manga_preview
Boruto TBV 08

Jak jsem se stal největším zoufalcem v Konoze

Jeden by myslel, že stát se hrdinou je těžké. Já vám říkám, že není. Stačí pár let tréninku s legendárním sanninem, nezdolný optimismus, nevyčerpatelná energie, devítiocasá liška v těle, ohromná zásoba čakry, sem tam nějaká ta šťastná náhoda, jo, a taky není úplně od věci být synem Čtvrtého Hokage a porazit vůdce Akatsuki. Sice otrava, ale zvládnout se to dá.
Zato stát se totálním zoufalcem, to je věc, kterou nedokázal dokonce ani Uchiha Sasuke. Z čehož můžete usuzovat, že když celý svůj život věnujete pomstě nejdřív jednomu, pak druhému, zabijete vlastního bratra, oslepnete a nakonec se z toho všeho zblázníte, stejně pořád nebudete dostatečně velký zoufalec na to, abyste někomu stáli za víc než třístránkovou esej nazvanou „Jak Uchihové přicházejí o iluze“, kterou mi nedávno přinesl z akademie ukázat synátor. Moje žena to ohodnotila jako práci výjimečně pravdivou a na desetiletého kluka až znepokojivě vyspělou, což se prý ale „dalo očekávat“.
Temari už ale nedodala, že podle jejího soudu je tu někdo, kdo je nakonec ještě větší zoufalec než chudák Sasuke. A to to s tím svým pověstným sarkasmem klidně dodat mohla, myslím ale, že se jí nechtělo znova poslouchat moje řeči o tom, jak je náš vztah problematický. Jestli mě moje analyzační myšlení tentokrát nezradilo, mám za to, že na slovo „problematický“ začíná být pěkně alergická, o slovu „otrava“ ani nemluvě.

Tím zoufalcem nade všechny, tím prachsprostým ubožákem, tou nejnižší lúzou, tou nanicovatou nulou jsem samozřejmě já.

To máte tak. Co se Naruto stal Šestým, celá vesnice jako by se rozzářila. To jsem očekával. Konoha po válce potřebovala silného vůdce a tím mohl být jedině někdo jako on, sedmnáctiletý kluk, který za nás tu válku vlastně vyhrál. Jestliže ale Naruto získal nějakou životní zkušenost, na jednoduchosti jeho myšlení to téměř nic nezměnilo; proto Kakashi přišel s tím výborným nápadem, že bych se mohl stát jeho poradcem. To jsem naopak neočekával. Bylo mi jasné, jak moc problematická práce to bude: ptal jsem se ho, proč si to nevezme na starost sám, ale Kakashi už měl zase nos zabořený v té svojí knížce a dělal, že mě neslyší. Zato Naruto všechno slyšel až moc dobře, poněvadž mu to Kakashi následujícího rána podrazácky vyžvanil.
Pak za mnou přišla Sakura s podezřele hlubokým výstřihem a hlasem, který zřejmě považovala za vrcholně koketní, se mi pokoušela vysvětlit, jak velkým přínosem bych pro Listovou mohl být. Nakonec si mě Naruto zavolal k sobě do kanceláře, sám mě o to požádal a já neměl na vybranou. Mělo mě napadnout, že celý ten zpropadený Tým 7 jako obvykle táhne za jeden provaz. Kakashiho týmová práce dovedena k dokonalosti, to se musí nechat.
A tak jsem se stal osobním poradcem Šestého Hokage, věhlasného druhého Žlutého Bleska z Listové Uzumaki Naruta, jehož obrovský vytesaný obličej tady na mě shlíží ze skály, zatímco ve vzácných několikavteřinových úsecích svého volného času sepisuju tyhle řádky.

