manga_preview
Boruto TBV 09

MISS KONOHA 2008 - část 019

V minulém díle jste se dočetli:
Náhle oblohu rozčísl blesk, ozvalo se vzdálené dunění a spustil se dokonalý liják. Sandaime Hokage se vrhl na pódium a zahřměl hlasitěji než blížící se bouřka: „Rychle! Všichni běžte do tělocvičny! Schováme se před deštěm a stejně... Musím vám něco důležitého sdělit!“

Všichni byli převelice zvědaví, co tak vážného se stalo a hlavně nechtěli zmoknout, takže o sto šest zdrhali přes náměstí, kolem radnice, dvě ulice vlevo, po mostě nad horkými prameny, vpravo, první ulice doleva, přes park, kolem lázní (tady se nenápadně odpojil Jiraiya), u Ichiraku ramen zahnuli zase vlevo, když míjeli knihkupectví, přišli o Kakashiho a nakonec zdárně dospěli k tělocvičně.
Ženské si s reptáním ždímaly šaty a vlasy, invenční zástupci mužského pokolení si rozvěšeli mokrá trika na žebřiny. Děcka naházely zvlhlé svršky na hromadu a jen tak, ve spodním prádle, pokračovaly v demolici krepové výzdoby. Taktéž polonazí Missáci se rozvalili na svá místečka těsně pod pódiem a s otráveným výrazem, který všichni pochytili od nejmenovaného mstitele, pozorovali ten chaos. Všichni, až na Nejiho, který se zapnutým Byakuganem slídil kolem šaten. Adeptky na titul Miss Shinobi se totiž šly převléknout do svých slušivých bílých župánků...

Když se děvčata vybatolila z šatny (Sakura po cestě profackovala Nejiho), usedla pěkně na žíněnky a čekala, než se ctihodný Hokage dostaví k řečnickému pultu. Ctihodný Hokage se však plížil rychlostí postřeleného šneka, jelikož si za chůze sušil klobouk.
“Katon: Karyuu Endan!”
Klobouk udělal BLAF... a shořel...
“Sákryš, to jsem neodhadl,” povzdychl si Sarutobi a předstoupil před chechtající se dav. “Vážení a milí, jelikož nám prší a tak hezky jsme se tu sešli, dovolte mi podělit se s vámi o několik starostí, jež mne v poslední době tíží.”
V zadních řadách se ozvalo nespokojené mručení, několik jedinců se nenápadně přesunulo do posilovny a ostatní uvažovali, jestli studený déšť nebude přece jen lepší, než Sandaimeho zpověď...
“V naší vesnici se poslední dobou dějí zvláštní věci. A mám nepříjemný pocit, že za to můžu já, což je ještě horší. Dokud se tady nesoutěžilo, bylo všechno v nejlepším pořádku. Ale teď! Ninjové odmítají chodit na mise, protože se bojí, že přijdou o promenádu v plavkách. Kdo už nějakou misi vezme, vrátí se z ní předčasně, aby mu to aspoň převyprávěli kamarádi. Kam se poděla ohnivá vůle Listové?! A jak jsem se doslechl z různých zdrojů,” nenápadně mrknul na váženého pána Nara Shikaku, “manželky doma nevaří, poněvadž se sousedkami probírají přednosti našich chlapců. A chlapci a děvčata, místo aby trénovali své ninja techniky, tak se nakrucují doma před zrcadlem!”
Během Hokageho proslovu se v sále začalo ozývat rozpačité pokašlávání, pochichtávání, dokonce i jedna velká rána následovaná výkřikem “AU!”, když Nara Yoshino přetáhla svého manžílka kabelkou.
“Nejhorší na této situaci však je, že došlo i k vandalismu!!! Ve dvou částech naší milované vesnice se objevily skandální nápisy, jejichž autory se dosud nepodařilo vypátrat!”
Z davu se ozvalo: “A kde to je?”
“A co tam píše?”
“A je to moc zničený?”
Sandaime si vzdychl a se slovy: “Na tohle nemám nervy.” pustil k mikrofonu Ibikiho. Ten se široce rozkročil, odhodil deštěm ztěžklý kabát, sundal z hlavy promočený šátek...
Hlediště zašumělo, že to přehlušilo i bubnování deště na plechovou střechu tělocvičny. Morino-san spokojeně ždímal vodu ze šátku: “Co na mě hledite tajak tybecki mnich na větrak? Však venku leje jak z pazury něšikovneho stolařa...”
Uvázal si ninja čelenku zpátky a jal se vysvětlovat problém s vandalismem: “Nějake hovada se rozhodly znečistit naše krasne domy ve čtvrti Harajuku a Utsukushii. Jak na potvoru tam nemame kamery, tuž je jasne, že to musel byt někdo mistni znaly sytuacyje. Vyšetřovani probiha, až je chytnem, zmlatime je, že je ani vlastni matka něpozna...”
Hokage na něj vrhnul zlostný pohled.
“Chtěl sem řict, že budu po zasluze potrestani... Spravně by si to ty plantažnici měli uklidit sami, ale nechceme mit ve vesnici burdel, tuž očista poškozenych ploch pravě probiha. Specialni uklidova četa se pak zučastni pomsty na vandalech, bo teď kvuli nim venku trpi nepohodu.”
Jak to vrchní vyšetřovatel dořekl, otevřenými dveřmi hnáni větrem, bičováni deštěm, vlítli tři vodníci, ve kterých všichni postupně poznávali Ebisu, Gaie a Konohamara. Ebisu si zmoženě otíral brýlky kapesníkem, Gai zase čočku na foťáku... Konohamaru vztekle mrsknul na zem svou zelenou šálu a na celou tělocvičnu zařval: “Chčije a chčije!”
Ebisu sebou trhnul, jako by dostal přímý zásah paralyzérem a začal klučinu honit kolem pódia: “Ctihodný vnuku! Co to zase bylo? Copak vy nevíte, jak se má správně chovat mladý důstojný muž?”
Hyperaktivní Gai úplně zapomněl na to, že je promočenej až na kost a je mu zima, popadl svůj Nikon a fotil jako zběsilej. Ostatní vesničané se lámali smíchy, někteří povzbuzovali Konohamara - hlavně kluci v první řadě - nějaký škodolibec podkopl chudákovi Ebisu nohy... Lee začal vřískat o síle mládí, Tenten se na něj vrhla, ať proboha mlčí, naopak Izumo a Kotetsu se k jeho řevu s radostí připojili. Pozadu nezůstala ani děcka porůznu rozptýlená po celé tělocvičně, takže nastal nepředstavitelný chaos.
Třetí se zoufale chytil za hlavu, odstrčil Ibikiho od mikrofonu a zařval, až se celá budova akademie otřásla: “TICHOOOOOO!”

