manga_preview
Boruto TBV 08

Tajemství 2 aneb První pusou to nekončí (NaruHina)

„Naruto!“
Sakury hlas se roznesl po celé louce, dokonce i vyplašila hejno ptáků, které právě odpočívalo na jednom z nedalekých stromů. Ptáci se rozlétli do všech světových stran a raději se ani nedívali na osoby pod nimi.
Svým výkřikem vyrušila i zamilovanou dvojici ležící uprostřed louky.
„Co to do ní zas vlejo?!?!“ Ino se rozeběhla za svou kamarádkou, která vyskočila zpoza křoví a uháněla za Narutem.

Hinata sebou trhla a vyskočila na nohy, byla docela i naštvaná, že jí někdo přerušil tuhle krásnou chvíli. Podívala se po majiteli toho křiku. Slyšela, jak si Naruto taky stoupá a za chvíli cítila jeho ruku na její. Pořád se dívala Sakury směrem a lehce se usmála. To ten pocit, že jí její láska drží za ruku, jí hřál u srdce.

„Sakura-chan, už jsi tady? A kde je Kakashi-sensei?“ Usmál se na svou týmovou partnerku Naruto a dál stál ruku v ruce vedle Hinaty.
Sakura se zastavila kousek před nimi a po chvíli se vedle ní objevila udýchaná Ino.

„Změna plánu Naruto, musíme jít na cvičiště.“ Oplatila mu úsměv Sakura a pak sjela pohledem na Hinatu, ale její výraz se změnil. Nedívala se na ní jako na kamarádku, ale jako na soupeřku. Stejně jako se dívala na Ino před třemi lety.
Chytla Naruta za předloktí a silně zatáhla, aby ho uvedla do klusu.
Dříve spojené ruce se násilím rozdělily a ladným obloučkem se vrátily k tělům svých majitelů.
Hinata to vše sledovala a nevěděla, co si myslet. Připadalo jí, jakoby snad Sakura žárlila, ale moc si s tím hlavu nelámala. Věděla, že pro ní byl vždy Naruto jen kamarád.
Nechápavě se na Ino podívala a ta jen pokrčila rameny a rozpačitě se usmála.

„Sakura-chan, co se děje? Proč běžíme? A mohla bys mi pustit ruku? Ještě jí budu potřebovat!“
Ona však běžela dál a až po několika minutách povolila stisk a zastavila.
„Promiň Naruto, jen jsem si chtěla pospíšit, aby sensei nenadával.“ Zas nasadila andělský úsměv a jedním pohybem ruky se upravila rozlítané vlasy.
„A kde teda je?“ řekl trochu naštvaně Naruto.
„Eh, no víš, čeká na nás v Ichiraku.“
Když Naruto uslyšel o své oblíbené restauraci, tak i zapomněl na svůj vztek a rychlým krokem se vydal do svého svatostánku.

„Panebože, co to dělam? Proč s ním chci být o samotě? Proč ho chci dostat do nejdál od Hinaty?“
„Sakura-chan, mam něco na obličeji?“ Zvědavě se na ní podíval, bylo mu divné, že na něj tak civí.
„Ty jeho oči… Krucinál Naruto, já tě miluju!“
„Nee, to nic.“ Odvrátila od něj zrak, posadila se na volnou židli a objednala si jídlo.
Zanedlouho se oba pustili do svých ramenů a Sakura děkovala vyšším silám, že si blonďák nevzpomněl na Kakashiho.

Mezitím se dívky na louce pustily do boje. Hinata měla hodně navrch, asi proto, že byla stále vytočená z chování Sakury, a tak se do boje víc vžila. Pak si ale vzpomněla na ten překrásný moment, kdy se její rty setkaly s Narutovými. Vztek byl hned tatam a její soustředění jakbysmet.
Toho využila blondýna a silným kopem poslala Hinatu k zemi.
Díky tomu se probrala z tranzu a během okamžiku byla zas na nohou.

„Ino, já už musim jít, tak zas někdy, ahoj.“
Nechala tam Ino stát a vyrazila k domovu. Celou cestu zas vzpomínala na Naruta. Při každé vzpomínce na něj se jí svíralo hrdlo a po celém těle se jí rozlilo horko. Při představě, že ho znovu políbí jí zčervenaly tváře, ale doufala, že se to stane. Věřila tomu, musela ho ještě dnes vidět.
Proplétala se uličkami Konohy a na rohu jedné z nich se zastavila, trochu couvla a schovala se za zeď, vykukovala jí jen hlava.

