manga_preview
Boruto TBV 07

Pan chůva 009-Saké=Tabu (END)

Na kratičký okamžik jsem strnul, ale Sakura mě dál pevně svírala a plakala mi na rameno. Jakmile jsem si to uvědomil, pevně jsem ji objal. Stále jsem si vyčítal svoje chyby a nejvíc mě bolelo, že ona se za to chce zodpovídat.
„Ne, počkej,‘‘ zaprotestoval jsem a odstoupil jsem od ní několik kroků. Nemohl jsem. Sakura teď patřila jinému a já s tím už nic nenadělám. Rozhodně nechci, aby si dělala nějaké naděje.
„Stalo se něco?‘‘ zeptala se, oči stále plné slz. Nepřestávala se snažit přiblížit se ke mně, ale já jsem ji odmítal.
„Tohle nejde Sakuro, nechci, abys mi pořád pomáhala,‘‘ řekl jsem, čímž jsem ji trochu zaskočil. Přestala plakat, jen na mě vyjeveně hleděla.
Zastavila se na půl kroku ode mě a zarytě mlčela.
„Ty tomu stále nerozumíš, tohle je můj problém,‘‘ tentokrát už jsme zvýšil hlas a to jsem neměl.
Nestačil jsem ani mrknout a Sakura s pláčem zmizela z místnosti. Připadal jsem si jako slaboch. Protože teď jsme to celé pokazil.

Jak bych měl popsat následují dny? Jedním slovem to byla nuda. Připadal jsem si, jako bych snad umřel.
Co mě však překvapilo nejvíc, já jsem se nevrátil k saké. Lépe řečeno, pokaždé mi připomínalo Sakuru a to mě pak zabolelo u srdce. I když jsem tu bolest překonal, následovala další zábrana. Naprosto se mi za tu dobu jeho chuť znechutila. Raději jsem se k němu ani navracel.
Zůstal jsem raději u čaje a to i přes předešlou nehodu.
Stejně jako před touhle historií, ani teď jsem Sakuru vůbec nevídal, i když jsem teď vycházel z domu docela často. Jako by se vytratila. O to víc jsem se obával setkání s Narutem. Každým dnem se blížil okamžik jeho návratu a já měl strach, co mi hodlá za moje hloupé činy udělat. Musel jsem si přiznat, že bych pár facek potřeboval.

Jednoho dne jsem se odevzdaně vracel zpět domů, když mi cestu zkřížil kočárek. Zastavil jsem se naštěští dřív, než jsem se s ním srazil.
„Je, omlouvám se, já…..“ ozval se za kočárkem mně velice známý hlas, ovšem jakmile se naše pohledy setkaly, hlas jií selhal.
„Ahoj,‘‘ pozdravila mě tiše a objela mě s kočárkem. Zarytě jsem mlčel, ovšem tentokrát jsem ji nehodlal nechat odejít. Chvilku jsem ještě přemýšlel, co jí vlastně říct, ale nakonec jsem se na to vykašlal.
„Počkej!‘‘ zavolal jsem na ni. Otočila se a byla i docela překvapená. I s kočárkem pomalu došla zpět ke mně.
Až teprve teď jsem si uvědomil, že s sebou má kočárek. Už dávno neměla břicho, tvoreček, jehož předtím nosila pod srdcem, teď spokojeně oddychoval v modravém kočárku. Mírně jsem se naklonil, abych miminko viděl zblízka.
Sakura si mírně odkašlala, čímž mě odtrhla od kočárku. Tak a teď jsem pro změnu nevěděl co říct já, tedy spíš jak, jelikož jsem jí toho chtěl říct opravdu dost.
„Je mi to líto,‘‘ vypadlo ze mně nakonec. Opravdu jsem se na nic víc nezmohl, i když jsem si nebyl jistý ,zda tohle bude stačit.
Při mých slovech na chvilku strnula. Nebyl jsem si jistý, zda mám pokračovat. Naštěstí mě z té nepříjemné situace vysvobodil dětský pláč. Sakura mě přestala pozorovat a sklonila se ke kočárku. Po chvilce vytáhla blonďaté miminko.
„Je roztomilý,‘‘ řekl jsem, ale nebyl jsem si zcela jistý, jestli se opravdu jedná o chlapečka. Sakura se hned usmála.
„Ani jsem nevěděl, že už se narodil,‘‘ začal jsmem trochu normální rozhovor a doufal jsem, že se spolu zase skamarádíme. Najednou ke mně to malé stvoření začalo natahovat ručičky. Sakura se usmála a přistoupila ke mně. Věděl jsem, co chce udělat, bránil jsme se, ale nakonec mi miminko dala do náruče. Pohlédl jsem na něj.
Blonďaté vlásky po Narutovi, ale pro změnu pistáciové oči po Sakuře. Chlapeček se na mě slabě pousmál.
„Má oči po tobě,‘‘ řekl jsem.
„Jo, to říkají všichni,‘‘ odpověděla mi. „Přijď dneska večer k nám, potřebujeme s tebou něco probrat,‘‘ oznámila mi a vzala mi spinkají dítě z náruče. Trochu jsem se zarazil, protože to znamenalo, že tam bude i Naruto. Krapet se mi sevřel žaludek, ale sraba dělat nebudu.
„Dobře,‘‘ odpověděl jsem jí sklíčeně a vydal jsem se opačným směrem. To, co jsem jí chtěl říct, už jsem dávno zapomněl.

