manga_preview
Boruto TBV 09

Dračí bojovnice 15. Vzpomínky a Destrukce

"Uf, tak abych to zhodnotila, tak líbat umíš fakt dobře, ale jinak na to druhý, si nech hezky zajít chuť!"
"Co? Proč?"
"No je mi teprve třináct."
"Cože?! Vždyť vypadáš tak na osmnáct!"
"To je mými dračími schopnostmi."
"Chjo."
"Budeme muset počkat."
"Dobrá já si počkám, protože kdo si počká, ten se dočká." řekl zvesela.
"Tak dobrá."
_____________________________________________________________________________________
A tak jsme čekali. Mezitím čekáním, jsme splnili spoustu misí a úkolů a taky chytili ještě jednoho démona, Yamata no Orochi. Taky jsme zažili spoustu skvělých zážitků, tady vám teď jeden povím:
"Hidan, tím, že se do mě doslova zamiloval mě hlídal jako oko v hlavě a dokonce překecal Šéfa, abychom měli společný pokoj! A jednou, když jsem se nudila, tak jsem zašla za Deidarou, jestli nechce něco podniknout a on navrhl, že bysme mohli zkusit vymyslet nějakou novou ohnivovýbušnou techniku. A já souhlasila, vždycky jsme spolu dělali takové kraviny. No a jak tak tvoříme, tak se něco jaksi zvrtlo a hrozně a nečekaně to vybouchlo. Deidara stál dál, ale já jsem byla blízko a tak mě to odhodilo, jediné na co si pak pamatuji, že jsem se vzbudila v posteli v našem pokoji a nade mnou seděl Hidan a starostlivě se na mě díval a když jsem oči otevřela, zaradoval se a vroucně mě políbil. Bylo to krásné."

Těchto příběhu se stalo ještě hodně, ale to bych vás unudila k smrti a tak k věci, dnes mám své dvacáté narozeniny, to čumíte co?! Jo přesně tak bude mi dvacet a u akatsuki už jsem osm roků. Taková doba. Hidan je z toho úplně mimo a ostatním Akatsuki je to jedno. Nemají mě rádi a bojí se mě, to mi připomnělo takovou ještě jednu srandovní historku:

"Bylo to asi před sedmi lety, když jsme donesli toho Jinchurikiho Naruta a tu holku a černovláska. Šéf zavřel Naruta a těch dvou se chtěl zbavit. Ale zarazil ho Itachi, protože furt mlel o tom, že to je jeho brácha Sasuke a blablabla. Jenže Sasuke umřel a Itachi byl na mě hrozně nasra.ej. A tak si mě jednou odchytil a chtěl mě zabít, ale já mu dala co proto, ale zničili jsme půlku sídla a navíc nás chtěli zastavit Kakuzu, Kisame, Zetsu a Sasori. Bohužel, já jsem se tak soustředila na boj, že jsem Sasoriho nechtěně spálila, ale nebojte, přežil to a Zetsua vysušila a Kisameho popálila a Kakuzovy zničila takový malý kufřík, dodnes nevím, co v něm bylo. Všichni přežili, ale nebaví se, nesnáší mě a chtějí mě zabít, jak ironické. Nicméně Itachi dostal na prd.l a od tý doby se mi klaní a říká mi madam. Hezký, že? Jak je lehký si zotročit chlapa!"

Ale už zase dost. Teď jak už jsem říkala mi je dvacet a náramně si to užívám. Už jsem si splnila téměř všechna přání. Jen dvě chyběla a to Zničení Konohy a zabití mého otce, trochu jsem pátrala a našla jsem ho. Takže až zničím Konohu, tak zabiju otce! Proč? Protože mě opustil a vůbec nechodil za mámou a vykašlal se na mě. Vůbec ho nezajímá, jestli žiju nebo tak! Takže proto. Jo abych nezapomněla, měla jsem schůzku s Šéfem a dnes večer vyrážíme směr Konoha, už se těším!

