manga_preview
Boruto TBV 08

V perfektním světě - 3.část

Nebylo vidět na cestu. Vypadalo to, jakoby les odmítnul propustit byť jen jediný paprsek světla skrz listoví a těžké větve. Občas se ozval vzdálený skřek ptáka, ale jinak bylo vše zahaleno do ticha. Mohl by zde někdo být? Ano. Po oné prašné cestě jel kočár. Drcání se rozléhalo, stejně jako klapot kopyt dvou koní, kteří vůz táhli.
A ta atmosféra… ta mi až příliš nepříjemně připomínala den, kdy jsem získala moji jizvu. Rukou jsem se dotkla bolestivého místa. I přes drahé a vícevrstvé kimono bylo cítit. Ta značka mi tam nespíš zůstane napořád. Drncání v kočáře neustávalo.
Byl vlastně zázrak, že jsem přežila. Mohla jsem snadno odejít z tohoto světa, jako ti ostatní. Pouhým trhnutím ruky s kunaie ,nebo hozením shurikenu. Ano, měla jsem štěstí, jsem tady. Jenže jsem mohla vyváznout i bez zranění. Kdyby se tam neobjevil ten blonďatý ninja. Klidně by mě i zabil, ale podle mých trhaných vzpomínek mě zachránila ta růžovláska. Snad se mnou soucítila, nevím. Každopádně jsem byla naživu. Navěky poznamenaná, ale naživu.
„ Kam to zas zíráš, Kushino?“ Vytrhla mě z proudu myšlenek má matka.
„ Já… Tedy…“ Nevěděla jsem, co odpovědět.
„ Pchm. Vsadím se, že jako obvykle. Myslíš na nějaké hlouposti. Jestlipak už si promyslela, jak provedeš náš plán?“ Řekla velmi arogantně osoba, která naneštěstí nosila stejné jméno a podobný vzhled jako já. Ano, naneštěstí. Jak já ji nenáviděla.
„ Nech ji, mami, prosím. Vždyť les venku je tak krásný.“ Zastala se mě moje sestra Yume. Krásnější, chytřejší a důležitější než já. Ale i přesto mi na ní záleželo. Ona, jako nejstarší dcera, se měla stát novým vůdcem našeho rodu. Proto ji také v mládí učili dobré způsoby, vyjadřování, tanec, politiku… Chránili ji jako cenný klenot. Já, jakožto mladší dcera, jsem se stala řadovou kunoichi. Ona se nikdy ninjou nestala.
Dříve jsem jí hodně záviděla. Více se o ní zajímaly, starali. A nejvíc trpce jsem se cítila, když jsem málem položila život při misi a matka mi pouze vyčetla, že jsem neprovedla to, co bylo úkolem.
Ale teď… Byla to ona, kdo musela promarnit svůj život ve sňatku s mužem, kterého nemilovala. Jak by také mohla, vždyť ho ani nikdy v životě neviděla. A to kvůli té hloupé politice. Jistě, možná tím skončí válka mezi Zemí Vodních vírů a Zemí Ohně, ale jinde bude dále pokračovat. Jenže když jsem tohle řekla mojí sestře, jen zašeptala. „ Občas se jeden musí obětovat, aby ostatní přežili.“ Nejspíš měla pravdu.
Pohlédla jsem na ni. Krásné rusé vlasy, ještě delší než já, nádherné, ba přenádherné kimono, ale to vše kazil smutný výraz. Nervózně svírala svými prsty oděv a stejně jako já, hleděla z okna kočáru na venkovní les.
Má matka se nepěkně zašklebila. „ Jen se tak netvař, Kushino. Nejdeme do Konohy za zábavou, ale za prací. Myslíš, že já, vůdkyně rodu Uzumaki, bych dovolila, aby se moje drahá dcera provdala za nějakého hlupáka od nich? Pamatuj si, jakmile budeme mít ten svitek, všechno je v suchu.“
„ Ale… Yume bude už dávno provdaná.“ Namítla jsem tiše. Zdálo se, že i když jsme byli v malém kočáru, kde bylo všechno slyšet, sestra nás neposlouchala. Byla zahloubaná do sebe.