Nastal večer, pomalu jsem se proplétal tichými ulicemi Konohy. Nikde ani živáčka, ale to mě nevyvedlo z míry.
Jakmile v dálce zahlédl ten dům, zastavil jsem se. Přemýšlel jsem, zda se nemám ještě otočit, protože chci mít svoje zuby tam, kde jsou. Pomalu jsem ale přistoupil k domku. Ještě malou chvilku jsem váhal, ale nakonec jsem zaklepal na dveře. Ozvaly se kroky, pak se otevřely dveře. Mírně jsem strnul, když se přede mnou zjevil Naruto.
Ani nepozdravil, jen mě pustil dovnitř.
Pomalu jsem vkročil a zavřel jsem za sebou. Hned jsem si všimnul, že v místnosti se nachází osoba, kterou jsem tu ani nečekal. Tou osůbkou byla paní Haruno.
„No, možná bychom si teď mohli klidně popovídat,‘‘ uvolnila napjatou situaci Sakura a ukázala na pohovku. Sedl jsem si raději co nejdál od nich, do křesla v opačném rohu pokoje.
„Možná bychom se ti měli omluvit,‘‘ začal Naruto, ovšem já nechápal, co tím vlastně myslí.
„Ale proč? Já bych se měl omlouvat vám,‘‘ přiznal jsem a sklopil jsem hlavu. Proč by se měli omlouvat oni, já jsem přece vinen. Já a můj alkoholizmus.
„No víš…my.. jsme se na tebe trochu domluvili,‘‘ špitla Sakura. Zarazil jsem se. Domluvili, nechápal jsem to, ale od začátku jsem věděl, že je to nějaká bouda. Myslel jsem si však, že Sakura není tak dobrá herečka.
„Počkejte, to všechno byla hra?‘‘ vyptával jsem se a doufal jsem, že mi neřeknou ano.
Chvilku mlčeli, a pak všichni hromadně zakývali hlavami. Chvilku jsem mlčel, potřeboval jsem si všechno přebrat, urovnat a hlavně se vyrovnat s prvotním šokem.
„Sasuke, my jsme ti chtěli pomoc, tak proto,‘‘ oznámila mi Sakura. Pomalu přistoupila ke mně a chytla mě za ruce.
„Všechno to byla hra, nikdy jsem na tebe nebyla naštvaná,‘‘ začala se omlouvat. Mírně jsem se usmál. I když jsem se trochu zlobil, byl jsem šťastný. Pro mě to znamenalo, že na mě nezapomněli. A taky mi pomohli.
Uchopil jsem pevně její ruce a usmál jsme se ještě víc.
„No, tak to bychom měli zapít,‘‘ rozhodl se Naruto a zmizel, kdesi za dveřmi. S napětím jsem vyčkával, co přinese.
„Saké to není‘‘ usmál se, když vrátil do pokoje, a položil na stůl dvě láhve jakési tekutiny.
„Samozřejmě pro Sasukeho mám něco nealko,‘‘ poznamenal nakonec, což mě rozesmálo
„Jo..Saké je teď pro mě tabu.‘‘

...END...

