manga_preview
Boruto TBV 09

Anko's cult ( = FF by Loupák Anko)

...aneb tisíce písmen od jednoho zvrhlého Loupáka a ještě zvrhlejší Anko...

Konečně je to tady. Začala jsem na tom pracovat dva roky zpátky, ale tentokrát... už to klaplo! Jenom tleskejte! (nebo radši zanechte komentář, toho si alespoň všimnu xD)

UPOZORNĚNÍ!
Pokud máte slabou povahu, nemáte rádi smutné, drastické a brutální věci, možná sem radši nechoďte. Krom dvou básniček byste tu toho pro sebe moc nenašli...

Sníh

Do Konohy přichází záhadná dívka s rudými vlasy a zvláštní krvavou vírou. Teamu sedm se zpočátku nelíbí, dokáže se s nimi spřátelit? A co nebezpečí hrozící od Akatsuki?

Upozornění: Mary Sue jako vyšitá a plno chyb, oboje způsobené tím, že je to moje první FF, ale to mě neomlouvá.
Momentální stav: Pozastaveno, protože už to ani nemůžu část, natožpak dokončit, bez toho, že bych upadla do hluboké deprese nad svým stylem psaní.

Cesta do pekel

Mladí ninjové z Konohy se vydávají na misi. Vrací se však ne s informací, kterou hledali, ale s dívkou, jejíž srdce možná není tak temné a zvyky tak nechutné, jak se zdají. Me ona dívka za vyvraždění celé vesnice? Je opravdu tím, kým tvrdí, že je? Pome nakonec lidem z Konohy nebo se bude věnovat svému poslání?
Upozornění: Původní myšlenka tak trochu zaváněla Mary Sue, ale teď až na její původ, který překopat nejde, protože je základem povídky, se mi povedlo tuto sérii upravit do vcelku lidských rozměrů a pokud se mi to povede dokončit, nemusela by to být až taková katastrofa.
Momentální stav: Původně pozastaveno, nyní již rozepisuji 3. kapitolu a dá-li Bůh, povede se mi sérii dokončit.

Lhářka

O dětství Anko Mitarashi málokdo ví něco víc. Kdo se skutečně skrývá pod její maskou?

Upozornění: No... Vzhledem k tomu, že je to moje jediná dokončená a vcelku čitelná série... Asi žádné Smiling
Momentální stav: Dokončeno.

Sakura no kami – sama

Sakura umírá, ale po konci následuje ještě něco. Začátek. Začátek jejího nového života, života bohyně, která musí ochraňovat své svěřence. Dokáže to?

Upozornění: Je to divné.
Momentální stav: Nedokončeno, ale příběhu to nijak nevadí, jenom se nedozvíte (jistě drastický) konec, který jsem vymyslela (a stihla zapomenout).

Spoluautorské

Dívka z čajové konvice

Jak to dopadne, když se naši staří přátelé po letech znovu potkají u šálku čaje, který se nalévá ze zakleté konvice? Ono se řekne, že je to skvělé, najít v láhvi ducha, který vám splní jakákoliv tři přání, ale co si vybrat, aby vám to k něčemu bylo a abyste se neponížili před přáteli?

Spoluautor: Lacca
Upozornění: Prozatím žádné, teoreticky by tato povídka neměla ohrozit zdraví čtenáře.
Momentální stav: pozastaveno, zrušeno, zavrženo. Pravděpodobně to nikdy nedodělám ani sama, ani se spoluautorkou.

Legenda týmu 11

Některé týmy bývají podivné. Velmi podivné. Ale tenhle je jeden z těch, co je naprosto normální, ne? I když, dát do jednoho týmu Neisela, který je ctižádostivý po své krásné matce Kurenai; Adami, která se Mitarashi Anko podobá víc, než si myslí; Arina posedlého silou mládí; a netečného senseie, který si ke svým žákům snad ani není schopen vytvořit žádný vztah... To možná nebyl nejlepší nápad.