Ebisu přestal škrtit svého zlobivého žáka, drobotina zanechala škubání krepáku a zkameněla, Missky a Missáci se zkroušeně vrátili na svá místa. Gai schoval foťák a poslušně naklusal před svého Hokage, aby podal zprávu o průběhu čisticí akce.
“Hokage-sama, ten déšť nám docela bodnul, i když s naší silou mládí bysme to zvládli taky. To růžový ´Podporujte Sasukeho´ je pryč, ale zepár ´Temari je kus´ v Harajuku ještě zůstalo. Před hospodou Shinde Iru Shinobi se totiž zas kdosi serval a my jsme se do toho nechtěli zaplést, tak jsme radši...”
“Zbaběle zdrhli!”
vypískl Konohamaru a rychle zalezl pod židli, aby neschytal od Ebisu další za ucho.
“No ale čmáranice to teda byly děsný,” snažil se Gai zamluvit trapnou situaci. “Dokonce horší, než když Naruto tehdy zlikvidoval monument čtyř Hokage...”
Nejen Iruka dostal záchvat smíchu při vzpomínce na Narutův naštvaný ksichtík, když vzdorovitě drhnul červené a modré fleky z nosu Nidaime.
“No jo, vlastně,” plácnul se Sarutobi rukou do čela a otočil se zpět na vesničany. “To je další velký problém, o kterém jsem s vámi chtěl mluvit. Postrádáme Naruta!”
Všichni se zmateně rozhlédli... a zjistili, že je to tak! (To si všimli brzo, co?) Sakura horko těžko vzpomínala na to, kdy ho viděla naposledy. Ino se v duchu radovala, že je od něj konečně pokoj, Hinata málem omdlela z šoku, že se ztratila láska jejího života...
Sasu jen pokrčil rameny, hodil si nohu přes nohu a jal se zarytě čučet do zdi. Neji okamžitě narval pramen vlasů do papule a proklínal osud za to, že mu našeptal, aby Naruta diskvalifikoval z Missáka.
Určitě se hroooozně urazil a kvůli tomu odešel. A teď je sám někde v lese a trpí tam hlady, on přece není schopnej se o sebe postarat... A co když ho chytnou Akatsuki a seberou mu Kyuubi... a pak ho zabijou??? Fňuk!
Shikamaru si pomyslel, jak je Naruto děsně otavnej a problematickej... Akamarovi bylo líto, že nebude mít komu trhat kaťata...
“Proto jsem se rozhodl,” vytrhl Sarutobi všechny ze zamyšlení, “že zorganizujeme pátrací akci!”
Samozřejmě přímou reakcí na toto prohlášení bylo nespokojené a zlostné mručení všech přítomných. Jen Lee s Gaiem se začali objímat, brečeli jak želvy a přísahali na sílu mládí, že to malé blonďaté ubožátko zachrání, i kdyby je to mělo stát život.
Sandaime znovu začal pochybovat o přítomnosti ohnivé vůle v jeho lidech a hluboce si povzdychl: “Chjo... Tak dobře. Půjdeme ho hledat, ale až po obědě. V dešti by to stejně moc nešlo...”
“Ne!” vyvřísknul Neji a začal poskakovat jak opička na gumě. “Je to moje vina a já ho půjdu hledat hned! Nikdo a nic mě nezastaví! Mám Byakugan, pro mě déšť není žádná překážka!”
“Tak to prrr, ty gizde!” zahřímal Ibiki-san. “Eště abysme pak hledali tebe! Nebudu tu trpět žadne solo akcyje! Patrani bude spořadane a organyzovane! Valte si nacpat břuchy a ve dvě vas všecki čekam u radnice!”
Do obyvatel “Vesničky-schované-v-takovým-tom-co-padá-ze-stromů” jako když střelí. Ctihodný Hokage ani nestačil mrknout a byli v prachu. V tělocvičně zůstaly jen Missky, Izumo, Kotetsu a Iruka. Sandaime se poškrábal na plešce: “Děvčátka, vy se nejdete najíst?”
“Ne-e, my máme s sebou svačinky,” usmála se Temari.
“No, tak vám přeju dobrou chuť,” odvětil Třetí a se zadumaným výrazem vyšel ven do deštivého dne.