Už ona první návštěva v jeho kanceláři ve mně zanechala neobyčejně silný dojem. Jestliže Konoha vzkvétala a znova vyrůstala v tu překrásnou vesnici, jakou byla dřív, kancelář Hokageho prodělala proces zcela opačný. Všude se válely hromady pošlapaných papírů, mezi nimiž musel každý obratně kličkovat, Izumo a Kotetsu balancovali v rohu s nějakou skříní, která jim div nespadla na hlavy, zpoza hory jakýchsi knih, na nichž spočívaly dvě prázdné misky od ramenu, na mě za stolem vykukovalo jen několik blonďatých Hokageho vlasů - a do toho všeho vřískal na celé kolo Konohamaru, který se pokoušel velice nevybíravou cestou Naruta přesvědčit, že si zaslouží něco lepšího než misi typu C.
„Ty jseš horší než Tsunade!“ hulákal tam, kde tušil blonďáka za stolem.
„Já se na to vykašlu, -ttebayo!“ ozvalo se zpoza hordy knih přidušeně. „Kolikrát ti mám opakovat, že ještě nejsi Chuunin, tak tě prostě nemůžu poslat na těžší misi než na céčko? Kde mám do háje ten pitomej papír?!“
„Tak uspořádej Chuuninskou zkoušku, ne!“ Konohamaru si vzpurně založil ruce na prsou, „jak se mám jinak stát Chuuninem?“
Za kopcem knih se ozvala jakási tupá rána – domyslel jsem se, že Naruto nejspíš právě praštil pěstí do stolu -, a vedle Konohamara konečně promluvil i očividně zničený Ebisu.
„Mladý pane, nemůžeme myslet na takové věci, jako je Chuuninská zkouška, dokud plně neobnovíme vesnici,“ nesměle si posunul brýle, „a nemluvte tak s Hokagem-sama, proboha, vždyť Tsunade-sama by vás za tohle dávno zabila.“
„Já se na to vykašlu,“ zopakoval Naruto za stolem, tentokrát to ale znělo rezignovaně. „Tak jo, na tohle nemám čas. Papír s popisem vaší mise někam zmizel, takže až dorazíte do Písečné, zajdete za Gaarou, který vám ji zadal, a on už vám to vys - “
„Já ale neřek´, že tu misi beru, Naruto-niichan!“
„Koukej zmizet, Konohamaru, nebo tě nikdy nenaučím Přemisťovací techniku!“ Ozvala se další rána a z hromady spadlo několik knih.
Ebisu a celý jeho tým se konečně otočili k odchodu. Když procházeli kolem mě, Ebisu se zatvářil překvapeně a zahuhlal cosi jako „Omlouvám se, Shikamaru-san“, přičemž ale zíral zarytě do země. Do té chvíle si mě zřejmě nikdo nevšiml.
„Shikamaru?“ zpozorněl hlas za stolem a neznatelnou mezerou mezi knihami na mě vykouklo jedno modré oko. Následovala i celá hlava: Naruto odklidil něco z té hromady na stole na zem, aby na mě pořádně viděl. Popravdě, vypadal ještě hůř než Ebisu.
„Posaď se,“ vybídl mě, ale nebylo kam, tak jsem zůstal stát. Zřejmě si toho všiml, poněvadž se omluvně zašklebil.
„Mít v tom všem tady pořádek je dost dřina,“ prohodil jakoby mimochodem a mávl rukou v bezradném gestu, „koukni třeba tady na ty věci na stole. To je všechno jenom účetnictví! V životě jsem o nějakým účetnictví neslyšel, než jsem se stal Hokagem, takže to všechno hodím Shizune na hlavu, až se tady staví. Támhlety dvě opice už tu skříň dávají dohromady půl dne. Jak se má člověk ksakru soustředit na takovou spoustu věcí, když mu sem neustále lezou lidi jako Konohamaru?“
Zkusil jsem mu ještě ze zoufalství navrhnout, že by na ten úklid mohl použít stínové klony, věděl jsem ale, že jsem prohrál. V duchu jsem tomu zatracenýmu manipulátorovi Kakashimu přísahal krutou pomstu, a to ani nejsem Uchiha.

