manga_preview
Boruto TBV 08

V perfektním světě - 4. část

Nebylo vidět na cestu. Vypadalo to, jakoby les odmítnul propustit byť jen jediný paprsek světla skrz listoví a těžké větve. Občas se ozval vzdálený skřek ptáka, ale jinak bylo vše zahaleno do ticha. Mohl by zde někdo být? Ano. Ve stínech se skrývali dva lidé. Ten první byl menší než ten druhý. Nechovaly se příliš podezřele, na to, že byli v podezřele temném lese.
Ten vyšší se opíral o jeden ze stromů a žužlal v puse kus trávy, ten druhý usilovně pobíhal a neustále se schovával za keři a do trávy.
„ Pořád tě vidím, Obito. Jsi za tím vysokým keřem nalevo, že?“ Zavolal jsem.
„To není fér, sensei.“ Zafňukal malý Uchiha. „Jak to, že mě vždycky najdete, i když nemáte byakugan?"
„ To bude asi tím, že jsi vidět.“ Povzdechl jsem si. Protáhl jsem si ruce, už mě pořádně bolely.
„ Nechceš už toho nechat, Obito? Jsme tu minimálně 3 hodiny a já jsem unavený."
Chvíli mlčel. Pak se opět ozval. „ Ale slíbil jste mi, že se mnou budete trénovat, sensei…" Jeho hlas zněl velmi naléhavě.
„ No to ano, ale už trénujeme, ne, ty trénuješ, už čtyři hodiny a pořád to samé." Odvětil jsem. „ Předtím jste říkal tři hodiny, sensei." Řekl vyčítavě ten černovlasý kluk, kvůli kterému jsem neměl volné odpoledne.
„ To bude asi tím, že se řídím podle slunce." Vymýšlel jsem si rychle.
„ Aha."
Chvíli bylo ticho a já nevěděl, co bych mu měl dál říkat. Obitovi nešlo skoro vůbec nic, ale skrývání, to mu šlo nejhůře, ačkoli to byla jedna ze základních schopností ninji. Pomalu jsem zavřel oči. Ani sluníčko neprostupuje skrz bohatou korunu tohoto stromu. Tak se mi chce spát…
„ Sensei… Sensei… SENSEI!"
Rychle jsem zase otevřel své oči a rozhlédl se.
„ Vidíte mě, sensei?" Ozvalo se odkudsi.
Zaostřil jsem a prohledával zrakem okolí. Každé nepřirozené vlnění trávy, prasklá větvička, ohnuté větve keře…
Překvapeně jsem zamrkal. Nikde jsem ho neviděl.
A ač nerad, přiznal jsem to. „ Fajn, nevidím tě, Obito. Kde jsi? Vylez!"
„ Přece tady!" Zaslechl jsem smích nade mnou. Zvedl jsem hlavu a na větvi seděl malý Uchiha. „Teď už můžeme jít, sensei." Zubil se.
„ Dobře, dobře, půjdeme." Shovívavě jsem se usmál a pomalu zvedl své rozlámané tělo. Konečně domů… I když, stejně… Stejně na mě nikdo doma nečeká.

Cesta nám ubíhala rychle. Obito neustále něco žvatlal a já to pouštěl jedním uchem dovnitř a tím druhým ven. Ach bože… Proč jsem jenom dostal takové žáky. Chvástajícího se, ale nepříliš silného Obita, geniálního, avšak spolupráce neschopného Kakashiho a ještě tu panikařící holku Rin.
Najednou se Obito zastavil.
„ Děje se něco?" Zeptal jsem se.
„ Víte, sensei… Jsem moc rád, že jste se mnou trénoval i ve vašem volném čase, když můžete být doma. Požádal bych třeba tátu nebo bratrance Fugaka, ale oni… Oni…"
Zdálo se mi, že slzí.
„ Promiňte." Zašeptal. „Něco mi vlétlo do oka."
„ Máš přece brýle, Obito." Usmál jsem se. „Nemůže ti tam nic spadnout."
Rychle si otřel oči.
„ Víš, ale obdivuji tvoji chuť trénovat. Většina dětí tvého věku si radši hraje s kamarády." Řekl jsem, abych ho trochu povzbudil.
" Já nemám žádné kamarády." Vydechl.
Tak to jsem to akorát ještě víc zkazil, pomyslel jsem si.
„ No tak, to přece není důvod k pláči. Jsi ještě malý kluk a hodně věcí se ještě může změnit. Já jsem v tvém věku taky neměl kamarády." Ale to proto, že se všichni bály Jirayi-senseie a neodvažovali se ke mně přiblížit… No, to mu říkat nemusím.
„ Vážně, sensei?" Zvedl hlavu.
„ Ano, opravdu." Povzbudivě jsem se usmál.
„ A ještě-…" Můj výchovný proslov přerušil výkřik.
„ Namikaze, je tu někde Namikaze?" Volal kdosi.
„ Tady jsem! Děje se něco?!" Zakřičel jsem v odpověď. Za chvíli se vedle mě objevil jakýsi zpocený ninja. Znal jsem ho pouze od vidění a zaboha jsem si nemohl vybavit jeho jméno…
„ Hokage-sama s vámi chce okamžitě mluvit!" Vyhrkl.
„ Okamžitě?" Zvedl jsem překvapeně jedno obočí.
„ Ano, hned teď." Vydechl rychle onen ninja.
„ Obito, běž domů. Uvidíme se zítra na běžném tréninku. Kdyby něco, dám ti vědět."
„ Jistě, sensei."