„ Jakmile zjistí, že je máme v hrsti, udělají cokoli. Třeba i zruší to, co již bylo dáno.“ Odsekla mi matka.
„ A co když…“ Nebyla jsem si tím vůbec jistá. Ninjové z Konohy se nenechají tak snadno nachytat.
„ Kushino…“ Zpražila mě žena, která mě vychovala, pohledem.
Raději jsem už byla zticha. Když se matka pro něco rozhodne, nikdo jí to nerozmluví. Drncání pořád neustávalo.
A dál a dál. Pět minut… Deset… Půl hodiny… Hodina… a my stále byli v tom tmavém lese. Ne, nebyl to stejný les jako tenkrát, ale jak bolestně ho připomínal. Měla jsem chuť vyskočit ven z vozu a odběhnout někam pryč. Hlavně daleko. Někam, kde bych byla šťastná…Do perfektního světa...
Najednou se ozvala obrovská rána. Kočár s prudkým trhnutím zastavil a já málem spadla ne protější sedadlo. Chvíli bylo ticho.
„ Co se děje?!“ Zvolala panovačným hlasem matka. Žádná odpověď.
Když tu se kočárové dveře otevřeli. Kdosi nakoukl dovnitř. „ Přepadení. To se děje.“ Řekl posměšně. Byl to vysoký muž, měl na sobě tmavé oblečení a masku přes obličej. Jako bandita nevypadal. Někoho ho mi ale vzdáleně připomínal.
„ Ale, copak to tu máme. Dvě krasotinky a babiznu?“ Zasmál se. Běhal mi z toho mráz po zádech. Pár okamžiků se na nás díval. „ Hm… Tebe!“
V tu chvíli hrubě popadl moji sestru za vlasy a jediným trhnutím ji vyhodil z vozu. Ven, na bláto.
„ YUME!“ Vykřikla jsem. Mojí hlavou vířila jediná myšlenka. Ne, prosím… To ne… Moji sestru NE!
„ Ty drž klapačku.“ Zavrčel muž. „ Nebo tě zabiju… A ji taky.“ Ukázal na matku. Na utvrzení svých slov vytáhl z pouzdra obrovský nůž.
Nebo tě zabiju. To… Už jsem jednou slyšela. Ale ne z cizích úst. Z těch mých. Jak se asi ta dívka předtím musela cítit?
Jsem přece ninja! Musím ji zachránit, já… Otočila jsem se na matku. Ochromeně zírala a nebyla schopná pohybu. Kdybych se pohnula, zemře. Já… mojí setru nedokážu zachránit!
Dveře vozu se s rachotem zaklaply. Kolena mi poklesla. Muž zmizel v lese. Yume táhnul za sebou.
Byla to chvíle mučení. Mám tam jít? Mám se ji pokusit pomoci? Matka byla stále v šoku. Všechna její rozhodnost zmizela. A to si říká vůdce rodu?
Bezradně jsem sledovala poslední stíny postav mé sestry a záhadného člověka, jak mizeli v houštinách. Neuvěřitelně jsem se bála, ale nakonec jsem své tělo donutila k pohybu.
Vyběhla jsem ven. Nikde jsem je neviděla. Naši strážci také zmizeli, nejspíš je zabil. Jejich těla se ale nikde v blízkosti nenacházela. Že by je někam odtáhl?
Akorát do kočáru byl zaražen kunai. Ještě na něm ulpěla krev. Rychle jsem ho vytáhla a vydala se za záhadným útočníkem.
Před kočárem jsem zahlédla velkou kládu. To asi způsobilo tu ránu. Koně byli také pryč. To… nemohl udělat jeden člověk. Musela to být práce skupiny.
Myšlenky se zmateně míhaly mojí hlavou. Bylo to celé zvláštní. Proč by to někdo dělal? Obyčejní bandité by přece nemohli vědět, že tudy dnes pojedeme. Cesty a výlety vysoce postavených osob byly vždy pečlivě utajovány. Ledaže… Ledaže by to byl útok z jiných důvodů. Třeba politických, nebo vojenských… Ale pokud se chtěli zbavit našeho rodu, proč nás nezabili všechny tři?
Ne, teď nemám čas tohle řešit. Zanořila jsem se do hlubin lesa. Musím najít svoji sestru!

