manga_preview
Boruto TBV 08

Tajemství 3 aneb Mládeži nepřístupné!! xD

Stáli tam uprostřed chodníku, táhnoucího se podél kamenné zídky. Stáli by tam možná do dneška, ale přece jen se rozhodli jít každý do svých domovů.
Hinata si opřela o zavřené dveře svého pokoje a malinko se usmála. Tak hezky jí hřál ten nádherný pocit u srdce. Pevně se rukama objala, zavřela oči a nechala své myšlenky volně plout k Narutovi.

Ten si to právě mířil ke svému bytečku. Spokojeně si pobrukoval a díval se při tom na nebe. Krok za krokem si krájel cestu domů, když tu najednou ho něco napadlo. To něco mu na tváři vykouzlilo široký úsměv a donutilo ho, aby si pospíšil domů.
Vytahoval si klíče, ještě když byl na ulici, vlítl dovnitř a ihned si sedl ke stolu a začal psát seznam věcí, které zítra koupí.
Asi po patnácti minutách byl se seznamem spokojený, ještě po pro jistotu párkrát přejel očima odshora dolů, následně odspoda nahoru. Když usoudil, že na nic nejspíš nezapomněl, tak se šel umýt a celý nedočkavý skočil do postele. Těšil se na následující den, pořád sám sebe chválil, že něco tak chytrého vymyslel.
Nemohl se dočkat, až o tom Hinatě řekne. S úsměvem na tváři zavřel víčka a nechal svou mysl pomalu padat do říše snů.

„Hinato!“
Tmavovláska se převalila na posteli a nic nenaznačovalo tomu, že by se probudila.
„Hinato!“
Naštvaně si zakryla uši polštářem a snažila se ještě usnout, zdál se jí zrovna tak krásný sen. Ale i přes to slyšela, jak se někdo blíží ke dveřím jejího pokoje. Když jí došlo, že takhle dupe jen její otec, tak se raději vzdala pokračování snu a zvedla se.
„Ano otče?“ křikla přes zavřené dveře a rychle si oblékla.
„Dole na tebe čeká ten blonďák.“
Když tohle slyšela, tak se vykašlala na stlaní postele a proletěla kolem Hiashiho jako střela. Zastavila se až přede dveřmi, upravila si rozlítané vlasy a s úsměvem na tváři otevřela.
„Ahoj Naruto-kun.“

„Ahoj! Doufam, že sem tě nevzbudil.“ Omluvně se usmál. Nebyl sice kdovíjak chytrý, ale podle Hinatiných očí poznal, že ještě před chvílí klidně spala.
Ale co, už se stalo, doufal, že jí zvedne náladu svým plánem.
„Víš, něco mě napadlo, snad se ti to bude líbit.“
„Tak ven s tím! O co jde?“ Zavřela za sebou dveře a vydali se po cestě ven z vesnice.
Nevěděl proč, ale byl z toho trochu nervózní. Nechtěl, aby to poznala, tak udělal své oblíbené gesto. S rukama za hlavou a úsměvem na tváři jí začal barvitě líčit svůj úžasný nápad.
„Tak mě tak napadlo, že by jsme mohli vyrazit stanovat. Jen ty a já, co ty na to?“
Vykulila na něj oči, tohle opravdu nečekala. Jen ta představa, že bude s Narutem celé dny o samotě, jí na tvářích vykouzlila ruměnce.
Naruto na tom nebyl jinak, ale pokračoval dál.
„Napadlo mě to, když jsem se včera vracel domů. Přemýšlel jsem nad námi a došlo mi, že se moc neznáme. Tedy známe, ale…Jak to jen říct. Prostě jsme spolu nikdy pořádně nemluvili. Zajímá mě, jaké je tvé oblíbené jídlo, čeho se bojíš, jaký je tvůj sen a to stanování mi přišlo jako dobrý nápad.“
Nejistě se na ní podíval, trochu se i bál její reakce. Když viděl, že je z toho celá nesvá, tak jí něžně chytil za ruku a pohladil jí po tváři.
„Tak co ty na to?“
Zastavila se a natočila se jeho směrem. To co jí teď nejvíc trápilo, byla Hiashiho reakce.
„Je to skvělý nápad, ale bojím se, co na to řekne otec.“
Chytil jí i za druhou ruku a přistoupil k ní blíž. Šibalsky na ní mrkl a přiblížil se svým obličejem k jejímu.
„O to se neboj, to se zařídí,“ zašeptal jí do ucha a lehce jí políbil do vlasů.
Jak tohle milovala, zavřela oči a polibek mu vrátila. Jemně třela svým nosem o ten jeho a těšila se na společné dny se svým klukem.
Se svým klukem? Trochu se cítila divně, že si ho tak přivlastňuje, ale tohle bylo chození, nebo snad ne? Věděla, že jí má rád, ale chtěla to slyšet. Bylo to pro ni teď hodně důležité, dávalo jí to v jejich vztahu tak potřebnou důvěru a jistotu.
Chtěla, musela to slyšet z jeho úst.
„Tak já to jdu zařídit, prosím tě, mohla bys zatím nakoupit tyhle věci? Tady máš peníze. Sejdeme se tu za hodinu, ano?“
Pročítala si lístek, kde bylo napsáno co koupit. Ucítila jeho rty na své tváři, zvedla oči a viděla, jak Naruto běží pryč a mává jí na rozloučenou.
Zastrčila peníze a papírek do kapsy a vyrazila do nejbližšího obchodu.