A tak jsme k večeru vyrazili. Všichni byli náramně natěšení a připravení, Hidan si celý den brousil kosu, Kisame brousil zuby Shameady, Deidara si doplňoval jíl, Sasori dával na hroty loutek jed, Šéf si leštil pearsing, Konan chystala origami papír, Itachi si zkoušel Amaterasu na Kisamem a tomu se to moc nelíbilo a proto ho praštil Shameadou, Tobi nedělal nic, Zetsu si brousil zuby na masožravce a já si cvičila střelbu plamenem.

Šli jsme celou noc a den a pak ještě noc a k dalšímu ránu, jsme stáli před Konohou, všichni se rozmístili na určená místa a Deidara vyletěl se svým ptáčkem nad Konohu a začal ji bombardovat a jakmile vylákal všechny ven, byli na řadě my. Všechny jsme postupně pozabíjeli, nikdo z nich neměl šanci. A víte, s kým jsem bojovala! S Izumou! On mě sice nepoznal, ale já jo. Neměla jsem sílu ho zabít a tak to udělal Hidan. A nedivte se, byl jediný, kdo byl na mě hodný. Pak jsme zamířili k sídlu Hokageho. Už tam dávno nebyl ten stařík, byla tam nějaká ženská s obřím vybavením. Ta měla pěkně tuhý kořínek, ale nakonec jsme zabili i ji, a pak, až tu nikdo nebyl živ, jsme Konohu srovnali se zemí. Můj sen číslo jedna se splnil! A teď ještě dvojka.

Proměnila jsem se a Hidan na mě naskočil, pak jsme se vznesli a zamířili do vesnice skryté v Oblacích. Tam se ten haj.l skrýval. Letěli jsme tam celý den a noc. Když jsme tam dorazili, věděla jsem přesně, kam mám jít. Byl to barák úplně vzadu za vesnicí, když jsme k němu došli, byla jsem ve své normální podobě a v klidu zaklepala. Otevřel muž, asi čtyřicetiletý a:

"Co tu chcete?"
"Jsme pocestní a nemáme kde složit hlavy."
"No to jistě!" zařval a chtěl nám zavřít dveře, ale Hidan je zablokoval.
"Tak hele poslouchej ty hajz.e! Víš, kdo já jsem?! Já jsem tvá dcera Anaru!"
"Ne to není možné! Měla jsi být mrtvá!"
"Cože? Tys mě chtěl zabít?!"
"Ano, abys už nešířila to tvoje prokletí dál! Měl jsem se ujistit! Sakra. Ty, mládenče pokud jsi její přítel, odejdi od ní, nebo tě postihne strašný osud! Zabiju tu stvůru a ukončím to prokletí!"
"Ty hajz.e! Jaké prokletí, tenhle dar je úžasný a já Anaru miluju a niky ji neopustím a tebe ty hajz.e zabiju!" zařval Hidan a rozeběhl se na toho hajz.a. Já jsem se samým ochromením z tohoto zjištění ani nemohla hýbat, takže jsem přihlížela, jak Hidan bojuje s tím hajz.em. Po chvilce jsem uviděla, žr Hidan získal jeho krev a bylo po všem, ale já ho v poslední chvíli zadržela:
"Hidane!"
"Co je?"
"Prosím, chci ho zabít sama!"
"Chjo, tak dobře." Hidan vyšel z kruhu a úplně odešel z domu, já se proměnila. Ať ten hajzl vidí, co chtěl zabít! Byl úplně ochromený a já ho bez jediné známky citu upálila. Pak jsem spálila dům. Hidan na mě naskočil a letěli jsme domů.

"Konečně můj druhý sen se splnil!" zařvala jsem z plných plic.

