manga_preview
Boruto TBV 08

FF by hinata-sempai


POVÍDKY BY HINATA-SEMPAI


Protože z nějakého nevysvětlitelného důvodu se vám líbí moje povdíky, a protože mi jich čím dál tím víc přibývalo, udělala jsem si vlastníseznam, aby se vám lépe hledali. Smiling Předem varuji! Píšu vyloženě o páru NaruHina. Žádné NaruSaku, HinaKiba a jíné bláznivé kombinace! Prostě ne! Laughing out loud Takže NaruHina 4ever.
Ale nebude to jenom tenhle pár. Budou i další, aby se povídky zalíbili i těm, co nemají v lásce Naruta a Hinatu. Smiling Takže např. Minato a Kushina, Gaara s někým xD, Sasuke, Itachi ... prostě různě! Eye-wink


FAN-CLUB


Děkuju moc za ten to návrh. Byla jsem moc překvapená, že i já mám vlastní FC! xD Opravdu by mě to nikdy nenapadlo. Smiling
Stránka mého FC tady na Konoze! Smiling
Vděčím za něj Tomannovi! Arigato! Smiling


NOVINKY


Bez minulosti - 7
Bez minulosti - 8
Bez minulosti - 9
NEW


SERIE


Milovat může každý! - 1. serie
DOKONČENO
V Konoze se objevuje záhadná dívka a žádá Tsunade, o přijetí do vesnice. Hokage nakonec svolí a přiřadí ji k týmu 7, který ji okamžitě přijme. Společnou misi měli dostat sice až za měsíc, ale protože nebyl žádný jiný tým v dosahu, Tsunade jim přidělila misi v písečné. Na vesnici se chystá Akatsuki. Naruto a jeho tým neváhají a okamžitě se do Suny vydávají. Při boji dojde k zvratu, který by nikdo nečekal.

1.kapitola
2.kapitola
3.kapitola
4.kapitola
5.kapitola
6.kapitola
7.kapitola
8.kapitola
9.kapitola
10.kapitola
11.kapitola
12.kapitola
13.kapitola KONEC

Milovat může každý! - 2. serie
ROZEPSANÉ
Uplynulo několik let a Rin se přestěhovala ke Gaarovi. Všichni už se vzali naděje, že se jim podaří Naruta zachránit. Ale někdo přece jenom stále doufal, snil a hledal jaký koliv způsob. Byla to ta, která ho milovala víc jak svůj život, ta která se díky němu změnila. Stále hledala možnost Narutovi záchrany. Ale existuje ještě nějaká?

1.kapitola - Pod rouškou noci...
2.kapitola - Stále věřím ...
3.kapitola - Jdu do toho ...
4.kapitola - Nová naděje ... NOVINKA

Bez minulosti
ROZEPSANÉ
Sabaku no Gaara. Všichni se ho stranili, báli a nenáviděli. Postupem času si zvykl a přijal krutou realitu, ale co když se jednou objeví dívka, která tohle všechno rozvrátí? Je milá, nebojí se ho a pociťuje náklonnost. A někdo takový ho změnil, ale na jak dlouho? Nakonec je od sebe oddělili a donutili je zapomenout. Neměli se nikdy setkat, ale po 9 letech se znovu potkali a jejich vzpomínky a city se pomalu vynořili na světlo.

1.kapitola
2.kapitola
3.kapitola
4.kapitola
5.kapitola
6.kapitola
7.kapitola
8.kapitola
9.kapitola
NEW

Mise jen pro dva!
NOVINKA
Takže tohle měla být původně jednorázovka, ale z přemnožení nápadů jsem se rozhodla, že ji trochu prodloužím! Smiling Takže bude mít kolem 3 dílů. Smiling Snad se bude líbit hlavně milovníkům NaruxHina! Je to příběh o jejich společné misi a začátku jejich vztahu! ;)

1. kapitola - Nečekaná mise a nově objevené city
2. kapitola - Endou Ryuusuke & Endou Yuuka
NEW

Osudová láska

Uzumaki Kushina, mladá a krásná kunoichi, která se právě přestěhovala do Konohy. Je poslední ze svého klanu. Seznamuje se záhadným klukem, který je velmi hezký. Ještě než skončí den uvědomí si, že se zamilovala. Její láska na první pohled je Namikaze Minato, její týmový partner. Pokouší se mu odolávat, ale po jejich společné misi, kdy mají jít do písečné, aby vyzvedli tajemné svitky, jsou na cestě zpět napadeni. Kushina je otrávená a upadá do bezvědomí. Minato spěchá do vesnice, kde se dozvídá, že ji jed zabíjí a oni s tím nemohou nic dělat. Jediná možnost jak ji zachránit je přinést vzácnou květinu, která roste jen na jednom místě na světě. Minato se ji vydává hledat, vytížen časem, který Kushině zbývá.