Prodírala jsem se keři a větvičky mě švihali do tváře. Kimono jsem měla už dosti zašpiněné a dole potrhané, ale já na to nehleděla a spěchala dál. Někde… Někde tu přece musí být!
V tu chvíli jsem příliš nemyslela na to, že proti skupině útočníků bych asi s jedním kunaiem a navíc unavená a oblečená do šatů naprosto nevhodných pro boj nic nezmohla. Ale co byste dělali vy, kdyby byl ohrožen někdo, na kom vám záleží?
Za nějakou dobu jsem se konečně dostala na větší volné prostranství. Byla to jakási mýtina. Všude jsem se rozhlížela, ale Yume jsem nikde neviděla. Když tu najednou jsem ucítila tupou bolest na hlavě…

„Kushino… Kushino…“ Uslyšela jsem kohosi šeptat. Ale bolest zezadu na hlavě mě stále neopouštěla. Cítila jsem se, jako by mě někdo uhodil velkou větví.
„ Ku-chan…“ Ozval se opět ten hlas. Ku-chan? Tak mi přece vždycky říkávala… Moje sestra. Tento fakt mě přinutil namáhavě otevřít oči.
A opravdu. Uviděla jsem ji. Seděla nade mnou a usmívala se. Počkat… Usmívala se?
„ Lidé, kteří byli uneseni bandity, se většinou takhle netváří.“ Vydala jsem ze sebe. Odpovědí mi byl smích. „ Ale no tak, Ku-chan. Mě přeci žádní banditi neunesli.“ Řekla a podala mi ruku. „ Pojď, posaď se.“
Hlava se mi pořád ještě točila, protože jak se ukázalo, opravdu jsem byla praštěna velkou větví.
„ Tohle je mi opravdu vážně líto, Ku-chan,“ omlouvala se Yume „ale jinak to nešlo. Muselo to být přesvědčivé kvůli mé matce.“
„ A co?“ vydechla jsem překvapeně. Kolem mě stáli všichni strážci, který předtím měli bránit náš kočár.
„ Víš…“ Vysvětlovala mi dále. „Nikdy jsem se nechtěla vdát zas nějakého cizince z Listové. Vždycky jsem milovala Keitara.“
Keitaro? To byl přece shinobi, který Yume vždy chránil. Měla jsem dojem, že ho zabil ten bandita- Ne, vlastně ne. Žádný bandita nebyl. Takže jsem měla pravdu, opravdu mi někoho trochu připomínal. Pomalu mi to docházelo. Keitaro předstíral útok bandity, aby mohla Yume utéct, ale… Proč?
Vysvětlení se mi dodalo záhy. „ Ku-chan, já… já už jsem to prostě nemohla vydržet. Všechny ty války a bolesti a já místo toho, abych něco dělala a pomáhala, jsem se učila pravidla čajového obřadu a jak správně nosit kimono. Vždycky jsem nenáviděla to, že mě matka má radši než tebe za něco, co vůbec není důležité. Víš, když jsi tenkrát přišla z té mise téměř mrtvá a matka ti nevěnovala jediný pohled… Já… Já už to prostě nezvládla. Podívej… Tihle ninjové“ Ukázala za sebe. „ jsou mí věrní. Také nesouhlasili s chováním matky. Chceme odejít. Navždycky zmizet ze tvého života. Když budu pryč, dědičkou budeš ty. Už žádné posílání na hloupé mise, kde budeš muset riskovat svůj život. A-…“
Náhle jsem přerušila její nit. „Ale to znamená, že se budu muset vdát za toho chlapíka z Konohy! Proč prostě nemůžu jít s tebou?“
Smutně se na mě dívala. „ Promiň mi to, sestřičko… Není jiné cesty. Ty jsi jediná, kdo může matce a ostatním říci, že jsi viděla naše mrtvá těla. Když zmizíme obě, budou nás hledat a mohli by nás najít.“
„ Ale…“ zavzdychala jsem.
„ Prosím tě o to, sestři.“ Upjala na mě prosebný pohled. „ Jinak nebudeme ani jedna šťastná.“
„ Já…“ Stejně bezradně, jako jsem se předtím dívala, jak bandita unáší mou sestru do hlubin lesa, jsem teď pozorovala, jak ta samá sestra se zvedá a odchází. Navždy pryč… Z mého života. Jediný člověk, na kterém mi záleželo. Jediná spřízněná duše.
„ Yume!“ vykřikla jsem ještě. Už ke mně stála zády a ani se neotočila.
„ Sbohem, Kushino… Ne. Sbohem, sestřičko.“ Zašeptala ještě.
„ Ale to mi přece nemůžeš udělat! Já také někoho miluji, stejně jako ty a nechci-…“
Přerušila mě. „ Myslíš toho mladíka, jak s tebou byl tenkrát na té misi a kromě tebe z vás jediný přežil?“
„ Ano, myslím Shuichiho.“
„ Myslíš, že tě opravdu miluje?“ Řekla velmi zvláštním tónem má sestra.
„ Ano, proč?“
„ Protože… Ten, kdo tě opravdu miluje, by tě zachránil i za cenu vlastního života. A on tě tam, pokud vím, nechal…“
Těmito slovy mě ochromila. A tak jsem opět tiše pozorovala, jak má jediná sestra mizí v lese.
„ Promiň mi, sestřičko…“ To bylo poslední, co jsem kdy od ní slyšela…