Kin odhopkala pro svačiny, zatímco ostatní holky upravovaly jejich ležení z žíněnek. Sakura dotáhla ze šaten staré závěsy, které na žíněnky položila.
“Joooo, uděláme si piknik,” jásal Izumo.
Ino na něj vyplázla jazyk: “A tebe někdo zval?”
Izumo si vzdorovitě odfouknul afinku z čela, založil si ruce a trucoval. Nevydrželo mu to však moc dlouho, protože Kotetsu ho pořád dloubal do boku.
“Neďobej do mě, já do tebe budu taky ďobat!”
“Ďob!”
“Říkám ti, nech mě!”
“Ďob! Ďob!”
“Já jsem tě varoval!”
zařval Izumíno a už se zas honili jak dva malí Jardi po celé tělocvičně.
Kličkovali mezi židlema, přeskakovali lavečky, běhali po zdech, skákali po pódiu, až se Kotetsu kdesi natáhnul a začal brečet.
“Jáu! Asi jsem si zvrtnul kotnííík!”
Sakura, jako správný medic nin, se ho hned vydala ošetřovat. To by však nebyl Kotetsu, aby se za každým jeho činem neskrývala nějaká rošťárna. Sotva k němu růžovláska přišla, stáhl ji na zem, kde ji začal lechat a jinými nehoráznými způsoby mučit. Izumo se k němu s chutí přidal a chlámali se jako blbečci, protože se jim líbilo, jak Sakura piští.
Holky samozřejmě běžely své kamarádce na pomoc, takže nakonec se uprostřed tělocvičny válelo vyřehtané klubíčko, ze kterého občas vykoukla nějaká ta ruka nebo noha.
Culíkatý DJ mezitím třídil své desky, občas mrknul na tu Sodomu Gomoru a jen se uculoval.
“Najíte se s námi, Iruko-sensei?” ozvalo se mu znenadání za zády.
Stála tam Hinata s tím andělským výrazem a vedle ní Noriko, taky nevinnost sama.
“A pustíte nějakou hudbu? Prosííím!” zamrkala svýma velkýma blankytně modrýma očima.
Takovým dvěma kráskám se nedalo odolat, takže Iruka kývnul na oběd i muziku.

