z Death Note" xD xD xD xDDDDD
hAnkoooo, ty si tak genialna !!! UUUzasneee, najlepsie, tvoj zmysel pre humor je proste ....aaa neopisatelny n_n
ked si to vsetko predstavujem, tak .......xDDDD...boze zase ma to chyta xDDDD

Obrázek uživatele také to škvrnité
Vložil také to škvrnité, Út, 2008-09-23 16:48 | Ninja už: 5780 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

no saq toto clovek ani nemoze prestat citat
vazne dalsia super cast hAnko.... fkat super.... a myslim ze niektori z nás ani nechcu aby si prestala

Cheetah2 sa premenovala na "Také to škvrnité"

Živtoné motto: Či už leješ mlieko do sita, alebo do pohára, výsledok je ten istý- ROZLEJEŠ! Tak sa s tým neser a napi sa z krabičky Eye-wink Laughing out loud


Neuznávam Jashina, uznávam Pomelo
Hrdá členka ZUUACFL xD
Som totálne sivo/bielo-vlaso filná: Kakashi-filná, Chika-filná, Toushiro-filná, Hidano-filná, Black Star a Soul Eater-filná, Zero-filná...

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, So, 2008-09-20 22:29 | Ninja už: 5993 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Nefadí nefadí, jen ať je dílů víc, víc...nejvííc! Chceme hoodně Missky!
No, Ibiki zase perlil. Zhnili jak prožrany tram...to byla destruktivní věta xD
Zkrátka, hAnko, tvůj smysl pro humor je teda VĚC xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, So, 2008-09-20 22:53 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Chjo, kdybych já jen ten smysl pro humor měla a nemusela vykrádat Ostravaka Ostravskeho... xD To je zas jeho hláška, no. Laughing out loud
Ale i tak dík, Riki-chan, beru to tak, že mám smysl aspoň na to, kde ty jeho hlášky použít. xD A mám samo radost, že ti Misska dělá radost. Laughing out loud

Jinak Arigatooo všem, moc, moc, moc a pokusím se dát sem další díl, jak nejdřív to půjde. *tedy spíše až dorazí múza, snad to bude brzo xD*

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Hitemi
Vložil Hitemi, Čt, 2008-09-18 20:48 | Ninja už: 5822 dní, Příspěvků: 879 | Autor je: Prostý občan

Krása jako vždy a po té menší(díky bohu překonané Smiling ) krizi je to stejně skvělé jako minule,předminule,atd......máš úžasné povídky

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Po, 2008-09-15 15:17 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak to je normálně bestovní Laughing out loud ...jako vždycky! Fak se moc moc moc těším na díl..!

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Lonely Soul
Vložil Lonely Soul, Ne, 2008-09-14 18:55 | Ninja už: 5962 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

XD *prekonáva záchvat smiechu* XD Ani neviem, čo napísať... veď by som len opakovala slová ostatných XD

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Ne, 2008-09-14 18:01 | Ninja už: 5763 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Už jsem se bál že pokračování přijde až s přechodem na hvězdný typ kalendáře Laughing out loud

Napsáno perfektně, jak se taky od takové Autorky očekává

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, Ne, 2008-09-14 13:03 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

Tak jako obvykle mega!!!!! Jestli mě to nudí?? Tady je někdo padlej na hlavu, jak by mohlo??!!

Obrázek uživatele Morgana
Vložil Morgana, So, 2008-09-13 09:42 | Ninja už: 5731 dní, Příspěvků: 5 | Autor je: Prostý občan

Tak samozřejmě jako vždycky je tenhle díl famózní Smiling
Nevadí, že je trochu kratší, ale stejně doufám, že ten další bude zase delší =D
Jinak vážně super a pro změnu se zase nemůžu dočkat dalšího dílu Eye-wink

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Pá, 2008-09-12 22:30 | Ninja už: 5880 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Obnazene hlave,blondate strevo,mys v poslednym tazeni...jak te to proboha muze napadnout?!Sem se valela smichy pod PC!Zas jedna uzasne yvdarena cast!Skoda ze sme nanu museli cakat tak dlho...tak rychlo dalsiu!!!Laughing out loud

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, Pá, 2008-09-12 16:34 | Ninja už: 5821 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

Na tuhle povídku sem se tak strašně řešil, ani nevíš jak!!! Bože, musíš napsat další díl, je to skvělý!

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Pá, 2008-09-12 15:28 | Ninja už: 5892 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Juchíjou, my zůstaneme věrní! Věrní "naší" povídce misskonoha-samááá! xDDD Protože to ani jinak nejde, když se u ní chlámu jak potrefenej jelen nad barbeque (Jeleni podle mě můžou mít BBQ ... Proč ne? Mají stejná práva jako my! xD)
Hani, Hani .. Co mi to děláš? xDD Prý Zaca Efrona, kterak se snaží tvářit jako Yagami Raito z Death Note ... Chudák Zac xD
Skvělej díl! Jako dyckýýý! xD

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Pá, 2008-09-12 11:28 | Ninja už: 6034 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Aaaa hAnička, to si ma chcela tým Asumovým opisom zabiť? Ja tu slintám ako havo, keď hľadí na dobré mäsko xDD
Jooj tá zrážka xDD Ešte teraz sa smejem, keď sa mi to vybavuje v hlave xD
Gratulujem k dvadsiatke. Vôbec nevadí, že je kratšia, ale vôbec nie Smiling
Pretože to, že je taká, jej neuberá na vtipnosti a akčnosti. Je zvláštne, ako aj do niečoho takého menšieho dokážeš dať tak veľa Laughing out loud
A už začínam trepať piate cez deviate xD
Takže len, naozaj vynikajúce Eye-wink

Btw: Tie poznámky typu nudné a vernosť si odpusti. K tebe sa zaručene nehodia... By som chcela vidieť, kto by sa pri tom nudil, alebo že by to niekto prestal čítať. Je to tak návykové, že sa to ani nedá Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.