Poznámky: 

Ehm... Tak to tady máte. Je to pro ty, kteří mě "donutily" napsat pokráčko. No, nevím, nevím.
Samozřejmě, další díl bude, sice nevím kdy, ale bude, nebojte. xD
Moc děkuji všem, kteří si přečetli předchozí dva díly a pokud si přečtete i tenhle, budu vám ještě víc vděčná. Smiling
A co bude v dalším díle? V dalším díle se podíváme, jak se daří našemu bloňdáčkovi (pro nechápavé : Bude to z Minatova pohledu) a Sayu, hlavní hrdince prvních dvou dílů.

4.39394
Průměr: 4.4 (33 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Út, 2016-07-26 02:07 | Ninja už: 5851 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Mise L: Střídání pohledů je super, i když bych o tomhle ani tak neřekla, že je to změna POV, tedy alespoň podle mě (což je hodně individualistické, že). Jenom mi přijde, že to s ohledem na děj moc nenavazuje, to je docela škoda. Párkrát jsi škobrtla na íčkách, ale těch je tam jak šafránu. x)

Obrázek uživatele Myia Hatake
Vložil Myia Hatake, Po, 2009-03-23 20:43 | Ninja už: 5654 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

mno, Tenny, ty se normálně přkonáváš Kakashi YES to byla genialita, nemam tomu co vytknout, ani jedinou drobnost, takže si zasloužíš hlasitý potlesk a spoustu chváli, kterou bych zabrala snad tři listy A4 a to by tady fakt nešlo Laughing out loud

Anime závislost je Nana ^^ Ta, co chytne a jen tak nepustí.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2009-01-30 22:42 | Ninja už: 5706 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

No a teď nemám slov tuplem!! Jawdropping! No jak bych to... už to mám!! Laughing out loud
Ať se propadnu jestli je to jedna z nejlepších povídek co znám Eye-wink já prostě povídky o Kushině a Minatovi miluji a tímhle jsi mě získala mega velké plus + strhující děj + romantika + ty!! To je obdivuhodná kombinace, která je dokonalá Kakashi YES

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Pá, 2009-01-09 14:36 | Ninja už: 5874 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

No zatiaľ je to fakt dobré...tento dieľ osobne nepovažujem za slabší. Aj keď je to téma trochu ohrané,mne sa to páčilo...takže len tak ďalej teším sa na ďalší diel:P

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Zuzana
Vložil Zuzana, Čt, 2008-12-18 12:17 | Ninja už: 5612 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Prostý občan

Chodim na tyto stránky krátce a moc jsem toho tady ještě nepřečetla, ale máš to opravdu dobré četla jsem všechny ty 3 díly a 100% budu číst i další.OPRAVDU PĚKNÝ!!