Venku pršelo, kapky bubnovaly o plechovou střechu tělocvičny, ze které se ozývaly líbezné a měkké tóny pomalých, tklivých písní. Kdo ví, jestli se tam jen obědvalo... Podle mě došlo i na nějaký ten ploužák... Ale to už se s určitostí nedozvíme...

Poznámky: 

hAnko nám zase opisovala, ale psssst! Eye-wink
- “Co na mě hledite tajak tybecki mnich na větrak? Však venku leje jak z pazury něšikovneho stolařa...” - Ostravak Ostravski
- “Chčije a chčije!” - nesmrtelná hláška dědy Komárka (Na samotě u lesa)

A protože jsem si tak nějak zvykla ke každému dílu přidávat hudbu, pro dnešek je tu jeden z mých oblíbených pomalejších srdceryvných songů. Laughing out loud
Aaron - U Turn (Lili)

P.S. Gomen nasai za tu dlouhou pauzu *Od vydání 18. části uplynulo 37 dní, styď seeee! Stydím, však se stydím...*, ale utekla mi Misskovská múza. Smiling Až příště poletí kolem, chytím ji a zavřu do sklinky od okurek. Laughing out loud

4.960785
Průměr: 5 (102 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yukiko Satoru
Vložil Yukiko Satoru, St, 2020-12-02 00:57 | Ninja už: 1247 dní, Příspěvků: 47 | Autor je: Pěstitel rýže

Mise PM
Jo, tak tohle má opravdu grády. Je to čím dál lepší a musím se přiznat, že hlášku o tibetském mnichovi a větráku jsem ještě neslyšela, ale je fakt skvělá. To si musím zapamatovat. No, ale tohle bylo nejlepší: “Katon: Karyuu Endan!” Klobouk udělal BLAF... a shořel... Málem jsem sežrala lžičku od kafe, jak jsem se řehtala

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Pá, 2016-07-08 09:14 | Ninja už: 5192 dní, Příspěvků: 6232 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Misia L: Graduješ, dievča, graduješ. tak toto bude ešte celkom sranda, každopádne ma napadlo, že si chcela nakresliť jednotlivé dievčatá v plavkách a ja by som už vážne chcel vidieť tvoje výtvarné podanie Temari. Evil
Ináč to s Konohamarom - iste, robil blbiny, ale nehraničilo poslanie na čistenie v takom nečase s týraním dieťaťa?

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Mahtiel
Vložil Mahtiel, Pá, 2011-07-15 23:52 | Ninja už: 5653 dní, Příspěvků: 13 | Autor je: Prostý občan

“Co na mě hledite tajak tybecki mnich na větrak? Však venku leje jak z pazury něšikovneho stolařa...”
Nevadí že skopírované, úžasně použité ! Laughing out loud smála jsem se dlouho Laughing out loud Natož pak na -
“Vesničky-schované-v-takovým-tom-co-padá-ze-stromů” Laughing out loud
Píšeš úžasně!

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, Po, 2011-01-17 20:31 | Ninja už: 5248 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Jen ji zavri, ale ty okurky nejdriv snes! Laughing out loud

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, Út, 2010-06-22 21:33 | Ninja už: 5331 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Tak najít Naruta nebude takový problém, vždyť je ho přece vždycky všude plno Eye-wink
Ale to hledání bude jistě nadmíru zábavné Smiling

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, St, 2009-06-03 21:17 | Ninja už: 5560 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

Opravdu si toho všimli brzo Smiling


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2008-12-26 01:26 | Ninja už: 5715 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

No konečně si všimli, že jim chybí Naruto. Toto trvalo, ale dílek opět vynikající Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Pá, 2016-07-08 08:57 | Ninja už: 5192 dní, Příspěvků: 6232 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Sasuke si to všimol už pár kapitol dozadu - je naňho predsa len zo všetkých najviac fixovaný. Eye-wink