A rychle jsem vyrazil do kanceláře Hokage…

Netrvalo to příliš dlouho a dorazil jsem tam. Měl jsem rychlé nohy, sice nevím, jestli odjakživa, ale řekl bych, že za to vděčím výcviku Jirayi-senseie. Útěky ze "špatné" části lázní byli vskutku nezapomenutelné a byli velkou zkušeností pro život.
Před onou velkou budovou byl neobvyklý shon. Před vraty stál velký povoz, nebo spíš kočár, který vypadal značně poničeně. Také jsem si všiml znaku Uzu no kuni, který se skvěl vepředu. Ne, vůbec jsem z toho neměl dobrý pocit…
Rychle jsem se prodíral chodbou, ve které byl snad ještě větší zmatek než venku. Úředníci zmateně pobíhali a nosily hromady spisů v rukou.
Když jsem se konečně dostal ke dveřím kanceláře, někdo už tam před nimi stál. Zlomyslně mě pozoroval a jako obvykle mi z jeho pohledu přejel mráz po zádech.
„ Podívejme, není to náhodou mladý Namikaze, žák drahého Jirayi?" procedil mezi zuby. Vůbec jsem ho neměl rád, byl příliš chladný a striktní.
„ Dobrý den, Orochimaru-sama…Slyšel jsem, že svou pozornost zase věnujete někomu jinému, nějakému začínajícímu medikovi*…." Odvětil jsem.
„ Nebuď drzý." Zasyčel na mě.
Usmál jsem se pro sebe a zaklepal.
„ Ano, ano, hned, jenom tu něco dořeším." Ozval se hlas Třetího zpoza dveří.
Opět jsem pohlédl na sannina. Otvíral pusu, jako by mi chtěl něco říct, ale pak ji zase zavřel.
„ Chcete mi něco?" Otázal jsem se s nevinným úsměvem.
„ Ne." ošklivě se zasmál. „ Jen jsem uvažoval o tom, že by bylo lepší, aby sis o sobě přestal tolik myslet, Namikaze."
Z posledního slova mi ještě více přejel mráz po zádech. Jako had…Pomyslel jsem si.
„ Pojď dovnitř, Minato. A ty, Orochimaru, jestli jsi tam taky, můžu tě požádat, abys zašel pro Jirayu?" Ozvalo se opět skrz dveře. Sannin se zamračil. Zřejmě mu nebylo příjemné dělat poslíčka. Naštvaně se otočil a odešel. Nevěděl jsem proč, ale naplnilo mě to pocitem vítězství.
Chtěl jsem otevřít, ale dveře se otevřeli sami. Za nimi stál budoucí vůdce klanu Uchiha, Fugaku. Tvářil se dosti zmateně a znepokojeně. Také mi přišlo, že je nepřirozeně rudý v obličeji. Bez jakékoliv arogantní poznámky, která by mu byla podobná, prošel zamračeně kolem mě.
Tohle se mi nelíbilo už vůbec. Nervózně jsem vešel dovnitř.
Třetí seděl jako obvykle ve svém křesle a kouřil fajfku. Také se kabonil. To je dneska nějaký mračící den, nebo co? Nechápal jsem to.
„ Posaď se." Řekl.
Pomalu jsem si sednul do židle naproti němu, která tam obvykle nebyla… Změna?
Otevřel pusu, ale já ho přerušil. " Proč je tu ta židle, Hokage-sama? Nikdy tu nebývá…"
Usmál se na mě. "To aby se ti nepodlomila kolena, Minato."
Tak to už se mi ale vůbec nelíbí…
„ Víš, tohle je velmi důležitá věc. Asi sis všiml kočáru ze Země Vodních vírů, který stál před budovou, že?"
„ No ano, všiml. Ale Uzu no Kuni je s námi přece ve válce**, ne?" Odvětil jsem zmateně.
„ To bylo přinejmenším donedávna. Tato země se rozhodla vzdát a připojit se k Zemi Ohně. Po té poslední zdrcující porážce už asi tušily, že nemají šanci…"
„Ano, to vím. Toho posledního boje jsem se zúčastnil." Nervózně jsem se zavrtěl v židli … Cítil jsem se jak školák před naštvaným ředitelem, který netuší, jaký trest ho čeká.
„ Tak zúčastnil, hm…" Zdálo se mi, že mě ale vůbec neposlouchá.
„ Potíž je vtom," pokračoval "že se s námi spojí pouze pod jednou podmínkou." Dramaticky se odmlčel.
„ A jakou?" Nevydržel jsem to.
Povzdechl si. „ Dcera feudálního pána, v tomto případě vlastně feudální paní, se musí vdát za jednoho schopného ninju z Konohy."