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Út, 2008-12-16 22:37 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Jaktože jsem si tohohle nevšimla dřív!!! Shocked Jsem ráda, že jsem si konečně našla čas na přečtení další tvé povídky!!! Smiling Je zase jako vždy povedená a už se těším, co zase sesmolíš! Eye-wink

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Pá, 2008-12-12 21:09 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Tady si zase trošku rýpnu do použité osoby. Když už jsem nabral pocit že první osoba je dobrá tak změníš vypravěče. Předpokládám že tenhle díl je časově před koncem druhého.
Teď jsem si všiml, že začátek dílů je stejný. Hezká myšlenka. Samozřejmě porovnávání reálného světa ve válce a "perfektního" světa je moc hezké a spojuje to díly.
Bohužel musím říct, že první dna díly byli lepší. Přeci jen dcera šlechtice co se nechá unést, aby mohla žít se svým milým je tak ohrané téma, že úplně bere povídce jakýsi nátěr neobvyklosti a přitom není tak obyčejný aby se s tím člověk sjednotil.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, So, 2008-12-13 11:33 | Ninja už: 5813 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan

Jo, já vím, ten třetí díl je MNOHEM horší než ty dva předchozí... Ty si mě v tom ujistil. xD
Ano, tenhle díl je časově před koncem druhého, to jsem psala nahoře v poznámkách... Eye-wink
A co se týče toho námětu - ano, je to pěkně ohraný, ale protože mě kamarádky přesvědčili k pokračování, musela jsem nějak inteligentě navázat. A proto jsem musela i změnit vypravěče.
Každopádně moc ti děkuji za přečtení... Smiling
(P.S.- Jsem ráda, že se ti hlavně líbily ty dva předchozí díly, na ty jsem pyšná, tenhle je už takový... komerční... xD
A pokud napíšu pokračování, prosímtě, radši ho nečti, musela bych se jít zakopat... xD )

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Út, 2008-12-16 23:01 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Moc se mi líbí označení komerční díl. Jinak samozřejmě že budu číst další díly. Takže ať je do vánoc hotový, nebo.....

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Tomodachi no Tatsu
Vložil Tomodachi no Tatsu, Čt, 2008-12-11 20:53 | Ninja už: 5665 dní, Příspěvků: 437 | Autor je: Prostý občan

Tenny....píšeš to vždycky tak nádherně dlouhé. Já na to dlouhé psaní teď nemám čas, ale slibuji, že se k tomu dokopu. Krásné pokračování a mimochodem, asi si tě napíšu do poděkování za to, že čteš mé FF. Laughing out loud

~Kuroshitsuji~
~Even so, I will search for that one true, love~
~Fandím~Melonade/Yumi/hAnko~My FF~ Novej stajl Sasukeho Uchihy...
~Deidarovo dětství Requiem za sen

~Jsem hrdá yaoistka!~

Obrázek uživatele x-ikeansi-x
Vložil x-ikeansi-x, St, 2008-12-03 19:33 | Ninja už: 5663 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Prostý občan

je to úžasný Tenny...jen tak dál

Nejiho zbožňuju a vůbec všechny Smiling [img]http://***/game/images/characters/4/medium.jpg[/img]

Zázraky se dějí každý den.
Často přímo vedle nás.
Protože se ale většinou díváme jen jedním směrem mnohé z nich přehlédneme. Někdy však máme štěstí. Potkáme někoho kdo nám pomůže si všimnout, kolik neuvěřitelných krás čeká, až je objevíme. Náhle uvidíme, kde byla celý ten čas láska, jíž jsme si pouze nevšimly. Občas nám životem delší nebo kratší chvíli někdo doprovází. Když se pak naše cesty rozejdou, hodně věcí se změní. Budeme se možná cítit silnější, lepší, veseljší a dokonce štastnější. Ten, kdo nám dopomohl k nové radosti, nám často připadá jako anděl.
Někdy to dokonce anděl je. I když má na sobě džíny a vytahané tričko....(Thomas Brezina)