Spoluautor: Neisel
Upozornění: Je to dost divné a občas krvavé. Vzhledem k tomu, že kapitoly jsme psali na střídačku a vzájemně se snažili dostat do popředí „svou“ postavu, je to lehce zmatené, hlavní postavy by se nejradši pozabíjely a vůbec... Jo, krom toho je tam spousta divných, vymyšlených a nezapamatovatelných jmen, nemá to žádnou pointu, ale to vynahrazuje tuna gramatických chyb. (Fajn, já je sice nepsala, ale měla jsem je Neiselovi aspoň opravit. Omlouvám se, ale fakt jsem an to neměla nervy.)
Momentální stav: pozastaveno pro absolutní nezájem ze strany čtenářů i autorů...

Ninja Tlachal

I ve světě ninjů mají noviny, ale o finanční krizi se v nich nepíše. Připravte se na smrtonosnou smršť plnou tajemných ninjů znásilňujících přepadávajících náhodné kolemjdoucí, organizované zločinecké gangy a spoustu jiných, zaručeně čerstvých novinek!
Nabídka výjimečných inzerátů platí pouze dnes.

Spoluautor: AdZ, která si účet na konoze nechala zablokovat a nejspíš ji vůbec neznáte Smiling
Upozornění: Je to pěkně ujetá parodie, která patří mezi mou první tvorbu. Některé články jsou trapné, jiné vtipné... ale větší újmu na zdraví by to způsobovat nemělo, teoreticky.
Momentální stav: Přibyde tak jeden díl za rok, většinou s pár tajemnými narážkami na cksko a jiné akce. Ale přibyde.

Spoluautorská FF

Spoluautor: Kolektiv autorů
Momentální stav: Co je mi známo, tak pozastaveno a zapomenuto, což je rozhodně škoda, nicméně organizátorka tuším neměla čas... nebo tak něco.
Bližší info naleznete zde
Díl, který jsem napsala já: Kapitola pět

Bezcitný květ – ...aneb jaké by to bylo, kdyby se Itachimu narodila sestra a v rodině Haruno by se radovali z mladého talentovaného chlapce. Jaké by to bylo, kdyby bezcitná Sakura byla posedlá svojí pomstou a zamilovaný Sasuke by pro ni chtěl jen to nejlepší. Jaké by to bylo, kdyby dívky nenáviděly lásku a chlapci by nedokázali nic.
Bezmoc – Sakura je v lese s Kakashim. Jaká je však skutečná povaha usměvavého senseie? Je opravdu tak hodný a klidný, jak vždy vypadá?
Bohyně krutosti – Songfiction o Kakashiho životě ninji.
Bubny se chvějí – Minatův předek, Namikaze Senkou, je známý vojevůdce. Jak se však zachová když bude stát proti volbě zemřít nebo bojovat? Srdce bojovníků již však roztepal hlasitý zpěv války...
Chceš si hrát? – Shizune zažila chvíle plné bolesti a krve, na které by každý rád zapomenul. Ale na některé věci prostě zapomenout nejde...
Génius Konohy – Shikamaru stárne. Yuuta, mladý hoch plný emocí, chce svou pomstu. Kdo z nich nakonec vyhraje?
Hřbitov bezejmených – Oltář války je prokryt krví jejích obětí. Zabíjíme se mezi sebou navzájem pro svá malicherná vítězství. Zbytečně?
Itachiho duše – Co Itachi skutečně cítí ke svému bratrovi? Věnováno Reazon.
Odpuštění – Dokáží si Sakura s Ino vzájemně odpustit? Vždyť přece křivdy z dětství jsou to nejhorší, co člověka dokáže pronásledovat celý život...
Pavučina temnoty - Itachi nečeká na smrt, ale na život. Co mu nakonec Sasuke poskytne?
Přátelství jako květina – Proč je Sai samotářský a nemá žádné přátele? A existuje vůbec věčné přátelství?
Proč nemilovat? - Bitva za temné noci. Lee se setká s ženou, která má zvláštní teorii o lásce. Ona sama tuto emoci nenávidí z celého srdce, a kdo ví, jestli jí její nápad vnukl sám Bůh či jen její vlastní šílenství...
Rozkaz – Co je pro Saie důležitější, rodina nebo rozkaz? Co má správný ninja v takové situaci udělat?
Shoříš v pekle – Sai udělal strašlivou věc a jeho svědomí trpí pod návalem emocí. Vydrží to a půjde životem dál nebo se vzdá a odebere se na věčnost?
Tajemství – Tenten chce dosáhnout úspěchu, o který se s nikým nebude dělit. Nepřivede ji to ale nakonec do záhuby?
To přísahám – Jak se Sasuke cítil, když Itachi vyvraždil jeho rodinu? A měl ho vůbec předtím rád?
Trhlina – Anko vede záleží na tom, co si o ní ostatní myslí, ale jak dlouho dokáže svůj život pod maskou snést?
Válka, nástroj míru – Svět ninjů v ohrožení! Další velká válka otřásá základy světa, ve kterém lidé až doteď pokojně žili. Bude nakonec nastolen mír? Věnováno Jutzu.
Věc, kterou mám v sobě – Ino čeká dítě, netuší však, jestli je to dítě muže, kterého milovala, anebo muže, který ji znásilnil. Jak se nakonec vyrovná s pravdou?
Zpověď – Sasuke zabil svého nejlepšího přítele a teď toho lituje.
Ztracená – Sakura se bezhlavě zamiluje do jednoho ze senseiů a teď za to nenávidí jak sebe, tak jeho.