1.kapitola
2.kapitola
3.kapitola
4.kapitola
5.kapitola
6.kapitola

Real Word

Konoha high school. Známá a populární škola. Jedno dne sem přestoupí mladá dívka jménem Hyuuga Hinata. Je velmi nervózní, ale hned první den získá plno přátel a začne zjišťovat zdejší poměry. K tomu všemu se zamiluje do Uzumaki Naruta, který patří k nejhezčím na škole. Společně s kamarádkami odolávají školním drbnám a manekýnkám Karin a Ino.

Tuto FF píšu s autorkou Miyou Hatake! Byl to vlastně můj nápad, ale Miya tomu dodala šťávu!! :)

1.kapitola - Já
2.kapitola - Miya
3.kapitola - Já
4.kapitola - Miya
5.kapitola - Já
6.kapitola - Miya
7.kapitola - Já
8.kapitola - Miya
9.kapitola - Já
10.kapitola - Miya
11.kapitola - Já
12.kapitola - Miya
13.kapitola - Já

Když ztratíš city

Naruto umírá a Hinata je naprosto bezmocná. Ještě na smrtelné posteli se ji Naruto vyzná a donutí ji slíbit, že se nesmí připravit o život. Pod velkým nátlakem Hinata kývne a Naruto naposledy vydechne. Hinata ale zjišťuje, že takhle dál žít nemůže. Požádala Tsunade, aby mohla přejít k ANBU. Souhlasila. Hinata je zařazena do týmu, se kterým se spřátelí. Doprovodí ji nakonec i na pohřeb Naruta. Ale zde nastává zvrat. Večer byl Narutův hrob vykraden, nezmámím cizincem.

1.kapitola
2.kapitola
3.kapitola
4.kapitola
5.kapitola
6.kapitola
7.kapitola
8.kapitola
9.kapitola
10.kapitola
11.kapitola
12.kapitola
13.kapitola NOVINKA

Čekání ve tmě

Naruto se vrací do vesnice. V jeho stínu, před všemi zraky je ukrytý Uchiha Itachi. Oba jsou spojenci, co vyhlazují Akatsuki. Teď však Naruto dostal misi, aby do vesnice přinesl dva tajné svitky a jeho pomocníkem se stává mladá ANBU. Kdo je záhadná ANBU? Co je to za svitky? A proč po nich jde i Akatsuki?

1.kapitola - Děsivá událost ...
2.kapitola - Naruto a Itachi spojenci
3.kapitola - ANBU a mise...
4.kapitola - Nový cíl ...
5.kapitola - Závod s časem ...
6.kapitola - Konečně u cíle aneb projevené city ...
7.kapitola - Nemilosrdná až na smrt ...
8.kapitola - Na pokraji smrti, a setkání s rodinou
9.kapitola - Konec týmu ...
10.kapitola - Zase přátelé aneb poslední minuty života?
11.kapitola - Setkání - slzy - mimo nebezpečí
12.kapitola - Čekala jsem ...
13.kapitola - Děsivá skutečnost alias stálá hrozba!
14.kapitola - Odešli a válka započala!
15.kapitola - Akatsuki v pohybu aneb první boj na západě!
16.kapitola - Mě neporazíš rovná se strhující bitva
17.kapitola - Měsíční kámen a stará legenda

Po čtyřech letech zpět! Mise! - 1. serie
DOKONČENÁ
Po čtyřech letech se vrátil. Silnější než kdy předtím. Okamžitě dostává misi se svými přáteli. A to se Sakura, Neji, TenTen, Hinata a Gaarou, který se mezitím stal Kazekage. Vydávají se do Země Vírů, kde mají nají a přivést posledního potomka klanu Tamaki. A to dřív než Akatsuki, nebo Orochimaru. Proč je tak důležitý? Koho na své cestě potkají? A podaří se jim uspět?