„A proč zrovna ninju?" Nechápal jsem. „ Vždyť nějaký šlechtic ze země Ohně by byl mnohem perspektivnější."
Hokage na mě pohlédl. „ Dvůr sice ovládá politiku v zemi, Minato, ale nezapomeň, že ohnisko bojové síly je Konoha."
„ Ale nějaký obyčejný ninja by přece-…" Namítnul jsem.
„ Ty mě snad vůbec neposloucháš. Ne za obyčejného ninju. Je samozřejmé, že budou chtít někoho, kdo má největší šance stát se Hokagem." Třetí Hokage si odklepal dýmku a opět zabafal.
„ A co to má společného se mnou?" Vyhrknul jsem.
Když na to později vzpomínám, musím vždy obdivovat neskutečnou trpělivost Třetího. Já jsem kladl otázky, na které byli odpovědi úplně jasné, a ještě jsem si dovolil tvářit se překvapeně.
„ Jak se zdá, dnes si vtipnou kaši nesnídal, že? Zkus trochu přemýšlet."
Odpověď mě uhodila do hlavy jako kámen vržený z veliké výšky. „T-ten ninja m-mám být JÁ?!"
„ Bingo." Usmál se Třetí.
„ A-ale vy jste říkal, že je to někdo, k-kdo má šance stát se h-hokagem a-a to já vůbec nejsem… J-já…“ Byl jsem celý zrudlý a roztřesený. Oženit se? Za nějakou ženskou, co jsem v životě neviděl? Dost možná hnusnou jako noc?
„ Podívej se na to z teoretického hlediska, Minato. Ten, kdo má největší šanci stát se Hokagem je jeden z mých žáků, tří sanninů. Tsunade je žena, Jiraya je pro politický sňatek poněkud… nevhodná osoba, pokud si chceme zachovat tvář a Orochimaru… Ten… Tedy… Přece jen, je pro tu dívku příliš starý. A kdo dál má vysoké šance stát se Hokagem? Žáci sanninů. Tsunade nemá žáky, Orochimaru učí pouze mladou Anko a v podstatě jediný mužský žák sanninů jsi ty. V týmu s tebou přece byli dvě dívky. A-…"
„Ahá, už to chápu!"Přerušil jsem Třetího výkřikem. Možná až příliš hlasitým. „ Teoreticky jsem nejlepší adept pro to stát se Hokagem, což tu bábu, tedy, tu feudální paní uspokojí ,ale vy ve skutečnosti za Hokageho zvolíte někoho úplně jiného. Hm… To je vážně chytré, Hokage-sama."
Třetí se zatvářil mírně překvapeně. „ Ano, i takhle to můžeš brát."
„ Takže…" otočil jsem se na něj. „ Asi nemám na vybranou, co?"
„ Obávám se, že ne." Povzdechl si Třetí.
„ No…Když bude opravdu ošklivá, pořád můžu utéct do divočiny." Zakřenil jsem se. Nějak jsem se s tím duševně pomalu smiřoval.
Hokage se zasmál. „ Neboj, podle toho, co jsem viděl, se může řadit mezi nejhezčí dívky v Konoze. Jestli ji chceš vidět ještě předtím, je v nemocnici se svojí matkou. Feudální paní utrpěla velký šok."
„ A co se vlastně stalo?" Zeptal jsem se ještě.
„ Na jejich vůz zaútočily bandity a mladší sestru té dívky, Kushiny, unesli a zabily. Mám dojem, že se jmenovala Yume."
„ To je strašné…" Vydechl jsem.
Třetí pokrčil rameny. „ Takové věci se prostě dějí, Minato."
„ Ale… Ale neměly by! Měli bychom proti tomu bojovat! Aby už nikdo neumíral, ani v Konoze, ani nikde jinde! Měly bychom ochránit lidi z naší vesnice!" Vykřikl jsem.
Třetí mě pozoroval a neměl v tváři žádný výraz, podle kterého bych poznal, co si myslí. Odklepal si popel z dýmky a zadíval se na mě. „ Takový perfektní svět bohužel neexistuje. Už bys měl jít, Minato. Běž se za ní podívat. Ale nedoporučoval bych zmiňovat cokoli ohledně sňatku."
„ A jak jí poznám?"
„ Vysoká rusovláska. Můžeš se samozřejmě také zeptat., že…"
„ Jistě, Hokage-sama. Nashledanou." Řekl jsem a konečně odešel z kanceláře.
„ Ještě za mnou přijď, Minato, budeme to muset probrat… Hm… Detailněji. " Ozvalo se ještě za mnou.