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Pilika
Vložil Pilika, Ne, 2008-12-21 17:35 | Ninja už: 5654 dní, Příspěvků: 209 | Autor je: Prostý občan

naprosto dokonale jako predchozi dily. jak jsi sakra přišla na ty obyvatele ,,vesnice-schovane-v-takovym-tom-co-pada-ze-stromu??? máš mě na svědomí! xD

SUUPER!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Motofoko
Vložil Motofoko, St, 2008-10-01 07:15 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 930 | Autor je: Prostý občan

Nemaj obavy...Ja sa už skoro dva mesiace snažím dopísať Príbeh Kankura 3...Ja by som sa mal hanbiť...K dielu nemám čo dodať,jednoducho skvelé ! Tá bitka Konohamaru vs. Ebisu nemala chzbu Laughing out loud
Btw. nejde mi nejak sledovať všetky tvoje série,a tak nekomentujem všetko,ale čítam všetko a ak by som mal iný než dobrý názor,dám ti vedieť. Ale to sa nestane.

Sorry, boys and girls, verím, že máte humor pre zmysel...

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Út, 2008-09-02 11:29 | Ninja už: 5860 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

It is very very good Laughing out loud. Podívala sem se po dlouhé době, jestli nějaká FFka není přidaná a ona byla! Ten díl je úža. Čekání se vyplatí Laughing out loud

Obrázek uživatele Resa Hayko
Vložil Resa Hayko, Po, 2008-09-01 21:12 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 259 | Autor je: Prostý občan

hahahahaha sqely sem zvedava co bude dalXD

Moje hokusy-pokusy:

Žeby další severočeský? XD http://147.32.8.168/?q=node/57641
7. severočeský sraz XD http://147.32.8.168/?q=node/63309
lidé lidem

Údělěm optimistů je zvedat pesimisty ze země... Ale když i optimista spadne na dno, kdo pak zvedne jeho?

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Po, 2008-09-01 16:59 | Ninja už: 5937 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

Woooooow hAnko pohni si z lovom tej muzy.tvoje poviedky budu aspon nejaka utacha [prri tej hroze co zajtra zacina....[ano hovrim o skole]bolo to dobreeeee

Obrázek uživatele Morgana
Vložil Morgana, Po, 2008-09-01 13:29 | Ninja už: 5734 dní, Příspěvků: 5 | Autor je: Prostý občan

Tý jo. Tvoje povídky jsou fakt něco. Vždycky su z nich vyřehtaná ještě druhý den a i když si musím počkat, tak se to vždycky vyplatí.
Dlouho jsem přemýšlela kam dát první koment a vyhrála to misska. Je to vážně jedna z mých nejoblíbenějších povídek tu na Konoze.


Jinak tento díl samozřejme jako všechny ostatní famózní

Teda. Na to, že je to 1. koment sem se docela rozjela, co? No , myslím, že příště už to takový román nebude Mrk

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Po, 2008-09-01 13:46 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Jé, tak toho si strašně vážím, děkuju. Smiling Že si zrovna moje Misska zasloužila takovou výsadu, to je teda něco. Eye-wink
Klidně se rozjížděj se všemi svými komenty, když budou takhle milý. Určitě s nima budeš dělat spoustě lidem radost. Smiling
A že to čteš pořád dokola? Tak já se honem posnažím, abych vypotila ten dvacátý díl, ať se ti z toho "dokolačtení" nezamotá hlava. Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Insanity of Battle
Vložil Insanity of Battle, Po, 2008-08-25 07:58 | Ninja už: 5731 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

Vesnička-schovaná-v-takovým-tom-co-padá-ze-stromů mě fakt dostala

Obrázek uživatele Ayu no Baka
Vložil Ayu no Baka, Út, 2008-08-19 18:49 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 2119 | Autor je: Prostý občan

jeeee vsetko to je tak supeeeeer........uz sa tesim na dalsi diel......a kedy vlastne bude?

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, St, 2008-08-13 13:42 | Ninja už: 5883 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Nam asi mesic nesel net,uz sem se bala ze sem vsechno zameskala a ono nic!:Dtakze dobre ze si si dala tak nacas!:DA ako vzdy je to uuuza!