1.kapitola - Shledání
2.kapitola - Neprozraď mě
3.kapitola - Šokující odhalení
4.kapitola - Náhlá pomoc
5.kapitola - Klan Tamaki
6.kapitola - Souboj
7.kapitola - Bouřka
8.kapitola - Naruto trénuje!
9.kapitola - Slzy šťestí
10.kapitola - Minulost ...
11.kapitola - Nové jutsu!
12.kapitola - Sasuke je zpět!
13.kapitola - Zpět v Konoze!
14.kapitola - Sushi a lasička
15.kapitola - Akatsuki vs. Konoha Shinobi
16.kapitola - Mangekyou Sharingan!
17.kapitola - Odcházím! - KONEC

Bitva mezi dobrem a zlem! - 2. serie
DOKONČENÁ
Naruto a jeho rodina, která se za tu dobu rozrostla o dva členy se vrátila zpět do Konohy! Znovu se setkávají se starými známými a Hinata hned na to předvádí svou sílu, která za tu chvíli výrazně vzrostla! Avšak není čas oslavovat! Akastuki a Orochimaru se jen tak nevzdávají a chystají se na rozhodující bitvu, která rozhodne o osude světa shinobi.

Tato serie navazuje na předchozí povídku a to PO ČTYŘECH LETECH ZPĚT!MISE!

1.kapitola - A znovu zpět!
2.kapitola - Odhodlání ...
3.kapitola - Zkoušky a zápas!
4.kapitola - Znovu se setkáváme ...
5.kapitola - Úžasná síla!
6.kapitola - Zkoušky
7.kapitola - Klan Namikaze NOVINKA


NOVÉ SERIE - zatím však nepřibudou!

Recenze
Naruto se vrací zpět do vesnice ale né sám! Jeho společnice je dívka, kterou později představí jako svou přítelkyni! Ani si neuvědomí, že tím někomu zlomil srdce! Jak se s tím ostatní vyrovnají? A má ten to vztah vůbec nějakou budoucnost?

Recenze
Naruto jednoho dne prostě zmizel z vesnice! Byly mu asi tři roky, když ho členové tajné organizace Akatsuki odnesli. Všichni na něj zapomněli. Mezitím u Akastuki Naruto vyrůstá a dozvídá se vše. Ani netušil, že vůdce Akatsuki, Pein je jeho příbuzný! Jak bude tohle vše pokračovat? A jakou spojitost s tím vším bude mít nová zločinecká organizace Gintsuki?

Recenze
Naruto je vůdce ANBU, nikdo to však neví, ani samotná Tsunade. Každý kdo ho znal si myslí, že zemřel a Naruto to nehodlal změnit. Byl spokojený se svým životem tak jak ho doted vedl. Ale vše se jednou musí změnit! ...

Recenze
Sakura se vydává pryč z vesnice, aby přivedla Sasukeho zpět! Stále je přesvědčená, že ho miluje a je rozhodnutá ho přivést i v provazech. Jenže když na něj a jeho tým konečně narazí, její plány ji z překazila Karin, která ji otrávila. Sakura upadá do bezvědomí.
Když se znovu probudí nachází se v neznámé místnosti. Postupem času zjistí, že je v sídle Akastuki, a že ten kdo ji tam odnesl, byl ...


Recenze
Věříte? Věříte v Anděli nebo to máte pouze za prostoduché báchorky? Pokud ano tak jste na velkém omylu. Andělé existují a já vám to budu vyprávět! A víte proč? Protože já sama jím jsem!


JEDNORÁZOVKY


Fan ...

userbarz.com
userbarz.com
userbarz.com
userbarz.com
userbarz.com
userbarz.com
userbarz.com
userbarz.com
userbarz.com
userbarz.com
userbarz.com
userbarz.com


Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ino-Yamanaka-Inobaki
Vložil Ino-Yamanaka-Inobaki, Čt, 2012-01-19 18:13 | Ninja už: 4478 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

Ahoj jakto že už nepíšeš?? Laughing out loud já už mám všechno přečtený a nemůžu se dočkat pokračování Laughing out loud

Ino Yamanaka-Inobaki

Obrázek uživatele Mephisto-san
Vložil Mephisto-san, Út, 2011-11-08 18:44 | Ninja už: 4567 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Prostý občan

dekujem za novy dil doufam ze budes pokracovat

Obrázek uživatele naoki namikaze
Vložil naoki namikaze, Čt, 2011-09-22 07:36 | Ninja už: 4605 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Utírač Udonova nosu

to uz se jako ze nepise

Obrázek uživatele romcasahulova
Vložil romcasahulova, So, 2011-07-09 10:14 | Ninja už: 4672 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