„Tak já už půjdu domů.“ Naruto propnul ruce nad hlavou a pořádně se protáhl. Měl v sobě svou denní dávku ramenu, díky které se cítil plný síly, ale hlavně by si teď nejraději dal dvacet.
„Co? Tak brzy? Ale když chceš…Doprovodím tě, mam to cestou.“
Každým krokem se k němu víc a víc přibližovala, až se jejich ruce při každém kroku dotýkaly.
Jemu to nebylo nepříjemné, ale cítil se tak trochu provinile. Nepřipadalo mu to správné vůči Hinatě. Nenápadně se odděloval od Sakury, až to vypadalo celkem komicky.
Už viděl dveře domu, kde měl svůj byt. Otočil se na Sakuru, v úmyslu se s ní rozloučit, ale to co viděl ho zaskočilo.

„Teď nebo nikdy!“ Čekala až se otočí a už se k němu nakláněla, rukama obepnula jeho boky a přitáhla si ho blíž.
„Sakuro, co to děláš!“

Hinata se svezla po zdi k zemi, nechtěla to vidět, byla i ráda, že nic neslyšela. Možná by to bolelo ještě víc. Začalo jí bolet břicho, bylo jí na zvracení, točil se s ní celý svět. Pořád tomu nemohla uvěřit. Z očí jí stékaly potůčky slz, které se nedaly zastavit. Pěstmi zlostně mlátila do země.
Sebrala zbytek sil a zvedla se, utíkala pořád za nosem, slzy jí kalily zrak. Sem tam i klopýtla, ale běžela dál. Zastavila se až před sídlem svého klanu. Vběhla dovnitř a ignorovala Nejiho a Hanabi udivené pohledy. Ignorovala jejich volání. Chtěla být sama.

Lehce se od ní odstrčil, letmé dotyky rukou ještě zkousl, ale tohle už ne. Jakýsi vnitřní hlas mu říkal, ať to nedělá. Hlas srdce, možná lásky. Důležité bylo, že jí nechal stát před domem a zmizel za vchodovými dveřmi.

"Proč jsem tak naivní!" Propadla v hysterický pláč.Seděla na posteli a rukama pevně svírala peřinu. Ještě asi hodinu takhle brečela, pak si otřela slzy a rozhodla se, že nebude dělat ukvapené závěry.
Vždyť jí řekl, že se do ní zamiloval, a on nikdy nelže. Vždy dodrží své slovo, tak proč by zrovna jí podvedl.
Počkala, až bude zas mít normální oči, takhle opuchlé je snad ještě nikdy neměla. Vydala se do obývacího pokoje, nechtěla už být sama. Samota jí bolela, připadala si jako bezvýznamná osůbka mezi těmi důležitými, jako bezcenný kus čehosi, co nikdo nepotřeboval.
Hanabi se hned začala vyptávat, co se stalo. V tom někdo zaklepal na dveře.

Nervózně přešlapával přede dveřmi, přece jen to bylo sídlo nejvýznamnějšího klanu v Konoze, takže není divu, že cítil určitý respekt a možná i strach. O Hiashi Hyuugovi toho slyšel dost, takže se bál, aby jim snad neušpinil dveře. Ale strach přemohl stesk po dívce a tak tedy zaklepal.
Ve dveřích se objevil Neji, jako vždy s nic neříkajícím výrazem.

"Zdravim Neji, je doma Hinata?"
Nebezpečně si Naruta přeměřil a trochu pokrčil čelo. Nakonec usoudil, že mu jí přece jen zavolá.
"Hinata-sama! Je tu Naruto." A opět zmizel za pootevřenými dveřmi.

"Co budu dělat? Co jen mu řeknu? Budu dělat, že nejsem doma." S tímhle rozhodnutím vydržela asi pět vteřin a pak vstala a došla ke dveřím.
Z hluboka se nadechla a pomalu vydechla, nechtěla se před ním rozbrečet. Už tím omdlíváním ukázala, jak moc je slabá. Chytla za kliku a otevřela dveře.