Od toho dne jsem v kanceláři Hokage pečený vařený. Temari se občas ptá, proč se tam vlastně rovnou nepřestěhuju. Namísto vymýšlení geniálních strategických plánů („Vždyť máme mír, tak co chceš vymýšlet, dattebayo!“), pozorování mraků („To můžeš tady z okna, dattebayo!“) nebo hraní shogi („Vždyť s tebou nikdo nechce hrát, protože každého porazíš, dattebayo!“) teď celý den pobíhám po té příšerné místnosti jako radioaktivní veverka a hledám jeden papír za druhým. Je tu sice dokonalý pořádek, Naruto ale tvrdí, že tomu mému systému nerozumí, a neustále po mně něco chce.
Účetnictví jsem převzal taky, poněvadž Shizune se kanceláři obloukem vyhýbá. Nestal jsem se poradcem, stal jsem se sekretářkou.
Jsem z formy, moje nadměrná inteligence se prudce propadá pod červenou výstražnou čáru, bolí mě hlava a nejspíš budu potřebovat brejle. Jsem na tom ještě hůř než ti dva frajírci od brány. Vlastní žena se mi směje. Vlastní dítě mě poráží v shogi. Je to otrava.
Na to, abyste se stali největším zoufalcem v Konoze, potřebujete být mladý nadějný génius, ženatý se sestrou Kazekageho, který je své vesnici natolik oddaný, že svému Hokagemu nedokáže nic odmítnout. Nepotřebujete Sharingan, ani se nepotřebujete jmenovat Sasuke, Itachi nebo Madara.
Potřebujete být Nara Shikamaru.

Přemýšlím, jestli tohle nepojmu jako závěť.

Poznámky: 

No... vsadila jsem se sama se sebou. Pokud počet hvězdiček u mého předchozího dílka překročí magickou desítku, napíšu něco dalšího. Počet hvězdiček je pro mě ukazatelem, kolik lidí to četlo.
A jsem neskonale ráda, že jich opravdu bylo víc než deset - neboť jsem zjistila, že mě nesmírně baví dělat z našich hrdinů zoufalce, a teď v tom svém díle zkázy mohu pokračovat Laughing out loud tentokrát jsme si tedy vzali na paškál Shikamara. Mám za to, že ačkoli má Naruta rád, být jeho sekretářkou by rozhodně nechtěl...
Jako u každého svého výtvoru si nedělám žádné naděje, jen prostě doufám, že vám to třeba alespoň na okamžik roztáhlo tvář do úsměvu. Co vy na to? (A co na to Jan Tleskač?) Eye-wink

5
Průměr: 5 (80 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Findë
Vložil Findë, St, 2015-11-25 01:43 | Ninja už: 3975 dní, Příspěvků: 38 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Tak tohle je ale nadmíru luxusní záležitost! To bylo počteníčko - to jsem si to zase jednou pošušňala! Rozhodně jsem se při čtení nasmála a pobavila. Chudák Shikamaru, opravdu to nemá lehké! Laughing out loud

Ráda si kdykoli s kýmkoli pokecám o čemkoli ohledně Naruta.

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, St, 2015-11-25 09:59 | Ninja už: 4943 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Ó, děkuji! Smiling

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Út, 2015-11-24 18:26 | Ninja už: 5640 dní, Příspěvků: 2348 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Tuhle já prostě zbožňuju; je nejlepší na špatnou náladu! Nebo jako prevence proti jejímu vzniku. (A není od věci vidět, že jsou i mnohem větší zoufalci, že xD)

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Út, 2015-11-24 22:54 | Ninja už: 4943 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Jé, děkuju! Jsem ráda, že si na ni někdo zas jednou vzpomněl Smiling

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Pá, 2014-11-28 18:02 | Ninja už: 5183 dní, Příspěvků: 6227 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Kakashi YES

Kishi ale nakoniec potrolil a šiestym Hokagom urobil predsa len Kakashiho.