NEJ

Obrázek uživatele KoFFi
Vložil KoFFi, Ne, 2011-04-17 20:37 | Ninja už: 5026 dní, Příspěvků: 250 | Autor je: Prostý občan

trosku moc toho mas xD

^^HALA MADRID!!
 photo novyacute-12.jpg
Proč zrovna spojení těhle dvou? Smiling možna proto že si jsou neskutečně podobní Smiling nenáviděni skoro uplně všemi a přesto jedni z nejlepších Sticking out tongue Laughing out loud
OKO za OKO a svět bude slepý.

Obrázek uživatele Zlaterik
Vložil Zlaterik, So, 2011-03-12 23:20 | Ninja už: 5789 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

Ach jaj, tak skoro uz asi nebude nova poviedka, fakt skoda.

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Ne, 2011-02-06 03:50 | Ninja už: 6175 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

tvé příběhy jsou nejlepší

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, So, 2010-11-27 00:06 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

Opravdu strašně se moc omlouvám za svou ... snad roční absenci! Sad Ale úplně jsem musela psaní vypustit. Dokonce jsem i zapomněla jak mě to bavilo ... ale po vašich komentářích jsem opravdu moc ráda! Smiling *happy* Rozhodně se pokusím najít zase čas abych dopsala povídky a pokud možno začala další. Bohužel to ale nebude hned. Ale vydržte... ještě chvilku. Doufám, že až se naplno vrátím budete pořád rádi číst moje povídky !! Laughing out loud *hope*

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-09-26 18:03 | Ninja už: 5522 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

doufám že jsi nepřestala psát to by mě mrzelo píšeš totiž skvěle a byla by to škoda, tak doufám že se ozveš

Obrázek uživatele Saeki_Nokazuka
Vložil Saeki_Nokazuka, Út, 2010-08-31 00:32 | Ninja už: 4994 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Prostý občan

Ahoj ^^ nevíš kdy napíšeš novou Osudovou lásku ? Je to uplně kawaii ^^
Děkujůů

Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, Út, 2010-05-04 21:30 | Ninja už: 5564 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

hoj ,,, pises sem este na konohu ci uz ani nie? zisiel by sa od teba nejaky blog na ktorom si aktivna

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, Ne, 2010-04-11 14:24 | Ninja už: 5181 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

máš nádherné povídky a i když pár NaruHina nesnášim, musím říct, že píšeš skvěle, mám od tebe dokonce přečteny všechny série Laughing out loud
ale... ráda bych věděla kdy začneš psát první tři povídky, na které máš rezenci, jelikož mi přijdou hodně zajímavé a hlavně tá druhá Laughing out loud
jinak se radši zdržím komentáře, protože už nemám slov Laughing out loud

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele Tokachi-chan
Vložil Tokachi-chan, Ne, 2010-05-30 19:50 | Ninja už: 5339 dní, Příspěvků: 126 | Autor je: Prostý občan

mě ta druhá taky přijde zajímavá a těšim se na ní Laughing out loud

Mé motto? Jsou dvě, a ač se někdy i já divím, opravdu je dodržuji.
První a nejdůležitější: Nic není samozřejmost.
To druhé: I za těmi nejčernějšími mraky se ukrývá modrá obloha.
Tohle je můj život. A jelikož můj život existuje, něco na těchto moudrech pravdy být musí.

Obrázek uživatele Ithorak
Vložil Ithorak, St, 2010-01-06 19:27 | Ninja už: 5570 dní, Příspěvků: 341 | Autor je: Prostý občan

Nový rok Sticking out tongue

Žádné příběhy, které si o mně lidé vyprávějí,
nemohou změnit to, kým jsem doopravdy.
- Luke Skywalker

kulturistika a fitness |
Sportovní výživa, posilovací stroje

Obrázek uživatele MiNaTo-NaMiKaZe-
Vložil MiNaTo-NaMiKaZe-, Út, 2009-12-01 18:06 | Ninja už: 5737 dní, Příspěvků: 62 | Autor je: Prostý občan

mám otázku ^^ kdy bude new Osudová láska?Sad děkujůů =))