Po 1 hodině
Naruto už netrpělivě pošlapával na smluveném místě, každou minutu vykukoval, jestli už Hinata nejde.
Byl strašně rád, že mu Tsunade slíbila pomoc. Nebýt jí, tak by jejich plán možná nevyšel. Byl jí tak vděčný. Dokonce se rozhodl jí koupit lahev saké, protože si jí opravdu zasloužila.
Z myšlenek ho probralo šustění a pomalé kroky.
Nahlédl znovu přes křoví a uviděl hromadu tašek. Až po pár metrech poznal, že to, co je za nimi, je Hinata.
Běžel jí naproti a pomohl jí s nákupem.
„Promiň.“ Udělal na ní psí oči a už bylo jasné, že hádka je zažehnána. Pro jistotu na ní rychle vybalil tu dobrou zprávu.
„Bábi Tsunade slíbila, že nám pomůže. Kdyby něco, tak jsme spolu na misi.“ Mrkl na ní a udělal pár klonů, kteří odnesli nákup do jeho bytu.
„Takže teď běž domů, řekni jim o misi a sbal si věci, večer vyrážime.“
S otevřenou pusou mu všechno odkývala. Ucítila jeho prsty na své bradě, pomalu jí pusu zavřel a políbil jí semknuté rty.
„Tak večer u brány, ahoj.“ A už byl zas pryč.
Nemohla tomu uvěřit, těšila se na večer, na jejich společné zážitky a taky na jejich společnou noc.

Večer u brány
„Tak co, těšíš se?“
„Hrozně moc, Naruto-kun.“
Dali si baťohy na záda a vyrazili do lesa. Asi po hodině našli skvělé místo na spaní. Blízko byl potok, takže o vodu se starat nemuseli.
Postavili stan, rozdělali oheň, sedli se k němu a přitulili se k sobě.
Všude kolem byla tma, na obloze zářili hvězdy, které sledovali zamilovaný pár pod sebou.
Povídali si, dlouho do noci, ale ani jeden z nich nebyl unavený. Naopak, Naruto jí objal a ještě více jí k sobě přitisknul.

Políbila ho, dlouze a vášnivě. Cítila při tom takový divný pocit. Nikdy nic podobného necítila. Najednou chtěla víc. Rukama mu zajela pod triko a hladila ho po zádech. Při doteku jeho kůže, se jí na těle objevila husí kůže.
Pořád ho líbala, cítila, jak se mu rozbušilo srdce.

Oplácel jí polibky a hladil jí po vlasech. Jeho tělo ovládla neskutečná vášeň, ale krotil se, nechtěl na ní pospíchat. Ale nemohl si pomoct, bylo to tak příjemné.
Ruce ho přestaly poslouchat a jakoby měly vlastní rozum, se vydaly na průzkum pod Hinatinu mikinu.

Když viděla, že proti jejím dotekům nic nenamítá, ba naopak, tak se od něj trochu odtáhla. Zvedla mu nahoru ruce a sundala mu triko. Sama si svlékla mikinu a nedočkavě se zas k němu přitiskla.

