manga_preview
Boruto TBV 09

FF by Cinkl

Táááááák jsem se tedy rozhodla seřadit své "fanfikce" do tradičního seznamu.
Musela jsem se hodně přemáhat, jelikož jsem fakt línej člověk a takovýhle náročný věci jsou pro mě utrpením Laughing out loud Ani nejsem příliš dobrej řečník, abyste mě neobviňovali, že plácám nesmysly... :DA ještě něco..Pokud nemáte rádi příliš romantiky, radím vám ani můj seznam neotvírat Laughing out loud :)

Mám ráda romantiku, naději a smutek. Hodně smutku. To udělá povídku jaksi tajemnou tak, že se nad ní každý zamyslí. Taky dávám důraz na přátelství, protože je to pro mě nejvyšší priorita. Bez přátel není člověk člověkem, ale ztracenou existencí. Myslím ale, že i ta nejvíce ztracená existence si může jednou najít třeba jen jediného přítele.
Mám své názory, které mi nikdo nemůže vyvrátit a nikomu je necpu:) Možná jsem naivní, ale samotná se označuji za velice arogatního a sebestředného člověka. Nevadí mi to. JÁ jsem JÁ. Taky nemám potřebu své "díla" někomu vnucovat, kdo si je přečte tomu děkuju z celého srdce a komu se zalíbí, ten má můj obdiv.
Taky mám své oblíbené autory, na jejiž krásné výplody nedám dopustit. Můžu jejich díla číst třeba pětkrát a pokaždé je to pro mě nové, originální, i když vím, že jsem to už četla.

ZNOVU VYDÁVÁM SVÉ POVÍDKY:)KONOHA MI KONEČNĚ JEDE. MOMENTÁLNĚ, ALE PROVÁDÍM VÝMAZ, TAKŽE NEKTERÉ POVÍDKY UŽ TADY NEUVIDÍTE:)

Tohle bylo mé první ffčko Laughing out loud berte prosím ohledy...stydím se..NEČTĚTE TO!*_*

Rai je sirotek, který se přestěhoval do Konohy. Je sebestředná. Nestojí o přátele a vždy spoléhá sama na sebe. Přesto se, ale objeví někdo, kdo se vytrvale snaží prolomit ledy. Všechno začně, když je mladá kunoichi unesela kvůli své kekkei genkai.


Musím říct, že tuhle FF píšu už dost dlouho..Nedávno sem si četla první kapitoly a padla sem na zadek..Říkala sem si "PANEBOŽE..vždyť je to strašně!"
Fakt, ty první kapitoly sou děsné..Přímo na téhle FF jde vidět, že sem se zlepšila..a jak moc..dala sem do ní všechny svoje pocity..svoji duši..a moc dobře se mi píše..i přes ty první kapitoly, které sou děs..I tak mám tuhle sérii ráda, protože sem se do ní dokázala nejvíce vžít:)

„Přestaň.“
„Ne,“ odmítl a nehnul se z místa.
„Nic se nezměnilo. Já jsem pořád ten záporák a ty kladný hrdina, který všem pomůže z nesnází,“ snažila se o mírný úsměv, ale místo toho vytvořila jen nepřirozenou grimasu.
„A šťastné konce nejsou pro ty záporné,“ dořekla tiše.
„Odmítám přiznávat tvoje slova.“

Existují záporní a kladní hrdinové, ale co se stane pokud se tyto dvě strany nečekaně zblíží?



Musela jsem to tad dát. Je to jedno z mých nutkání na uskutečnění nápadu Naruto x Bleach..Netuším vůbec jestli se mi to povedlo, ani jestli to někoho chytlo za srdce nebo cokoliv jiného. Tohle je tak trochu psáno pro mou sobeckou osobu. Chtěla jsem si to prostě užívat.