Obrázek uživatele UzumakiFenris
Vložil UzumakiFenris, Ne, 2009-12-06 20:04 | Ninja už: 5453 dní, Příspěvků: 345 | Autor je: Utírač Udonova nosu

souhlasim... Kdy bude?? Prosíím začneš ji zase psát?? moc děkujiii =)

Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, Pá, 2009-11-06 17:26 | Ninja už: 5564 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

hoj len chcem oznamit ze si super autorka tesim sa na nove serie ale aj na tie rozpisane hlavne na novy zivot 2 a chcem ti oznamit ze si moja uplne najoblubenejsia autorka a j ked pred tebou je jobek ale ten je autor

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, St, 2009-12-23 11:05 | Ninja už: 5649 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

tákže, jak se tak znám, tak jsem tady asi ještě nic nepsala Smiling Tvoje povídky jsou jedny z nejlepších z Konohy, nebo aspoň když se to myslí jak je to napsaný. Já osobně, jak už asi víš, nemám ráda NaruHino, a většinou ani povídky jaké máš ve stylu psát Eye-wink Ale i tak musím uznat, že píšeš skvěle Smiling

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Hornes
Vložil Hornes, St, 2009-09-30 14:54 | Ninja už: 5764 dní, Příspěvků: 42 | Autor je: Prostý občan

hezký Kakashi YES

Jen tak mimochodem, které fanfikce jsou nejlepší na Konoze? Naprosto jednoznačně ty od Minaty!

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, St, 2009-09-23 16:16 | Ninja už: 5831 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Ohayoo, Hin-chan! Dlouho jsem tě neviděla! Jak se máš?? no, ale to je teď vedlejší, chápu, že toho máš moc, ale moje zvídavá polovička si nedá pokoj, Co pouštní růže?? Laughing out loud

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Čt, 2009-09-17 23:13 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

himiTsume: Beru tě za slovo! Smiling Takže kdybych potřebovala pomoct, moje zpráva je u tebe jako na koni! Laughing out loud

PRO VŠECHNY:
Mám pro vás dobrou zprávu ... a špatnou zprávu. Ta dobrá je, že se pomalu vracím zase do formy a mám pomalu zase chuť psát! *Jásá - jásejte* Ale nechci to zakřiknout, takže to půjde ztuha a další díly nebudou přibývat jen tak od sebe!!! Takže prosím netlačte! Smiling Jinak můj comeback oslavuje 4 díl povídky Milovat může každý II :D *cítí to nadšení*
Tak a ted ta zlá! Sad Řekněme to takhle ... jsem na střední a jsem v háji! Pokud je to pro některé procházka růžovím sadem tak to závidím, ale pro mě určitě ne! Skoro celý týden vstávám na 7 ... takže ve 4 hodiny ráno! Normálně o 5! Domů chodím kolem 3 a jsem úplně vyřízená! Takže není divu, když nebude nic moc přibývat. (Další důvod) Takže buďte prosím ohleduplní na mé psychické a fyzické vytížení! :) Děkuji!! Laughing out loud

Já se na oplátku budu taky snažit, aby moje povídky byly pokud možno lepší a bez pravopisných chyb!!! =) To je ted jediné, co pro vás můžu udělat! =)

Obrázek uživatele Ithorak
Vložil Ithorak, So, 2009-09-26 22:34 | Ninja už: 5570 dní, Příspěvků: 341 | Autor je: Prostý občan

Proboha já se snad zblázním radostí Laughing out loud. Tak to je nej. zpráva za poslední měsíc. Aaah já už se tak moc těším. Samozřejmě že chápu tvé vytížení, 1 starší ségra praxe XXD. Chjo Hin-sempai, já se už nemůžu dočkat, hlavně na ty sériovky které zatím nemáš rozepsané(nebo máš Eye-wink ). Tak já se odebírám cestám reiki, bye bye

Žádné příběhy, které si o mně lidé vyprávějí,
nemohou změnit to, kým jsem doopravdy.
- Luke Skywalker

kulturistika a fitness |
Sportovní výživa, posilovací stroje

Obrázek uživatele P1NG
Vložil P1NG, Ne, 2009-09-20 09:38 | Ninja už: 5939 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

ja te taky chapu akorat si za chvili zvyknes me to trvalo dve mesice nez sem propojil stredni z realnym zivotem a jinak mam to samy co ty akorat nevstavam ve 4 Laughing out loud