4.82927
Průměr: 4.8 (41 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Ne, 2016-02-07 16:32 | Ninja už: 5163 dní, Příspěvků: 6215 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Misia V: No ja neviem. Po tom pomalom rozbehu príbehu je na mňa takýto náhly záver trocha moc. Rátal som s kadečím, len nie, že tým takto sekneš. Po všetkých tých trampotách to celé išlo zrazu príliš hladko.
A mimochodom - dalo sa tušiť, že to bude búda. Eye-wink

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Flatron
Vložil Flatron, Ne, 2010-04-18 15:24 | Ninja už: 5561 dní, Příspěvků: 351 | Autor je: Prostý občan

Chudak sasuke nakonec sa mu alkohol zhnusil Smiling

Obrázek uživatele Mike
Vložil Mike, Út, 2009-08-11 22:32 | Ninja už: 5629 dní, Příspěvků: 529 | Autor je: Prostý občan

z tohto by sa mal spraviť film Smiling úžasnee

_____________________________________

Obrázek uživatele WinryM
Vložil WinryM, Út, 2009-08-11 17:42 | Ninja už: 5393 dní, Příspěvků: 84 | Autor je: Prostý občan

kéž by to i v normálním životě šlo tak "jednoduše". Napsala jsi to tak dokonale, že bych řekla Amy-chan, že s tím má někdo v tvém okolí zkušenost. Já jsem v tom bohužel dva lidi ze svého života viděla. A nic příjemného to není. Skláním se před tebou jako skvělou spisovatelkou.

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Út, 2009-08-11 18:02 | Ninja už: 5704 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

jéé děkuji, no nic z reálného života v tom není, je to jen čistý výmysl, ale děkuji Laughing out loud

Obrázek uživatele anja-chan
Vložil anja-chan, Út, 2009-04-28 17:44 | Ninja už: 5670 dní, Příspěvků: 265 | Autor je: Prostý občan

páááááni...koniec som tak skoro este necakala a musim sa priznat ze som to citala 10 cm od obrazovky, tak som bola nedockava jak to teda dopadne. takyto koniec som necakala a pravdu povediac dufam ze bude aj nejake pokracko(bude?).aj ked ked sa nad tym zamyslim teraz ako mi to preslo hlavou tak som si uvedomila ze to vlastne pokracko nepotrebuje, teraz je to v tom idealnom stave. ani nejaky american happyend ani nejaka strasidelna drama. proste akurat a to sa mi paci.


Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Út, 2009-04-28 18:10 | Ninja už: 5704 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

opravdu pokračování už nebude, jak všichni říkají, skončilo to happyendem a to staí. Řeknu tedy, že konec jsem nevěděla, ono to mělo skončit trochu jinak, ale to by byl jak říkáš american happyend Laughing out loud

Obrázek uživatele Avatar
Vložil Avatar, Po, 2009-04-27 22:04 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

Opravdu moc povedená série a skvělý závěrečný díl, vše se v něm vyjasnilo Laughing out loud

Obrázek uživatele Anke
Vložil Anke, Po, 2009-04-27 20:07 | Ninja už: 5746 dní, Příspěvků: 90 | Autor je: Prostý občan

Tak tahle povídka byla vážně skvělá Laughing out loud i když tyhle moc nemusím, tak se mi tahle povídka líbila od začátku až do konce. Ani by mě nenapadlo, že se na něj všichni domluvili Laughing out loud a je to happyend, konečně někdo, kdo ho napsal Smiling Myslím, že je jasné, že tahle povídka dostává pět u každé kapitoly Laughing out loud

Obrázek uživatele ...Sakura...
Vložil ...Sakura..., Po, 2009-04-27 20:06 | Ninja už: 5592 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

Strašně moc hezký konec!!!!Vážně úúúža!

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Po, 2009-04-27 18:36 | Ninja už: 5796 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

ASI PILI BIRELLA... Laughing out loud SKONČILO TO PŘEKVAPIVĚ HAPPYENDEM TO BYCH TEDA NEČEKALA Laughing out loud

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Po, 2009-04-27 18:25 | Ninja už: 5705 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

něco nealko? nealkoholické saké Laughing out loud mocinky skvělý konec Kakashi YES