Do Konohy přišly tři dívky s žádostí o pomoc. Dva různé světy jsou v nesnázích. Dva světy, které se pro tentokrát spojí, aby zabránily katastrofě. Shinigami vs. Shinobi. Nezáleží na tom kým jsme, pouto přátelství a lásky je všude stejně silné.

Probuzení ze snu

VĚNOVÁNO KIMM-CHAN Z CELÉHO SRDEČNÉHO SRDCE Smiling

Dokud neodešla z Rootu, myslela si, že její poslaní bylo plnit rozkazy. Po jejím odchodu, ale dostává společně s týmem Kakashi, který v ní vidí jen dalšího Danzouva člověka, novou misi. Přece jen je ale někdo kdo se snaží dostat se k ní blíž a zjistit kdo ona dívka doopravdy je.

Nastal čas míru



Měla to být povídka o zlu..Nakonec se to ZASE zvrtlo a přešlo v dobro. Taková sem já..Prostě sem rozená dobračka.xD ale nakonec sem ráda..Z vraha, necity a egoisty se nakonec zrodí...člověk..

Asakura Tao, žena mnoha tváří se přidává k Akatsuki. Velké Peinovy i Madarovy plány se s její pomocí mají splnit, ale jen v případě, že vše bude tak jak má být. Kdo ale počítal s tím, že Itachi zemře?

Konečně jí uviděl. Dole pod sebou. Ženskou postavu, zahalenou v černém plášti s kápi přes hlavu. Vkročila do kaluže rozprostírající se pod jejíma nohama. Zastavila se a pohlédla vzhůru k věži. Chvíli sledovala postavu stojící na jejím okraji, než se znovu dala do chodu.

Suna Kurai

Lidské pocity, lidská mysl, složitá a nevyzpytatelná. Človek dokáže cítit lásku a zároveň něnávist k jedné a tatáž osobě. Dokáže odpouštět i zrazovat. Dokáže pomáhat i ubližovat. Taková je obyčejná lidská povaha.
Ona ho nenáviděla, toužila po smrti jeho i celé rodiny, ale když pro ni drahá osoba zmizí, je to právě on, kdo podá pomocnout ruku. On, ten, který ji vzal kdysi její největší štěstí.

„Tak na co čekáš,“ zašeptal náhle, donutil jí tak znovu na něj pohlédnout.
Nechápavě vyvalila oči.
„No tak mě zabij.“
Nechápala ho. Jak to tom věděl? Slyšel snad jejich rozhovor? Ano, určitě. Jak byla hloupá.
On byl přece Sabaku no Gaara, kazekage Písečné vesnice.
Vstala z postele a mlčky k němu přešla. Zastavila se až naproti něj. Hleděli si chvíli do očí.
Ruka jí vystřelila vzhůru a s hlasitým plesknutím mu vrazila facku. Tvář mu odlétla na stranu, ale ani nehlesl. Znovu se jí podíval do očí. Do těch zoufalých očí, které se rázem zalily slzami.

Vznešená


Svět je velký a všude vládnou rozdílné zvyky. Ona je princezna, on je kazekage. Přišla do jeho vesnice, aby se skryla před nebezpečím.
Co se ale děje v její zemi? A je opravdu ta osoba skutečně princezna?

Jedno srdce, jedna duše

Na ten den si vzpomínám jako by to bylo včera. Na všechny ty dny, které se staly nejdůležitější částí mého života. Na ty dny, které ve mě zůstanou ať se děje cokoliv. Na ty dny, kdy přišli oni a vnesli do mého života smysl.
Lidé si myslí, že vyprávím krásné pohádky spojené s bujnou fantazii, ale tak to není. Můj příběh se dotýká srdce malých dětí, které o něčem sní, ale ten můj příběh se doopravdy stal. Od té doby jsem už nemohla být stejná..