Jakmile jí ucítil na svém těle, ztratil nad sebou jakoukoli kontrolu. Dokonce mu připadalo, že i ovládnutí Kyuubiho je proti tomuhle hračka.
Něžně jí líbal na tváři a pomalu se dostával ke krku. Při tom jí z ramen sundal ramínka od jejího tílka, takže za chvíli před ním seděla jen v podprsence.

Slastně vzdychla, vzala do rukou jeho tváře a přitiskla jeho rty ke svým. Rukama sjížděla dolů a dolů, chytla mezi prsty lem kalhot, pomalu mu je stahovala.
Byl jejím chováním zaskočený, ale nebránil se tomu. Nic tak krásného nikdy nezažil. Udělal to samé co ona a za chvíli už byly oba bez kalhot.
Lehli si na tvrdou zem, nervozita z nich přímo čišela, a to jen z toho, k čemu se pomalu ale jistě schylovalo. Byli nervózní, ale i moc šťastní. Prožívali spolu užasnou a pro ně nezapomenutelnou noc.
Noční vánek lehce hladil jejich těla, která se teď spojila v jedno.

Druhý den ráno se Naruto probudil jako první. Nejdříve ho trochu zaskočilo, že se mu hůř dýchá. Proto lehce zvedl hlavu, aby se podíval, kdo to na něm leží. Ale když zjistil, že to, co ho tíží na hrudi, je Hinata, tak se jen pousmál a zas si v klidu položil hlavu na zem.

Pohladil jí po vlasech a okamžitě se mu začaly vybavovat vzpomínky na včerejší noc. Nikdy by do Hinaty neřekl, že bude tak vášnivá. Vždyť se vždycky tak hrozně styděla, ale včera? Byla jak vyměněná.
Byl rád, že už jí ta stydlivost přešla. Alespoň když byli o samotě se dokázala chovat přirozeně a uvolněně.
S malým zpožděním si uvědomil, že jsou stále oba nazí. S rudými tvářemi sáhnul po Hinaty mikině a přehodil jí přes ně.

Cítil, jak se trochu zavrtěla a pevněji se k němu přimknula. To způsobilo, že zrudnul ještě víc a sám se divil, kde se v něm ta rozpačitost bere.
Nechtěl jí vzbudit, a tak se jen díval na nebe, které se zabarvovalo do světle modrých odstínů, díky právě vycházejícímu slunci. To mu připomnělo Shikamara, který z oblohy nezpustí oči.

Co by asi na to řekli ostatní, kdyby je tak spolu viděli? To bylo to, co ho teď trápilo. Rozhodl, že bude nejlepší o jejich vztahu pomlčet. Ne nadarmo se říká "Mluviti stříbro, mlčeti zlato". Přece jen nechtěl poznat hněv hlavy Hyuuga klanu na vlastní kůži.

Proč si s tím teď lámat hlavu. Důležitější, nebo spíše příjemnější záležitostí, nad kterou mohl přemýšlet, bylo plánování dnešního společného dne.

Poznámky: 

Tak je tu další pokračování Tajemství, myslim, že je to horší a horší, ale mě to bavilo psát, tak doufam, že se líbí Smiling.
Má to takový lehce erotický(?) nádech,a za to můžete poděkovat phibovi Laughing out loud
Co k tomu ještě dodat? Snad jen, že každý koment potěší Smiling
PS: a taky doufam, esli mi to vůbec vydají Laughing out loud
PS 2: omlouvam se majiteli obrázku, že sem si ho pučila Smiling

5
Průměr: 5 (69 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, Po, 2017-11-27 22:55 | Ninja už: 2345 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Smiling nemal slov som ako v tranze oovedena kapitola:)!!!

Obrázek uživatele TaMiNi
Vložil TaMiNi, Út, 2014-01-21 13:39 | Ninja už: 3748 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Perfect!:3Naprosto BOŽÍ.Laughing out loudSmiling)Ano mělo to naprosto jemný téměř nezřetelný erotický nádech;)Kdyby si to tam nenapsala skoro bych to nepoznala*Ach ta ironie:D*:):DJako a stále Lepší a Lepší..Pokračuj v psaní NaruHiny..Tvoje povídky mě vždy přivedou do takové hezké,mírně stydlivé ale přitom naprosté skvělé nálady...(Stydlivé kvůli takovým nádechum ty víš čeho;D:):3Pro mě jsi jedna z nejlepších tady;)Smiling)

Smrt je lechká.To život je těžký.Proto sa nikdy nevzdám a budu pokračovat dále.Život je příliš krátký aby jsme se dívali na minulost a řešilu ju.Proto se vždy koukám dopředu a věřím v lepší zítřky.