Poznámky: 

No....co mám říct, jen to, že ta destrukce Konohy tu byla plánována od začátku, takže tak a jinak no..... nevím, nechám to na vás. XD

PS: Nevím, proč se v každé mé sérii ta Konoha vyskytne, že bych měla nějakou uchylku? Pokud to tak je, tak si nechám napsat prášky, pokaždé ji zničím, chudáček malá..... Laughing out loud V dalších sériích se to pokusím změnit, nebo mi ty série přestanete číst. Laughing out loud A to bych byla malý chudáček já. Eye-wink

4.642855
Průměr: 4.6 (28 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Izanagi
Vložil Izanagi, Čt, 2010-07-29 11:38 | Ninja už: 5693 dní, Příspěvků: 541 | Autor je: Prostý občan

Jak psal xaint... Napad je to zajimavej, ale tak nejak divne se to cte... Kdybys treba popsala souboj Anaru a Hidana s Tsunade... Aspon trosku... Me to pripadalo, jako kdyby Konoha mela 10m ctverecnich a Tsunade neumela nic... Ale budiz, napad je to fakt dost dobrej Eye-wink Rozhodne pokracuj Smiling

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, Pá, 2010-07-30 13:31 | Ninja už: 5325 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

JJ já vím...víš ono je to docela těžké, aspoň pro mě teda, souboje mi popisovatmoc nejdou a navíc tahle série DB 1 je spíš začátečnická, pomalu, ale myslí jist se lepším...

Obrázek uživatele narutorolo321
Vložil narutorolo321, St, 2010-07-28 13:45 | Ninja už: 5079 dní, Příspěvků: 376 | Autor je: Prostý občan

tachi si zkoušel Amaterasu na Kisamem a tomu se to moc nelíbilo a proto ho praštil Shameadou,Hidan si celý den brousil kosu, Kisame brousil zuby Shameady
Šéf si leštil pearsing,Zetsu si brousil zuby na masožravce tak tyhle vety ma dostrali ja nemužu ssi vtom fakt dobra takže musiš napisat drači bojovnice 2 nebo bude zle Laughing out loud ale fakt ale inak super diel bolo to zaujimave bol tam humor čo ma potešilo Smiling ale ze je ji uz dvacet kokso tak hidan uz je dedko Laughing out loud ale ne ale toto nesmi koncit Sad slub to pls je to desne dobry

milujem narusaku a nikdo mne nepresvedci o opaku!!!

Naruto + Sakura = Kakashi YES

smajlici čo viem: Smiling Sad Laughing out loud Puzzled Sticking out tongue Cool Puzzled Eye-wink Evil Shocked Jawdropping! Barf! Gaara Gaara HeHe Naruto Sakura Kakashi YES Kakashi ^_^ Kakashi Naruto smutny Neji Shino

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, Čt, 2010-07-29 10:31 | Ninja už: 5325 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

nekonči....je ještě dvojka, ale trojka už opravdu nebude....Laughing out loud

Obrázek uživatele Shinjiku
Vložil Shinjiku, Ne, 2010-03-28 14:25 | Ninja už: 5344 dní, Příspěvků: 446 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

heh Laughing out loud souhlasím s ostatníma Laughing out loud

Obrázek uživatele xaint
Vložil xaint, So, 2010-02-06 11:06 | Ninja už: 5948 dní, Příspěvků: 290 | Autor je: Prostý občan

Presne, jak je hodnoceni: Dobry, ale stale je co vylepsit.
Sloh je docela mizerny, bohuzel. Napad je zajimavy, ale styl psani je nudny, tam kde ma byt spad, zadny neni, je to odbyto dvema tremi vetami, nektere pasaze jsou napsane docela detsky. Nevim kolik ti je (podle profilu -4, coz se mi nezda, ale to muze byt tvymi dracimi schopnostmi Eye-wink), ale myslim, ze to nebyl umysl (styl psani).
Takze - napady mas, tak ted jeste zapracovat na vypraveni. Ale to uz se da vypilovat...

Noční přepadení.
Moje čistě akční FF. Neskromně si myslím, že se opravdu povedla. Jednorázovka.

-------
Ona jediná.
Seriál o vojákovi z amerických speciálních jednotek, který se dostane do světa, kde vládne chakra. Do světa, kam nikdy nechtěl. Do světa, kde pro něj není místo...
Update! Třináctý díl je venku!
Neuvěřitelné, což? Ale je to tak! Nezapomněl jsem na vás!
Jen mi to trvalo o dost déle, než obvykle...