Historky z podsvětí

Hatake Kakashi, soukromý detektiv řešící jeden případ za druhým je doopravdy povaleč, alkoholik a sukničkář. Jenže jednoho večera se mu jeho koníčky vymstí. Dívka, se kterou se v baru dobře bavil byla druhý den nalezena mrtvá. Kakashi je nucen chtě nechtě nalézt jejího vraha, ať už kvůli svým vlasním důvodům nebo výhružkám mafiánského bosse. Případ plná zatáček a převratů tak může začít.


Jednorázovky

aneb mé depresivní výtvory Laughing out loud

Zpověď blízkých-když se konečně odvážíte dát najevo své city...
Slzy v dešti-dokonce i padouši mají emoce..(Aneb dříve tady bývalo Slyz v dešti, dokud mě Nettiex neupozornila xD)
Bolest ze ztráty-tak si často přejeme aby se něco nestalo
Osudové setkání-jediná možnost jak se setkat s otcem byla smrt...
Ve stínu-stačí jediný moment v životě, který změní jeho běh...
Uchiha boys-jeden pokus o vtip z mé pošahané hlavy Laughing out loud
Diary of Akatsuki-jedna blbost o Akatsuki Laughing out loud
To prázdné NIC...-Tým Minato opět spolu. Šťastné shledáníN
Naděje-Jiraiyovo přemýšlení..
Svoboda přátelství-Tým Taka z pohledu Karin
Přání krvavé Lilie


Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kohaku Mizuna
Vložil Kohaku Mizuna, Út, 2012-03-20 15:55 | Ninja už: 4580 dní, Příspěvků: 110 | Autor je: Prostý občan

Ahoj... strašně se těším až si všechno od tebe přečtu... Už jenom názvy povídek mě strašně navnadily... Laughing out loud

Obrázek uživatele mashinkA_rainBow
Vložil mashinkA_rainBow, Čt, 2009-08-20 21:26 | Ninja už: 5814 dní, Příspěvků: 236 | Autor je: Prostý občan

Ojoj...tady nesmím chybať Laughing out loud
No takže...myslím, že se vrhnu do čtení tvých povídek, protože recenze nejsou tak úplně de*ilní a snad to i psychicky zvládnu Laughing out loud
JOjo...chtěla jsem ti oplatit ten tvůj koment k mé FéFéfce Laughing out loud
I když...nemám výdrž, abych tuto silnou knihu přečetla..možná si přečtu jen Vznešená....a možná i Probuzení z snu. Smiling Odpušť mi to, nemám výdrž :D

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Ne, 2009-08-02 19:05 | Ninja už: 5648 dní, Příspěvků: 2348 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Už mi to přišlo trochu nespravedlivý, čtu tvoje povídky, moc jsem si je oblíbila, ale sem jsem koment nenapsala.
Cinkl, tvoje výtvory si vždycky strašně ráda přečtu, znamenají pro mě oddych a hrozný uvolnění. Líbí se mi série Suna Kurai, protože její hrdinka je mi moc sympatická. Získala si mě série Jedno srdce, jedna duše, jelikož je to jako by vyprávění a já moc ráda poslouchám a čtu příběhy. A Vznešená... princezna je zatím taková uťápnutá, ale já věřím, že se možná trochu změní.
Píšeš hezky a věř, že i když nekomentuju, poctivě čtu. A čtu moc ráda.

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele cinkl
Vložil cinkl, Ne, 2009-08-02 19:29 | Ninja už: 5637 dní, Příspěvků: 776 | Autor je: Prostý občan

Páni, Akumakirei... takovž krásný komentář..
Nemůžu uvěřit, že to vážně všechno čteš..
Ale taky mě to strašně moc potěšilo..protože si myslím, že není moc lidí, co moje výtvory čtou..a proto to pro mě moc znamená..děkuju moc..Smiling