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Pá, 2008-08-08 14:09 | Ninja už: 5906 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Huhůůů, pravda, to byla doba Laughing out loud A pak sem se ani nedozvěděla, žeje nová, tseee!
No hurá, troška akce, chudák Narutík xD Ale Neji vedee ^_^

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, St, 2008-08-06 10:27 | Ninja už: 5908 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

juchuchuuuuu! to bolo super! ja sa... *hlada spravny vyraz* no... *očividne ho nenašla* bolo to super (everybody : "To už vieme!!!")

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele ailin
Vložil ailin, So, 2008-08-02 22:30 | Ninja už: 5813 dní, Příspěvků: 58 | Autor je: Prostý občan

teda hAnko ty vieš ale vystrašiť...keď začal tretí hovoriť, normálne som vydesene hľadela na monitor...bála som sa že vzhľadom na upadajúcu morálku konohy miss(áka) zruší alebo čo...to by bolo hrozné...

Obrázek uživatele m134dragon
Vložil m134dragon, So, 2008-08-02 21:09 | Ninja už: 5770 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Prostý občan

the best . Ibiki Morino mluvi jak kdyz ja mam blbbu naladu. Asi ho pujdu navstivit pokud je z Ostravska (lol).


Sháním nějáké Military anime, za každou radu budu velmi vědčný.

Obrázek uživatele Lajlushka
Vložil Lajlushka, So, 2008-08-02 19:16 | Ninja už: 5799 dní, Příspěvků: 294 | Autor je: Prostý občan

těším se na další =D
hej mazec =D. je to super =D.

Obrázek uživatele Temariii
Vložil Temariii, So, 2008-08-02 09:40 | Ninja už: 5985 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prostý občan

Juj, tak to je boží, sem se chlamala až se z toho třásl barák, twe.. Já se nemůžu dočkat dalšího díluu.. Laughing out loud Ibiki je nej.. Božeee.. Laughing out loud

Obrázek uživatele Bzzzz Ketsueki_Gaara
Vložil Bzzzz Ketsueki_Gaara, Pá, 2008-08-01 09:17 | Ninja už: 5809 dní, Příspěvků: 1936 | Autor je: Prostý občan

je pravda, ze to trvalo delsi dobu, ale ja taky mela tedka delsi odmlku a nic se nestalo. ale za to cekani to jednoznacne stalo!

Můj Valenth

Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., Út, 2008-07-29 13:21 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

No som zvedavá ako sa to vyvinie.... super, konecne nova cast... si genialna.... len by som sa opakovala

Obrázek uživatele ailin
Vložil ailin, Po, 2008-07-28 21:37 | Ninja už: 5813 dní, Příspěvků: 58 | Autor je: Prostý občan

Bola som prec, tok som si to precitala az teraz...ale stalo to za to cakanie Smiling je to proste uzasne.... Smiling

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, Po, 2008-07-28 20:43 | Ninja už: 5919 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

Ehm... mám dost... *kdo by taky neměl* Nebudu se tu rozkecávat, všichni víme, že hAnko-senpai píše skvěle *nebo nevíme? ale víme* Jen tak dál a máš mě na svědomí, pokud tě nepředběhne Shirako-tama ^^

Obrázek uživatele také to škvrnité
Vložil také to škvrnité, Po, 2008-07-28 18:15 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

hAnko ma vzdy tie naj pribehy a este tie perfektné hlášky...velmi velmi velmi dobrééé

Cheetah2 sa premenovala na "Také to škvrnité"

Živtoné motto: Či už leješ mlieko do sita, alebo do pohára, výsledok je ten istý- ROZLEJEŠ! Tak sa s tým neser a napi sa z krabičky Eye-wink Laughing out loud


Neuznávam Jashina, uznávam Pomelo
Hrdá členka ZUUACFL xD
Som totálne sivo/bielo-vlaso filná: Kakashi-filná, Chika-filná, Toushiro-filná, Hidano-filná, Black Star a Soul Eater-filná, Zero-filná...

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Po, 2008-07-28 17:09 | Ninja už: 5902 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

ehm...takže seznam věcí, co mě v tomto díle dostaly:

+samozřejmě Ibikiho mluva, páč ta mě dostane pořád a vždycky

jinak se moc těšim na další díl a na to, jak to dopadne s Narutem...

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.