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Pá, 2009-09-18 13:56 | Ninja už: 5521 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Tak to se už moc těšim hini-sempai!!! ^^
No jo, střední... *vzdych* Já bych taky nejrači zpátky k prvňáčkům. xD A s tim vstávánim si můžeme podat ruce, my taky musíme vstávat ve čtyři abychom ještě před školou stačili natrénovat volejbal na turnaj... xP *normálně vstává v sedm xS*
Každopádně tě všeci chápem (teda aspoň doufám že všeci, já určo jo! x)), hlavně se zbytečně nestresuj a piš s chutí! ^^ Tak přeju hodně štěstí jak v psaní tak ve škole!!! x)

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Čt, 2009-07-16 15:20 | Ninja už: 5521 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Nuže... co ti ještě říct? x) Už vim...
Holka, ten pravopis... ten už sme si vyjasnily takže myslim že neni nutný to zas opakovat. xD Ae lepšíš se! ^^
Rozhodně píšeš úžasný povídky na pár Naruto x Hinata... Kdykoliv mě totiž přepadne pochybnost tvoje příběhy mi dycky připomenou že ti dva k sobě prostě patří a basta! x) A taky umíš nádherný, ačkoliv někdy trochu kýčovitý happy endy. xD Chtělo by to ubrat na tom pohádkovym stylu a řídit se krapet realitou ju? ^^
Nicméně... zopakuju co sem ti psala v tý zprávě - vymýšlíš grandiózní povídky ae od dokonalosti tě brzdí jenom ten pravopis... Ae snažíš se zlepšit a v těch posledních povídkách to je vidět! x) Jestli budeš s něčim potřebovat pomoct klíďo se na mě obrať. ^^
Moje nejoblíbenější povídky od tebe budou asi... Po čtyřech letech zpět! Mise!, Bitva mezi dobrem a zlem, Navždy spolu..., Milovat bolí! a Nezklamu vás! x)
A dál ti chci jen říct že se těšim až začneš povídky Vše je propojeno!, Uchiho... Miluješ mě? a Věříš?! x)
Tak hezky dál pokračuj ve psaní a zdokonaluj se, já budu trpělivě čekat až zase něco přidáš! ^^

Obrázek uživatele lanthara
Vložil lanthara, Po, 2009-06-22 14:16 | Ninja už: 5460 dní, Příspěvků: 57 | Autor je: Prostý občan

ja fakt nevim co rict nez sem si precetla tvoje povidky mela sem zato ze si rebricek nej autoru neudelam protoze se nerozhodnu kdo by mel byt prvni ted uz ho neudelam protoze nevim kdo bude druhy
ty si jednicka pises nadherne a jako fanda NaruHina si to tu uzivam jen tak dal a uz se tesim na tve dalsi FF
hodne stesti Laughing out loud

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, St, 2009-06-10 20:55 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

Ráda bych ale momentálně to nejde! Sad Tak s lítostí musím oznámit, že psaní na chvíli pozastavuju ... no popravdě to už jsem udělala dávno ale ted je to oficiální! Bude to až do odvolání ale aby jste mi nepsali, kdy zhruba ... tak počítám na konci roku nebo tak! Do té doby je když budu mýt čas! Samozřejmě Elite Six napíšu, co nejdřív stejně jako Real Word, který má u mě velkéééé zpoždění! Gome! Budu se snažit, co nejdřív to napravit! Eye-wink

Obrázek uživatele Ithorak
Vložil Ithorak, Pá, 2009-09-11 06:59 | Ninja už: 5570 dní, Příspěvků: 341 | Autor je: Prostý občan

NEE já už to nevydržím!!! Já chcu další Laughing out loud

Žádné příběhy, které si o mně lidé vyprávějí,
nemohou změnit to, kým jsem doopravdy.
- Luke Skywalker

kulturistika a fitness |
Sportovní výživa, posilovací stroje

Obrázek uživatele DeiDenda
Vložil DeiDenda, Pá, 2009-06-26 16:51 | Ninja už: 5508 dní, Příspěvků: 209 | Autor je: Prostý občan

Páni! Až do konce roku? Jaká škoda, ale nedá se nic dělat! Budu čekat!



Obrázek uživatele Leenoha
Vložil Leenoha, So, 2009-06-27 07:28 | Ninja už: 5872 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

no ja viem ze skoda ale mna tiez nepotesilo ze si uz ukoncila "on nekdo zarli"