*Lavi. He is pretty cool, you knowZ lásky*

*Když nechceš ubližovat, neubližuj. Ale když ublížíš, tak chladnokrevně.*

MůjsvětDivů **Kdo žije bez fantazie, není člověkem**

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Pá, 2009-07-03 08:01 | Ninja už: 5824 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Konečně došlo i na mě a ja se na to tvoje psaníčko vrhla. Trošku mě mrzí,že až tak pozdě, ale lepší v§bec než nikdy...no nejvíce mi k srdci přirostlo: Gaaro, osud nelze změnit, trošku m mrzí, že už dlouho nevyšel žádný díl, každopádně se na to co nejdřív vrhnu Eye-wink

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele cinkl
Vložil cinkl, Ne, 2009-08-02 17:52 | Ninja už: 5637 dní, Příspěvků: 776 | Autor je: Prostý občan

Děkuju moc za tvůj komentář:)
Co se týče, Gaaro! osud nelze změnit..Chystám se co nejdříve přidat nový díl:) Ale děkuju, každý komentář mi dodává chuť do psaní:)

*Lavi. He is pretty cool, you knowZ lásky*

*Když nechceš ubližovat, neubližuj. Ale když ublížíš, tak chladnokrevně.*

MůjsvětDivů **Kdo žije bez fantazie, není člověkem**

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, Ne, 2011-04-03 20:05 | Ninja už: 5886 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

cink cink, jsem ráda, že jsem tě tu ve spleti autorů a autorek objevila, neboť tvé příběhy jsou moc pěkné, tedy, aspoň mě se líbí :-)

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele Kamie
Vložil Kamie, So, 2009-02-07 12:53 | Ninja už: 5727 dní, Příspěvků: 761 | Autor je: Prostý občan

hm..mmm... Dobře, nevím jak jsem přišla na tvé povídky a jsem ráda za to, že mi neunikla taková dobrá pisatelka! Gaaru moc nemusím, ale nevadí mi. Budu číst dál tvé povídky, protože se mi líbí! Eye-wink

Protože mi většinou zabijí postavy, které si oblíbím, tak už to nedělám. Ale Utakata byl prostě fešák!Laughing out loud

Obrázek uživatele cinkl
Vložil cinkl, So, 2009-02-07 13:05 | Ninja už: 5637 dní, Příspěvků: 776 | Autor je: Prostý občan

Děkuju mockrát:) sem ráda že se to někomu líbí Smiling

*Lavi. He is pretty cool, you knowZ lásky*

*Když nechceš ubližovat, neubližuj. Ale když ublížíš, tak chladnokrevně.*

MůjsvětDivů **Kdo žije bez fantazie, není člověkem**

Obrázek uživatele Kamie
Vložil Kamie, Út, 2009-02-24 22:02 | Ninja už: 5727 dní, Příspěvků: 761 | Autor je: Prostý občan

mmm *přemýšlela dlouho a přemýšlela hodně* ee, noo nevadilo by kdybych si tě přidala na icq? Jsi mi sympatická ^^´

Protože mi většinou zabijí postavy, které si oblíbím, tak už to nedělám. Ale Utakata byl prostě fešák!Laughing out loud

Obrázek uživatele cinkl
Vložil cinkl, Út, 2009-02-24 22:04 | Ninja už: 5637 dní, Příspěvků: 776 | Autor je: Prostý občan

Nevadilo Smiling *Raduje se, že je někomu sympatická :D*
296536169 prosíííím Laughing out loud očekávám tvou autorizaci Laughing out loud