Ja len dodám, že Shikamaru sa nakoniec vzchopil a vynašiel laptop s operačným systémom systémom LEAF, vďaka ktorému má Naruto všetko po ruke. Taktiež sa akousi nešťastnou náhodou stala Tonton smrteľná nehoda, po ktorej nebolo ťažké presvedčiť Shizune, aby hľadala útechu v práci. Ale, čo je najlepšie - vynálezom laptopu trhol balík a Temari so zlatou kreditnou kartou v ruke k nemu znova začala vzhliadať.

PS: "a hlasem, který zřejmě považovala za vrcholně koketní" - to je dobré, to si zapamätám! Laughing out loud

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Sabaku no Tanuki
Vložil Sabaku no Tanuki, Pá, 2013-04-19 18:53 | Ninja už: 4039 dní, Příspěvků: 265 | Autor je: Choujiho zlatý brambůrek

Ta poslední věta mě dostala! Celý to bylo vtipný a já ho teda dost lituju Laughing out loud

PS: 63* gratuluju Smiling

If You win, you live, If You lose, You die, If You don't fight, You can't WIN. ~Eren Jaeger

Aye!

Aye!

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Po, 2012-03-05 23:44 | Ninja už: 4702 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Ah, a zase mám depku. Safra.
Co k tomu říct, takhle špatnou náladu mám jen po přečtení mimořádně dobrých děl. (Asi protože si řeknu: Ano, tak přesně takovouhle skvělou věc už nikdy nenapíšu, protože jsem ji právě přečetla. Hrozná to vlastnost Smiling )
Bylo to... skvělé (znám spoustu superlativů, ale tohle je asi nejvýstižnější)
P.S. 52 * congratulation! Laughing out loud
P.P.S. Konečně rozumím Janu Tleskačovi. RŠ samozřejmě znám, ale unikala mi spojitost. Smiling

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Út, 2012-03-06 22:29 | Ninja už: 4943 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Milá Lee,
ty napíšeš ještě spoustu skvělých věcí a já sakra doufám, že tuhle přinejmenším několikrát překonáš, protože bych ráda měla ještě na Konoze dloouho co číst! Laughing out loud Děkuju, moc. Smiling

P.S.: Co má víc hvězdiček než americká vlajka? Já že bych si pro Zoufalce stanovila další metu Laughing out loud
P.P.S.: ... A mimochodem, už vím, který z těch dvou časopisů to je. Reflex. ^_*

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele Sarah Nara
Vložil Sarah Nara, Čt, 2011-12-29 16:53 | Ninja už: 4706 dní, Příspěvků: 473 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Keď už tu máš toľko komentárov tak sa pridám aj ja Laughing out loud Veľmi pekné dielo Smiling Úplne ma to rozosmialo. Dávam hodnotenie 5/5 a dúfam že napíšeš ešte niečo také nesmierne vtipné Laughing out loud

~FC for mestekova~

Moje FanFiction

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Ne, 2012-03-04 14:39 | Ninja už: 4943 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Ehm, uhm... mnó, promiň mi to zpoždění, ale člověk prostě občas zapomene odpovědět xD dodatečně mockrát děkuju. Smiling

A mimochodem, 51 hvězdičkářů překonalo americkou vlajku, dattebayo! Laughing out loud To abych fakt už něco podobného zase napsala, což? ^^

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele Aife
Vložil Aife, So, 2011-09-17 17:39 | Ninja už: 5446 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Gratuluji. Právě jsi mi na tváři vykouzlila přiblblý úsměv.
*Zapálí svíčku za Shiku*

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, So, 2011-09-17 20:59 | Ninja už: 4943 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Ach... že mě to s tou svíčkou nenapadlo dřív... *hledá sirky, co si tu včera přece někde odložila*
Děkuji mockrát! Smiling

Shi, i tobě samozřejmě patří můj dík, to snad ani netřeba říkat. xD

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele NedokázalJsemSePřihlásitProtožeJsemSiNepamatovalAktu...
Vložil NedokázalJsemSe..., Út, 2011-08-16 23:51 | Ninja už: 5600 dní, Příspěvků: 912 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Maminko boží (a to jsem ateista)... Nebaví mne číst? Možná... Ale toto jsem ani číst nemusel...