Obrázek uživatele Ten_Ten
Vložil Ten_Ten, Po, 2008-12-01 21:41 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 398 | Autor je: Prostý občan

Třikrát hurá těm, co te k tomu "donutili"!! Tohle je fakt skvělá povídka. Jashine, jak já se těším na pokráčko!

http://www.zkouknito.cz/video_59020_hymna-yaoi-fanynek Aneb milujeme yaoi =3

TWINCEST FÜR IMMER!!!

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, Po, 2008-12-01 13:27 | Ninja už: 5733 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Ou je! *skáče do stropu* Takže tys vážně pokráčko napsala? *čumí na ten text* No... asi jo xD
Jelikož nemám čas, napíšu něco krátkýho, pač su nemocná a su tu tajně Bad
Takže je to dokonalý. Moc se mi to líbí a nějaký kecy, jakože to je divný, si strč na něco, co divný vážně bude xP No nic, musím letět dál, ale neboj, u dalšího dílu ti ten koment vynahradím n_- xD

__________________
Jsem hrdým členem FC Naruta, FC Sasoríííka n_n, FC Minata a FC Kobylky v pyžámku
FC Kishimoto Masashi xD

Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Jáááj seznam mých FeFes xDD

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, Po, 2008-12-01 18:13 | Ninja už: 5813 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan

Ano, napsala... xD Moc díky, jsem ráda, že se ti to líbí. A brzo se uzdrav! (Ale netvrdím, že pokráčko bde brzo... Oni se tři A4 nenapíšou za pět minut... Bohužel. Laughing out loud )

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, Po, 2008-12-01 18:07 | Ninja už: 5813 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan

Obrázek uživatele Merrysek
Vložil Merrysek, So, 2008-11-29 12:31 | Ninja už: 5684 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Prostý občan

Tennynko mocinky krásný! A napiš pokráčko už se moc těším! P.S.: Minato 4ever Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele Kamie
Vložil Kamie, Pá, 2008-11-28 19:59 | Ninja už: 5720 dní, Příspěvků: 761 | Autor je: Prostý občan

hu hu hu...takže taky píšu komentík Tenny-chan Laughing out loud jak ty mě tak já tobě. Je to velicé úžasné pojetí a úžasný příběh a proto říkám piš dál!

Protože mi většinou zabijí postavy, které si oblíbím, tak už to nedělám. Ale Utakata byl prostě fešák!Laughing out loud

Obrázek uživatele Shiwa
Vložil Shiwa, Pá, 2008-11-28 19:42 | Ninja už: 5801 dní, Příspěvků: 209 | Autor je: Prostý občan

Wow.. sem ani nečekala, že napíšeš další díly.. a co?? On bude eště s Minatkem?? No to honem sem s nim.. předchozí díly byly napsorto úžasné.. Laughing out loud

Obrázek uživatele kushina-hime
Vložil kushina-hime, Ne, 2008-11-30 11:33 | Ninja už: 5738 dní, Příspěvků: 504 | Autor je: Prostý občan

fuuuuha ty si zamakala Kakashi YES vlastne kakashiho by som sem dávať nemala ked ho Kishi zabil vr tymto si to u mňa pohnojil a teraz k téme je to super a mám takého tušáka čo bude dalej,ináč


Stále žijúca nostalgia a začiatky...
Pred konfliktom veľký múr padne,
ten veľký na smrť, smrť náhlu a oplakávanú,
narodený ako nedokonalý: väčšiu časť prepláve,
Územie blízko rieky sfarbené krvou.

Obrázek uživatele Takku
Vložil Takku, Pá, 2008-11-28 15:57 | Ninja už: 5669 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

Believe in second chances...
Got a fullmetal heart? ;)