Pomalu, s těžkým srdcem, jsem vyrazil k Nemocnici. Dostat se tam byla opět otázka chvilky a najít správný pokoj také. Ale celou dobu mi to vrtalo hlavou… Ta myšlenka… Ten pocit… Jaké by to asi bylo v perfektním světě? Bez násilí, bez vražd, bez těch pitomých válek, co berou tolik životů…
Před očima se mi vyjevil obraz té dívky, na kterou jsme narazily na poslední válečné misi… A to, jak jsem se vrátil- ne, zbaběle utekl do tábora, abych nemusel vidět ty hrůzy. Jak jsem tam potkal medičku Sayu a zachránil ji. A pak… Ten pohled té dívky, když padala k zemi. Když věděla, že umře. Když viděla, že nemá naději…
A těch nočních můr, ve kterých jsem ten pohled viděl…
Zajímalo by mě, jestli to přežila. Jestli se jí podařilo utéct…
S těmito myšlenkami jsem otevřel dveře. V ten okamžik jsem ještě netušil, jak brzo dostanu odpovědi na své otázky.
V posteli ležela starší žena. Vypadala utrápeně a měla zavřené oči. Nejspíš spala. Vedle ní seděla na židli dívka. Byla hubená a měla nádherné dlouhé rusé vlasy a krásné, i když ušpiněné kimono. Obličej držela v dlaních.
„ Ehm… Promiňte… Já…" Zašeptal jsem.
Dívka zvedla hlavu. Oči měla zarudlé od pláče a…
Nedokázal jsem ze sebe vydat ani hlásku.
Její pohled, který byl v jeden okamžik plný beznaděje, se změnil na pohled plný nenávisti. Ten samý pohled, který mě pronásledoval v nočních můrách. Byla to ona

Poznámky: 

Gratuluji, přežili jste ve zdraví. Tak doufám, že napíšete koment a přečtete si i další díl. Ten bude za prvé: DŘÍV!, za druhé: Ještě větší blbost (sestupná tendece, víme?) a za třetí: Z pohledu Kushiny.

Poznámky k hvězdičkám:
* Pokud by vás zajímalo, co tím přesně myslím, je to narážka na prvotinu mé kamarádky Yuffie, která se odehrává zhruba ve stejnou dobu... Časových nesrovnalostí si nevšímejte. xD Tady: http://147.32.8.168/?q=node/47920

** Příběh se odehrává při Válce Ninjů, takže hodně zemí s bojovou ninja silou bylo ve válce a když se vzdala Země Vodních Vírů, ještě to neznamená konec války.