--------
Poslání: Speciální schvalovací FanFiction jednotka Konohy
Fanfikce o lidech, kteří tady na Konoze schvalují fanfikce. Jakákoliv podobnost s lidmi z Konohy je čistě náhodná, doopravdy, fakt.

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, So, 2010-02-06 12:25 | Ninja už: 5325 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

No, za prvé ti děkuji za tvou kritiku. Já chápu, že třeba mám mizerný sloh, ale zatím jsi první kdo mi to napsal, takže nevím, jak to berou ostatní. No, mi se třeba nudný nezdá, je to taky podle toho, co rád čteš. Já třeba nemám ráda bojové. No to je jedno. Dětsky? Teď nevím, které myslíš no a taky jakou ty máš věkovou hranici ve stylu psaní, pokud si myslíš, že třeba když má 11 tak píše dětsky nebo 12 tak píše dětsky..... (chápeš ne:D) Jinak už asi nemám co říct, ale ještě jednou dík Laughing out loud Příště se to pokusím nějak "vyšperkovat" Laughing out loud

Obrázek uživatele xaint
Vložil xaint, So, 2010-02-06 12:49 | Ninja už: 5948 dní, Příspěvků: 290 | Autor je: Prostý občan

odpovim ti PMkou.
Co bys rekla tomu, kdybych ti cast tve povidky prepsal tak, jak si ja predstavuju, ze by to nebylo detsky? Abys vedela, co mam na mysli.
A ano, vim, ze kritika je neprijemna. Je to normalni, az budes mit deti, nekdo ti je bude hanit, taky budes mit tendenci mu rozmlatit kebuli, a tvoje povidka je vlastne tve duchovni ditko Smiling ja jsem taky rad, kdyz mi nekdo povidky zkritizuje, ale prijemny to neni Sticking out tongue

Noční přepadení.
Moje čistě akční FF. Neskromně si myslím, že se opravdu povedla. Jednorázovka.

-------
Ona jediná.
Seriál o vojákovi z amerických speciálních jednotek, který se dostane do světa, kde vládne chakra. Do světa, kam nikdy nechtěl. Do světa, kde pro něj není místo...
Update! Třináctý díl je venku!
Neuvěřitelné, což? Ale je to tak! Nezapomněl jsem na vás!
Jen mi to trvalo o dost déle, než obvykle...

--------
Poslání: Speciální schvalovací FanFiction jednotka Konohy
Fanfikce o lidech, kteří tady na Konoze schvalují fanfikce. Jakákoliv podobnost s lidmi z Konohy je čistě náhodná, doopravdy, fakt.

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, So, 2010-02-06 13:20 | Ninja už: 5325 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

To máš pravdu Laughing out loud Díky za nabídku, ale moje povídky si nechám tak jak jsou Laughing out loud Vím, že se ti třeba zdají děcké, ale mi se líbí Laughing out loud Taky nejsem spisovatel. Laughing out loud Jinak co je PMka? Vím, že se asi ptám jako deb.l, ale já to jaksi nevím Laughing out loud

Obrázek uživatele xaint
Vložil xaint, So, 2010-02-06 15:45 | Ninja už: 5948 dní, Příspěvků: 290 | Autor je: Prostý občan

PM: Private Message, soukroma zprava Smiling
a nejsi debil, ale ja zacinal s internetem v roce 1996, a to byklo este vsechno anglicky Smiling
A nenabizim ti prepsani povidek. Ne. Jsou tvoje. Jen jsem ti chtel napsat cast (a taky napsal), abys vedela jak to myslim, kdyz te kritizuju.
V zadnem pripade za tebe nebudu psat ani po tobe zgruntu prepisovat - to jsem se spatne vyjadril.

Noční přepadení.
Moje čistě akční FF. Neskromně si myslím, že se opravdu povedla. Jednorázovka.

-------
Ona jediná.
Seriál o vojákovi z amerických speciálních jednotek, který se dostane do světa, kde vládne chakra. Do světa, kam nikdy nechtěl. Do světa, kde pro něj není místo...
Update! Třináctý díl je venku!
Neuvěřitelné, což? Ale je to tak! Nezapomněl jsem na vás!
Jen mi to trvalo o dost déle, než obvykle...