Obrázek uživatele Eli-chan
Vložil Eli-chan, Ne, 2013-01-06 00:22 | Ninja už: 5776 dní, Příspěvků: 443 | Autor je: Recepční v lázních

přidávám se k mnoha komentářům ! je to perfektní :3

Člověk ani nestačí mrknout a najednou dospěje. A s věkem přichází zkušenosti, ale i mnohem složitější mise. Proto po mnoha letech tak vřele uvítám návrat domů, do Konohy. Kde i z budoucího právníka může být skvělý shinobi nebo alespoň kritik vašich povídek.

Naruto, děkuji Ti za vše. Z lásky

Obrázek uživatele Hinata Hyuga
Vložil Hinata Hyuga, So, 2012-02-18 17:55 | Ninja už: 4512 dní, Příspěvků: 32 | Autor je: Utírač Udonova nosu

to je to nejlepsí co jsem kdy cetla

Obrázek uživatele dusicinko
Vložil dusicinko, Pá, 2011-04-08 23:59 | Ninja už: 6025 dní, Příspěvků: 63 | Autor je: Prostý občan

Erotické.... že by sa to nemalo - tak jeden odkaz - pravidlá sú na to, aby sa porušovali - aj tak nikoho nezajímajú. Skladám ti hlbokú poklonu a kompliment

userbarz.com

Obrázek uživatele maklmape
Vložil maklmape, St, 2011-04-13 22:34 | Ninja už: 5602 dní, Příspěvků: 382 | Autor je: Recepční v lázních

tak to máš pravdu Laughing out loud ..děkuju mooc Smiling

Obrázek uživatele Nyu-sama
Vložil Nyu-sama, So, 2010-02-06 00:48 | Ninja už: 5236 dní, Příspěvků: 108 | Autor je: Prostý občan

Nádhernééééééé není to horší a horší ba naopak je to lepší a lepší.Ten obrázek je nádhernej ale moc se k tomu nehodí páč už maj na sobě (svatební?) newím jaký xD=D prstýnky

Jestliže padám zavři oči a něco si přej... Proř? Protože padá hvězda...Laughing out loud

Sasukeho a Sakuru miluju... Hlavou k zemi...

Zastávám názor že Hin a Naru patří k sobě a nikdo mi to nevymluvý...hlavně se se mnou nehádejte...:DDD

Miluju Ami-chan...a všeobecně všechny její povídky...Laughing out loud

Naella20 se mění na Nyu-sama ^__^...Smiling

Jak mě poznáš? Známá hláška: Heeem... Sakra JO!!!

Gobi no Houkou je to nejúžasnější stvoření na světě... Jakýkoli jiný n¨ázor nepříjmám...

Na můj seznam oblíbených lidí se přidala skvělá kreslířka Mívie... A to nejen proto, že mi nakreslila úžasný obrázek...
Obrázek By Mív to Nyu-sama a Ei-chan Laughing out loud.

Mou věčnou láskou je Neji-kun... Nikdy ho nezradím a přísahám mu věrnost po zbytek svého chudého života... Laughing out loud

Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, Čt, 2009-09-24 11:48 | Ninja už: 5479 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

wow, ůžasné, je to skvělé, pamatuju si, když sem ještě psala povídky na přání a tam mě kolikrát žádali o velmi erotický scénář a pak kámošky přes celou třídu psali, že píšu porno Laughing out loud ale tohle je skvělé Smiling

Obrázek uživatele NaruHinaLove ♥
Vložil NaruHinaLove ♥, Ne, 2009-07-19 13:00 | Ninja už: 5398 dní, Příspěvků: 53 | Autor je: Prostý občan

úžasně píšeš Smiling mě se to strašně líbí Eye-wink

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, St, 2009-05-27 20:33 | Ninja už: 5529 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

no asi jsem zapoměl potvrdit odeslání komentáře no Sad
tak to posílám znova Smiling je to užásný Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Po, 2009-05-25 19:49 | Ninja už: 5819 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

To je pěkná povídka!!Chtěla bych další dílek, kdy bude?? (ja wm je to hrozne uhanět autora) Tohle je vážně krásná povídka, škoda nechat to stát!!