*Lavi. He is pretty cool, you knowZ lásky*

*Když nechceš ubližovat, neubližuj. Ale když ublížíš, tak chladnokrevně.*

MůjsvětDivů **Kdo žije bez fantazie, není člověkem**

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, So, 2009-01-24 20:32 | Ninja už: 5714 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Já tady nemám koment?? To se musí ihned napravit *fackuje se*
Takže tvoje povídky jsou naprosto úžasné, strhující, dokonalé, Kakashi YES co víc si přát!!
To jsem ráda, že další má oblíbená autorka má vlastní seznam, takhle mám jistotu, že mi nic od tebe neunikne. Smiř se s tím, že mě, jako čtenářky, se nezbavíš!! Eye-wink
A jak se znám, tak bych se hrozně rozepsala, tak to shrnu...
1) Jsi skvělá osůbka
2) píšeš úžasně skvěle atd.
3) máš talent na paní
4) famózní nápady v tvém podání nemají chybu
5) i z docela jednoduchého nápadu se vyklube zamotanina *ona má ráda zamotaniny a kór v příběhu*
A na závěr ti chci pořát mnoho báječných nápadů, psací elán a další věci potřebné k psaní dechberoucích a nervy drasájících FF z tvé šikovné hlavinky...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele cinkl
Vložil cinkl, So, 2009-01-24 23:39 | Ninja už: 5637 dní, Příspěvků: 776 | Autor je: Prostý občan

Díky moc Kaze, vždycky, když někde vidím nový komentář je jasné, že je od tebe, protože ty se k mým dílům dostaneš vždykcy tak nějak jako první Laughing out loud

*Lavi. He is pretty cool, you knowZ lásky*

*Když nechceš ubližovat, neubližuj. Ale když ublížíš, tak chladnokrevně.*

MůjsvětDivů **Kdo žije bez fantazie, není člověkem**

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2009-01-21 13:15 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Cinklí Smiling, tvoje povídky jsou moc pěkný. Ne všude sice zanechám komentář, ale to neznamená, že je nečtu. Smiling Nestíhám sice všechno, co bych chtěla, ale u tvých dílek se vždycky ráda zastavím. Protože jsou zase taková jiná, zajímavá a originální. Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Dantuška
Vložil Dantuška, Út, 2009-01-20 22:03 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 215 | Autor je: Prostý občan

krásný FF Smiling vážně moc hezky píšeš Smiling FF s Gaarou nejvíc nejlepší !! Kakashi YES Laughing out loud malá otázečka.. Na kolik stránek ti tak běžně vyjde jedna kapitola? Smiling

Obrázek uživatele cinkl
Vložil cinkl, Út, 2009-01-20 22:07 | Ninja už: 5637 dní, Příspěvků: 776 | Autor je: Prostý občan

většinou tak na 1 a třičtvrtě stránky...ráda věci natahuju Laughing out loud

*Lavi. He is pretty cool, you knowZ lásky*

*Když nechceš ubližovat, neubližuj. Ale když ublížíš, tak chladnokrevně.*

MůjsvětDivů **Kdo žije bez fantazie, není člověkem**

Obrázek uživatele Kimm-chan
Vložil Kimm-chan, Út, 2009-01-20 20:44 | Ninja už: 5956 dní, Příspěvků: 759 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

JoJoJupí! Cinkl(inka Laughing out loud) má seznámek! A jakej krásnej! Konečně budu mít všechna tvoje dílka pohromadě a nebudu je muset nikde lovit Eye-wink
Jsi moc skvělá spisovatelka a ještě lepší kamarádka. Skvěle se s tebou povídá, vždy mi dodáš náladu, povzbudíš mě a tvoje povídky mě dokonce i léčí z chřipky! Nemluvě o tvých úžasných nápadech, kterými se to tu jen hemží. Doufám, že tvůj seznam bude čím dál víc růst a obohacovat tak moji mysl o tvoje geniální výtvory Smiling


• There'll always be people out there who will tell you that you can't. All you have to do is turn around and say: "Watch me!"
• Vždyť usmát se nebolí.
• Nejnovější myšlenka v text ... Voda není krev, Voda je voda

Obrázek uživatele cinkl
Vložil cinkl, Út, 2009-01-20 21:43 | Ninja už: 5637 dní, Příspěvků: 776 | Autor je: Prostý občan

ááá děkuji Kimm..první koment od tebe:D to je tak potěšující Smiling

*Lavi. He is pretty cool, you knowZ lásky*

*Když nechceš ubližovat, neubližuj. Ale když ublížíš, tak chladnokrevně.*

MůjsvětDivů **Kdo žije bez fantazie, není člověkem**