Tvou minulou povídku jsem nečetl, přiznám se, toto je vlastně první, ale je-li jako tato, bylo zbytečné se vsázet... Číslo štyrycet štyry budiž ti odpovědí samou... Mám rád čtivá díla - Je to jediná cesta, jak člověku podat dobrou práci jednoduchou cestou...

Requiescat in pace...

Volunteer @ Akicon & Natsucon & Animefest
Autor Animefestí mobilní appky

Obrázek uživatele Joanne
Vložil Joanne, Pá, 2011-06-03 19:13 | Ninja už: 5510 dní, Příspěvků: 815 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Ha! Čtyricátá hvězda! Sice mě dost mrzí, že tak pozdě, ale alespoň tam je ta nula Laughing out loud ...
To je geniální! Roztáhlo do úsměvu? Rozhodně ne jen to, myslím, že dneska s touto veselou tváří budu i usínat Laughing out loud
Je to úžasně napsané a téma, nemám slova něco takového okomentovat Laughing out loud
Aplaus Smiling

Hledat štěstí v maličkost dala jsem si za úkol - a jde mně to.

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Pá, 2011-06-03 19:46 | Ninja už: 4943 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Šmarjá, že ještě i tady přibývají komentáře, no to je vážně... Laughing out loud díky za čtyřicátou hvězdičku, ještě deset a překonám americkou vlajku! Laughing out loud Vážně, takovýhle komentář jsem potřebovala. Zvlášť proto, že mi to moje legrační lehce-nadsázkový psaní poslední dobou zatraceně nejde. Smiling

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele Isilmee
Vložil Isilmee, So, 2011-05-28 23:11 | Ninja už: 4958 dní, Příspěvků: 135 | Autor je: Prostý občan

myslím že super dílko Laughing out loud mimochodem co máte všichni s tím tleskačem? kdo to je?

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Ne, 2011-05-29 10:53 | Ninja už: 4943 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Díky Eye-wink no, obávám se, že s ním mám "pořád něco" jenom já Laughing out loud Jan Tleskač je ikona mýho dětství (aneb kdo nikdy nečet Rychlý šípy, je lama XD), ale tahle věta se vyskytuje pokaždý na konci Zelenýho Raoula v.. teď nevím, v Respektu nebo Reflexu, tyhle dva se mi pořád pletou ^^ trochu jsem si ji vypůjčila. Dodneška nevím, jestli ji tu vůbec někdo zná, ale předpokládám, že někdo asi jo...

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele Isilmee
Vložil Isilmee, Čt, 2011-06-02 18:58 | Ninja už: 4958 dní, Příspěvků: 135 | Autor je: Prostý občan

no mě taky napadly RŠ, ale pak jsem si řekla, jestli to není nějaký člen Konohy Laughing out loud takže nejsem úplně ztracená Laughing out loud

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Ne, 2011-01-16 22:16 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Právě se cítím taky jako výstavní zoufalec... protože vím, že něco tak genálního bych nikdy nevyplodila. Smiling Nebudu to protahovat, bylo to boží xD a další plus u mě máš za legendární přirovnání "jako radioaktivní veverka". Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Ne, 2011-05-29 10:55 | Ninja už: 4943 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Ále, že zrovna ty bys něco takového nevyplodila... nemysli si, četla jsem všechno, co tu máš Smiling děkuju za poklonu. A radioaktivní veverka... no, asi nejsem starousedlík, ale i tak díky za plus! Eye-wink

EDIT YnO: no, radioaktivní veverka... legendární autorka povídek Rika... teď tuším Rigor Mortis... předtím třeba Trypanozoma Spavičná... a tak různě... ale pořád je to prostě Rika...