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele HinatkaH
Vložil HinatkaH, Čt, 2009-05-21 19:12 | Ninja už: 5571 dní, Příspěvků: 384 | Autor je: Prostý občan

No konecne chytrej clovicek( Smiling ) Co napsal o Naru+Hina

1.6 < 500 dní na konohe . Dattebayo ^^ Kakashi YES

Největší Hinatofil , Hakufil , Gaarafil !!! A téže Hinatafan, Hakufan, Gaarafan xD Sticking out tongue

Obrázek uživatele maklmape
Vložil maklmape, Út, 2009-05-19 19:42 | Ninja už: 5602 dní, Příspěvků: 382 | Autor je: Recepční v lázních

temutema: Děkuju moc Smiling psát snad budu Laughing out loud když budou nápady...
None-kage: Díky...Smiling pokráčko bude....ale kdy? to je otázka Laughing out loud nějak mi došli nápady na pokráčko týhle sériovky...
Gaandulik: Děkuju....a pár je to přímo úžasnej!! Laughing out loud
Všem se omlouvam, ale nevim, kdy bude pokráčko.....až mě navštíví dobrej nápad, tak to hodim do pc a dílek bude na světě...Laughing out loud

Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, Čt, 2009-05-21 19:18 | Ninja už: 5524 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

dufam ze to bude cim skvor mooc sa mi to lubi a neboj sa neni to hrozne a keby mal nekdo problem s radostou by som si to snim kvoli tejto poviedke vybavil

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, St, 2009-05-20 22:30 | Ninja už: 5552 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

Smiling doufám že se u tebe nějakej ten nápad zastaví .. aspoň na chvyličku ..5-6 let Smiling


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele Andulka...xD
Vložil Andulka...xD, Út, 2009-05-19 18:55 | Ninja už: 5761 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

Wow...skvělí díl... Smiling...nádherná povídka na nádherný pár xD

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Po, 2009-05-11 20:27 | Ninja už: 5552 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

ASi se taky přestávám ovládat ,ale

a neskonale se těśim na pokráčo .. pokráčo bude (optimusmus ?? Ne realita !) a super rychle piš ať už je tu další Laughing out loud


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele Deva
Vložil Deva, Ne, 2009-05-10 18:06 | Ninja už: 5473 dní, Příspěvků: 615 | Autor je: Prostý občan

Je to prostě super nemám slov doufám že budeš psát často

6 let. Satane drž se!
Hluboký citát nutný k zapamatování a užití- "Huhl" (dle názoru mistra Kulhánka)
I AM THE ONE WHO WILL ESTABLISH PEACE AND ORDER. - Sage of the six paths, a taky naruto v jedné úžasné povídce v angličtině http://www.fanfiction.net/s/7972210/1/He-Who-Will-Establish-Peace-and-Or...

Obrázek uživatele Memph
Vložil Memph, Ne, 2009-05-03 01:27 | Ninja už: 5630 dní, Příspěvků: 242 | Autor je: Prostý občan

Gomen za pozdní hodnocení a koment, ale paráda, já si říkal jak chceš z minulého dílu vybruslit a ty jsi to provedla přímo geniálně moc pěkným dílem , který vypadá a bude na pokračování , dokonce si myslím a zdá se mi že se už dočkáme jiné než romantické zápletky ... Smiling

btw: moc pěkný obrázek jsi vybrala Smiling

Obrázek uživatele Kasukē
Vložil Kasukē, So, 2009-05-02 23:28 | Ninja už: 5466 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

dufam ze budes pokracovat.je to super,par naruhina je najkraji a druhy zas temashika

Zbabelci umierajú často ešte pred smrťou, hrdinovia zakúsia smrť len raz.
Nikdy nemaj strach z tieňov. Proste znamenajú, že niekde nablízku svieti svetlo.
O život môžeme prísť rôzne. Smrť je len jednou z možností.

Obrázek uživatele Faith
Vložil Faith, So, 2009-05-02 12:01 | Ninja už: 5582 dní, Příspěvků: 225 | Autor je: Prostý občan

ouha, sice NaruHina moc nemusim, ale je to super Smiling popravdě sem nečekala, že se až takhle rozepíšeš, ale nějak mi to nevadí Laughing out loud..spíš naopak je to mnohem lepší Smiling Laughing out loud docházej mi slova, kterýma bych mohla pochválit toto dílko Smiling Eye-wink

  • Vím, že nic nevím.
  • Dokonalost je nudná.