Když ho uviděla, jak se na ní usmívá, tak se jí zas podlomila kolena. Něco na ní mluvil, ale ona to nevnímala. Sice si slíbila, že ho nejdřív vyslechne, ale nešlo to. Není tak silná, jak doufala. Před očima se jí objevila ta scénka. Pro ni přímo hororová, kterou už nikdy nechtěla vidět. Z očí se ji znova draly slzy, nechtěla být taková, ale nemohla dopustit, aby jí viděl brečet. Zabouchla mu před nosem a opřela se zády o dveře.
Připadala si hrozně, takhle prásknout dveřmi a nic neříct. Chtěla se omluvit, otřela slzy a znovu otevřela.
Bohužel tam ale nikdo nebyl. Byla naštvaná sama na sebe, že se nedokázala přemoct a být aspoň jednou v životě silná. Takhle přišla o jedinečnou šanci si to s Narutem vyjasnit.
Celá zoufalá si sedla na schůdek před dveřmi. Slunce už pomalu zacházelo za horizont a loučilo se s dnešním dnem krásnou paletou barev.
"Promiň Naruto, nedokážu to." Opřela čelo o skrčená kolena a litovala svého chování.
Z myšlenek jí rušilo hlasité cinkání, které vycházelo z zpoza zídky, ohraničující jejich pozemek. Ještě chvíli to snášela, ale pak vstala a rozhodla se zneškodnit činitele toho zvuku.
Popoběhla pár metrů a vykoukla přes vrátka na ulici. Nic neviděla.
Už se otáčela, že půjde zpátky, a v tom se zas ozvalo cinknutí. Viděla jen, jak malý kamínek padá k zemi.
Podívala se ke zdi. Otevřela vrátka a stoupla si před osobu sedící na zemi.

Zvedl zrak od kamínku v ruce a zahleděl se jí do očí. Nechápal, co se stalo, proč se tak chovala, ale to teď už bylo jedno. Byl rád, že ho našla, v to taky doufal. Možná proto házel kamínky na protější plot, na kterém byla snad naschvál přitlouklá železná, již značně zrezlá, deska.

"Naruto, já.." Nevěděla jak to říct. Už mu věřila, nepochybovala o tom, že jí nelže a ani jí nepodvádí. Proč by to jinak seděl skoro hodinu na špinavé zemi. Mohl jít klidně domů, ale on ne. Nešel.

Zvedl se, oprášil si kalhoty a pomalým krokem došel těsně před ní. Něžně jí obejmul, pohladil jí po vlasech a zašeptal jí do ucha: "To nic."

Přitiskla se k němu jak nejvíc to šlo a nehodlala ho pustit. Opřela si hlavu o jeho rameno a nedočkavě se zavrtěla. Ucítila pár polibků ve vlasech.
Natočila obličej jeho směrem políbila ho na tvář. Nebylo kam spěchat, teď už budou jen spolu a nerozdělí je ani Sakuřina brutální síla.

Poznámky: 

Takže je to takový hokus pokus o pokračování, původně jednorázovky, Tajemství. Dlouho sem nepsala, nebyla inspirace a zrovna dnes mě přepadla chuť psát, tak tady je výsledek.
Doufam, že se aspoň někomu bude líbít Smiling Smazat to můžu vždycky Laughing out loud
Předem díky za komenty a hodnocení Smiling

4.985075
Průměr: 5 (67 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, Po, 2017-11-27 22:40 | Ninja už: 2345 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Sakura Nam tu žiarli dom zvedavi ako to dopadne inak zatiaľ vinikajuca časť

Obrázek uživatele Hideki
Vložil Hideki, Út, 2013-01-01 19:23 | Ninja už: 4144 dní, Příspěvků: 124 | Autor je: Pěstitel rýže

Myslím, že už mám oblíbeného autora FF na Konoze ^^

Obrázek uživatele Naruto - san
Vložil Naruto - san, St, 2012-03-14 19:25 | Ninja už: 4562 dní, Příspěvků: 8 | Autor je: Prostý občan

super určitě pokračuj Laughing out loud

Naruto anime a manga je nejlepší!

Obrázek uživatele dusicinko
Vložil dusicinko, Pá, 2011-04-08 23:52 | Ninja už: 6026 dní, Příspěvků: 63 | Autor je: Prostý občan

NEMAŽ!!!!!!!!!!!! Laughing out loud

userbarz.com

Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, Čt, 2009-09-24 11:41 | Ninja už: 5480 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

smazat se to opovaž, je to super!!! bych sakuře nejrači vydloubla oči, ale super Smiling

Obrázek uživatele Yondaime-The fourth Hokage
Vložil Yondaime-The fo..., St, 2009-08-26 20:47 | Ninja už: 5660 dní, Příspěvků: 61 | Autor je: Recepční v lázních

skvěléééé Eye-wink

Obrázek uživatele Andulka...xD
Vložil Andulka...xD, Út, 2009-05-19 18:46 | Ninja už: 5762 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

tfuj, jsem se lekla, že to zkončí NaruSaku...naštěstí NaruHina vede... Eye-wink ...jinak...pěkná povídka...honem skáču na další dílek xD

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Po, 2009-05-11 20:15 | Ninja už: 5553 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

*aplause* pořád aplaus a pořád ... a ještě no to bi mohlo stačit : Super a ten závěr XD ani Sakuřina brutální síla to bylo .... nevim jak to napsat NaruZ láskyHina 4ever Together Laughing out loud


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele DeiDenda
Vložil DeiDenda, So, 2009-05-02 11:17 | Ninja už: 5509 dní, Příspěvků: 209 | Autor je: Prostý občan

Super!To je dobře, že se Naruto rozhodl pro Hinatu!