Edit s.: Ahá! Děkuji za objasnění Smiling

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2011-01-16 22:27 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Legendární pro "starousedlíky" - to by snad teď chtělo i vysvětlivku xD

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele mistra5
Vložil mistra5, Po, 2010-12-13 12:04 | Ninja už: 5042 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Krásný... dobře vymyšlený, vtipný... prostě správná povídka...

Jsem chodící snílek.. Když mě zastihnete v téhle realitě, máte víc štěstí, než tušíte..

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Ne, 2010-12-19 23:34 | Ninja už: 4943 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Oh, děkuji Smiling zvláštní, jak to některým z vás připadá promyšlené, přeštože jsem to - kliďánko se přiznám - vymýšlela za pochodu a při psaní netušila, kam mě "příběh" zavede... Eye-wink

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Ne, 2010-12-05 14:34 | Ninja už: 4943 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Mám děsnou radost, že se to líbilo tolika lidem, přestože to je záležitost vystavěná na jedné větě (na názvu) a napsaná za takovou chvilku Laughing out loud možná, že v mém případě jsou takovéhle věci nejlepší. Když nad něčím moc přemýšlím, málokdy to pak dopadne dobře.
A taky mě velice těší, že jsou tu tací, kteří si možná povšimnou něčeho dalšího, co napíšu, a přečtou si to a zase okomentují Smiling ačkoli, nedá mi to a musím se zase opakovat - pokud ještě nějaké další dílko bude, neboť vážně nejsem víc než příležitostný pisálek...

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, So, 2010-12-04 20:29 | Ninja už: 6028 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Viac ako úsmev Laughing out loud Geniálne Laughing out loud Myslím, že si tvoje dielka nebudem nechávať uniknúť, rozhodne stoja za to Smiling Niekto proste vie viac ako len písať Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Mrs.Hyuuga-
Vložil Mrs.Hyuuga-, So, 2010-12-04 19:36 | Ninja už: 4917 dní, Příspěvků: 147 | Autor je: Prostý občan

luxusní

OTAKUISMUS
Jejich revírem je internet.
Jejich tempo je vražedné.
Jejich nepřáteli jsou anti-otaku, Farmář hledá ženu a Ordinace v růžové zahradě.
Otaku pracují ve dne v noci.
Jejich úkolem je číst mangy a dívat se na anime.
Vyznávají OTAKUISMUS!

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Čt, 2010-12-02 17:54 | Ninja už: 4943 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Dobrá, dobrá, vzdávám se Laughing out loud *mává rukama v rezignovaném gestu*
dlouhé věty... hm... možná někdy zkusím nějakou zavraž- eh, tedy, rozkouskovat... Ovšem silně pochybuji, že si to nechají líbit Laughing out loud
I tobě převelice děkuji!

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Čt, 2010-12-02 02:10 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Souhlasím z Randaalem občas ty věty byly docela dlouhé, ale to je asi tak jediné. Jinak je to povídka, která nabízí nový pohled na postavu, dobře se čte a člověk se u toho pobaví. Díky za ní.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Út, 2010-11-30 21:40 | Ninja už: 4943 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

To je pro mě ale na psaní to nejlepší - když píšu, věty plynou samy od sebe okolo mě a já je chytám do sítě. Už to pro ně musí být traumatické... Kdybych je měla ještě sekat ("rozdělovat"), připadala bych si jako vrah Mrk děkuji...

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele r6nd99l
Vložil r6nd99l, St, 2010-12-01 08:58 | Ninja už: 5555 dní, Příspěvků: 536 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud já ti to neberu, jen když jsem to četl, trochu jsem se v tom zamotal Eye-wink