Samostatné básničky

Epitaf pro Naruta – Až Naruto zemře, co bude mít napsané na hrobě? Poezie.
Epitaf pro NarutoManiaka – to, co si můžete na hrob napsat vy. Zařadila bych to spíše do kategorie pokus o poezii, nemyslím si, že se mi to nějak extra povedlo.
Jiraiyova první láska - Jiraiya se zamiloval! Ale co když není vše tak, jak se zdá?
Kvůli tobě – Sasuke proklíná Itachiho za bolest, která mu byla v celém jeho životě způsobena.
Věčná společnice – Kdo tě pronásleduje na každém kroku a ke komu se vždycky vracíš, i když jej nenávidíš z celého srdce? (Věnováno mně xD)

Poslední sbohem

Taková série – nesérie, která se mi obzvlášť povedla, alespoň podle mého názoru. Je na tom krásně vidět, jak se zlepšuje můj styl psaní. *egoistický výraz*

Komu ninjové píší před tím, než si vezmou život? Přece tomu člověku, kvůli kterému už jim nestojí za to být zde na tomto světě... A vyjadřují své myšlenky poezií.

Borec na konec. Myslíte si, že píšu jenom sem, na Konohu? Tak to se zhluboka mýlíte! (I když většina toho jde sem... Nebo zůstane u mne v počítači.)

Ze světa Star Wars naleznete na adrese jedilandu... Tento server je už bohužel trochu mrtvý a má dvě dílka tam trochu starší, ale jsou tam.
Jinak čas od času hodím něco i na Startovací plochu pro budoucí spisovatele.

A to nejlepší nakonec... Pravidelné smetiště mých výkřiků do tmy a prázdnoty ...aneb můj drahý a milovaný blog. (A ty starší články... wtf lol xD)

Jinak čas od času vyhraju nějakou tu literární či recitační soutěž a tak. *samolibý tón xD* Povídky z literárních soutěží většinou neuveřejňuju, ale pokud někdo bude dostatečně důvěryhodný, dostatečně mě bude prosit a vůbec, můžu mu nějakou poslat... Smiling
Jinak se začínám probírat ze zimního spánku a možná se tu ode mne dočkáte trošku větší aktivity než za posledního půl roku. Teda doufám. A hlavně doufám, že tu ještě zbyl někdo, kdo by si ty mé výlevy četl...

Tak tedy sbohem.
Nebo snad nashledanou?


Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2012-02-29 22:44 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Hrdě se hlásím k členům Loupákova kultu. Smiling Až mě zase popadnou zvrhlé choutky, s chutí se pustím do znovupročítání tvých zajímavých dílek. ^^

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Ket
Vložil Ket, Pá, 2012-01-27 22:02 | Ninja už: 5680 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

Tvoje povídky mají neotřelá témata, o kterých většinou nikdo moc nepíše. Ono se o tom ani nepíše snadno. Tys to ale dokázala, a nejen to, píšeš s citem, s opravdovým citem té postavy, tak, jako by si to každý z nás představoval v hlavě. Tvoje povídky i básně jsou geniální, i když místy trochu morbidní. Ale je to tvůj styl, a daří se ti v rámci něj psát lépe než výborně.

Obrázek uživatele Mirec
Vložil Mirec, Pá, 2012-01-27 20:46 | Ninja už: 5593 dní, Příspěvků: 1112 | Autor je: Prostý občan

Hou...ani som si neuvedomil, že si toho toľko napísala Laughing out loud
No vitaj s5, nech sa darí Smiling
S tým zoznamom to ale bola babračka čo? Eye-wink Keď som ho vytváral ja myslel som, že niekomu niečo spravím a tý to máš niekoľkonásobné dlhšie. Klobúk dole Laughing out loud

Moje ff na ktoré som najviac hrdý:
Jednorázovky:
Naruto Uzumaki, Jubiho Jinchuriki http://147.32.8.168/?q=node/92665
Splnený "sen" NaruHina - http://147.32.8.168/?q=node/92913
Série:
Posledný Jinchuuriki- <a href="http://147.32.8.168/?q=node/93999" title="http://147.32.8.168/?q=node/93999">http://147.32.8.168/?q=node/93999</a>

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Po, 2012-01-30 19:24 | Ninja už: 4709 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Heh, narazila jsem na to úplně náhodou, skvělý, že máš taky FF seznam!
Našla jsem tě nedávnou a doufám, že opravdu začneš vykazovat aktivitu.
(ono to čtení pomalu dochází víš? Laughing out loud)
Mimochodem díky za ten dík v poděkování *samolibý úsměv* (nejsi sama egoista Smiling )

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Po, 2012-01-23 23:05 | Ninja už: 4950 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Pár lidí by tady bylo. A čtou a nepřestávají. Občas fascinovaně zírají, občas tiše závidí a usmívají se. A nekomentují všechno, co přečtou; četli toho o dost víc, jen... mlčí. V některých případech se jim tak úplně nedostávalo slov. Smiling

A děkují ti za to, že píšeš a že snad taky nepřestáváš...

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele Ninva5
Vložil Ninva5, Po, 2012-01-23 21:48 | Ninja už: 5162 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

Já bych si třeba i něco stáhla do čtečky a přečetla, ale mě hned odradí to, že to není dodělaný. Tohle je ale častý problém autorů a taky vlastě i ten nejhroší. Sama vím, jak je to těžké něco dodělat, ale proč rozdělávat tolik projektů? No na řečnickou otázku je i řečnická odpověď, že?

Obrázek uživatele Loupák Anko
Vložil Loupák Anko, Po, 2012-01-23 22:24 | Ninja už: 5892 dní, Příspěvků: 1031 | Autor je: Prostý občan

(A přesně kvůli takovýmhle komentářům bych to nejradši smazala.)
Série tu mám jenom jako vzpomínku na to, jak jsem začínala. (A jak se tak na to koukám, tu jedinou dodělanou jsem sem zapomněla hodit xD) Stejně až na Lhářku nestojí vcelku za nic, nějak nepočítám s tím, že by to někdo četl.
Radši si ode mne přečti nějaké jednorázovky nebo poezii (mé milované a pečlivě hýčkané dítko Poslední sbohem)... Z toho budeš mít zaručeně lepší zážitek.


JE TO TU! Aneb seznam mých FF.

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Po, 2012-01-23 19:04 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Vždycky se najde někdo, kdo zbyl.
Jsem ráda, že sis ten seznam konečně taky založila, Anko, rozhodně budu sledovat. ^^