Obrázek uživatele Fin
Vložil Fin, Čt, 2009-04-30 14:52 | Ninja už: 5587 dní, Příspěvků: 108 | Autor je: Prostý občan

Suproví, jako vždycky. Tvoje romantický povídky mám rád.

Obrázek uživatele kushina-hime
Vložil kushina-hime, Čt, 2009-04-23 19:42 | Ninja už: 5740 dní, Příspěvků: 504 | Autor je: Prostý občan

*wau* To teda bolo niečo!!Nič také nabité citmi som nečítala už dlho Laughing out loud
Je to bohovské Kakashi YES
A neopováž tvrdiť niečo iné Sticking out tongue

Stále žijúca nostalgia a začiatky...
Pred konfliktom veľký múr padne,
ten veľký na smrť, smrť náhlu a oplakávanú,
narodený ako nedokonalý: väčšiu časť prepláve,
Územie blízko rieky sfarbené krvou.

Obrázek uživatele Yoshikuni Akito
Vložil Yoshikuni Akito, St, 2009-04-22 16:43 | Ninja už: 5695 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

Hmmm jak to mám ohodnotit? Je to takový... takový... NAPROSTO SUPER!!!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Avatar
Vložil Avatar, Út, 2009-04-21 23:02 | Ninja už: 5643 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

Moc pěkné pokračování Smiling moc se ti to povedlo Smiling

Obrázek uživatele maklmape
Vložil maklmape, Čt, 2009-04-23 19:52 | Ninja už: 5603 dní, Příspěvků: 382 | Autor je: Recepční v lázních

Elisabeth-san: Děkuju moc Smiling Tolik chvály...si to ani nezasloužim Laughing out loud díky
Tamaki Uchiha: Taky hrozně děkuju, za všechny tvý komenty...sem ráda, že se nam vzájemně líbí naše FF Laughing out loud
Hinata-sempai: Laughing out loud dobře nemažu...a díky za komenty, za chválu Smiling
Avatar: sem ráda, že se líbí, mam docela pocit, že sem to tim pokračováním akorát zkazila....každopádně moc děkuju za koment Smiling
Yoshikuni Akito: Díky Laughing out loud sem ráda, že se líbí
Kushina-hime: Laughing out loud Moc díky, ses fakt milá Smiling Zejtra vlítnu na tvý FF a FA, už se na to těšim Eye-wink

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Út, 2009-04-21 18:37 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

nee nemaž to!!! je to nádherný!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Ithorak
Vložil Ithorak, Út, 2009-04-21 11:28 | Ninja už: 5571 dní, Příspěvků: 341 | Autor je: Prostý občan

Fakt super...krásné

Žádné příběhy, které si o mně lidé vyprávějí,
nemohou změnit to, kým jsem doopravdy.
- Luke Skywalker

kulturistika a fitness |
Sportovní výživa, posilovací stroje

Obrázek uživatele Eli von London
Vložil Eli von London, Po, 2009-04-20 20:09 | Ninja už: 5529 dní, Příspěvků: 297 | Autor je: Prostý občan

nádherný! tohle je jedna z povídek, díky kterým mám čím dál tím víc v oblibě NaruHina a k tomu když je to takhle perfektně napsané... nejlepší NaruHina co jsem četla Smiling jen tak dál Kakashi YES

Obrázek uživatele Memph
Vložil Memph, Po, 2009-04-20 19:18 | Ninja už: 5631 dní, Příspěvků: 242 | Autor je: Prostý občan

tohle jsem si nemohl nechat ujít Laughing out loud
Pokračování par excelance ... Smiling naprosto famozní Smiling
hmmm škoda že si to neotevřela pro další díly, mohla by se ztoho vyklubat nějaká mnoha a mnoha a mnoha dílová série ... Laughing out loud

Obrázek uživatele maklmape
Vložil maklmape, Po, 2009-04-20 19:26 | Ninja už: 5603 dní, Příspěvků: 382 | Autor je: Recepční v lázních

Kdo ví, možná to ještě nějak otevřu Laughing out loud to si jen oni myslí, že je nikdo nerozdělí Laughing out loud, neví, co na ně vymyslim já!!!!muhehehehe Laughing out loud
Jinak díky moc za koment, od tebe vždy potěší Smiling