4.642855
Průměr: 4.6 (28 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Čt, 2016-07-28 02:13 | Ninja už: 5853 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Mise L: Upřímně, po takové době od vydání jsem z toho dost... no, rozpačitá. Postavy ti někde úplně vypadly z charakteru. Hlavně u Minatova lamentování nad týmem. Z canonu jsem z něho měla takový pocit, že svůj tým má prostě rád a rozhodně by mu nevadil trénink navíc. Smiling Místy jsem byla dost zmatená. Hodně jsem byla mimo u dialogu s Orochimarem, najednou jsem nevěděla, kdo na koho mluví, moc mi to z textu nevyznělo. Smiling
Přijde mi dost zajímavé, že se někdo už v roce 08 zabýval politickým sňatkem, byť ně tak obsáhle jako Akumi. Myšlenka sňatku Minata a Kushiny je ale dost... znepokojivá. Laughing out loud

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Čt, 2011-04-07 22:55 | Ninja už: 5649 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

Tahle část mě rozesmála Smiling Krásné, vážně xD

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Myia Hatake
Vložil Myia Hatake, Po, 2009-03-23 20:55 | Ninja už: 5656 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

Tenny, Tenny, Tenny... s každym dílem si lepší a lepší a já si řikam kam až tvoje psaní vyšplhá Laughing out loud každopádně hodně vysoko... ty prostě lidi dokážeš doslova přimáčknout do židle svym psanim, což zas tak moc lidí neumí *hlasitý potlesk* Laughing out loud

Anime závislost je Nana ^^ Ta, co chytne a jen tak nepustí.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2009-01-30 22:59 | Ninja už: 5708 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Uf a skončit to tak napínavě jaké štěstí, že je už napsaný další díl jinak bych se zbláznila čekáním Eye-wink no... to bude ještě hodně zajímavé a zapeklité Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Pá, 2009-01-09 14:50 | Ninja už: 5876 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

jooooj skvelé! Fakt super! Denníček s šiestej triedy to rozhdone neni xD
Ten poslednýodstavec,tá úvaha o tom perfektnom svete bola fakt super napísaná. Atá posledná veta o tom pohľade...mňam xD Teším sa na ďalší diel!

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Čt, 2009-01-08 10:43 | Ninja už: 5996 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Je sice pravda, že ty první dva díly byly lepší, ale tenhle se ti taky hodně povedl!!! Těším se na další díl, až si přečtu, co na to Kushina!!! Eye-wink Smiling

Obrázek uživatele Tomodachi no Tatsu
Vložil Tomodachi no Tatsu, Ne, 2009-01-04 22:27 | Ninja už: 5667 dní, Příspěvků: 437 | Autor je: Prostý občan

No teda! Eye-wink Koukám, že Tall k tomu má zase dlouhý proslov. Neznám ho, ale řekla bych že z něj bude něco jako mluvčí...no to ne. On vlastně říká pouze svůj názor, hnemluví za nikoho jiného že?! No ale k tvé FF. Laughing out loud Je to fakt hezký a říkat jen tak dál Sticking out tongue To už je okouklý co! Je to důvěrně dlouhé...řekněme, že tohle fakt nezvládám.
Sticking out tongue Sticking out tongue Sticking out tongue Mno tak....jen tak dále MUHehehehe

~Kuroshitsuji~
~Even so, I will search for that one true, love~
~Fandím~Melonade/Yumi/hAnko~My FF~ Novej stajl Sasukeho Uchihy...
~Deidarovo dětství Requiem za sen

~Jsem hrdá yaoistka!~

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Ne, 2009-01-04 22:38 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Já a mluvčí! Je fakt vidět že mě neznáš. Je ale pravda že se nebojím dávat najevo svůj názor.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Ten_Ten
Vložil Ten_Ten, St, 2008-12-31 13:10 | Ninja už: 5918 dní, Příspěvků: 398 | Autor je: Prostý občan

Já bych to netvrdila. Nesuď dne před večerem ani povídku před koncem. Eh, pardon jsem trochu zblblá z těch svátků strávených s rodinou.
Ale fakt, mě se ta tvoje povídka líbí. A už teď se těšim na další díl.

http://www.zkouknito.cz/video_59020_hymna-yaoi-fanynek Aneb milujeme yaoi =3

TWINCEST FÜR IMMER!!!