--------
Poslání: Speciální schvalovací FanFiction jednotka Konohy
Fanfikce o lidech, kteří tady na Konoze schvalují fanfikce. Jakákoliv podobnost s lidmi z Konohy je čistě náhodná, doopravdy, fakt.

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, Ne, 2010-02-07 15:53 | Ninja už: 5325 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

Aha dík Laughing out loud

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, So, 2010-02-06 10:53 | Ninja už: 5325 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

Jinak z pokračováním: Příštím dílem, pozor teď vás zklamu tato série končí, ale pokud byste chtěli, mohla bych napsat Dračí bojovnici 2, ale do všechno záleží jen na vás Laughing out loud

Obrázek uživatele ArtemisFowlStar
Vložil ArtemisFowlStar, So, 2010-02-06 10:48 | Ninja už: 5730 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

hmm tak tohle krása nemohl jsem přestat číst holka máš velký potenciál ale jestli bys někdy napsala pokračování .....Laughing out loud

[URL=http://theotaku.com/quizzes/view/1769/what_akatsuki_member_are_you%3F"][/URL]
What Akatsuki Member Are You?What Akatsuki Member Are You?Hosted By theOtaku.com: Anime

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, So, 2010-02-06 10:51 | Ninja už: 5325 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

Jé díky, to mě vážně potěšilo. A to jsem si už začínala myslet, že je to hrozný Sad Ale ty jsmě příjemně potěšil. Laughing out loud

Obrázek uživatele Kimka
Vložil Kimka, Po, 2010-02-01 21:28 | Ninja už: 5579 dní, Příspěvků: 281 | Autor je: Prostý občan

Tak to bylo bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Upe super-bomba-bezva-cool !!!!!!!!!!!
Ale: Mělas tam trochu pravopisnou chybu a pár přeřeku ale....
A ještě jak Anaru říkala tomu svému fotrovi furt haj.l tak občes bys to třeba mohla proměnit jako třeba: Ten haj.l s ním bojoval... Chtěla jsem toho pič.use zabít... no nějak tak to byl příklad... ale....
To je všechno v poho Laughing out loud ten příběh je upe boží!!!!! Laughing out loud XD XD Laughing out loud
Další díl!!!! Laughing out loud Sticking out tongue

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, Po, 2010-02-01 22:43 | Ninja už: 5325 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

Díky, kde přesně jsou ty chyby, prosím? Jinak ten hajzl mi na něho asi nejvíc seděl.... Laughing out loud Samozřejmě si to při čtení můžeš převést do té sprosčí formy. Laughing out loud

Obrázek uživatele Kimka
Vložil Kimka, Út, 2010-02-02 16:43 | Ninja už: 5579 dní, Příspěvků: 281 | Autor je: Prostý občan

Kakuzovi a žr místo že. Laughing out loud
Jasán že si to převedu do sprostčí formy.... však víš Evil Evil Evil

Obrázek uživatele Saskiee
Vložil Saskiee, Ne, 2010-01-31 23:15 | Ninja už: 5278 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Prostý občan

moc pěkný,ale přišlo mi to příliš rychlí..

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, Po, 2010-02-01 15:54 | Ninja už: 5325 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

No..... Laughing out loud

Obrázek uživatele Keisy-chan
Vložil Keisy-chan, Ne, 2010-01-31 20:59 | Ninja už: 5442 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Prostý občan

Moc pěkné ale jak to ted bude dál pokračovat když se její všechny sny splnily nebo to už je konec Cry

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, Ne, 2010-01-31 21:30 | Ninja už: 5325 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

Ne ještě není konec Laughing out loud

Obrázek uživatele Keisy-chan
Vložil Keisy-chan, Po, 2010-02-01 17:06 | Ninja už: 5442 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Prostý občan

to sem moc ráda tahle ff se mi moc líbí Smiling

Obrázek uživatele Kimka
Vložil Kimka, Po, 2010-02-01 21:30 | Ninja už: 5579 dní, Příspěvků: 281 | Autor je: Prostý občan

Ty vado já bych zdechla kdyby byl konec... Laughing out loud