Zůstat sám sebou ve světě, jenž se dnem i nocí pokouší udělat z tebe stejného člověka, jako jsou všichni ostatní: to je nejtěžší úkol, jaký si člověk může stanovit: úkol, který nikdy nekončí.
E. E. Cummings


Podmínkou koexistence jedince druho Homo sapiens a společenství druhu Canis lupus je sjednocení akustické signální soustavy.

Obrázek uživatele Itachi Hatake
Vložil Itachi Hatake, So, 2009-05-02 06:32 | Ninja už: 5915 dní, Příspěvků: 89 | Autor je: Prostý občan

jak jinak než úžasný jen by mě zajímalo jestli budeš pokračovat

Obrázek uživatele maklmape
Vložil maklmape, Ne, 2009-05-03 09:27 | Ninja už: 5602 dní, Příspěvků: 382 | Autor je: Recepční v lázních

děkuju, a pokračovat budu Smiling

Obrázek uživatele Fin
Vložil Fin, Čt, 2009-04-30 15:06 | Ninja už: 5587 dní, Příspěvků: 108 | Autor je: Prostý občan

Ten lehce erotickej nádech je naprosto báječnej. Takovíhle věci mi v těch anime a manze dost často chyběj. Hodně parádní díl. Bude to mít jěště pokráčko?

Obrázek uživatele maklmape
Vložil maklmape, Čt, 2009-04-30 18:47 | Ninja už: 5602 dní, Příspěvků: 382 | Autor je: Recepční v lázních

Obrázek uživatele kushina-hime
Vložil kushina-hime, Čt, 2009-04-30 20:00 | Ninja už: 5740 dní, Příspěvků: 504 | Autor je: Prostý občan

další diel bude,ak sa vzchopíš Laughing out loud mnoo vlasne ak budeš "v provozu"

Stále žijúca nostalgia a začiatky...
Pred konfliktom veľký múr padne,
ten veľký na smrť, smrť náhlu a oplakávanú,
narodený ako nedokonalý: väčšiu časť prepláve,
Územie blízko rieky sfarbené krvou.

Obrázek uživatele r6nd99l
Vložil r6nd99l, Út, 2009-04-28 17:18 | Ninja už: 5557 dní, Příspěvků: 536 | Autor je: Prostý občan

Skvělí Kakashi YES , takový.... nevím jak to říct, no... sry Laughing out loud

Obrázek uživatele kushina-hime
Vložil kushina-hime, Út, 2009-04-28 16:53 | Ninja už: 5740 dní, Příspěvků: 504 | Autor je: Prostý občan

Mapí,ty si by si si zaslúžila na zadok za také reči!!Grrrr...čo to "horší a horší"???!!!Ja sa neviem hnevať,ale toto.....xD Za tie kecy ťa killnem....ved počkaj ty na skype!xD *sakra zase som sa rozkecala*
A teraz naspäť k poviedke,neviem,prečo si si myslela že ti to neschvália,pretože tá erotika tam bola,ale nie v takej koncentrovanej forme,že by ti to neschválili Smiling A stále horšie a horšie to nie je,ver mi Eye-wink

Stále žijúca nostalgia a začiatky...
Pred konfliktom veľký múr padne,
ten veľký na smrť, smrť náhlu a oplakávanú,
narodený ako nedokonalý: väčšiu časť prepláve,
Územie blízko rieky sfarbené krvou.

Obrázek uživatele Ithorak
Vložil Ithorak, Út, 2009-04-28 06:11 | Ninja už: 5570 dní, Příspěvků: 341 | Autor je: Prostý občan

PaneJashine to bylo úžasné...udělej ještě aspoň 4 díly....prostě lrásné....úžasné?a navic nejsi trochu zkromná?Horší a Horší?Každý díl je 2x lepší než předchozí...hned další díl PLS...a ten Erotický(?)nádech? Ten mi tam vůbec nevadil...spíš naopak

Žádné příběhy, které si o mně lidé vyprávějí,
nemohou změnit to, kým jsem doopravdy.
- Luke Skywalker

kulturistika a fitness |
Sportovní výživa, posilovací stroje

Obrázek uživatele Yoshikuni Akito
Vložil Yoshikuni Akito, Po, 2009-04-27 23:24 | Ninja už: 5694 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

Horší a horší? Náhodou to bylo moc pěkný Smiling