Obrázek uživatele Kamie
Vložil Kamie, Út, 2008-12-30 22:06 | Ninja už: 5722 dní, Příspěvků: 761 | Autor je: Prostý občan

Ou jé Laughing out loud Hezký díl! Sestupná tendence? Spíš bych řekla vzestupná Laughing out loud

Protože mi většinou zabijí postavy, které si oblíbím, tak už to nedělám. Ale Utakata byl prostě fešák!Laughing out loud

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Út, 2008-12-30 21:55 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Máš pravdu první dva díly byli lepší. Měl jsem z nich skvělí pocit. Takové opravdové, brutální a přitom milé a já ani nevím.... Prostě patřili k nejlepšímu co jsem na Konoze četl a to běžně nemám rád první osobu ,možná taky proto že když jí píše někdo kdo to fakt neumí tak to vypadá jako deníček holky ze šesté třídy, u tebe mi to ale nevadí. Tenhle díl byl lepší než třetí, ale kvalit prvních dvou nedosahoval. taky vím čím to bude. Osobou za kterou píšeš. S tou holkou si se dokázala perfektně spojit(možná taky byla psaná podle tebe), ale tady to někde drhne(u Kushiny ještě víc) a prostě to není ono. Navíc jsem se těšil na milostný příběh z pohledu někoho třetího kdo ale miluje, nebo alespoň obdivuje jednoho z dvojice. Škoda!
Tu fantasy neznám.
Jo a jsi lepší než většina spisovatelů na Konoze (jestli lepší nebo horší než já to ať posoudí někdo jiný).
PS:Možná bych měl nápad na spoluautořinu. Teda jestli bys měla zájem.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, Út, 2008-12-30 22:28 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan

Eh... Pozdě bycha honit, možná jsem ti to měla dát přečíst předem a případně to přepsat. Hm... Pravda, deníček to zrovna není... xD
Víš, ty dva první díly jsem nosila v hlavě strašně dlouho, ty další vzikly tak jako během chvilky, proto to tak je. Smiling
Ale ten "romantický příběh z pohledu třetí osoby" by byl skvělý. Těď lituji toho, že jsem to tak nenapsala...
Ty tvoje komplimenty... Uh... *červená se jak Hinata, které Naruto šáhnul na prsa*
Ta fantasy je skvělá, měl by sis jí přečíst. Eye-wink
P.S. - *Padla k zemi šokem* Jasně, že ANO!!!! (piš PM, piš icq, piš email, jsem ready! Laughing out loud )

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, Ne, 2009-01-11 14:59 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan


Jsem spisovatel, co se nechá ovlivnit svými čtenáři. Však on se s tým ještě jen tak nesmířil, nebojte! Evil

Obrázek uživatele Takku
Vložil Takku, Út, 2008-12-30 21:08 | Ninja už: 5671 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

Heeeej, blábol je moje FF ne tvoje! Smiling Takže sis ode mě taky vysloužila doživotní zákaz používání tohohle slova Laughing out loud A náhodou, mě se to líbí, a to daleko víc než to moje (což taky není žádný div, když porovnávám tu svoji hrůzu a tuhle krásnou povídku). Smiling Taky mám radost z nového přístupu k Minatovi - taková pěkná rozporuplná postava, ne jednoznačně kladný a hrdina, ale takový víc lidský. Jen bych ho možná nenechala hned se smířit s tou svatbou... Ale je to vážně super, tenhle díl se povedl - a určitě to není jen tím, že ho nesrovnávám s prvníma dvěma Smiling

Believe in second chances...
Got a fullmetal heart? ;)

Obrázek uživatele kushina-hime
Vložil kushina-hime, Út, 2008-12-30 20:50 | Ninja už: 5740 dní, Příspěvků: 504 | Autor je: Prostý občan

Konečne sme sa dočkali Smiling A žiadne blbosti a že to je také neviem-aké nechcem už od teba počuť,jasne? Sticking out tongue Krásny dielik Kakashi YES

Stále žijúca nostalgia a začiatky...
Pred konfliktom veľký múr padne,
ten veľký na smrť, smrť náhlu a oplakávanú,
narodený ako nedokonalý: väčšiu časť prepláve,
Územie blízko rieky sfarbené krvou.

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, Út, 2008-12-30 20:56 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan

*jde si zjistit, co je "sobáš"* .....
*Už se vrátila, ví to* xD

Obrázek uživatele kushina-hime
Vložil kushina-hime, St, 2008-12-31 12:00 | Ninja už: 5740 dní, Příspěvků: 504 | Autor je: Prostý občan


Stále žijúca nostalgia a začiatky...
Pred konfliktom veľký múr padne,
ten veľký na smrť, smrť náhlu a oplakávanú,
narodený ako nedokonalý: väčšiu časť prepláve,
Územie blízko rieky sfarbené krvou.